+21
-Moony
Alicia Spinnet
Eleanna Lovegood
Arcturus Regulus Black
Lisette de Lapin
Roxanne Derwent
The Sorting Hat
Vindictus Viridian
Beatrice Baudelaire
Hecate
Rachel Rivera
Nearly Headless Nick
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Hermione Black
Gellert
Amelia Blackfoot
Imperio
Phineas Nigellus Black
Alviva Black
A.prilfool
25 απαντήσεις
Εις το επανιδείν
Vindictus Viridian- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 17209
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Εις το επανιδείν
εσυ αρτεμις σταματα...εισαι επιμελητρια...και νεο μελος του υπουργειου...αρα γλυφεις τους αντμιν...αρα δεν μας κανεις..
We are the hot ghosts of HarryWorld
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°52
Αφου μας ξέρεις όλους όπως λες για πες μου τι ξερεις για την Elkasha Deathring?
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°53
παίζει να είσαι?Vindictus Viridian έγραψε:ξερεις και την αννα? και χαίρεσαι?
Αυτό που το πας?
Άλλο ένα δείγμα των ψυχολογικών σου διαταραχών.
Αγαπητή Λούνα..Πόσο
Λίνα
Καλώς σε δεχτήκαμε Ρίταα!
A.prilfool- So Long Suckers!
- Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2012
- Δημοσίευση Ν°54
Ομορφα αυτα που λετε, αλλα δεν εχουν βαση. Χάρη (χαρη δεν σε λενε; )
Ολοι οσοι μιλατε εδω και υπερασπιζετε το φορουμ, γλειφετε για να το παιξετε καλοι. Ακομα και οι μοντ, για να ανεβουν αξιωμα. Ειστε αηδιαστικοι ολοι σας.
P.S: Αμα θελετε να ανεβειτε, ρωτηστε αυτους, τους διαχειρηστες. Ξερουν καλυτερες τεχνικες.
Ολοι οσοι μιλατε εδω και υπερασπιζετε το φορουμ, γλειφετε για να το παιξετε καλοι. Ακομα και οι μοντ, για να ανεβουν αξιωμα. Ειστε αηδιαστικοι ολοι σας.
P.S: Αμα θελετε να ανεβειτε, ρωτηστε αυτους, τους διαχειρηστες. Ξερουν καλυτερες τεχνικες.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°55
κι εσυ σταματα ιμπερια
ειστε ολοι γλυφτες...μονο εγω και οι μπεζ θα μιλαμε...
ή ουτε εγω?
εχω το ραδιο
ουτε εγω???
δηλαδη τόση ώρα περιμέναμε να ποσταρεις για να μας πεις τι να κανουμε για να ανεβούμε???θα βαλουμε τακούνια εσένα τι σε νοιάζει...σε καμία απο τις ερωτήσεις μας μπορεις να απαντήσεις?αυτο με κόφτει εμένα...μην μας ακουμπας αφου είμαστε αηδιαστικοι (αι καντε μπανιο λεχριτες αηδιασε ο ανθρωπος)...απλα απαντα μας
ειστε ολοι γλυφτες...μονο εγω και οι μπεζ θα μιλαμε...
ή ουτε εγω?
εχω το ραδιο
ουτε εγω???
δηλαδη τόση ώρα περιμέναμε να ποσταρεις για να μας πεις τι να κανουμε για να ανεβούμε???θα βαλουμε τακούνια εσένα τι σε νοιάζει...σε καμία απο τις ερωτήσεις μας μπορεις να απαντήσεις?αυτο με κόφτει εμένα...μην μας ακουμπας αφου είμαστε αηδιαστικοι (αι καντε μπανιο λεχριτες αηδιασε ο ανθρωπος)...απλα απαντα μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vindictus Viridian στις Κυρ Απρ 01, 2012 5:49 pm, 1 φορά
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°56
Αφού μιλας κι εσυ για αηδία...τα έχω δει όλα!
