anonymos έγραψε:απο την στιγμη που εχει αλλη σεξουαλικη προτιμηση δεν θα ειναι πια παιδι μου. δλδ ναι θα παψω!
εσυ τι θα εκανες?
θα σεβομουν την επιλογη του και θα προσαθουσα να αποβαλλω τετοια στερεοτυπα.
anonymos έγραψε:απο την στιγμη που εχει αλλη σεξουαλικη προτιμηση δεν θα ειναι πια παιδι μου. δλδ ναι θα παψω!
εσυ τι θα εκανες?
Witch-King έγραψε:ρε φιλε δηλαδη αν ο παρερας σου ηταν π******* εσυ θα του ελεγες ''Καλε μπαμπα δεν πειραζει"?
anonymos έγραψε:σε προηγουμενο ποστ καποιος ειπε πως στους αντρες αρεσουν οι λεσβιες.Ομως απο οτι φαινεται ειναι οι γυναικες που συμπα8ανε τους γκευ.Πολλες ο καλυτερος τους φιλος ειναι γκευ.Ετσι οι γυναικες ενθαρυνουν τους χαμενους τους γκευ να γινοντε πιο γκευ
anonymos έγραψε:σε προηγουμενο ποστ καποιος ειπε πως στους αντρες αρεσουν οι λεσβιες.Ομως απο οτι φαινεται ειναι οι γυναικες που συμπα8ανε τους γκευ.Πολλες ο καλυτερος τους φιλος ειναι γκευ.Ετσι οι γυναικες ενθαρυνουν τους χαμενους τους γκευ να γινοντε πιο γκευ
anonymos έγραψε:ναι φυσικα!απλο παραδειγμα οταν μια γυναικα ειναι δυναμικη και υστερικη οπως εκατομμυρια αλλες ειναι δυσκολο καποιος αντρας να την θελει .Επεισης μονο και μονο οτι πολλες τους κανουν παρεα σημαινει πως τους εγκρινουν.
Να σε ρωτησω κατι?Εσυ ετσι οπως μιλας τωρα δεν νομιζεις οτι τους ενθαρυνεις?
(για εσενα αυτο ναρκισα)
darkdemon έγραψε:ρε σορρυ που θα το πω εαν θελετε με κανετε και μπαν..........αλλα ειστε μ******* το λεω αυτο για υτους που και καλα δν εχουν προβλημα και εινια απευλεθερωμενοι..........ειστε μ*****.....θεματα ντιληψης και μ*****......κανετε παιδι.......κανατε μαλλον 2 παιδια σας φερνει ο μεγαλοσ γιος εναν αντρα να κοιμηθει στο σπιτι σας .........εινια σεξουαλικα ενεργοι..........θα σας αρεσε το μικροτερο παιδι να τα ακουγε αυτα να κουγε τις φωνες....θα σας αρεσε να τους εβλεπε μαζι....θα του λεγατε σιγα τι εγινε εινα μια επιλογη? θα του λεγατε γινε και εσυ σαν και αυτο δν εχει προβλημα.........το διαφορετικο δεν εινια παντα κακο? οκ αλλα εδω μιλαμε για καποια ανωμαλια......γιατο το ομαλο εινια αντρεσ με γυναικες...οτι δεν εινια τεσι ειναι διαφορετικο του ομαλου αρα ανωμαλο.......εσεις δεν σας προκαλει αηδια οταν βλεπετε ατομα του ιδιου φυλου να φιλιουνται........καθεστε δληλαδη και τα βλεπετε? ελεος ρε.....ελεος..........
Seven έγραψε:darkdemon έγραψε:ρε σορρυ που θα το πω εαν θελετε με κανετε και μπαν..........αλλα ειστε μ******* το λεω αυτο για υτους που και καλα δν εχουν προβλημα και εινια απευλεθερωμενοι..........ειστε μ*****.....θεματα ντιληψης και μ*****......κανετε παιδι.......κανατε μαλλον 2 παιδια σας φερνει ο μεγαλοσ γιος εναν αντρα να κοιμηθει στο σπιτι σας .........εινια σεξουαλικα ενεργοι..........θα σας αρεσε το μικροτερο παιδι να τα ακουγε αυτα να κουγε τις φωνες....θα σας αρεσε να τους εβλεπε μαζι....θα του λεγατε σιγα τι εγινε εινα μια επιλογη? θα του λεγατε γινε και εσυ σαν και αυτο δν εχει προβλημα.........το διαφορετικο δεν εινια παντα κακο? οκ αλλα εδω μιλαμε για καποια ανωμαλια......γιατο το ομαλο εινια αντρεσ με γυναικες...οτι δεν εινια τεσι ειναι διαφορετικο του ομαλου αρα ανωμαλο.......εσεις δεν σας προκαλει αηδια οταν βλεπετε ατομα του ιδιου φυλου να φιλιουνται........καθεστε δληλαδη και τα βλεπετε? ελεος ρε.....ελεος..........
