Δεν ηταν ανθρωπος.Η υπαρξη που λεγεται Βολντεμορτ ηταν στην ουσια 8 θραυσματα ψυχης.Το οτι το ενα ειχε ενα σωμα αποκλειστηκα δικο του,το οποιο δεν ηταν καν κανονικο σωμα μετα απ το 4 βιβλιο,δεν κανει τον βολντεμορτ ανθρωπο.Οποτε κατα τη γνωμη μου δεν ειχε ανθρωπινες αναγκες.
+29
Cassandra Black
Alice Denebola
Severous Albous
Half Blood Princess
Sauron the Great
teddy potter
_Albus_Dumbledore_
Emily Lupin
Constance07
Viktor Krum
Katherine Black
Leon Black
Αlbus Dumbledοre
mariath13
Αερικό
Dominique Weasley
Bella Black
Antioch Peverell
aimilia potter
Romilda Vane
xaroula-sp1999
You Know Who
Cleante Weasley
Nearly Headless Nick
Druella Black
Maria Granger
Morfin Gaunt
Lily Luna Potter
Phineas Nigellus Black
33 απαντήσεις
Άρχοντας του Σκότους και οι "Ανάγκες" του
_Albus_Dumbledore_- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 239
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν φρικιά και δαίμονες πίσω μου τρέχουν και με προστάζουν, τα μυαλά μου έχουν γεμίσει ιδέες έμμονες. Δαίμονες, δαίμονες, δαίμονες...
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Άρχοντας του Σκότους και οι "Ανάγκες" του
Together, they make the Deathly Hallows.
Together, they make one master of death.
teddy potter- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°27
ουτε εγω πιστευω πως ειχε ανθρώπινες αναγκες
Sauron the Great- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 4137
Location : Είμαι παντού και πουθενά! Ναι, είμαι το Μαύρο Φάντασμα!
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
- Δημοσίευση Ν°28
Για να έχει κάποιος ανθρώπινες ανάγκες θα πρέπει να είναι και άνθρωπος, κατά κανόνα...
Half Blood Princess- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3458
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2014
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: draco dormiens nunquam titillandus
- Δημοσίευση Ν°29
εγω παλι δενθελω να πιστεψω οτι εκανε ξωρκια για τις αναγκες του!!
πιστευω πως τα κακα του τα εκανε κανονικα!!! μαλιστα πιστευω πως ηταν δυσκοιλιος γτ ειχε συνεχεια κοκκινα ματια απο την προσπαθεια!!!
πιστευω πως τα κακα του τα εκανε κανονικα!!! μαλιστα πιστευω πως ηταν δυσκοιλιος γτ ειχε συνεχεια κοκκινα ματια απο την προσπαθεια!!!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Severous Albous- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 658
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
χαχαχαχαχα!
καλη σκεψη αλλα δεν νομιζω, θα συμφωνησω με τους αλλους που λενε πως ο βολντι δεν εχει αναγκες
καλη σκεψη αλλα δεν νομιζω, θα συμφωνησω με τους αλλους που λενε πως ο βολντι δεν εχει αναγκες
. .
Alice Denebola- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 113
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°31
_Albus_Dumbledore_ έγραψε:Δεν ηταν ανθρωπος.Η υπαρξη που λεγεται Βολντεμορτ ηταν στην ουσια 8 θραυσματα ψυχης.Το οτι το ενα ειχε ενα σωμα αποκλειστηκα δικο του,το οποιο δεν ηταν καν κανονικο σωμα μετα απ το 4 βιβλιο,δεν κανει τον βολντεμορτ ανθρωπο.Οποτε κατα τη γνωμη μου δεν ειχε ανθρωπινες αναγκες.
Αυτό ακριβώς,συν:
Πέρα από το ότι μισούσε τους Μαγκλ και δεν ήθελε να έχει τις ίδιες ανάγκες με αυτούς,νομίζω ότι μισούσε γενικά το να έχει ανάγκες.Το να εξαρτάται,για παράδειγμα,από το φαγητό και το νερό,σίγουρα θα τον δυσαρεστούσε και θα έβρισκε έναν τρόπο να απαλλαχτεί από όλες τις σωματικές του ανάγκες,ώστε να αυξήσει τη δύναμη και τις αντοχές του.
"Stars, hide your fires;
Let not light see my black and deep desires."
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°32
οσοι έχετε σποιλεριαστεί για το cursed child ή ακομα καλύτερα όσοι το έχετε διαβάσει μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σκατά συμβαίνει και γιατί συμβαίνει αυτό και γενικά θέλω να το συζητήσω απο οταν το έμαθα και έπαθα ένα σοκ. Πρέπει να διαβάσω το cursed child
meet me in montauk
Carl
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°33
Δεν ξέρουμε ούτε γιατί συμβαίνει ούτε πώς συνέβη και ειλικρινά προσπαθώ να το ξεχάσω και να μη θυμάμαι ότι πλέον είναι canon.
