+10
Mirabelle Salvatore
Milady D' Hiver
Vesper
Magenta Comstock
Phineas Nigellus Black
Madame Maxime
Gellert
Romilda Vane
Morgan le Fay
Hecate
14 απαντήσεις
Grey's Anatomy
Rowena Ravenclaw- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 6959
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μμμ..μαλιστα
- Δημοσίευση Ν°101
Απ: Grey's Anatomy
Ήταν τέλειο..Και η Μερεντιθ ωρες ωρες θελει μπουνιες αληθεια
- <3:
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°102
ε καλα πως θα ηταν μετα αν ειχε ξεκινησει συμπαθοντας την;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°103
Πολύ καλός ο 11ος!
Ωραία που έφυγε η Κριστίνα και άλλαξαν παραστάσεις εκεί μέσα.
Ωραία που έφυγε η Κριστίνα και άλλαξαν παραστάσεις εκεί μέσα.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°104
Ηταν οντως ομορφη η αποχωρηση της. Γλυκοπικρη.
Αποψη για την Μαγκι;
Επισης ανησυχω για japril kai jolex
Αποψη για την Μαγκι;
Επισης ανησυχω για japril kai jolex
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°105
Τζολεξ είναι βλακεία να χαλάσει!Όλα καλά τους πάνε!
Τζάπριλ με στεναχώρεσε ο μικρούλης Βούδας:/
Η Μάγκι πολύ ενδιαφέρων και συμπαθητικός χαρακτήρας!
Δεν έχει πιο ωραία στορυλάινς φέτος;
Η Μέρεντιθ δεν αναπτύσσεται;
Τζάπριλ με στεναχώρεσε ο μικρούλης Βούδας:/
Η Μάγκι πολύ ενδιαφέρων και συμπαθητικός χαρακτήρας!
Δεν έχει πιο ωραία στορυλάινς φέτος;
Η Μέρεντιθ δεν αναπτύσσεται;
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°106
Εκει στο τελος που ηταν ολοι στο σπιτι και η τζο καθοταν στην ακρη και προηγουμενως ελεγε πως δεν ειναι πια τοσο πολυ μερος της ζωης του αρχισα να ανησυχω. θα δουμε πως θα συνεχισει η συγκατοικηση.
Και γω την εχω συμπαθησει παρα πολυ την Μαγκι!!
Ο χωρισμος Καλτσονα δεν ξερω αν μ αρεσει αλλα ειναι καπως απαραιτητος. Μ' αρεσει και το στορυλάιν της Αριζονα με την αλλη την ετοιμοθανατη γιατρο
Η Μερεντιθ ναι και νομιζω οτι σ αυτο παιζει ρολο η αποχωριση της Κριστινα.
Και γω την εχω συμπαθησει παρα πολυ την Μαγκι!!
Ο χωρισμος Καλτσονα δεν ξερω αν μ αρεσει αλλα ειναι καπως απαραιτητος. Μ' αρεσει και το στορυλάιν της Αριζονα με την αλλη την ετοιμοθανατη γιατρο
Η Μερεντιθ ναι και νομιζω οτι σ αυτο παιζει ρολο η αποχωριση της Κριστινα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°107
@Μερεντιθ:Είναι το ότι δεν έχει την Κριστίνα να κλαίγονται συνέχεια μαζί και να μην προχωράνε οι ζωές τους και η Μάγκι!
Η Μπέιλι δεν είναι εκνευριστική πλέον; :/
Η Μπέιλι δεν είναι εκνευριστική πλέον; :/
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°108
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου Ενω την αγαπαω εχει αρχισει και μου σπαει τα νευρα τελευταια. Και ο Σεπερντ λιγακι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°109
Ο Σέπερντ όχι!
Μ'αρέσει το είμαστε ζευγάρι έχουμε περάσει τα πάνδεινα αλλά ο καθένας είναι ξεχωριστός άνθρωπος
Ήθελα άλεξ στο μπορντ!