Εσύ πως εκφέρεις γνώμη για παιδί εφ'οσον δν έχεις?...Τώρα εγώ θα μείνω στο σεξουαλικά ενεργοί, και θα σε ρωτήσω:Ξέρεις πολλούς γιους που φέρνουν κοπέλες στο σπίτι για να μείνουν και να είναι παράλληλα σεξουαλικά ενεργοί?Ειδικά όταν βρίσκονται οι γονείς ή τα αδέρφια στο σπίτι..Ούτε σενάριο σε τσ*ντα δηλαδή ..Τώρα περνάω σε αυτό που εσύ αποκαλείς ομαλό..Ας πούμε ότι ο Θεός μας έδωσε τη σεξουαλική επαφή με σκοπό τη γονιμοποίηση (ας πούμε).Τότε καταλαβαίνεις πως οι σημερινές ερωτικές σχέσεις εχουν χαρακτήρα ανώμαλο (δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις).Α και κάτι άλλο, μπορεί να είσαι αντίθετος σε κάποια πράγματα αλλά σε παρακαλώ,προσπάθησε να αντιδράς ανάλογα με την ηλικία σου κ να μην προσβάλεις τους άλλους...
darkdemon έγραψε:ρε σορρυ που θα το πω εαν θελετε με κανετε και μπαν..........αλλα ειστε μ******* το λεω αυτο για υτους που και καλα δν εχουν προβλημα και εινια απευλεθερωμενοι..........ειστε μ*****.....θεματα ντιληψης και μ*****......κανετε παιδι.......κανατε μαλλον 2 παιδια σας φερνει ο μεγαλοσ γιος εναν αντρα να κοιμηθει στο σπιτι σας .........εινια σεξουαλικα ενεργοι..........θα σας αρεσε το μικροτερο παιδι να τα ακουγε αυτα να κουγε τις φωνες....θα σας αρεσε να τους εβλεπε μαζι....θα του λεγατε σιγα τι εγινε εινα μια επιλογη? θα του λεγατε γινε και εσυ σαν και αυτο δν εχει προβλημα.........το διαφορετικο δεν εινια παντα κακο? οκ αλλα εδω μιλαμε για καποια ανωμαλια......γιατο το ομαλο εινια αντρεσ με γυναικες...οτι δεν εινια τεσι ειναι διαφορετικο του ομαλου αρα ανωμαλο.......εσεις δεν σας προκαλει αηδια οταν βλεπετε ατομα του ιδιου φυλου να φιλιουνται........καθεστε δληλαδη και τα βλεπετε? ελεος ρε.....ελεος..........
darkdemon έγραψε:1 δεν εκφερω γνωμη για το παιδι δν λεω για μενα ρωταω εσας....πριν ποσταρεις βλεπε 2 φανταζομα πως δεν θα ηθελα 3 μου λες για τους αλλους μου μπλειες θεους.......ρε φιλε δεν με νοιαζει βουδας αλλαχ η ηοτιδηποτε το νορμαλ ειναι η οχι αντρας με γυναικα...........αλλλα το αλλο τι εινια? δν μου ειπες.
darkdemon έγραψε:
επιπλεον κολλησατε σε μενα και το βρισιμο τοσοι βρισαν και προσβαλαν εμενα βρηακατε και ροκφρικ μου εκανε ο μοντ παρατηρηση οποτε εσυ.....
Seven έγραψε:darkdemon έγραψε:1 δεν εκφερω γνωμη για το παιδι δν λεω για μενα ρωταω εσας....πριν ποσταρεις βλεπε 2 φανταζομα πως δεν θα ηθελα 3 μου λες για τους αλλους μου μπλειες θεους.......ρε φιλε δεν με νοιαζει βουδας αλλαχ η ηοτιδηποτε το νορμαλ ειναι η οχι αντρας με γυναικα...........αλλλα το αλλο τι εινια? δν μου ειπες.
Οκ..Δεν θα ασχοληθώ με τις μικροαστές σου αντιλήψεις...Ισως σε μερικά χρόνια να είσαι σε θέση για κουβέντα :geia:
darkdemon έγραψε:ροκφρικ στι βικιπαιδεια τα βρηκες?
Narcissa έγραψε:anonymos έγραψε:ναι φυσικα!απλο παραδειγμα οταν μια γυναικα ειναι δυναμικη και υστερικη οπως εκατομμυρια αλλες ειναι δυσκολο καποιος αντρας να την θελει .Επεισης μονο και μονο οτι πολλες τους κανουν παρεα σημαινει πως τους εγκρινουν.
Να σε ρωτησω κατι?Εσυ ετσι οπως μιλας τωρα δεν νομιζεις οτι τους ενθαρυνεις?
