Μαρία, ο έρωτας μπορεί να είναι ζόρικο παιχνίδι, μα είναι μέρος της ζωής ενός μεγάλου αριθμού ατόμων. Όπως είσαι υποχρεωμένη να αγωνιστεις στη ζωή και να παίξεις τα δικά της παιχνίδια αν δεν θες να είσαι ηττοπαθής, έτσι πρέπει να παίξεις και το παιχνίδι του έρωτα. Τώρα θα μου πεις "τι ξέρεις εσύ από τον πόνο που προκαλεί ο έρωτας?" και θα έχεις και δίκιο, δεν ξέρω τίποτα, ή, για την ακρίβεια, όχι πολλά. Παρ' όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι δεν είναι πιο δύσκολο το να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα από το να παίξεις το παιχνίδι της ζωής. Δεν έχεις λόγο να μην το προσπαθήσεις και εσύ ειδικά είσαι ικανή να βγεις νηκήτρια. Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου.
+39
Novaenir
Tom Marvolo Riddle
The Guardian Angel
Rowena Ravenclaw
Este
Sev
Prongs
Hecate
Pansy Parkinson
Ms Padfoot
nemesis22
RemousLoupin
Albus_The_Wise
Xenia Radcliffe
magica4
stela!!
E-vampire
Ms Skellington
@RtVaVa
Oceanborn
NymphadoraTonks
Master Lumos
aiswp0s
Cassandra Black
Minister for Magic
<3EvELiNa<3
Darkness
elena!
Seven
*Dora*
EL.J girl
Wanderer
Rose Black
BaGGoS
dark witch
Madame Maxime
SiMoS
Narcissa
Berenice
43 απαντήσεις
Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικες σκεψεις
Darkness- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°851
Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικες σκεψεις
Έβλεπα τα ποστ στη σελίδα 53. Παιδιά, ειλικρινά, θα ξαναρχίσω τα αντικαταθλιπτικά μ' αυτά που διαβάζω.
Μαρία, ο έρωτας μπορεί να είναι ζόρικο παιχνίδι, μα είναι μέρος της ζωής ενός μεγάλου αριθμού ατόμων. Όπως είσαι υποχρεωμένη να αγωνιστεις στη ζωή και να παίξεις τα δικά της παιχνίδια αν δεν θες να είσαι ηττοπαθής, έτσι πρέπει να παίξεις και το παιχνίδι του έρωτα. Τώρα θα μου πεις "τι ξέρεις εσύ από τον πόνο που προκαλεί ο έρωτας?" και θα έχεις και δίκιο, δεν ξέρω τίποτα, ή, για την ακρίβεια, όχι πολλά. Παρ' όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι δεν είναι πιο δύσκολο το να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα από το να παίξεις το παιχνίδι της ζωής. Δεν έχεις λόγο να μην το προσπαθήσεις και εσύ ειδικά είσαι ικανή να βγεις νηκήτρια. Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου.
Κάθε νύχτα η νεράιδα της βλακείας χτυπά κάποιους με το ραβδάκι της...
Εσένα, σε έχει σαπίσει στο ξύλο!!!
The Guardian Angel- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 3113
Location : στον κόσμο των ονείρων μου...εκεί που όλα είναι ιδανικά...
Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: 8α εκτιμήσεις κάτι μόνο όταν το χάσεις... και 8α το χάσεις γιατί ποτέ δεν το εκτιμήσεις όπως του άξιζε...
- Δημοσίευση Ν°852
+φωνω!!! Μπραβο σας ρε παιδια! με κανατε να εκτιμησω την ζωη μ και τον χαμενο ερωτα μ...
γιατι στον ερωτα κ στον πολεμο ολα επιτρεπονται.. κ αφου ο ερωτας ειναι παιχνιδι κ η ζωη επισης, και επειδη η ζωη ειναι ενας πραγματικος πολεμος, κ εκει ολα επιτρεπονται.....
γιατι στον ερωτα κ στον πολεμο ολα επιτρεπονται.. κ αφου ο ερωτας ειναι παιχνιδι κ η ζωη επισης, και επειδη η ζωη ειναι ενας πραγματικος πολεμος, κ εκει ολα επιτρεπονται.....
Pay attention to your dreams - God's angels often speak directly to our hearts when we are asleep.
No, you'll never be alone
When darkness comes I'll light the night with stars
Hear the whispers in the dark
When darkness comes you know I'm never far
Whispers in the dark
Slytherin Fiction Team When darkness comes I'll light the night with stars
When darkness comes you know I'm never far
Whispers in the dark
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°853
Βαριέμαι άρα υπάρχω ή υπάρχω άρα βαριέμαι;Ή υπάρχω γιατί βαριέμαι ή βαριεμαι γιατί υπάρχω;Ή βαριέμαι για να υπάρχω αλλά μήπως υπάρχω για να βαριέμαι;Μήπως όμως βαριέμαι να υπάρχω..;
ενα ενα ...
