Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
Αριθμός μηνυμάτων : 18162 Ηλικία : 30 Location : Εκεί που όλα ειν' ωραία... Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
Αριθμός μηνυμάτων : 18162 Ηλικία : 30 Location : Εκεί που όλα ειν' ωραία... Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
SiMoS έγραψε:Σπίτι μου, αμέ! Κι όπως θα ΄ρχεστε να φέρετε ηδύποτα!
Χωροταξία πέρασε κι ένας φίλος μου, να τους κάνουμε κατάσταση!
Εγώ θα κοιμάμαι στο μπαλκόνι σου. :blasé:
Είναι δεσμευμένη ρε. Επίσης, τώρα θα κάνει και το μηχανογραφικό για τους αθλητές οπότε αν της αρέσει περισσότερο η δεύτερη σχολή στην οποία θα περάσει, θα πάει εκεί.
SiMoS έγραψε:Σπίτι μου, αμέ! Κι όπως θα ΄ρχεστε να φέρετε ηδύποτα!
Χωροταξία πέρασε κι ένας φίλος μου, να τους κάνουμε κατάσταση!
Εγώ θα κοιμάμαι στο μπαλκόνι σου. :blasé:
Είναι δεσμευμένη ρε. Επίσης, τώρα θα κάνει και το μηχανογραφικό για τους αθλητές οπότε αν της αρέσει περισσότερο η δεύτερη σχολή στην οποία θα περάσει, θα πάει εκεί.
Α, για την Ειρήνη λες;
Να χωρίσει, ο Μητσάρας είναι πολύ καλό παιδί κι από σπίτι!
Αριθμός μηνυμάτων : 9367 Ηλικία : 30 Location : ~Neverland~ Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
Συγχαρητήρια παιδιά!!!! Εγώ περνάω φιλοσοφική Αθήνας αλλά ήθελα νομική . Και αυτό θέλω και επειδή βαριέμαι να ξαναδιαβάσω μάλλον θα με φαν' τα ξένα (καλά μη λέω βλακείες δε στενοχωριέμαι και τόσο πολύ )
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Fleur Delacour έγραψε:Συγχαρητήρια παιδιά!!!! Εγώ περνάω φιλοσοφική Αθήνας αλλά ήθελα νομική . Και αυτό θέλω και επειδή βαριέμαι να ξαναδιαβάσω μάλλον θα με φαν' τα ξένα (καλά μη λέω βλακείες δε στενοχωριέμαι και τόσο πολύ )
Τι στην Φιλοσοφική Σοφία?
Κόννι εγώ της είπα.
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...