από Mrs Lovett Τρι Μάης 01, 2012 3:33 pm
Τομ Ριντλ έγραψε:Ο Χάρι,όντας για λίγες στιγμές νεκρός,θα πήγαινε στο φανταστικό σημείο που συναντήθηκε με τον Ντάμπλντορ όπου θα έπαιρνε διάφορες συμβουλές απο τον Ντάμπλντορ κλπ κλπ.Έπειτα ο Χάρι θα ξαναζωντάνευε όπως και στο Απαγορευμένο Δάσος
Δε νομίζω ότι ο Χάρι θα μπορούσε να ζωντανέψει.Η προστασία του αίματος δούλευε μόνο ενάντια στον Βόλντεμορτ,οπότε μ'ένα πνιγμό θα πέθαινε και ο Χάρι και το κομμάτι της ψυχής του Βόλντεμορτ.
Ο Ντάμπλντορ έδωσε τον αποφωτιστή στον Ρον γιατί πίστευε ότι θα χρειαζόταν καθοδήγηση. Όταν ο Ρον τον χρησιμοποίησε,γύρισε στο σημείο που βρισκόταν ο Χάρι και η Ερμιόνη ,αλλά δεν μπορούσε να τους δει εξαιτίας των προστατευτικών ξορκιών.Ο Ρον ήταν ήδη εκεί για κανένα διήμερο.
Μπόρεσε να δει τον Χάρι όταν αυτός βγήκε από την εμβέλεια των προστατευτικών ξορκιών για να ακολουθήσει τον προστάτη ελαφίνα.Τώρα αν δεν τον προλάβαινε ο Ρον,πιστεύετε ότι ο Σνέιπ θα τον άφηνε να πνιγεί;Ο Ρον είπε στον Χάρι ότι είδε κάποιον ανάμεσα στα δέντρα.Οπότε λογικά,αυτός ήταν ο Σνέιπ που παρακολουθούσε την εξέλιξη της κατάστασης αφού έφτιαξε τον προστάτη του.Όλο και με κάποιο ξόρκι θα τον έβγαζε από τη λίμνη ή στη χειρότερη περίπτωση θ αναγκαζόταν ν'αποκαλυφθεί.Ο Ντάμπλντορ είχε κάνει σαφές στον Σνέιπ, πως ο Χάρι είχε μια αποστολή να εκτελέσει και έπρεπε να ζήσει,αν ήταν δυνατόν, μέχρι να βάλει στον στόχο του τη Ναγκίνι.
Πάντως αν ο Χάρι πέθαινε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού,δε νομίζω ότι ο Βόλντεμορτ θα κέρδιζε αυτόν τον πόλεμο γιατί ήδη βάδιζε στην αυτοκαταστροφή του και έχανε την πίστη των οπαδών του.Νομίζω όμως ότι θ 'αργούσε πιο πολύ η ήττα του,καθώς ο Χάρι επίσπευσε την κατάσταση με τη θυσία του κάνοντας μ'αυτόν τον τρόπο, τα ξόρκια το Βόλντεμορτ ανίσχυρα.
Επίσης πιστεύω πως ο Ρον και η Ερμιόνη θα συνέχιζαν τις προσπάθειες τους και χωρίς τον Χάρι,αλλά περισσότερη δύναμη και πιθανότητες είχαν όταν ήταν τριάδα.