+33
Lisette de Lapin
Neville Longbottom
Lucy Weasley
Jace Wayland
Laverne de Montmorency
Lena*
Lily Luna Potter
Morgan le Fay
Leonie Vernier
Sev-Dark-Prince
Cassiopeia Black
Hecate
Hrw Black Snape
Phineas Nigellus Black
Amelia Blackfoot
Amycus
Herpo The Foul
Harry Potter Black
anthian9
Minerva McGonagall
SiMoS
FoNikos21
Arcturus Regulus Black
Romilda Vane
Berenice
Madame Maxime
Roxy Black
Maria Lovegood
FLEUR258
Tom Marvolo Riddle
Αstοria Greengrass
elliza
Imperio
37 απαντήσεις
Πανελληνιες!
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°476
Απ: Πανελληνιες!
Το 4ο από μαθηματικά γενικής ήταν κόπι-πέιστ ασκήσεις βιβλίου ρε παιδιά! Το Δ1 ήθελε απλά να παραγωγίσεις,το Δ2 λυνόταν με το που κάνεις το σχήμα στο κεφάλι σου,το Δ3 το έλυσα 4 φορές(!) γιατί δεν μου άρεσαν οι λύσεις και μόνο το Δ4 είχε μια δυσκολία αν δεν το έβλεπες από την αρχή.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Sev-Dark-Prince- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 351
Ημερομηνία εγγραφής : 31/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Winter is coming
- Δημοσίευση Ν°477
Berenice έγραψε:Το 4ο από μαθηματικά γενικής ήταν κόπι-πέιστ ασκήσεις βιβλίου ρε παιδιά! Το Δ1 ήθελε απλά να παραγωγίσεις,το Δ2 λυνόταν με το που κάνεις το σχήμα στο κεφάλι σου,το Δ3 το έλυσα 4 φορές(!) γιατί δεν μου άρεσαν οι λύσεις και μόνο το Δ4 είχε μια δυσκολία αν δεν το έβλεπες από την αρχή.
Αυτη την αποψη την εχεις εσυ και γω που ημαστε (λογικα) παιδια τεχνολογικης και θετικη. Μην τα βλεπουμε ομως τα πραγματα μονο απο την δικη μας σκοπια. Υπαρχουν παιδια που δεν ειναι ευκολη ουτε καν η διαδικασια παραγωγισης πηλικου με συνθετη συναρτηση το (lnx)^2 .
House Stark
House Slytherin
- Σπόιλερ:
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°478
Maria Lovegood έγραψε:
Στο 4ο και εσυ ειπες πως το Δ1 ειναι πιο πολύ κατεύθυνσης και το ίδιο ισχύει πάνω κατω και για το Δ4.
Όμως και τα δύο ερωτήματα υπάρχουν στο σχολικό...απλά στο Δ1 ήθελε αιτιολόγηση η εκατέρωθεν της ρίζας αρνητικότητα αλλά και στη γενικής το συναντάς όχι τόσο συχνά όμως.
Herpo Τhe Foul έγραψε:Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπολογίζετε βαθμούς πραγματικά. Μην είστε τόσο σίγουροι!
^Μαρία, τίποτα δεν έχει κριθεί!
Συμφωνώ ...δεν μπορείς να ξέρεις τι έβγαλες και ειδικά στην έκθεση
- Σπόιλερ:
- 1η παρατήρηση:
Στο Δ2 σύμφωνα με την εκφώνηση λέει:
"Αν O είναι η αρχή των αξόνων, να αποδείξετε ότι το εμβαδόν του ορθογωνίου παραλληλόγραμμου ΟΚΜΛ γίνεται ελάχιστο, όταν αυτό γίνει τετράγωνο."
Και δεν λέει:
"Αν O είναι η αρχή των αξόνων, να αποδείξετε ότι όταν το εμβαδόν του ορθογωνίου παραλληλόγραμμου ΟΚΜΛ γίνεται ελάχιστο, τότε αυτό γίνεται τετράγωνο."
Είναι λεπτή η διαφορά και είμαι σίγουρος ότι την πάτησαν σχεδόν όλοι!"Ευτυχώς" το υπουργείο αν και έχει το πρώτο σαν εκφώνηση ζητάει λύση με βάση το δεύτερο
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τη διαφορά στην εκφώνηση!Έχει γίνει ήδη πολύ συζήτηση για αυτό στα βαθμολογικά:
στο πρώτο πρέπει να αποδείξουμε ότι το τετράγωνο είναι και μοναδικό και δεν υπάρχει άλλο που να ελαχιστοποιεί το εμβαδόν...δηλαδή πρέπει να δείξουμε και ότι η εξίσωση ln^2x+1=x^2 έχει μοναδική λύση
Με βάση το δεύτερο αρκεί να δείξουμε ότι το ελάχιστο είναι το 1 και άρα το ορθογώνιο είναι τετράγωνο πράγμα που έκαναν όλοι
2η παρατήρηση:
Στο ερώτημα Γ1 για πληρότητα πρέπει να δείξουμε γιατί το ενδεχόμενο με πιθανότητα =1 είναι βέβαιο.Δεν αρκεί να το πούμε
Δηλαδή βρίσκουμε το όριο ότι είναι 1 μια χαρά και μετά πρέπει να αποδείξουμε γιατί το ενδεχόμενο της ένωσης είναι βέβαιο γιατί το βιβλίο δεν το λέει πουθενά.
