Πολύ θανατικό στο τελευταίο έπισοντ.
Οκ, ντάξει, είπαμε το κλείσιμο του κύκλου θα πρέπε να 'χε κάνα θάνατο της προκοπής, αλλά όχι και τριπλό (μόνο των βασικών εννοώ, δεν βάζω τους υπόλοιπους στο Bardon Pass ή και γω δεν ξέρω που
). Μπρεθτέικιν κάθε ένας από τους τρεις θανάτους.
Leontes: Γιατί, γιατί, γιατί;
Δηλαδή και κερατωμένος και νεκρός;
Πόσο πια;
Ας μου σκότωναν τον Kay ή κάποιον όχι τόσο badass όσο ο Leontes. Το πήρα κατάκαρδα και ΣΧΕΔΟΝ τη λυπήθηκα την τσούλα τη Guinevere στην κηδεία.
Igraine: Οκ, του Leontes με κάποια δυσκολία τον τρώμε.
Γιατί όμως και τον πιο royal χαρακτήρα δηλαδή;
Αν υπήρχε δεύτερη σεζόν θα ήταν τόσο άδικο να μην υπήρχε Igraine. Ήταν χαρακτήρας με βάθος και παρελθόν και θα μπορούσε να εξελιχθεί τρελά. Η σκηνή με Morgan-Igraine μπήκε κατευθείαν στις αγαπημένες μου και αν και η αποκάλυψη ότι την είχε σώσει δεν μπορώ να πω ότι και κάνα μαμώ τα σόκιν φακτς, η σκηνή ήταν πολύ δυνατή.
Sybil: Από τη μια χαίρομαι που μου τη σκότωσανε τη σκύλα να πούμε.
Από την άλλη όμως ήταν η δεύτερη manipulative bitch της σειράς μετά τη Morgan
(πολλές φορές την ξεπερνούσε
). Τη λυπήθηκα όμως όταν είπε I thought she would come.
Πολύ όμως.
Άπειρα ρισπέκτ στη σκηνή του θανάτου της με τον Merlin και την επική του φράση There is no God.
Πάρ' τα σκρώφα.
Συν το ότι το περίμενα να συνεχίσει να υπάρχει ως πνέυμα ή φάντασμα ή γουάτεβα και επιβεβαίωθηκα με τον άνεμο που ψιθύριζε.
Πέρα από τα κηδειόχαρτα: Ο Merlin ήταν απόλυτα σίγουρο ότι θα τους άφηνε αγγούρια και θα σηκωνόταν να 'φευγε.
Καλά έκανε, ούτε εγώ θα μενα στο ξεχαρβάλωμα με τους κισσούς που λένε Κάμελοτ (ένας άνθρωπος δε βρέθηκε να το ξεχορταριάσει το πράμα. Μας διαλάει το φενγκ σούι αυτή η ακαταστασία
) χωρίς Igraine.
Άλλο σίγουρο: Ήξερα ότι ο Άρθουρ θα ξεπρόβαλε την τελευταία στιγμή από την πόρτα.
Από τα αναμενόμενα του επισοδείου.
Τον οποίο Άρθουρ, σχεδόν συμπάθησα στο τελευταίο έπισοντ.
Απλά δεν μπορούσε να χωνέψει ο νους μου ότι τελικά η Morgan αγαπούσε το Merlin.
(Αλλά η σκηνή που έκοβε τις φλέβες της ήταν πολύ φέιλ.
) Συνεχίζω να θέλω όμως Merlin-Igraine σαν couple of the Camelot και ας σκάσει να τον κάνει δικό της η Morgan.