Το μήλο βγήκε απο τον παράδεισο.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Hecate έγραψε:Χμ, μπορεί να το τιμήσω το τόπικ, έχω μερικά βιβλία στο μυαλό μου αλλά πάει τόσος καιρός από τότε που τα διάβασα.
Μιλάς για τα ελαφρά βιβλία που διαβάζουν οι μικρές ηλικίες, λες και οι μεγαλύτερες δεν είναι χωμένες μες τη Μαντά και τη Δημουλίδου. Αν και να σου πω την αλήθεια τις προτιμώ από το συρφετό Paranormal ΥΑ των τελευταίων ετών (πες μου που θες να σου γράψω ανάλυση γι' αυτό)
Από Γιάλομ μ' αρέσει πολύ περισσότερο η Θεραπεία του Σοπενάουερ.
Αυτό το πράγμα το λέω εδώ και δυο χρόνια, αλλά ποιος μ ακούει, αν δεν τα διαβάσουν δεν θα καταλάβουν ποτέMorgan Le Fay έγραψε:ΥΓ: Επίσης άλλαξε ριζικά η συνήθειά μου να τον συγκρίνω με τον Μάρτιν. Γράφουν δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.
Το είχα ξεκινήσει στη δευτέρα λυκείου στα αγγλικά και με σημάδεψε. Οι πρώτες σελίδες μου φάνηκαν "βαριές" και για αυτό το 'χα σταματήσει.Cassandra Black έγραψε:
Ον τόπικ, διάβασα το 1984. Δεν μου φάνηκε βαρύ στην ανάγνωση ή στο στυλ γραφής, αν και το θέμα που πραγματεύεται είναι πολύ σοβαρό.
Αν τα έχεις,στείλ΄τα να τα διαβάσω.Cassandra Black έγραψε:
Κώνι, Θάνο, Εκάτη, Υπαπαντή, να το διαβάσετε. Τους υπόλοιπους δεν μπορώ να σας πάρω στο λαιμό μου.