Μ'αρέσει το είμαστε ζευγάρι έχουμε περάσει τα πάνδεινα αλλά ο καθένας είναι ξεχωριστός άνθρωπος
Ήθελα άλεξ στο μπορντ!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°110
Ο Σεπερντ με εκνευρισε με την αδερφη του βασικα
Και γω
Και θα μου αρεσε η μπειλυ να συνεχιζε το εργαστηριο της και να εκανε ετσι κατι και να επαιρνε χαρπερ έιβερυ. δεν μ αρεσει αυτο το κανενας απο το νοσοκομειο δεν θα βραβευτει.
Και γω
Και θα μου αρεσε η μπειλυ να συνεχιζε το εργαστηριο της και να εκανε ετσι κατι και να επαιρνε χαρπερ έιβερυ. δεν μ αρεσει αυτο το κανενας απο το νοσοκομειο δεν θα βραβευτει.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°111
Κάτι θα βρουν με αυτό!
Με το Όουεν και την Αμέλια κάτι παίζει αν και θα ήθελα να μην παίζει,να μην ζευγαρώνουν όλοι ντε και καλά
Με το Όουεν και την Αμέλια κάτι παίζει αν και θα ήθελα να μην παίζει,να μην ζευγαρώνουν όλοι ντε και καλά
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°112
Ναι και γω το ειδα. Βασικα πρωτα το διαβασα και μετα το ειδα. Δεν θελω να δω τον Οουεν με αλλη. Και γιατι μας τον βαζουν με την Αμυ που λατρευουμε;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°113
Έχεις δει πραιβετ πρακτις;
Δεν είναι ότι έχω θέμα να προχωρήσει μετά την Κριστίνα,απλά αρρργκκκ ντε και καλά;
Η Στέφανι δεν είνα πολύ συμπαθητική;
Γενικά πες πολλά πράγματα να κάνουμε,μεγάλα ποστς!
Δεν είναι ότι έχω θέμα να προχωρήσει μετά την Κριστίνα,απλά αρρργκκκ ντε και καλά;
Η Στέφανι δεν είνα πολύ συμπαθητική;
Γενικά πες πολλά πράγματα να κάνουμε,μεγάλα ποστς!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°114
private practice δεν εβλεπα, οχι. αλλα την αγαπω πολυ την amy.
και περσι που προσπαθουσαν να τον κανουν κατασταση με την αλλη απο το αλλο νοσοκομειο
η στεφανι τωρα ναι. περσι οταν τα χε με τον τζακσον, οχι. εμπαινε εμποδιο στο ship μου
ο τζακσον μου εχει λειψει. δεν τον δειχνουν αρκετα τωρα. σκηνη με ημιγυμνο τζακσον και με κοντινο στα ματια ποσο καιρο εχουν να μας δειξουν;
ε τι αλλο; καμια περιεργη ιατρικη υποθεση μου εχει λειψει... κατι που να κρατησει αρκετα επεισοδια τελος παντων.
και περσι που προσπαθουσαν να τον κανουν κατασταση με την αλλη απο το αλλο νοσοκομειο
η στεφανι τωρα ναι. περσι οταν τα χε με τον τζακσον, οχι. εμπαινε εμποδιο στο ship μου
ο τζακσον μου εχει λειψει. δεν τον δειχνουν αρκετα τωρα. σκηνη με ημιγυμνο τζακσον και με κοντινο στα ματια ποσο καιρο εχουν να μας δειξουν;
ε τι αλλο; καμια περιεργη ιατρικη υποθεση μου εχει λειψει... κατι που να κρατησει αρκετα επεισοδια τελος παντων.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°115
Spoilers galore.
Κατ' αρχήν: Ήθελα να βγω στους δρόμους να χορεύω όταν χώρισε η Κάλι την Αριζόνα. Στο λαιμό μου καθόταν 5 σεζόν τώρα.
Τη Μάγκι τη συμπάθησα από τις πρώτες σκηνές τις και θα την συμπαθούσα περισσότερο αν δεν έιχε αυτό το νευρόσπαστο που βγάζει και η Μέρεντιθ μερικές φορές και μάλλον το κληρονόμησαν από τη μάνα τους. Ελπίζω να μην τους δώρισε και το Αλτσχάιμερ.