Δηλαδή ντάξει και γω σίπαρα Μπέλατριξ/Βόλντι ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ
Δηλαδή ντάξει και γω σίπαρα Μπέλατριξ/Βόλντι ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ
- We seed the stars:
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°34
Σόρρυ αλλά το cursed child είναι απλά ένα μέτριο Φανφικτιον.... Δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο των μάγων και σίγουρα κάποιος πλήρωσε πολλά την Ρόουλινγκ για να βάλει το όνομά της σε αυτό το έκτρωμα... αυτά
pavlos.carrey- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Ημερομηνία εγγραφής : 17/11/2012
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°35
Δεν πιστεύω πως είχε ανθρώπινες ανάγκες. Αν και μια ερωτική σχέση με την Μπέλα θα είχε ενδιαφέρον.
facebook.com/LordVoldemortDarkLord
marilenalove123- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 346
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2018
Magical Identity
Today's thought: i am not a girl i am a storm with skin
- Δημοσίευση Ν°36
Δεν νομίζω να είχε ανάγκες αφού αποτελούταν μόνο από σάρκαι αίμα και οστά.Ίσως να είναι λίγο χαζή η άποψη μου αλλά πιστεύω ότι γι'αύτο ούτε κουραζόταν ούτε τίποτα
Βάτραχος- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 15
Ημερομηνία εγγραφής : 24/12/2016
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°37
Ο Λόρδος Βόλντεμορτ είχε καταφέρει να γίνει αθάνατος φτιάχνοντας τους πεμπτουσιωτές, μία γνώση τόσο απόκρυφη που οι μάγοι που γνώριζαν τι ήταν ήσαν μετρημένοι στα δάχτυλα, και είχε καταφέρει να ανακαλύψει ένα σωρό καινούργια φίλτρα και ξόρκια όπως το ξόρκι που του επέτρεπε να πετάει. Ενδεχομένως να είχε ανακαλύψει και κάποιο φίλτρο ή ξόρκι και για τις ανάγκες του ώστε να είχε όσο το δυνατόν λιγότερες αδυναμίες.
Θα ταίριαζε και με την φιλοσοφία των Θανατοφάγων που οραματίζονταν μια κοινωνία ανόθευτων και ισχυρών μάγων καθώς ένα φίλτρο που σου επιτρέπει να μένεις ξύπνιος ή ένα ξόρκι που σου επιτρέπει να κουράζεσαι λιγότερο σε κάνει αυτομάτως πιο ανθεκτικό μάγο. Και όσο πιο πολλοί ανθεκτικοί μάγοι υπάρχουν στην μαγική κοινότητα τόσο πιο πολύ θα εξελίσσεται η γνώση της μαγείας.
Όπως και να έχει όλες αυτές οι απόκρυφες γνώσεις χάθηκαν μετά τον θάνατο του Βόλντεμορτ και την διάλυση των ακολούθων του επειδή κάποιοι κοντόφθαλμοι μάγοι έπρεπε να λυπηθούν τα εθελόδουλα σπιτικά ξωτικά, τα άπληστα και παραδόπιστα γκόμπλινς και τους βδελυρούς μαγκλς που διέπραξαν τόσα εγκλήματα κατά της κοινότητας των μάγων (βλ. αδερφή του Άλμπους Ντάμπλντορ).
Θα ταίριαζε και με την φιλοσοφία των Θανατοφάγων που οραματίζονταν μια κοινωνία ανόθευτων και ισχυρών μάγων καθώς ένα φίλτρο που σου επιτρέπει να μένεις ξύπνιος ή ένα ξόρκι που σου επιτρέπει να κουράζεσαι λιγότερο σε κάνει αυτομάτως πιο ανθεκτικό μάγο. Και όσο πιο πολλοί ανθεκτικοί μάγοι υπάρχουν στην μαγική κοινότητα τόσο πιο πολύ θα εξελίσσεται η γνώση της μαγείας.
Όπως και να έχει όλες αυτές οι απόκρυφες γνώσεις χάθηκαν μετά τον θάνατο του Βόλντεμορτ και την διάλυση των ακολούθων του επειδή κάποιοι κοντόφθαλμοι μάγοι έπρεπε να λυπηθούν τα εθελόδουλα σπιτικά ξωτικά, τα άπληστα και παραδόπιστα γκόμπλινς και τους βδελυρούς μαγκλς που διέπραξαν τόσα εγκλήματα κατά της κοινότητας των μάγων (βλ. αδερφή του Άλμπους Ντάμπλντορ).