Υπομονή, Ναρκισάκι, έχεις να συνειδητοποιήσεις πολλά ακόμη.
Καληνύχτα!
You can't love someone you don't know.@RtVaVa έγραψε:I don't know even if I know the man I love......
Darkness έγραψε:You can't love someone you don't know.
Narcissa έγραψε:οχι....γιατι υπαρχουν και requiem.
μια σκεψη κανω αποψε.εχει να κανει με το ποσο ευκολα μπορουν οι ανθρωποι να σε μπερδεψουν.και πανω που λες
'ναι καταλαβα' μια ανατροπη και τρως κατραπακια...και αναρωτιεσαι που εκανες λαθος.και σκεφτεσαι μηπως το παρεξηγησες το ζητημα και λες 'φταιω' λες φταιω και πας...που πας ομως?προχωρας;οχι δε προχωρας.στασιμος μενεις.και απο τζαμι βλεπεις σαν ταινια τη ζωη σου να εξελισσεται.και σκεφτεσαι.σκεφτεσαι ξανα και ξανα.και περιμενουνε οι αλλοι να χαμογελας στην ευτυχια τους.Γελα ρε...δε βαριεσαι;ολα ειναι συνηθειο που λενε και οι active member...μη δακρυζεις γιατι θα σε παρουν για ηλιθιο.
εχω μαθει να πολεμαω στη ζωη μου.αλλα αν κουραστεις τι γινεται;παιρνεις μισθοφορο;βαρεθηκα.βαρεθηκα να μην μπορω να καταλαβω τους ανθρωπους και τις προθεσεις τους.
ευχαριστω που μ ακουσατε
ms_padfoot!!! έγραψε:
Keep walking....
Η ζωη ειναι ενα αθροισμα εμποδιων τα οποια εσυ οφειλεις να ξεπερνας......
Μολις τελειωσεις με το ενα τοτε να,ενα αλλο θα φανει στο κατωφλι σου.....
Τα εμποδια δεν τελειωνουν....αντιθετα το τελος του ενος αποτελει την αρχη του αλλου...
Τι ειναι ομως αυτο που σου δινει την δυναμη να συνεχισεις?
Την δυναμη να συνεχισεις να υπερπηδας τα εμποδια?
Ο τελικος σκοπος ειναι αγνωστος...
Το μελλον αβεβαιο....
Κι ομως.....
Η γνωση του οτι καθε δυσκολια αποσκοπει στην προσωπικη σου ελευθερια ειναι αυτο που σε κανει να συνεχιζεις...
Δεν εισαι δεσμιος κανενος....καμιας αγνωστης τυχης κανενος προβληματος που εχει βαλθει να υποταξει το πνευμα σου....
Αντιθετα καθε νεο προβλημα σε διδασκει.....σε μορφωνει....σε εκπαιδευει.....σε κανει ανωτερη.....
Ετσι πρεπει να τα βλεπεις τα πραγματα.....
Τι παει να πει κουραστικα???
Θα τα παρατισεις?Ποιοι ειναι αυτοι που θα κανουνε εσενα,να σκυψεις το κεφαλι?
Ειναι οντως ανωτεροι απο εσενα...???
Οχι Ναρκισσακι μου....δεν νομιζω.....
Μην ξεχνας οτι καθε μεγαλο πνευμα για να γινει ακομα μεγαλυτερο συνατησε δυσκολιες στο διαβα του....
Κανενας δρομος δεν ειναι στρομενος με ροδοπεταλα....
Το θεμα ειναι εσυ να βρεις τον τροπο,γνωριζωντας τον εαυτο σου,να αψηφας τα αγκαθια και να συνεχιζεις να διαβαινεις τον δρομο της γνωσης που ονομαζεται ζωη....
Αυτη ειναι η αποψη μου....
ms_padfoot!!! έγραψε:Τι παει να πει κουραστικα???