Σκέφτομαι ότι τον μικρό Βούδα μπορεί να τον εγχειρήσει η Αριζόνα με μία καινοτόμο σούπερ ντούπερ εντυπωσιακή δική της τεχνική, αφού έχει μαθευτεί ότι η άλλη γιατρός είναι άρρωστη και δεν την αφήνουν πια να εγχειρίζει. Και μετά η ετοιμοθάνατη θα της πει δυο τρία μελοδραματικά λόγια σε στυλ "Εγώ σε πίεζα να μαθαίνεις τα πάντα με τον δικό μου τρόπο αλλά εσύ τα κατάφερες καλύτερα με τον δικό σου" και να πεθάνει. Δεν νομίζω η Σόντα να το έχει μέσα της να σκοτώσει και μωρά.
Το σπιν οφ ποτέ δεν το είδα. Άντεχα την Άντισον όταν ήταν απλώς μία από τους 15 χαρακτήρες της σειράς αλλά σε δική της σειρά όχι.
Κατ' αρχήν: Ήθελα να βγω στους δρόμους να χορεύω όταν χώρισε η Κάλι την Αριζόνα. Στο λαιμό μου καθόταν 5 σεζόν τώρα.
Τη Μάγκι τη συμπάθησα από τις πρώτες σκηνές τις και θα την συμπαθούσα περισσότερο αν δεν έιχε αυτό το νευρόσπαστο που βγάζει και η Μέρεντιθ μερικές φορές και μάλλον το κληρονόμησαν από τη μάνα τους. Ελπίζω να μην τους δώρισε και το Αλτσχάιμερ.
Σκέφτομαι ότι τον μικρό Βούδα μπορεί να τον εγχειρήσει η Αριζόνα με μία καινοτόμο σούπερ ντούπερ εντυπωσιακή δική της τεχνική, αφού έχει μαθευτεί ότι η άλλη γιατρός είναι άρρωστη και δεν την αφήνουν πια να εγχειρίζει. Και μετά η ετοιμοθάνατη θα της πει δυο τρία μελοδραματικά λόγια σε στυλ "Εγώ σε πίεζα να μαθαίνεις τα πάντα με τον δικό μου τρόπο αλλά εσύ τα κατάφερες καλύτερα με τον δικό σου" και να πεθάνει. Δεν νομίζω η Σόντα να το έχει μέσα της να σκοτώσει και μωρά.
Το σπιν οφ ποτέ δεν το είδα. Άντεχα την Άντισον όταν ήταν απλώς μία από τους 15 χαρακτήρες της σειράς αλλά σε δική της σειρά όχι.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°116
στην αρχη μου αρεσε καλι-αριζονα αλλα απο τοτε που ηταν μονο μια απο τις δυο στο ατυχημα και με το ολο "the leg" δεν μπορω. κουρασε. απο τη μια καταλαβαινω αλλα απο την αλλη... ας προχωρησουν. γι αυτο ισως ο χωρισμος τους τωρα τους βοηθησει να προχωρησουν. χωρισμος που προηλθε απο αποφαση και οχι απο το να απατησει η μια την αλλη.
το καλο που της θελω να μην σκοτωσει το μωρο. αλλα αυτο που λες να γινει με την ετοιμοθανατη θα ηταν αρκετα μελο και συνηθισμενο; ισως να δωσει καμια συμβουλη τυπου μαρκ σλοαν που η αριζονα θα τη χρησιμοποιησει στο μελλον;
το πρακτις κατι λιγο που χα δει στην αρχη -σχωρεστε με- ηταν να βαρας ενεσεις.
το καλο που της θελω να μην σκοτωσει το μωρο. αλλα αυτο που λες να γινει με την ετοιμοθανατη θα ηταν αρκετα μελο και συνηθισμενο; ισως να δωσει καμια συμβουλη τυπου μαρκ σλοαν που η αριζονα θα τη χρησιμοποιησει στο μελλον;
το πρακτις κατι λιγο που χα δει στην αρχη -σχωρεστε με- ηταν να βαρας ενεσεις.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°117
Την Αριζόνα δεν την μπορώ λόγω κλάψας παρόλο που ήταν η αγαπημένη του κοινού για χρόνια. Βέβαια συμπαθώ συνήθως τους χαρακτήρες που οι άλλοι δεν αντέχουν να βλέπουν οπότε κρατάω μια πισινή. Αλλά παράτα μας πια με το πόδι σου Αριζόνα, η γάγγραινα θα σου άρεσε περισσότερο;
Συνήθως όλα το σπιν οφ σειρών δεν μου αρέσουν. Το OUAT in Wonderland δεν το άντεξα πάνω από 5 λεπτά.