αν και η βαρεμαρα ειναι ενα γνωρισμα της ανθρωπινης φυσης,δεν ειναι το μοναδικο..Αποδεικνυει ομως την υπαρξη ζωης αρα,ναι βαριεσαι,αρα υπαρχεις..Βαριέμαι άρα υπάρχω
και βεβαια δεν ισχυει αυτο.Το οτι υπαρχουμε δεν σημαινει οτι φτιαχτηκαμε για να βαριομαστε..ειμαστε ενεργητικα οντα !!! :@: :lol1:υπάρχω άρα βαριέμαι;
αυτο για μενα δεν στεκει...Δεν μπορει ενας ανθρωπος να φτιαχτει με σκοπο να βαριεται..Μπορει??Ή υπάρχω γιατί βαριέμαι
ειναι η ιδια απαντηση που σ εδωσα και στο 2ο..Τι δηλαδη,πρεπει να μην υπαρχουμε για να παψουμε να βαριομαστε??βαριεμαι γιατί υπάρχω;
εκτος αν βεβαια εννοεις οτι πρεπει να ΑΡΧΟΥΜΕ για να μην πληττουμε..Χμμμ...Ισως..
εε αυτα προς το παρον,πρεπει να πεταχτω να παρω ενα βιβλιο ,θα επιστρεψω αργοτερα...Δριμμυτερος...
Statler
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°854
Ενδιαφέρον. Απ' ότι φαίνεται το έχεις φιλοσοφίσει καλά, Τομ.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°855
αυτο που λες αν δεν κανω λαθος το ελεγε στο περσινο η προπερσινο βιλιο γλωσσας :kaloe: ,ετσι δεν ειναι?jate έγραψε:Βαριέμαι άρα υπάρχω ή υπάρχω άρα βαριέμαι;Ή υπάρχω γιατί βαριέμαι ή βαριεμαι γιατί υπάρχω;Ή βαριέμαι για να υπάρχω αλλά μήπως υπάρχω για να βαριέμαι;Μήπως όμως βαριέμαι να υπάρχω..;
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°856
αυτο υπηρεχε αν δεν κανω λαθος στο περσινο η προπερσινο βιβλιο γλωσσς :kaloe: ,ετσι δεν ειναι?jate έγραψε:Βαριέμαι άρα υπάρχω ή υπάρχω άρα βαριέμαι;Ή υπάρχω γιατί βαριέμαι ή βαριεμαι γιατί υπάρχω;Ή βαριέμαι για να υπάρχω αλλά μήπως υπάρχω για να βαριέμαι;Μήπως όμως βαριέμαι να υπάρχω..;
Edit by Narcissa: Απαγορευεται το double posting.Κανε edit next time.
aiswp0s- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1819
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2007
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°857
πωπω... ποσο καιρο εχω να κανω post εδω... ενα γεια λοιπον σε ολους^^ (σχεδον)
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°858
καλυτερα αυτο να το πηγαινες στη γενικη κουβεντουλα....αλλα δε θα σε μαλωσω σημερα...ειχες καιρο να μπεις..
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
aiswp0s- Θανατοφάγος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°859
thnx narcissa^^
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°860
χμμμ...μου μυριζει μπαρουτι :nospam: .....
Statler
Sev- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 1501
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Η τύχη μοιάζει να είναι εχθρική μαζί μου, έτσι που συχνά αυτό που σχεδιάζω ανατρέπεται και αυτό που επιθυμώ δεν το αποκτώ...
- Δημοσίευση Ν°861
Έχετε αισθανθεί ποτέ πως είστε κάτι περισσότερο από τους άλλους? Ανώτεροι?
Fear is in the eye of the beholder
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°862
Γιατι πρεπει παντα να ευχεσαι να ησουν ενας χαρακτηρας βιβλιου?
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°863
περιπου.Εχω σκεφτει πως ειμαι κατωτερος..Έχετε αισθανθεί ποτέ πως είστε κάτι περισσότερο από τους άλλους? Ανώτεροι?
γιατι στο βιβλιο συνηθως στο τελος ολα καταληγουν καλα.Οπως θα θελαμε να ηταν και στην ζωηΓιατι πρεπει παντα να ευχεσαι να ησουν ενας χαρακτηρας βιβλιου?
