- 1χ05:
- Αυτό το επεισόδιο περισσότερο με debate έμοιαζε παρά με justice, ειλικρινά τα δυο αδέλφια, (ο ένας με δόλιους τρόπος κι ο άλλος με τίμιους οf cource τρόπους) ανταγωνίζονται και στο τέλος θα σφαχτούν για το ποιος θα πάρει τον θρόνο... Αν και με αυτόν τον Αρθούρο που μπλέξαμε είναι τόσο αθώος και μαλθακός που δεν θα αγωνιστεί και πολύ... Παναγία μου κι μόνο με την κοτσίδα που τον βλέπω τον αποστρέφομαι... Κι εγώ λοιπόν ο 'βασιλιάς' ήταν απασχολημένος με την πρώτη του δίκη (κι εδώ είσαι ρε Ντάβος, ;;;!!! δεν έχεις αφήσει ιστορική σειρά φίλε μου που να μην έχεις συμμετάσχει ) η καλόγρια της Μόργκαν παίζει το δικό της παιχνίδι για να δει το 'καμάρι' της στο θρόνο, μην ξεράσω... κι εδώ , όπως κι στο once upon a time, έχουμε το μότο magic has it's price , γιατί βλέπουμε πως μετά από κάθε επίκληση ή ξόρκι η Μόργκαν κι ο Μέρλιν θέλουν ιατρική περίθαλψη να δω την Ιγκρέιν να χαβαλεδιάζει περισσότερο τον δρυίδη και τι στο κόσμο, ξέμεινε κι αυτή μονάχη, δεν βρήκε ποτέ τον κατάλληλο king , ε είπε να αλλάξει κατηγορία...
Μ'άρεσε πάντως που ο μπούλης είπε να αποφασίσει μαζί με τους φίλους, από κοινού,(μην ξεχνάμε και την ευγενική χορηγία του αντικειμένου του πόθου = Guinevere ) την βλέπουμε την round table να δημιουργείται σιγά σιγά... αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πάντα ο 'αγαπημένος' μου ιππότης (Gwaine) να βγάζει το φίδι απ'την τρύπα, δλδ έλεος;! πάλι καλά που ήρθαν εγκαίρως κι άλλοι να δείρουν δλδ...
+6
Laura Mandley
Roxanne Derwent
Imperio
Mysterious Wizard
Maria Granger
Morgan le Fay
10 απαντήσεις
Camelot (2011)
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Camelot (2011)
Εκλογές στο Κάμελοτ, κυρίες και κύριοι... και γιατί το λέω αυτό
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°52
- 1χ06:
- Λοιπόν αυτό το επ. είχε πολύ ενδιαφέρον, three journeys indeed, οι 4 καβαλάρηδες (ένας μάγος
και τρεις ιππότες) ξαναγυρίζουν στα πάτρια εδάφη αναζητώντας την γνώση... Καημενούλη Κέι πως θα ένιωσες ξαναζώντας τα παιδικά σου χρόνια, αγαπημένη σκηνή το όνειρο μέσα απ'το οποίο ανακάλυψε την κρυψώνα των βιβλίων του, πιστεύω πως κάποιος καλός 'άγγελος' τον βοήθησε εδώ... ο οποίος βεβαίως δεν πρέπει να απαρνιέται τις δυνάμεις του, για άλλη μια φορά ο λατρευτός μου ιππότης ονόματι Gwaine έλαμψε εδώ με τις συμβουλές και τις καθοδηγήσεις του, well done καλέ μου Την ίδια ώρα βγαίνουν τα άπλυτα της καλόγρια στη φόρα, κρίμα στη Μόργκαν , εκεί που πήγαινε να ανακάμψει κι να ανέλθει να συμβεί αυτό;! έλεος δλδ κι αυτή η 'αδελφή' που μόνο 'αδελφή' δεν είναι αφού είχε λερωμένη την φωλιά της, πάντως δίκαιη η τιμωρία δεν μπορώ να πω, η Μόργκαν την χρειάζεται... Επίσης πολύ τρυφερή η σκηνή στην αρχή με το αγόρι , την ευχαριστήθηκα :sweet: Και βέβαια πως θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και το παράνομο ζευγάρι, που μόνο ζευγάρι δεν το λες, μας άφησε χρόνους ο Λεό πήγε η κόρη να τον δει, από πίσω κι ο εραστής (που μόνο εραστής δεν είναι, τι του βρήκες ωρήηηη;;; ) ωραία τα λες κι εσύ αγαπητέ μου, περί θανάτου αλλά φάε, πάρε κανά κιλό... Βαρέθηκα να σε βλέπω έτσι σιχάθηκα, κατ'άλλα παραλία, ακτές κι Άγιος ο Θεός , είχαμε κι μια επίθεση εκεί πέρα ένα φιλάκι στα πεταχτά εν ώρα αδυναμίας... τα γνωστά, κτλ κτλ, κτλ... κι η ζωή συνεχίζεται...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°53
Λοιπόν στο σημερινό επ. συνειδητοποίησα κάτι, (που ναι μεν το έβλεπα στα προηγούμενα) απλά σε αυτό μου έγινε πιο λιανό , πως να το πω ρε παιδάκι μου...