Rachel Rivera- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 21694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Stop insisting clearing your head, clear your fυcking heart instead.
- Δημοσίευση Ν°57
loouna31 έγραψε:Ομορφα αυτα που λετε, αλλα δεν εχουν βαση. Χάρη (χαρη δεν σε λενε; )
Εσύ η ίδια είσαι αηδιαστική. Δεν έχεις θάρρος όπως νομίζεις, θράσος έχεις!
_
- Valar Morghulis:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°58
loouna31 έγραψε:Ομορφα αυτα που λετε, αλλα δεν εχουν βαση. Χάρη (χαρη δεν σε λενε; )
Εσύ μας το παίζεις φωστήρας και κατάσκοπος χωρίς να μας λές το όνομα σου?
Εμείς είμαστε αηδιαστικοί?
τα πιστεύεις αυτά που λες?
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°59
Εσυ εισαι αηδιαστικος/η.loouna31 έγραψε:Ομορφα αυτα που λετε, αλλα δεν εχουν βαση. Χάρη (χαρη δεν σε λενε; )
Κανενας δεν γλυφει για να παρει αξιωμα, γιατι βλεπεις το αξιωμα δεν ειναι το παν. Εαν ειναι για εσενα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
Εμεις υπερασπιζομαστε το φορουμ, επειδη το αγαπαμε, οπως ειναι τωρα, με ολη την δουλεια που γινεται, και με τα μελη του τημ που το αξιζουν τοσο.
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°60
Καλα όλα αυτά, αλλα δεν μας λες τι ξέρεις για την Elkasha Deathring αφου εισαι παντογνωστης!
_
_
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
The North Remembers
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°61
Σκάσε ΤΩΡΑ.
Σταμάτα να ανοίγεις το στόμα σου και να λες ότι ηλιθιότητα σου κατέβει.Ηλίθια! Λίγα τα λόγια σου για τα μέλη του τημ, ιδιαίτερα για τους διαχειριστές που για να έφτασαν εκεί πάνω κόπιασαν πολύ για το φόρουμ. Όλοι μας εδώ μέεσα αγαπάμε το φόρουμ και το στηρίζουμε, αν δε σου αρέσει τότε να πας στο διάολο! Σεβαστή η γνώμη σου όταν δεν προσβάλλει τους άλλους! Αι στα τσακίδια, και πολύ ασχοληθήκαμε!
Σταμάτα να ανοίγεις το στόμα σου και να λες ότι ηλιθιότητα σου κατέβει.Ηλίθια! Λίγα τα λόγια σου για τα μέλη του τημ, ιδιαίτερα για τους διαχειριστές που για να έφτασαν εκεί πάνω κόπιασαν πολύ για το φόρουμ. Όλοι μας εδώ μέεσα αγαπάμε το φόρουμ και το στηρίζουμε, αν δε σου αρέσει τότε να πας στο διάολο! Σεβαστή η γνώμη σου όταν δεν προσβάλλει τους άλλους! Αι στα τσακίδια, και πολύ ασχοληθήκαμε!
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°62
Αχ ναι μωρέ συγνώμη το 'χα ξεχάσει ότι οι δικές μου οι απόψεις δεν πιάνονται για δικές μου...
Βλέπετε σύμφωνα με την αγαπητή λούνα από 'δω ότι γράφω το γράφω για να κρατήσω τη θεσούλα μου, όμως συγνώμη που θα σε απογοιτεύσω γλυκιά μου (εε αν είσαι γλυκός τι να σου πω σου χουεμ αλλαξει και φύλο) αλλά έχω και δική μου κρήση και άποψη, και αν είχα παράπονα κι εγώ και όποιος δήποτε άλλος χεράκια έχουμε να τα πληκτρολογήσουμε, λες να περιμέναμε εσένα?