Statler
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°864
[quote="tom marvolo riddle"]
Το ξερω αλλα... γιατι να μην ειναι ετσι και η ζωη? Ενα βιβλιο με happy ending
γιατι στο βιβλιο συνηθως στο τελος ολα καταληγουν καλα.Οπως θα θελαμε να ηταν και στην ζωηΓιατι πρεπει παντα να ευχεσαι να ησουν ενας χαρακτηρας βιβλιου?
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°865
Σκέψου γιατί υπάρχουν τα βιβλία. Για να μας δίνουν μια νότα αισιοδοξίας και να μας πείσουν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στη ζωή. Μη ξεχνάς όμως πως τα βιβλία με των οποίων τους ήρωες ταυτιζόμαστε είναι τις περισσότερες φορές παραμύθια.
Ανώτεροι? Γιατί πολλοί έχουν αυτή τη μανία της "ανωτερώτητας"? Γιατί ανώτερος και όχι ίσος με τους άλλους? Τι παραπάνω εχεις απ' αυτούς? Image? Iq? Τι σημασία έχουν αυτά? Κοίτα ποιος είσαι, κοίτα ποια είναι και τα ελαττώματα σου όπως άνετα μπορείς να τα διακρίνεις και στους άλλους.
Sev έγραψε:Έχετε αισθανθεί ποτέ πως είστε κάτι περισσότερο από τους άλλους? Ανώτεροι?
Ανώτεροι? Γιατί πολλοί έχουν αυτή τη μανία της "ανωτερώτητας"? Γιατί ανώτερος και όχι ίσος με τους άλλους? Τι παραπάνω εχεις απ' αυτούς? Image? Iq? Τι σημασία έχουν αυτά? Κοίτα ποιος είσαι, κοίτα ποια είναι και τα ελαττώματα σου όπως άνετα μπορείς να τα διακρίνεις και στους άλλους.
Ms Skellington- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2732
Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°866
γιατι το βιβλιο σταματαει να αφηγηται τη ζωη καποιου σε ενα ωραιο σημειο...αν το συνεχιζε θα βλεπαμε οτι μετα ολα χαλανε και εκει...τη δικη μας ζωη ομως δε τη βλεπουμε ετσι γιατι παρολο που συμβαινουν και ομορφα πραγματα δε τα θεωρουμε χαπι εντ γιατι πολυ απλα δεν ειναι το τελος...αν καποιοσ ομως παγωνε τη ζωη μας στο σημειο αυτο θα ειχαμε και εμεις ωραιο τελοςDan_LiZa έγραψε:tom marvolo riddle έγραψε:γιατι στο βιβλιο συνηθως στο τελος ολα καταληγουν καλα.Οπως θα θελαμε να ηταν και στην ζωηΓιατι πρεπει παντα να ευχεσαι να ησουν ενας χαρακτηρας βιβλιου?
"Count Dracula may not seem like the ideal husband. Of course he's deathly pale, but he's a vegetarian, and they all seem to look like that."
Sev- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 1501
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Η τύχη μοιάζει να είναι εχθρική μαζί μου, έτσι που συχνά αυτό που σχεδιάζω ανατρέπεται και αυτό που επιθυμώ δεν το αποκτώ...
- Δημοσίευση Ν°867
Darkness έγραψε:
Sev έγραψε:Έχετε αισθανθεί ποτέ πως είστε κάτι περισσότερο από τους άλλους? Ανώτεροι?
Έκανα μια ερώτηση. Ένα απλό "ναι, έχω αισθανθεί" ή "όχι, δεν έχω αισθανθεί" θα αρκούσε Darkness. Μην παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς...
Fear is in the eye of the beholder
aiswp0s- Θανατοφάγος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°868
Darkness έγραψε:Ανώτεροι? Γιατί πολλοί έχουν αυτή τη μανία της "ανωτερώτητας"? Γιατί ανώτερος και όχι ίσος με τους άλλους? Τι παραπάνω εχεις απ' αυτούς? Image? Iq? Τι σημασία έχουν αυτά? Κοίτα ποιος είσαι, κοίτα ποια είναι και τα ελαττώματα σου όπως άνετα μπορείς να τα διακρίνεις και στους άλλους.
σχετικα με αυτο που λες darkness, θα συμφωνησω απολυτα. Γνωρισε πρωτα τον εαυτο σου και μετα κοιτα τι εχεις γυρω σου. ορισμενες φορες ομως χρειαζεσαι και τους γυρω... πως? εμενα προσωπικα "μ'αρεσει" οταν καποιος μου τη λεει, φαινεται ανωτερος, η με υποτιμα.... πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην προσπαθω σαν προσωπικοτητα να προβλεπω κατι τετοιο, και αν γινει ειναι καθαρα θεμα του εαυτου μου, δικο μου. ας πουμε πως ετσι βρισκω λιγο ενδιαφερον στις ανθρωπινες σχεσεις, γιατι οπως και να το κανουμε, ζουμε μεσα σε μια κοινωνια στην οποια πρεπει να προσαρμοστουμε. Βεβαια ο εγωισμος και η στενομυαλια των περισσοτερων ανθρωπων τους ωθει απλα στο να τσαντιζονται οταν καποιος κινειται εναντιον τους.