Συνήθως όλα το σπιν οφ σειρών δεν μου αρέσουν. Το OUAT in Wonderland δεν το άντεξα πάνω από 5 λεπτά.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°118
Και γω πχ συμπαθουσα την Λεια γιατι την θεωρουσα παρεξηγημενη και εκνευριζομουν που ολοι την μισουσαν.
Αααα καποιος που δεν αντεχω ειναι ο 2ος μαθητευομενος της ετοιμοθανατης. Αυτος που ανταγωνιζεται και καλα με την Αριζονα. Ποσο σπαστικος μπορει να ειναι;
Αααα καποιος που δεν αντεχω ειναι ο 2ος μαθητευομενος της ετοιμοθανατης. Αυτος που ανταγωνιζεται και καλα με την Αριζονα. Ποσο σπαστικος μπορει να ειναι;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°119
Κι εγώ τη συμπαθούσα τη Λέια!Και τον Σέην!
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°120
Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία. Είναι η Αριζόνα και ο άλλος και είναι μαθητευόμενοι της ετοιμοθάνατης, αλλά όχι ειδικευόμενοι, ουσιαστικά είναι fellows. Άρα θεωρητικά μπορούν να κάνουν τις εγχειρήσεις, αλλά δε ξέρουν πώς, wtf? :p
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°121
Η Αριζονα και ο αλλος για το αντικειμενο αυτηνης ειναι σαν να ναι interns φαντασου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°122
Εγώ δεν κατάλαβα το χτεσινό! Πολύ περίεργο! Τώρα η άλλη με 2 παιδιά τι στο καλό θα κάνει;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°123
ε καλα δεν ειναι και η πρωτη που μενει χηρα με 2 μικρα παιδια.
παντως υπαρχει παντα και η Αμυ που θα βοηθαει. Ο Αλεξ, η Μαγκυ και φυσικα Καλι που μπορει ανετα να παιρνει την Ζολα για παραδειγμα σε μερικες περιπτωσεις.
Παντως δεν ξερω, θα θελα να ερθει η Κριστινα για ενα επεισοδιο. Να της σταθει. Οχι για ολοκληρο. Για μερικες σκηνες εστω. Να βρεθουν εκτος. Να παει η Κριστινα πχ στο σπιτι απογευμα και να φυγει με πρωινη πτηση. Να δειξουν οτι ακομα νοιαζεται.
- Σπόιλερ:
- φημες την θελουν να ειναι εγκυος με 3ο
παντως υπαρχει παντα και η Αμυ που θα βοηθαει. Ο Αλεξ, η Μαγκυ και φυσικα Καλι που μπορει ανετα να παιρνει την Ζολα για παραδειγμα σε μερικες περιπτωσεις.
Παντως δεν ξερω, θα θελα να ερθει η Κριστινα για ενα επεισοδιο. Να της σταθει. Οχι για ολοκληρο. Για μερικες σκηνες εστω. Να βρεθουν εκτος. Να παει η Κριστινα πχ στο σπιτι απογευμα και να φυγει με πρωινη πτηση. Να δειξουν οτι ακομα νοιαζεται.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°124
Αυτό το σκέφτηκα και εγώ με την Χριστίνα! Τώρα αφού ο άλλος είχε υπογράψει και για την 12η, τι του ήρθε ξαφνικά;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°125
ισως δεν ειχε υπογραψει για ολοκληρη την 12; μηπως να εμφανιζεται σποραδικα σε 11 και 12; ισως τον δουμε στην 12 σε flashback; γι αυτο δεν ειχα ακουσει οτι θα εφευγε. ηξερα οτι ειχε υπογραψει για δυο κυκλους και το θεωρουσα ασφαλες.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................