(για εσενα αυτο ναρκισα)
Καταρχην,το γεγονος οτι ειμαι δυναμικη δε σημαινει οτι ο αλλος απεναντι μου πρέπει να γίνει κότα.Και τι είναι οι άντρες δηαλαδή που περιμένουν εμας να τους ενθαρυνουμε;Αβουλα πλάσματα ειναι;Για ονομα του Θεου έτσι προσβάλεις το φύλο σου.Δε διαπαιδαγωγουμε εμεις τους αντρες.τι θα έπρεπε δηαλδη να κάνουμε ε;να βρισκόμαστε υπό των ανδρών για να σας τονιζουμε τον ανδρισμο;για σε παρακαλώ πολυ....
anonymos έγραψε:
φαινετε δεν καταλαβες τι εννοουσα με αυτο που ειπα...
Sev έγραψε:darkdemon έγραψε:ρε σορρυ που θα το πω εαν θελετε με κανετε και μπαν..........αλλα ειστε μ******* το λεω αυτο για υτους που και καλα δν εχουν προβλημα και εινια απευλεθερωμενοι..........ειστε μ*****.....θεματα ντιληψης και μ*****......κανετε παιδι.......κανατε μαλλον 2 παιδια σας φερνει ο μεγαλοσ γιος εναν αντρα να κοιμηθει στο σπιτι σας .........εινια σεξουαλικα ενεργοι..........θα σας αρεσε το μικροτερο παιδι να τα ακουγε αυτα να κουγε τις φωνες....θα σας αρεσε να τους εβλεπε μαζι....θα του λεγατε σιγα τι εγινε εινα μια επιλογη? θα του λεγατε γινε και εσυ σαν και αυτο δν εχει προβλημα.........το διαφορετικο δεν εινια παντα κακο? οκ αλλα εδω μιλαμε για καποια ανωμαλια......γιατο το ομαλο εινια αντρεσ με γυναικες...οτι δεν εινια τεσι ειναι διαφορετικο του ομαλου αρα ανωμαλο.......εσεις δεν σας προκαλει αηδια οταν βλεπετε ατομα του ιδιου φυλου να φιλιουνται........καθεστε δληλαδη και τα βλεπετε? ελεος ρε.....ελεος..........
Συμφώνω απόλυτα μαζί σου. Όμως darkdeamon κοίτα με ποιον μιλάμε. Όλοι όσοι σέβονται τους ομοφυλόφιλους και δε θεωρούν πως κάτι τέτοιο είναι κακό, είναι γυναίκες. Επειδή οι γκέι είναι οι άντρες που τους τα λένε όλα και είναι και ευαίσθητοι και τα λοιπά, τους υπερασπίζονται. Μη συζητάς άλλο μαζί τους. Είναι ανώφελο...
darkdemon έγραψε:Sev έγραψε:darkdemon έγραψε:ρε σορρυ που θα το πω εαν θελετε με κανετε και μπαν..........αλλα ειστε μ******* το λεω αυτο για υτους που και καλα δν εχουν προβλημα και εινια απευλεθερωμενοι..........ειστε μ*****.....θεματα ντιληψης και μ*****......κανετε παιδι.......κανατε μαλλον 2 παιδια σας φερνει ο μεγαλοσ γιος εναν αντρα να κοιμηθει στο σπιτι σας .........εινια σεξουαλικα ενεργοι..........θα σας αρεσε το μικροτερο παιδι να τα ακουγε αυτα να κουγε τις φωνες....θα σας αρεσε να τους εβλεπε μαζι....θα του λεγατε σιγα τι εγινε εινα μια επιλογη? θα του λεγατε γινε και εσυ σαν και αυτο δν εχει προβλημα.........το διαφορετικο δεν εινια παντα κακο? οκ αλλα εδω μιλαμε για καποια ανωμαλια......γιατο το ομαλο εινια αντρεσ με γυναικες...οτι δεν εινια τεσι ειναι διαφορετικο του ομαλου αρα ανωμαλο.......εσεις δεν σας προκαλει αηδια οταν βλεπετε ατομα του ιδιου φυλου να φιλιουνται........καθεστε δληλαδη και τα βλεπετε? ελεος ρε.....ελεος..........
Συμφώνω απόλυτα μαζί σου. Όμως darkdeamon κοίτα με ποιον μιλάμε. Όλοι όσοι σέβονται τους ομοφυλόφιλους και δε θεωρούν πως κάτι τέτοιο είναι κακό, είναι γυναίκες. Επειδή οι γκέι είναι οι άντρες που τους τα λένε όλα και είναι και ευαίσθητοι και τα λοιπά, τους υπερασπίζονται. Μη συζητάς άλλο μαζί τους. Είναι ανώφελο...
εχεις απολυτο δικιο......