+1 και απο μενα! δν μπορω να προσθεσω κατι νομιζω.. δν υπαρχει κατι που να χρειαζεται απλα κατι δικο μου..... με το χανεις τη μαχη δν χανεις τον πολεμο ετσι? πρεπει ομως να γνωριζεις που συμφερει να κοπιασεις περισσοτερο και που να χασεις(ποτε να παραδοθεις!) ! αν ειναι να χασεις διαλεξε μια μαχη που δν σε επηρεαζει μακροπροθεσμα!! αυτος ειναι ο λογος που πολλοι ανθρωποι 'επεσαν' τη λαθος στιγμη και αυτο τους επηρεασε στη μετεπειτα πορεια τους! χασαν τη δυναμη.. το κουραγιο τους ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ. Αλλοι παλι εποφεληθηκαν , αναπτερωθηκε το ηθικο τους !σηκωθηκαν και συνεχισαν.. ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ...ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ να αντιμετοπισουν το μελλον. το πεπρομενο τους!Narcissa έγραψε:δε ξερω αν λεει στον Sev αλλα σε μενα λεει πολλα περισσοτερα απ οσα φανταζεσαι.Δε νομιζω να υπαρχει λογικος ανθρωπος που να μην συμφωνει με την εξαιρετη Γκριφιντορ ms_Padfoot
- Σπόιλερ:
Nαι η Narcissa ειμαι,ειπα καλο λογο και δεν επαθα μεταλλαξη ουτε ειπα κολακεια.Αλλα καποια πραγματα ωφείλουμε να τα αναγνωριζουμε και να τα υποστηριζουμε ολοψυχα.+1 απο μενα λοιπον.
ms_padfoot!!! έγραψε:Αληθεια Sev,αυτοι που κερδιζουν μια μαχη,ειναι παντα οι νικητες του πολεμου?
ms_padfoot!!! έγραψε:Αληθεια πιστευεις οτι αυτος που δεν εχει χασει ποτε,μπορει να επιβιωσει στον αγωνα οπου λεγεται ζωη?
Πιστευεις οτι ο αηττητος θα φυγει απο την μαχη με περισσοτερες αρεττες απο τον νικημενο...?
ms_padfoot!!! έγραψε:Πες μου μπορει αραγε αυτος που εχει γευτει μοναχα την μια πλευρα,να θεωρηθει παντογνωστης????
ms_padfoot!!! έγραψε:Σκοπος δεν ειναι να νικησεις ΟΛΕΣ τις μαχες τις καθημερηνοτητας....
Σκοπος ειναι να κουραστεις,να κοπιασεις και να νικησεις την μαχη που ονομαζεται ΖΩΗ
ms_padfoot!!! έγραψε:Οριστε Sev κι ενα ποιημα που εχω ποσταρει επανειλημμένως...
Το υποστιριζω απο τα βαθη της ψυχης μου...
Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι....
Δεν αφήνεις κάποιον στα κρύα του λουτρού, που λέει ο λαός, χωρίς λόγο. Εγώ τουλάχιστον έτσι είμαι. Αν την στιγμή που μιλάς και δίνεις θάρρος σ' αυτό το ατομο να σε πλησιάσει, δεν θεωρείς ότι λες ψέματα, τότε δεν έχεις λόγο να ζητάς συγγνώμη. Μια φίλη μου λέει πως δεν την νοιάζουν τα λόγια γιατί γίνονται ψέυτικα πολύ εύκολα. Και το έχει ζήσει αυτό αρκετά. Μα τα λόγια, όσο ψεύτικα μπορούν να γίνουν, τόσο αληθινά θα μπορούσαν να είναι. Αν δεν εσύ δεν αισθάνεσαι ότι λες ψέματα, προφανώς εννοείς όσα λες.Narcissa έγραψε:Μια νεα σκεψη μ απασχολουσε σημερα....Το κατα ποσο εννοουμε οσα λεμε.Ειναι στιγμες που μιλαμε στον αλλον με εναν τροπο που δε του αφηνουμε επιλογη αλλη παρα να ερθει κοντα μας.Τον κανουμε να αισθανεται ξεχωριστός,μοναδικος για εμας και την απο την επομενη μερα φευγουμε απλά και τον αφηνουμε εκει ανοιχτο να μας περιμενει πιστευοντας οτι κατι ειναι για εμας.Οτι ειναι κομμάτι μας.Μα ποσες φορες σκεφτηκαμε αν αυτος ο ανθρωπος πονεσε ποτε απο την απουσια μας.Αν οσα του ειπαμε τα πηρε σοβαρα.Αισθανθηκε για εμας πραγματα...Εχω μαθει να αντιμετωπιζω καθε ανθρωπο σαν ενα ξεχωριστό άνθος σε εναν κοσμο άγονο...Μα ποτε μου θελω να πιστευω δεν ειπα κατι που να κανω τον αλλον να δεθει μαζι μου και μετα να τον αφησω ετσι...Αν το εκανα παροτι ξερω δε θα δει ποτε αυτο το κειμενο ζητω ταπεινα συγγνωμη...