από FLEUR258 Σαβ Νοε 21, 2009 12:34 pm
Πολυ ασχημο εφιαλτη Ρεα?^
Σημερα κια τι δεν ειδααα :P
Ειδα καταρχην οτι μετα απο εκεινο το ποστ μου στα ζευγαρακια,το χθεσινο,αρχισε να γραφει η Κασσι,ο Νικος,και η Εκατη μια ιστορια για εμενα.Και υστερα την συνεχιζα εγω
.
Μετα ειδα οτι πηγαιναμε εκδρομη με το σχολειο.Αλλα το μεταφορικο μας μεσο ηταν μια βαρκα με ροδακια που χοραγε μονο 5 ατομα
.Και υποτιθετε οτι αυτη την βαρκα την πηραμε απο το αεροδρομιο.Ξαφνικα εγω προσεξα οτι ειχα φορεσει ενα ασπρο παπουτσι τακουνι,και στο αλλο ποδι μια καφε μποτα :P
.Προσπαθουσα να κρυψω μετα τα ποδια μου για να μην τα δει κανεις και αρχισει να γελαει :P .
Υστερα ειδα πως ημουν σπιτι και επιασα μια ξυστρα και εμφανιστηκαν αλλες δεκα.Και μετα εκανα ενα βημα και ακουσα κατι να τριζε.Και ξαφνικα ειδα μια ζουλου στην κουρτινα καπου μετα εξαφανιστηκε
.Υπηρχαν υποτιθετε φαντασματα στο σπιτι :P .
Ειδα επισης ενα χωριουδακι καλοκαιρινο με μπλε πορτες παραθυρα κλκλ,και εκει πατρευοταν μια κοπελα.Εγω κατα ενα περιεργο λογο ηξερα τι θα συμβει και αρχισα να κλαιω.Και ξαφνικα εκει που ανεβαινε η νυφη κατι σκαλοπιατια ερχετε μαι φιλη μου και την μαχαιρωνει
.Και υστερα ο γαπρος φευγει με αυτη την φιλη μου.Και εγω εκλαιγα ποτε για τη νυφη ποτε για την φιλη μου που εφυγε
.Ξαφνικα ακουω καποιον να φωναζει ''στοπ''.Ειχα κωκαλωσει καθως συνηδητοποιησα οτι γυριζαν παρα μονο μια ταινια :P :P .
Μετα ξυπνησα :P .
Αυτα :P .