Este- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 685
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°869
Απλα θελω να πω οτι ειμαι εξοργισμενη με ολους και με ολα....βαρεθηκα να ασχολουμαι με ανθρωπους που δεν αξιζουν...τι κενοι παναγια μου....μακαρι να μπορουσα να ξαναπαω στο Alltausse εκει που θα υπηρχα μονο εγω...το βιολι μ και η Αυστρια.................
Novaenir- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 3544
Ημερομηνία εγγραφής : 22/10/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°870
Ποιο σε στεναχωρησε Εστε??? (Αν θες να πεις βεβαια....)
When love beckons to you, follow him, though his ways are hard and steep.
And when his wings enfold you yield to him, though the sword hidden among his pinions may wound you.
And when he speaks to you believe in him, though his voice may shatter your dream as the north wind lays waste the garden.
And when his wings enfold you yield to him, though the sword hidden among his pinions may wound you.
And when he speaks to you believe in him, though his voice may shatter your dream as the north wind lays waste the garden.
Este- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 685
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°871
θα σου πω με πμ
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°872
Δύσκολο να βρέθει κάποιος που να αξίζει πραγματικά να ασχολιθείς μαζί του... Το έχω νοιώσει παλιότερα και το ένοιωσα και χτες. Η χθεσινή ήταν η χειρότερη μέρα μου για φέτος...
Άραγε υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο..; Κι αν όχι σε αυτό, στον επόμενο θα υπάρχει;
Άραγε υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο..; Κι αν όχι σε αυτό, στον επόμενο θα υπάρχει;
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Ms Padfoot- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 5951
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007
Magical Identity
Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
- Δημοσίευση Ν°873
Ναι εχω...
Ομως οχι απο τους ολους τους αλλους...
Απλα απο ορισμενα ατομα...
Με τι κριτηρια κατασταλαξα σε αυτη την αποψη?
Ορισμενα πραγματα τα ξερεις...
Φαινεται,το ακους,το αισθανεσαι...
Υπαρχουν ορισμενοι πολυ ρηχοι ανθρωποι....
RemousLoupin έγραψε:Δύσκολο να βρέθει κάποιος που να αξίζει πραγματικά να ασχολιθείς μαζί του... Το έχω νοιώσει παλιότερα και το ένοιωσα και χτες. Η χθεσινή ήταν η χειρότερη μέρα μου για φέτος...
Υπαρχει Ρεμους...υπαρχει και στο λεω με σιγουρια...
Αρκει αυτη η δικαιοσυνη που αποζητας να μην συνεπαγεται την δημοσια αναγνωριση της κατασταης και την απονομη των ενσημων στο ατομο σου...
Υπαρχει η εσωτερικη αναγνωριση....
Η εσωτερικη αποκαθαριση...
Οι εμπειριες...
Ολα αποτελουν μορφες δικαιοσυνης...
Μην τα βλεπεις ολα μονοχρωμα Ρεμους...
Τιποτα δεν εχει μονο μια πλευρα....
I Solemnly Swear That I Am Up To No Good
What do you think when you spit in my face?
How does it feel to accuse and to haze?
Now look at me, I'm not one of your kind,
And I prefer to stay behind.
And walk the wicked way!
We don't wanna be like you,
Don't you get that King Of Fools?
We don't mind your life is trite,
You are the King Of Fools.
We are never gonna be like you,
We don't follow - King of Fools,
You're the blind who lead the blind.
...and I walk the wicked way!
Mischief Managed
aiswp0s- Θανατοφάγος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°874
"εφημεροι ανθρωποι, που αρεσκεστε σ'αυτο που ακουγεται γλυκο στ'αυτια. φοβαστε την αληθεια και τον ιδιο σας τον εαυτο."
αυτο περι ανθρωπων. απεχθεια. μια γενικη εικονα...
αυτο περι ανθρωπων. απεχθεια. μια γενικη εικονα...
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°875
Εσυ και ο Jonathan Swift ρε συ aiswpe.Ελεος δηλαδη.Λοιπον,εγω απλα πιστευω οτι ο καθενας μας ειναι ικανος για το καλυτερο και για το χειροτερο.
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family