Εχω να πω καποια πραγματα, που δεν σας τιμουν καθολου. Με μια σύντομη ματιά στο σημερινό ΧΓ είδα πως δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. Ούτε καν οι διαχειριστές άλλαξαν! Μα πως να αλλάξουν φυσικά. Για να μπεις στην κλίκα του τημ πρέπει να ρίξεις πολύ σάλιο όπως φαίνεται και δε διαθέτει ο καθένας αυτά τα προσόντα. Οι ιδιοι που φευγουν, επιστρεφουν μετα απο ενα διαστημα, και δεν δινονται ευκαιριες σε νεα μελη. Παλιοτερα ηταν αλλιως. Εφευγες απο μοντ? Τελειωσες. Βαζανε αλλον τα παιδια. Τωρα εχει χαλασει το συστημα. Συμφωνεις με τους αντμιν, και δεν τους αντιμιλας; Σου δινουν ενα αξιωμα να εχεις να παιζεις και για να τους ευγνωμονεις για παντα. Λες την γνωμη σου ξεκαθαρα; Μπαν!
Το ξέρω,σίγουρα νιώθετε όλοι όπως και γω, απλώς κάποιος έπρεπε να έχει το θάρρος για να βγει να τα πει. Με 100% βεβαιοτητα σας λεω, οτι πολλα ατομα που τωρα θα τρεξετε να τους υπερασπιστειτε, το κανετε για να μην φατε κανα ξωφαλτσο μπαν. Το τόπικ μου σιγουρα θα διαγραφεί αφού η ελευθερία του λόγου είναι ένα δικαίωμα που πλέον εδω μέσα έχει καταργηθεί.
Εις το επανιδείν Χάρι Γουορλντ!