- Σπόιλερ:
- Νομιζω πως απλως πιστευει στο να ειναι δικαια τα πραγματα. Δεν ηθελε να παιρνει εγχειρισεις και εμπειρια ΛΟΓΩ της σχεση του. Και δεν ηθελε οι αλλοι να σχολιαζουν οτι τα καταφερε ετσι ακομα και αν δεν ισχυει. Πιστευω οτι θα μεινει και στον επομενο κυκλο και ισως δουμε κατι σχετικα με την οικογενεια του που να δικαιολογει οτι δεν θελει ουτε την υποψια οτι εκανε το ολο "slept his way to the top"
Πραγματικα ελπιζω το χουκαπ να μην ειναι με μαγκι και να εχουμε αν οχι make-out-session τουλαχιστον ενα φιλι ΜαΛουκα <3
+10
Mirabelle Salvatore
Milady D' Hiver
Vesper
Magenta Comstock
Phineas Nigellus Black
Madame Maxime
Gellert
Romilda Vane
Morgan le Fay
Hecate
14 απαντήσεις
Grey's Anatomy
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Grey's Anatomy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°152
ΆΙ ΦΑΚΙΝ ΚΟΛΝΤ ΙΤ απο την αρχη του κυκλου!!
- 12χ23 σποιλερ:
- Σπόιλερ:
- mathan? meriggs? ποιο ειναι τωρα το σιπ νειμ; πααααντως απο την αρχη που εμφανιστηκε το ελεγα στην μαμα μου. να δεις που τον εφεραν για την μερεντιθ. η μερεντιθ θα βρει πρωτα καποιον που θα ειναι ο πρωτος της μετα τον ντερεκ και μετα με τον ριγκς θα ειναι πιο σοβαρο. ΤΟ ΕΛΕΓΑ.
Τελικα λοιπον η μια προταση ηταν απο την Αμελια και η αλλη απο τον Αλεξ.
Ο Κυλε αναμενομενο που πεθανε. Japril <3
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΛΟΥΚΑ -.-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°153
- Σπόιλερ:
- Όχι Penny, μη φεύγεις, είσαι η μόνη νορμάλ εκεί μέσα Απορώ γιατί την έφεραν αν ήταν να την κρατήσουν γα μισό κύκλο.
Εκεί που ο Richard κοιτούσε γύρω γύρω σε αργή κίνηση πριν μπει στο ασανσέρ νόμιζα ότι θα πάθαινε τίποτα μόλις έμπαινε, πρώτη φορά χάρηκα που είδα την μάνα Avery.
Το Meriggs όλοι το περιμέναμε, δεν είχε λόγο να έρθει αυτός αν δεν ήταν για την Meredith. Αν δεν παίξει MaLuca και χωρίσουν Jolex θα θελα να δω και Alex/Maggie. Με την Jo τι παίζει, μήπως είναι ήδη παντρεμένη;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°154
- Σπόιλερ:
- Ας φυγειιιιι. Δεν την αντεχω.
Για τον Ριτσαρντ και γω το φοβομουν. Δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι να το δειξουν ετσι. Ακουμπουσε και το κεφαλι του.
Για Αλεξ/Μαγκι και καπου αλλου το ειδα. Ταμπλρ λογικα. Με στοιχεια στην αρχη που ειχε ερθει η Μαγκι και ο Αλεξ ελεγε οτι ειναι ομορφη και μπαντας ξερω γω. Δεν ξερω. Δεν θα ειχα προβλημα απλα σιππαρω παρα πολυ και Τζολεξ και ΜαΛουκα.
Στο φιναλε ειπαν οτι θα εχει εξηγηση σχετικα με την Τζο οποτε θα δουμε τι παιζει. Και ισως να μην ειναι το τελος για Τζολεξ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°155
Εκατη ειδες το φιναλε;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°156
- Είδα:
Κρίμα που έφυγε η Callie, τουλάχιστον δεν την πάτησε τρένο, έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Ελπίζω η ηθοποιός να γυρίσει στο Broadway. Δεν περίμενα η Arizona να της δώσει το παιδί, μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο με τις επιμέλειες και τ δικαστήρια για να γίνει τελικά αυτό που ήθελε η Callie από την αρχή.
Καισαρική χωρίς αναισθησία σε τραπέζι κουζίνας, το είδαμε κι αυτό. Μια γέννα υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχουν δείξει.
Αχ, καημένη Maggie.
Ax, καημένε De Luca.
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°157
- Σπόιλερ:
- Εβαλα τα κλαμματα στην σκηνη που ειχε φρικαρει η Αμελια στην αρχη.
Και εκει που η Μερ της λεει "I'll be your person"
Οταν ειδα οτι θα την ανοιξει με κουζινομαχαιρο, ο Μπεν που τελευταια μας τον δειχνουν καπως τρελο, λεω παει... την χανουμε. Ή το παιδι. Και μετα ξανα απο την αρχη το Japril. Και δεν θα το αντεχα.
Παντως ομολογω πως δεν καταλαβα οτι η Καλλι φευγει απο την σειρα. Οχι μεχρι που ειδα τα ποστ στο ΦΒ. Μηπως απλα φευγει απο series regular για 1-2 κυκλους και θα κανει απλως guest; Αλλιως γιατι να μην την σκοτωσουν;
Και αυτο στο τελος με την Μαγκι
Για την Τζο ειχα αρχισει να το ψιλιαζομαι οταν την ειδα μεθυσμενη. Μεχρι τοτε δεν μπορουσα να καταλαβω τι εφταιγε. Και μετα λεω επιτελους. Θα πιασει ο ΝτεΛουκα τον Αλεξ να του πει οτι της ξεφυγε ο λογος, πως ο ιδιος δεν μπορει να τον αποκαλυψει αλλα πως πρεπει να της μιλησει και να τα βρουν ξερωγω. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΦΑΚΙΝ ΣΟΝΤΑ;
Αυτα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°158
Θέλω να δω την αντίδραση του Alex όταν καταλάβει τι έκανε. Και θέλω να χωρίσει την Jo, είναι ένα κινούμενο πρόβλημα.