- 1χ07:
- ΜΛΚ* Σόρρυ κιόλας για την έκφραση ρε παιδιά, αλλά τι στο καλό , έχουν βρει τους καλύτερους κι ωραιότερους άντρες να παίξουν τον ρόλο του Gwaine, δεν εξηγείται αλλιώς. Σε όλο αυτό το επ. όλο Gwaine, Gwaine & Gwaine μουρμούριζα από μέσα μου, ο Gwaine έδειξε ανωτερότητα και δεν πήγε με τις χορεύτριες (πουλάκι μου, μανάρι μου :love: ), ο Gwaine να τρέξει να καθαρίσει τον αόρατο εχθρό για να προστατεύσει τον βασιλιά (ηλιθιότητα αλλά και πάλι τον λατρεύω ) , ο Gwaine τραγουδάει τόσο όμορφα, O Gwaine κατάλαβε την βλακεία της Μόργκαν καθότι είναι καλύτερος σε θέματα στρατηγικής και κατ'άλλα ο Gwaine/ Claive Standen είναι τόσο μανάρι, σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κι με αυτόν εμφάνιση αλλά θα περάσει πολύς καιρός πρώτα.... Και γενικότερα σε αυτό το επ. δεν είχα μάτια για κανέναν άλλον εκτός απ'τον Gwaine πάλι, ρε τι έχω πάθει με τον ιππότη, την τύχη μου δεν θα με αφήσει να κοιμηθώ πάλι απόψε... Ε εντάξει τα άλλα ήταν απλώς καπνός και φούμαρα... Long night indeed... πήγαν τώρα όλοι εκεί, τους παγίδευσε η πανίσχυρη και παμπόνηρη ιέρεια , είπαν να πολεμήσουν εκεί και στο τέλος τους έβγαλε κι απ'τον κόπο μόνο και μόνο για να απαγάγει την μάνα , ελπίζω ο Μέρλιν (που είναι ο πιο σοφός απ'όλους να καταλάβει αμέσως την μαύρη μαγεία , θέλω να πιστεύω ότι θα το πάρει πρέφα όπως και με την καλόγρια) , εε είχαμε κι μια εξομολόγηση αγάπης, (δεν άντεχε το παιδί να τα κρατά μέσα του ) και την αδελφή από εδώ κι από εκεί να παραφυλά και να κρυφακούει αλλά κατ'άλλα το όλο επ. ήταν επ... GWAINE :love: :love: :love: Αααχχχ νιώθω όλη την ώρα πεταλουδίτσες στο στομάχι μου, αχ τι καλά...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°54
Τη μισώ, τη μισώ, ΤΗ ΜΙΣΏ, ΤΗ ΜΙΣΏ, ΤΗ ΜΙΣΏΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΘΆΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΆΓΙΣΣΑ! (αλλά παίζει ωραία πανάθεμα την )
- 1X08:
- Οκ εντάξει αυτό το επ. ήταν γεμάτο Ιγκρέιν/ακά Μόργκαν/Ιγκρέιν , μας σκότωσε το μικρό το παλικάρι για να μην αποκαλυφθεί, (κρίμα κι οι σκηνές με το μικρό ήταν τόσο τρυφερές farewell Ρεντγουλντ ), μας 'ψάρεψε' την μικρή κι αθώα Γκουέν για να πάει να τα αμολήσει αμέσως στον άλλον τον χαζό τον Υπερασπιστή Λεόντιο (που ευτυχώς που δεν έκανε ανάκριση στη γυναίκα του και την πέρασε μια χαρά φυσιολογικά ), και στο τέλος 'κουτούπωσε' και τον Μέρλιν η παλίο*... ας είναι δεν μπορώ να μιλήσω δεν μου το επιτρέπει η διαγωγή μου Την ίδια ώρα η πραγματική βασίλισσα κάνει τα πάντα για να δραπετεύσει , ακόμα και το κορμί δίνει που λέει ο λόγος ... Μλκ* η ερμηνεία της καλόγριας είναι για όσκαρ ασυζητητί , την παίζει πολύ καλά, και τα αγοράκια πήγαν για κυνήγι... "Ομορφιά μου εσύ. " πάρτο κάτω το ελάφι, αχ και