Προσβάλλεις όλους μας λέγοντας πως δεν έχουμε κρήση, πως όσοι έχουμε καποαι όποια δήποτε θέση δεν το αξίζουεμ απλά γλείφουμε τους διαχηριστές... τι να σου πω αν κάποτε κι εσύ ήθελες θέση και δεν την πήρες η αλήθεια έιναι πως μάλλον δεν την άξιζες,
Σταμάτα λοιπόν να μας προσβάλεις βγάζοντας τα αποθυμένα σου κρυμμένος ή κρυμμένη πίσω από έναν άγνωσο λογαριασμό, είσαι πολύ δειλή κούκλα μου! Και αυτό που κάνεις είναι ανύθικο! Είναι τρομερά ανύθικο να κρύβεσαι και να ανοίγεις ένα τόπικ μόνο και μόνο για να προκαλέσεις αναστάτωση αλλωστε τα παράπονα δεν σου έφταναν ήθελες αποκλιστικότητα!
Βλέπετε σύμφωνα με την αγαπητή λούνα από 'δω ότι γράφω το γράφω για να κρατήσω τη θεσούλα μου, όμως συγνώμη που θα σε απογοιτεύσω γλυκιά μου (εε αν είσαι γλυκός τι να σου πω σου χουεμ αλλαξει και φύλο) αλλά έχω και δική μου κρήση και άποψη, και αν είχα παράπονα κι εγώ και όποιος δήποτε άλλος χεράκια έχουμε να τα πληκτρολογήσουμε, λες να περιμέναμε εσένα?
Προσβάλλεις όλους μας λέγοντας πως δεν έχουμε κρήση, πως όσοι έχουμε καποαι όποια δήποτε θέση δεν το αξίζουεμ απλά γλείφουμε τους διαχηριστές... τι να σου πω αν κάποτε κι εσύ ήθελες θέση και δεν την πήρες η αλήθεια έιναι πως μάλλον δεν την άξιζες,
Σταμάτα λοιπόν να μας προσβάλεις βγάζοντας τα αποθυμένα σου κρυμμένος ή κρυμμένη πίσω από έναν άγνωσο λογαριασμό, είσαι πολύ δειλή κούκλα μου! Και αυτό που κάνεις είναι ανύθικο! Είναι τρομερά ανύθικο να κρύβεσαι και να ανοίγεις ένα τόπικ μόνο και μόνο για να προκαλέσεις αναστάτωση αλλωστε τα παράπονα δεν σου έφταναν ήθελες αποκλιστικότητα!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°63
ααα και ναι χάρη με λένε...είμαι ο παλιός slytherin.kal αν θυμάσαι...εσύ που είσαι και παλιό μελος!!!!
εγινα vindictus viridian αφου επεστρεψα...είχα σταματήσει να είμαι ενεργος γιατί όσο κι αν εγλυφα τους αντμιν δεν με έκαναν τίποτα...και αφου όλοι οταν γλύφουν τα καταφερνουν ενω εγω όχι...έπεσα σε καταθλιψη
εγινα vindictus viridian αφου επεστρεψα...είχα σταματήσει να είμαι ενεργος γιατί όσο κι αν εγλυφα τους αντμιν δεν με έκαναν τίποτα...και αφου όλοι οταν γλύφουν τα καταφερνουν ενω εγω όχι...έπεσα σε καταθλιψη
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Beatrice Baudelaire- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 9237
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010
Magical Identity
Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.
- Δημοσίευση Ν°64
loouna31 έγραψε:
Ολοι οσοι μιλατε εδω και υπερασπιζετε το φορουμ, γλειφετε για να το παιξετε καλοι.
Η απλά αγαπάμε το φόρουμ.
τι περιμένεις να κερδίσεις εσύ από όλο αυτό;
I'm a wanderess
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Parabatai ♥
-00-
- Don't you know better?:
- ♥:
A.prilfool- So Long Suckers!
- Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2012
- Δημοσίευση Ν°65
Τοση πλυση εγκεφαλου πια; Μπραβο, δεν το περιμενα αυτο απο εσας, αλλα ολοι σας θα σκοτωνατε για μια θεση στο τημ κι ας μην το παραδεχεστε. Ανοιγει μια θεση και ολοι τρεχετε και μετα βλεπετε τη συμπαθεια του τημ να μπαινει και τι χαρα ολοι, συγχαρητηρια! Δηλαδη εσεις ολοι που λετε οτι τα μελη του τημ ειναι αξια πιστευετε οτι εσεις δεν αξιζετε μια θεση;
Και οχι δεν φοβαμαι, ουτε ειναι σημαδι δειλιας οτι δεν λεω το ονομα μου, σημασια εχει αυτα που λεω, που πονανε, ετσι αγαπητοι διαχειριστες; Ισοβιο μπαν φανταζομαι?
Και οχι δεν φοβαμαι, ουτε ειναι σημαδι δειλιας οτι δεν λεω το ονομα μου, σημασια εχει αυτα που λεω, που πονανε, ετσι αγαπητοι διαχειριστες; Ισοβιο μπαν φανταζομαι?
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°66
Σοβαρέψου Ασημίνα. Δεν είναι αυτή γλώσσα ακόμα και για τέτοια άτομα. Είσαι εκπρόσωπος της ομάδας και πρέπει να συμπεριφέρεσαι ανάλογα.Roxanne Derwent έγραψε:Σκάσε ΤΩΡΑ.
Και χάρη έλεος αγόρι μου, αν θες να κάνει την πλάκα σου πάνε αλλού δεν έχουμε όρεξη να διαβάζουμε τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ σου.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°67
Hermione Black έγραψε:Αχ ναι μωρέ συγνώμη το 'χα ξεχάσει ότι οι δικές μου οι απόψεις δεν πιάνονται για δικές μου...
Άρτεμις, είμαστε όλοι γουρούνια έτοιμα για σφαγή, παραδέξου το. Οι άντμιν μας ελέγχουν με μικροτσιπάκια που έχουν εμφυτεύσει στον εγκέφαλο μας. Ποιόν θα φάνε πρώτο άραγε?
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°68
Τάσε πας καλά ή κόλλησες τρόλλιγκ; Εμφανή πλάκα κάνει ο Χάρης
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°69
δεν είμαι ο μόνος εδω μέσα τάσο που κάνει πλάκα μιας και αυτό νομίζω πως του αρμόζει...προφανώς δεν διαβασες όλα τα ποστ ή απλα θες να μου την πεις για ακομα μια φορα
οπως θα παρατηρησες προσπαθησα να μιλησω σοβαρα και πηρα για απαντηση ότι ειναι ο στοκερ του φορουμ
οπως θα παρατηρησες προσπαθησα να μιλησω σοβαρα και πηρα για απαντηση ότι ειναι ο στοκερ του φορουμ
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°70
Δεν νομίζω να αξίζεις ισόβιο μπαν.Ίσως λύπηση.
Ανοιγει μια θεση και ολοι τρεχετε και μετα βλεπετε τη συμπαθεια του τημ να μπαινει και τι χαρα ολοι, συγχαρητηρια!
Ναι,γιατί δεν είμαστε κομπλεξικά άτομα,που ζηλεύουν με τις επιτυχίες των άλλων,γλυκιά μου!
Ανοιγει μια θεση και ολοι τρεχετε και μετα βλεπετε τη συμπαθεια του τημ να μπαινει και τι χαρα ολοι, συγχαρητηρια!
Ναι,γιατί δεν είμαστε κομπλεξικά άτομα,που ζηλεύουν με τις επιτυχίες των άλλων,γλυκιά μου!
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°71
\Phineas Nigellus Black έγραψε:Σοβαρέψου Ασημίνα. Δεν είναι αυτή γλώσσα ακόμα και για τέτοια άτομα. Είσαι εκπρόσωπος της ομάδας και πρέπει να συμπεριφέρεσαι ανάλογα.
Και χάρη έλεος αγόρι μου, αν θες να κάνει την πλάκα σου πάνε αλλού δεν έχουμε όρεξη να διαβάζουμε τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ σου.
