από Morfin Gaunt Τετ Απρ 25, 2012 8:28 pm
Θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πάρω μιά λογική απόφαση σε εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα,όμως μάλλον θα κατέληγα να σταματούσα την απόπειρα του Σείριου να σκοτώσει τον Πέντικριου.Όχι επειδή θα τον είχα λυπηθεί φυσικά,να πάει να πνιγεί,εξαιτίας του θα είχα χάσει τους γονείς μου και ο νονός μου θα είχε μπει άδικα 12 ολόκληρα χρόνια στο Αζκαμπάν,όμως σε τι θα είχα ωφεληθεί εάν τον σκότωνα ή εάν τον άφηνα να τον σκοτώσουν;Θα έπαιρνα όντως μιά ικανοίηση για τον θάνατο του όμως μετά;Ο Σείριος πλέον θα κατέληγε ως ένας αληθινός εγκληματίας που θα έπρεπε να περάσει την υπόλοιπη ζωή του προσπαθώντας να κρυφτεί απο τους πάντες.Όχι,η κατάλληλη τιμωρία για τον προδότη των γονιών μου θα ήταν η ισόβια φυλάκιση μέσα στην χειρότερη φυλακή του μαγικού και μη κόσμου.Στο κάτω κάτω εάν πάρουμε την πρώτη εκδοχή το μόνο που θα κάνω είναι να πω δύο λογάκια και πάει ο Ποντικοουράς,πέθανε σε ένα δευτερόλεπτο.Δεν θα πληρώσει ποτέ πραγματικά για τις πράξεις του.Ενώ εάν μπει στην φυλακή θα τυρρανιέται μέχρι το τέλος του και ίσως και να του έδιναν κάποιο "φιλί" οι παράφρωνες.Άσε που θα αποκαθιστούνταν και η φήμη του νονού μου και πλέον θα μπορούσε να κυκλοφορεί άνετα στον δρόμο.Οπότε λοιπόν απο που και ως που να τον σκότωνα,αφού ούτως ή άλλως η φυλάκιση στο Αζκαμπάν είναι μάλλον χειρότερη απο τον θάνατο;