να το'λεγες σε μένα Gwaine... Kι ο Υπερασπιστής την νύχτα λύκους βλέπει , αχ καημένε θα σε περάσουν για τρελό , πως βλέπεις φαντάσματα... Κορυφαία η σκηνή στο τέλος , μας τάραξες ωρή κι εσύ όλη την ώρα δεν έκανες κι δεν έλεγες κι τπτ άλλο... αμάν πια δλδ !!! Προτελευταίες σκηνές δεν θα τις αναλύσω, αλλά θα κάνω μια ευχή/παράκληση στον ύψιστο... απλώς βλέπω αυτές στις σκηνές στο Κάμελοτ/Starz και μετά πάω και βλέπω τον σωματότυπο του Eoin στον merlin/bbc και λέω f*ck Θεέ μου σχώρα με αλλά αλλά.... ΤΟΝ ΘΈΛΩ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ, ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΑΠ'ΤΟ BBC ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΣΤΟ STARZ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°55
Ότι εντάξει, ΔΕΝ θέλω, να ξαναδώ ΠΟΤΈ στη ζωή μου, ΑΥΤΌΝ τον Αρθούρο, με ΑΥΤΉΝ την κοτσίδα.
Αισθάνομαι ότι ή που θα πάρω δηλητήριο ή που θα αυτοκτονήσω και δεν θέλω,
θα αφήσω πίσω μου ατελείωτο το έργο μου, αμαρτία απ'τον Πανάγαθο και Μεγαλοδύναμο, δεν λέει
Αισθάνομαι ότι ή που θα πάρω δηλητήριο ή που θα αυτοκτονήσω και δεν θέλω,
θα αφήσω πίσω μου ατελείωτο το έργο μου, αμαρτία απ'τον Πανάγαθο και Μεγαλοδύναμο, δεν λέει
- 1χ09:
- Ωραία, έφυγε η κακιασμένη ιέρεια απ'το Κάμελοτ, επέστρεψε η μητέρα του Βασιλιά, παθαίνοντας βέβαια ένα ελαφρύ σοκ αλλά οκ της πέρασε... το κακό όμως η οχιά, το προξένησε κι έφερε την πανωλεθρία, ο Υπερασπιστής στράφηκε εναντίον του βασιλιά, αγαπά την Γκουέν ακόμα όμως (μανάρι μου κι εσύ κρίμα μωέ τι έφταιξες κι εσύ ), ο Αρθούρος τα πήρα πάνω του όλα, ο Μέρλιν δίνει χαστούκια και παράλληλα προσπαθεί να ηρεμήσει την μισότρελη Ιγκρέιν, η Γκουέν σε απόγνωση, η άλλη η κακίστρω γυρίζει στο παλάτι της σαν να μην συνέβη τίποτα... μωρέ να φας μια ανάστροφη να είναι όλη δικιά σου... Τα κελεπούρια της κακίστρως επιτίθενται στο όρος Μπάρτον πας;! (πως το είπε δεν το συγκράτησα ) Κακός χαμός κι εκεί, ο Μέρλιν με την λατρευτή του πηγαίνουν στην Μόργκαν για να την κάνουν να ομολογήσει και βρίσκονται μπαγλαρωμένοι, φάγανε τα μούτρα τους κι αυτοί, λες κι η άλλη θα τους ακολουθούσε ποτέ... Α! και μια επισήμανση: "Gwaine πρόσεχε τον Λεόντιο, να μην κινηθεί ενάντια στον Αρθούρο." συγγνώμη, αλλά γιατί το μανάρι μου πάντα πρέπει να κάνει τις δύσκολες δουλειές;;;!!! ΟΈΟ ;;;!!!! Έφυγε κι άλλη χωρίς να λογαριάσει τον κίνδυνο να πάει το προσευχητάρι στον άντρα της, ψυχή μου κι εσύ...
Άλλο μακελειό κι εσύ, αποκαλύφθηκε η προδοσία, ο Κέι δεν θέλει ούτε τον αδελφό του να κοιτάζει, αλλά προς το τέλος την ώρα του πανικού τα ξεχάσαμε όλα... ο βασιλιάς έμεινε μόνος στο όρος ενώ το κελεπούρι της κακίστρως νομίζει ότι θα τον εξοντώσει, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι , Σκουλήκι κι εσύ!!!