Τάσο, όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους! Δεν ανέχομαι να βγαίνει ο κάθε καθυστερημένος/η και να λέει ασυναρτησίες και να προσβάλλει άμεσα μέλη που όλοι μας έχουμε σε μεγάλη εκτίμηηση! Ξεπερνάει κάθε όριο! Εεεεεε φτάνει πιά!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°72
μωρε ο στοκος του φορουμ ειναι αλλα τελος παντων!
_
_
- Stuff:
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°73
ΜΠΑΧΑΧΑ^
Hermione Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 11974
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°74
Κόφτο τώρα! Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς έτσι, προσβάλλεις άτομα ονομαστικά και μη, μας λες γλύφτες, μας λες ιλήθιους απ' τη στηγμή που κάτι θα μας επιρέαζε τόσο... τι να σου πω, αν αυτά ππιστεύεις στμάτα να ασχολείσαι! Για να ασχολείσαι μάλλον σε καίει πολύ!
Ούτε στα σοβαρά δεν μπορούμε να σε πάρουμε!
Βγάζεις το άχτι σου και τα κόμπλεξ σου έτσι? αν νιώθεις καλήτερα μ' αυτόν τον τρόπο μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ανυσιχείς για την περίπτωση σου!
Μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις! Γιατί αν ήξερες τόσα πολλά θα ήξερες και ποιος αξίζει να είναι διαχηριστής συντονιστής ή να έχει την όποια δήποτε άλλη θέση!
Κατάλαβε επιτέλους μέχρι που σε παίρνει!
Ήλπιζες το τόπικ σου να διαγραφεί για να πεις πως δε σου δίνουν ευκερία λόγου, σου έδωσαν και βγήκες εκτώς ορίων! Γιατί δεν είναι στα όρια το να μιλάς έτσι και να μας προσβάλλεις μ' αυτόν τον τρόπο!
Ούτε στα σοβαρά δεν μπορούμε να σε πάρουμε!
Βγάζεις το άχτι σου και τα κόμπλεξ σου έτσι? αν νιώθεις καλήτερα μ' αυτόν τον τρόπο μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ανυσιχείς για την περίπτωση σου!
Μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις! Γιατί αν ήξερες τόσα πολλά θα ήξερες και ποιος αξίζει να είναι διαχηριστής συντονιστής ή να έχει την όποια δήποτε άλλη θέση!
Κατάλαβε επιτέλους μέχρι που σε παίρνει!
Ήλπιζες το τόπικ σου να διαγραφεί για να πεις πως δε σου δίνουν ευκερία λόγου, σου έδωσαν και βγήκες εκτώς ορίων! Γιατί δεν είναι στα όρια το να μιλάς έτσι και να μας προσβάλλεις μ' αυτόν τον τρόπο!
Rachel Rivera- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 21694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Stop insisting clearing your head, clear your fυcking heart instead.
- Δημοσίευση Ν°75
loouna31 έγραψε:Τοση πλυση εγκεφαλου πια; Μπραβο, δεν το περιμενα αυτο απο εσας, αλλα ολοι σας θα σκοτωνατε για μια θεση στο τημ κι ας μην το παραδεχεστε. Ανοιγει μια θεση και ολοι τρεχετε και μετα βλεπετε τη συμπαθεια του τημ να μπαινει και τι χαρα ολοι, συγχαρητηρια! Δηλαδη εσεις ολοι που λετε οτι τα μελη του τημ ειναι αξια πιστευετε οτι εσεις δεν αξιζετε μια θεση;
Τις θέσεις στο τημ τις παίρνουμε ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ. Και εσύ απότι φαίνεται ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. Πολλοί θέλουμε μια θέση στο τημ, και αυτό επιδή ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ. Και θέλουμε ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. Η περηφάνεια σου να πεις κάτι και να τραβήξει την προσοχή δεν σε βοηθά να το καταλάβεις.
_
- Valar Morghulis: