Berenice έγραψε:Άντε από εδώ :P Εγώ φταίω που ήθελα να σου πω για αυτό που κυνηγούσα τον Θεό να μου πει τα ΣΟΣ για το διαγώνισμα των θρησκευτικών :P
Εμένα μου το χεις πει αυτό! Και ένα άλλο με τους Θεούς του Ολύμπου :P :P :P
Berenice έγραψε:Άντε από εδώ :P Εγώ φταίω που ήθελα να σου πω για αυτό που κυνηγούσα τον Θεό να μου πει τα ΣΟΣ για το διαγώνισμα των θρησκευτικών :P
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Berenice έγραψε:Άντε από εδώ :P Εγώ φταίω που ήθελα να σου πω για αυτό που κυνηγούσα τον Θεό να μου πει τα ΣΟΣ για το διαγώνισμα των θρησκευτικών :P
Εμένα μου το χεις πει αυτό! Και ένα άλλο με τους Θεούς του Ολύμπου :P :P :P
Poisonous_touch έγραψε:Μαρακι, και εσυ Ζερο τιμ? :
Πολλες μαζευτηκαμε. :P
Γενικα το ολο κονσεπτ του ονειρου εχει τρομερο γελιο. :P
omg.... Zero - kun με ροζ μαλλίFLEUR258 έγραψε:Θα σου πω εγω τι ηταν το τικ-τακ
Ηταν απο τον Πιτερ Παν εκεινος ο κροκοδειλος που ειχε καταπιει ενα ξυπνητηρι και περιπλανιοταν στην θαλασσα.
Θεα?
Εγω σημερα ειδα πω πηγα σε μια φιλη μου να δουμε ταινια.Βαζει το σιντι και οταν αρχιζει εγω αναφωνιζω ''αααα,αυτο ειναι VK!!!'' .Και μετα τις λεεω ''Μισο,καπου εδω εχει και εναν ωραιο αλλα..αχ,δεν θυμαμαι το ονομα του :P''.Καταλαβατε ποιον κοπελουδια : ...Και μετα τον δειχνει αλλα ειχε ροζ μαλλι και λεει η φιλη μου''χαλια ειναι αυτος καλε...τι ειναι αυτο το ροζ μαλλι? :P ' και της απανταω''Οχι,κανονικα ειναι πιο ωραιος :P ,αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του.''Και υστερα παιρνω τηλεφωνο την Ρεα και ακολουθει η εξης συζητηση :P ΄
''Γεια Ρεα,τι κανεις ?''''
''Καλα εσυ ?''
''Βλεπω ταινια''
''Σπιτι σου?''
''Οχι σε μια φιλη''
''αα,οκ.Τα λεμε! :P ''
Και μετα απο αυτο ξυπναω,αλλα το θεμα ηταν πως δεν ειχα συνηδητοποιησει οτι ειχα ξυπνησει και σκεφτομαι απο μεσα μου''ααα,ξεχασε η Ρεα να μου πει πως τον λενε.Θα σκασω τωρα :P !Πως τον ελεγαν?...αααααααααααααααααααααααα,Zero τον ελεγα :P ''και μετα σκεφτομαι σοκαρισμενη''ααα ,δεν παω καλα,ονειρο ηταν οχι πραγματικοτητα :P ''
Το συμπερασμα
Ρεα με επηρεαζεις παααααααααααααααρα πολυ :P
ZERO TEAM!Poisonous_touch έγραψε:Μαρακι, και εσυ Ζερο τιμ? :
Πολλες μαζευτηκαμε. :P
Γενικα το ολο κονσεπτ του ονειρου εχει τρομερο γελιο. :P