Εντιτ: Θέλω να σταυρώσω την καλόγρια, θέλω να τις καρφώσω τα χέρια και τα πόδια, θέλω να την δω να σπαράζει πάνω στο σταυρό καθώς το αίμα της θα ρέει πάνω στο ξύλο, θα πέφτει κάτω στο χώμα και θα ανακατεύεται με το νερό της βροχής που θα πέφτει... Τότε θα γελάω γεμάτη ικανοποίηση και θα χαίρομαι για την νίκη μου!!! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
(ΚΑΤ: οκ ειλικρινά πρέπει να κόψω τις θρησκευτικές ταινίες κάποια στιγμή , μου κάνουν κακό στην υγεία... )
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°56
Ποποπο, ξεχάστηκα τελείως, με τα γενέθλια του φόρουμ, που χρόνος για σχολιασμό, ...
Πάει κι αυτό μας τελείωσε, "ευχαριστούμε το κοινό για την υποστήριξη του... αλλά ξέρετε δεν θα υπάρξει συνέχεια... μουαχαχαχα"
Να σου πω την αλήθεια καλύτερα, ευκαιρία να λιώσω στον Μέρλιν και να θρηνήσω κι εκεί με την ησυχία μου καθότι και περισσότεροι θάνατοι, τι γιατί εδώ μόνο δύο , έλεος, ντροπή κι αίσχος
Πάει κι αυτό μας τελείωσε, "ευχαριστούμε το κοινό για την υποστήριξη του... αλλά ξέρετε δεν θα υπάρξει συνέχεια... μουαχαχαχα"
Να σου πω την αλήθεια καλύτερα, ευκαιρία να λιώσω στον Μέρλιν και να θρηνήσω κι εκεί με την ησυχία μου καθότι και περισσότεροι θάνατοι, τι γιατί εδώ μόνο δύο , έλεος, ντροπή κι αίσχος
- 1x10 the end:
- Ευτυχώς που τελείωσε, δεν θα άντεχα να ξαναδώ ΑΥΤΌΝ τον Αρθούρο, ο οργανισμός μου δεν το βαστάει, βέβαια έμεινα με μερικά αναπάντητα ερωτήματα αλλά δεν βαριέσαι... έχει ο Θεός, την παράκληση που εξέφρασα στο προηγούμενο ποστ αλλά και την ικανοποίηση που ήθελα να νιώσω την ένιωσα και με το παραπάνω... Μουαχαχαχα!!! Κι εκεί που βλέπεις τον Βασιλιά μόνο κι αβοήθητο έτοιμο να δώσει ακόμα και την ζωή του ξεπετάγεται ο Λεόντιος, έλα μωρέ περασμένα ξεχασμένα, i have made a vow , πρέπει να τον τιρήσω, τι τιμιότης... πραγματικά μας έφυγε ένα καμάρι του Κάμελοτ, Θα λείψει στις καρδιές μας , αλλά δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ Αγαπημένη σκηνή: Να βλέπω τον Gwaine να 'καθρίζει' για την πάρτη του βασιλιά, υπέροχο το μανάρι μου με τα δυο του σπαθιά, και στον 'καθαρισμό' του άλλου του αισχρού αλλά και στον αποκεφαλισμό της καλόγριας... Αλλά ρε παιδί μου , όλο τα μανάρι μου έκανε τα δύσκολα εκεί μέσα, δεν έχουν κανά δήμιο γι αυτές τις δουλείες ; Πήρε κι άλλη το σπαθί στα χέρια, "πέθανε ο αδελφός μου", Άιντε άιντε λάλησε κι εσύ το'παιξες θλιμμένη πήγες να βάλεις και την κορόνα αλλά δεν σου έκατσε τελικά... Επίσης ωραία σκηνή την στιγμή που χτυπάει παλαμάκια ο Αρθούρος κι η αδελφή του γελοιοποιείται κι η στιγμή της ικανοποίησης όταν η καλόγρια ομολογεί πως ήταν δικό της φταίξιμο, μουαχαχαχα Όμως δεν θα μείνουμε μόνο με την απώλεια του Λεόντιο, η αγαπημένη μας Ιγκρέιν θα αφήσει τα εγκόσμια καθιστώντας υπαίτια για τον θάνατο της την Μοργκάνα η οποία και την δολοφονεί, η οποία δεν την αφήνει να της πει την αλήθεια... Θεέ μου η στιγμή του Μέρλιν να προσπαθεί να την σώσει βάζοντας ταυτόχρονα και την δική του ζωή σε κίνδυνο ήταν ... too much, μην ξεχάσουμε τον θρήνο και της Γκουέν βεβαίως βεβαίως, καθώς επίσης και το φευγιό του Μέρλιν που δεν άντεξε την απώλεια κι είπε να την κάνει κι αυτός... "Που πας ρε;;;!!! protect Arthur σου είπε η άλλη αμάν ! " μα να μην σέβονται αυτοί οι άντρες τις επιθυμίες μιας