- Σπόιλερ:
- Είχα υποψιαστεί πως είναι ήδη παντρεμένη. Θέλω ο Alex να τα φτιάξει με τη Maggie
.
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°159
Ένα θα πω... έχει ξεφύγει η Σόντα
Επίσης θέλω να γυρίσει η Ιζη
Επίσης θέλω να γυρίσει η Ιζη
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°160
αχ το λατρεψα. δεν ξερω. απλα ειμαι φαν της σειρας εδω και σχεδον δεκαετια. ηταν τοσο καλο και επετειακο.
πολυ καλυτερο απο το 200ο του supernatural που ηταν μιουζικαλ και ξεκαθαρο φαν-σερβις.
δηλαδη και αυτο ηταν επετειακο και ειχε φαν σερβις αλλα ηταν απιστευτα γλυκο και γραφτηκε επιδεξια. και ναι, με εκανε να κλαψω.
πολυ καλυτερο απο το 200ο του supernatural που ηταν μιουζικαλ και ξεκαθαρο φαν-σερβις.
δηλαδη και αυτο ηταν επετειακο και ειχε φαν σερβις αλλα ηταν απιστευτα γλυκο και γραφτηκε επιδεξια. και ναι, με εκανε να κλαψω.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°161
Yπάρχει κόσμος που το βλέπει ακόμα και κυρίως, γιατί;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°162
Γιατι μου αρεσει. Τι θες τωρα εσυ;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°163
J A G G I E 5EVER
ΞΥΔΙ ΣΤΟΥΣ JAPRIL FANS
ΞΥΔΙ ΣΤΟΥΣ JAPRIL FANS
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°164
J A P R I L . I S . E N D G A M E
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°165
Ελπίζω πως όχι, το κάψανε πια οι σεναριογράφοι, όταν είναι μαζί πέφτουν σε μία βαρετή αυτοκαταστροφική λούπα. Από μόνοι τους είναι μια χαρά χαρακτήρες, ειδικά η April εμφανίζει προσωπικότητα μόνο όταν είναι χωρισμένη. Μόνο να θυμηθούν να της δώσουν και εκείνης ένα storyline, είναι κρίμα όλο της το σενάριο να κρέμεται από έναν άνθρωπο.
Πλέον τον Jackson τον προτιμώ με τη Maggie γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που δείχνουν slow burn σχέση και όχι "αχ, κάναμε σεξ, έλα να γνωριστούμε μπας και τα φτιάξουμε".
Επίσης πολλοί Japril fans είναι εκνευριστικοί μέχρι αηδίας, μόνο bullying δεν κάνουν στους ηθοποιούς.
Πλέον τον Jackson τον προτιμώ με τη Maggie γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που δείχνουν slow burn σχέση και όχι "αχ, κάναμε σεξ, έλα να γνωριστούμε μπας και τα φτιάξουμε".
Επίσης πολλοί Japril fans είναι εκνευριστικοί μέχρι αηδίας, μόνο bullying δεν κάνουν στους ηθοποιούς.
- Σπόιλερ:
- JAGGIE
JAGGIE
J A G G I E
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°166
ε οχι δεν θα εφτανα σε τετοια ακρα. δεν εχω κατι εναντιων του jaggie. απλα ο,τι και να μου πουν, ο,τι και να μου δειξουν εγω και παλι θεωρω οτι στο τελος η σειρα θα κλεισει με japril. και ειναι δικαιωμα μου επισης ακομα διατηρω ελπιδες για Μαγκι και ΝτεΛουκα. Τι σημαινει οτι εφεραν την πρωην του ΝτεΛουκα στην σειρα; Αυτο που ειχαν με την Μαγκι μ αρεσε.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°167
Η on-off γκόμενα του Deluca δεν ξέρω ακόμα τι ρόλο παίζει. Τουλάχιστον του έδωσαν κάτι να ασχολείται γιατί πέρσι το μισό καστ απλώς υπήρχε, λες και στοίχειωναν το νοσοκομείο. Η αδερφή του μου τη δίνει λίγο.
Επίσης μιας και δεν σχολίασα πέρσι: MINNICK Ψ Ο Φ Α
Επίσης μιας και δεν σχολίασα πέρσι: MINNICK Ψ Ο Φ Α
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°168
απο τα χειροτερα αρκ που εχουν περασει ποτε απο αυτο το νοσοκομειο^
επισης οι νεοι ιντερνς μου φαινονται ενδιαφεροντες. οι τελευταιοι νεοι που μας ηρθαν (ως ομαδα) ηταν στην χρονια της Τζο και αυτοι ειναι πλεον 5ο ετος. Σε λιγο θα παρουν ειδικευση και θα γινουν ατεντινγκς.
επισης οι νεοι ιντερνς μου φαινονται ενδιαφεροντες. οι τελευταιοι νεοι που μας ηρθαν (ως ομαδα) ηταν στην χρονια της Τζο και αυτοι ειναι πλεον 5ο ετος. Σε λιγο θα παρουν ειδικευση και θα γινουν ατεντινγκς.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................