γυναίκας πήγε κι άλλη να θρηνήσει την καλόγρια κι άκουσε την καλόγρια εξ ουρανού... "to be a queen you have toy give birth to a king"... E κι από εκεί και πέρα κυρίες και κύριοι κάπως έτσι προκύπτει κι ο Μόντρεντ ο οποίος μεγαλώνοντας θα σκοτώσει κάποια στιγμή τον πατέρα του , αλλά that's another story ,,, την οποία δεν θα μάθουμε ποτέ καθότι το σίριαλ ευτυχώς/δυστυχώς διακόπηκε "protect her as a treasure" ... Δεν μπορείς να πεις, δεν έχασε καιρό ο άλλος, αμέσως να πραγματοποιήσει το καθήκον του, κάτσε ρε , δες/ανίχνευσε/ ερεύνησε πρώτα να δεις, : είναι η original or not?!...............................
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°57
Αμάν όμως, τέτοιο μίσος για τον Τζέημι;
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°58
Να σημειωθεί στα πρακτικά του φόρουμ ότι μετά από τέτοιο συμφερτό σχολίων για το Κάμελοτ , η Κώννι ανταποκρίθηκε με μόνο μια γραπτή φράση κι αυτή όλη κι όλη για τον Τζέις: ΉΜΑΡΤΟΝ!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°59
Κοίτα να δεις, όταν έχεις πει εσύ ό, τι ήταν να πεις και γω το έχω δει προ αιώνων, δεν μένουν κ πολλά να σχολιάσω
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°60
όταν εμένα μάλλιαζε η γλώσσα μου για να έρθεις και να σχολιάσεις μαζί μου εσύ είχες έλλειψη κυττάρων
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°61
δε μπορώ σου λέω
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°62
^Kαλά παιδί μου, περαστικά
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°63
Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες, Νάταλί μου...
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°64
AX ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ.
μολις ειδα τρειλερ και μου φανηκε πολυ γκαμαουα.
Πρωτη φορα μ αρεσει ο Jaimie Campbell Bower σε ρολο. Και η Eva Green ειναι μια θεα <3
Τσεκαρα και το imdb. Ο Clive Standen (aka Rollo apo Vikings) παιζει ως Gwaine/Gawain
μολις ειδα τρειλερ και μου φανηκε πολυ γκαμαουα.
Πρωτη φορα μ αρεσει ο Jaimie Campbell Bower σε ρολο. Και η Eva Green ειναι μια θεα <3
Τσεκαρα και το imdb. Ο Clive Standen (aka Rollo apo Vikings) παιζει ως Gwaine/Gawain
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°65
^Κάτσε και σάπισε ευχάριστα, το μόνο που με θλίβει είναι ότι ποτέ δεν συνεχίστηκε αυτό το υπερθέαμα, όχι για τον φλώρο τον Αρθούρο, αλλά για την γκαμάουα Μοργκάνα, τον ίδιο γκαμάουα Μέρλιν, αλλά κι την στρογγυλή τράπεζα όπου την αντιπροσωπεύει όλη επάξια ο Clive.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°66
Ρε διαφωνω μαζι σου. νομιζω πως του τζειμι του παει πολυ ο ρολος.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°67
Ούτε μένα μου πολυάρεσε σαν Αρθούρος.
Δεν ξέρω αν φταίει ο τρόπος που έπαιζε ή το ότι πάντα σκεφτόμουν τον Αρθούρο ως πιο άντρα, αλλά δεν με τράβηξε στο ρόλο Βέβαια εμένα δε μου άρεσε ούτε η Γκουίνεβιρ αλλά τέσπα
Δεν ξέρω αν φταίει ο τρόπος που έπαιζε ή το ότι πάντα σκεφτόμουν τον Αρθούρο ως πιο άντρα, αλλά δεν με τράβηξε στο ρόλο Βέβαια εμένα δε μου άρεσε ούτε η Γκουίνεβιρ αλλά τέσπα
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°68
Ισως δω το πρωτο επεισοδιο αργοτερα σημερα και θα σας πω εντυπωσεις.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................