Δηλαδή:
Το Γ U I είναι υποσύνολο του Ω και άρα P(Γ U I)<=P(Ω)=>1<1 ,άτοπο...συνεπώς το Γ U I είναι ίσο με το Ω,δηλαδή το δειγματικό χώρο και άρα έχει πιθανότητα 1 και είναι βέβαιο.
Άλλο ένα θέμα που σήκωνε συζήτηση
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα πάρουν λάθος σύμφωνα και με τις ενδεικτικές λύσεις του υπουργείου όμως είναι ασάφειες στην εκφώνηση και κυρίως το πρώτο
*
*
*
*
*
*
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°479
^ομγκ,χρήστο αν δεν σε συμπαθούσα θα ρώταγα ποιος σε ρώτησε
@χέρπο(δεν ξέρω το όνομα σου!) δεν είναι τόσο τραγικό ρε συ.Πες ότι το μόνο δύσκολο στην παραγώγιση είναι το τεράγωνο αλλά μπορούν να το δουν και ως γινόμενο,δεν χάνεται ο κόσμος
Απλά πιστεύω ότι πολλά παιδιά της θεωρητικής θεωρούν το μάθημα πιο εύκολο από ότι είναι και για αυτό την πατάνε Και επίσης πιστεύω ότι αν δεν μπορείς να παραγωγίσεις το καταλαβαίνεις μέχρι τον Οκτώβρη(ίσως και νωρίτερα) και αποφασίζεις α)να αλλάξεις μάθημα ή β)να το παλέψεις κι άλλο.
@χέρπο(δεν ξέρω το όνομα σου!) δεν είναι τόσο τραγικό ρε συ.Πες ότι το μόνο δύσκολο στην παραγώγιση είναι το τεράγωνο αλλά μπορούν να το δουν και ως γινόμενο,δεν χάνεται ο κόσμος
Απλά πιστεύω ότι πολλά παιδιά της θεωρητικής θεωρούν το μάθημα πιο εύκολο από ότι είναι και για αυτό την πατάνε Και επίσης πιστεύω ότι αν δεν μπορείς να παραγωγίσεις το καταλαβαίνεις μέχρι τον Οκτώβρη(ίσως και νωρίτερα) και αποφασίζεις α)να αλλάξεις μάθημα ή β)να το παλέψεις κι άλλο.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Herpo The Foul- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5442
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ryuga Hideki
- Δημοσίευση Ν°480
^Κωστής αλλά νομίζω μπέρδεψες το σχόλιο του άλλου
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°481
Ραντεβου αυριο εδω για να σχολιασουμε-κραξουμε κτλ τα θεματα της Φυσικης και της Λογοτεχνιας για τους θετικοτεχνολογικους και τους θεωρητικους αντιστοιχα..
Καληνυχτα και καλη επιτυχια σε ολους..ελπιζω να σκισουμεεεε
Καληνυχτα και καλη επιτυχια σε ολους..ελπιζω να σκισουμεεεε
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°482
'νύχτες και από τη χαπακωμένη Λίζα.
Καλή επιτυχία αύριο!
Υ.Γ. Πέρασε η Μάλτα στον τελικό της Eurovision. Seriously?
Καλή επιτυχία αύριο!
C. Addicts for the win.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°483
Madame Maxime έγραψε:'νύχτες και από τη χαπακωμένη Λίζα.
Καλή επιτυχία αύριο!
Στα διάλα, μπήκα και είδα στο τόπικ το όνομά σου και έμεινα σε φάση "Ώπα, να δούμε πως τα πήγε το Λιζάκι! "
Γιατί χαπακώνεσαι; Να μη χαπακώνεσαι. Και να μην έχεις άγχος. Γ@μα τους.
Και όλοι σας. Και αγκαλιές.
Mischief managed.
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°484
Berenice έγραψε:^ομγκ,χρήστο αν δεν σε συμπαθούσα θα ρώταγα ποιος σε ρώτησε
H συνείδησή μου που δεν μπορεί να αφήσει να σας εξαπατούν τόσο τραγικά
- Σπόιλερ:
- εδώ οι φετινές μικροχαζομάρες
Καλη επιτυχία αύριο
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°485
Ηρθα να δηλωσω πως σημερα απογοητευτηκα εντελως!
Και νταξει τα θεματα δεν ηταν τοσο χαλια οσο στα μαθηματα της γενικης!Απλα εμενα προσωπικα παντου μου βγηκαν κατι αλλοκοτα αποτελεσματα,κατι αριθμοι πραγματικα ηλιθιοι-.-
Ειδικα στο θεμα Β εκει που ειχε τα στασιμα,το χω σιγουρα λαθος,γιατι μου βγηκε εντελως διαφορετικο αποτελεσμα απο τις 3 απαντησεις που ειχε
Πηρα αποφαση απο τωρα πως θα ξαναδωσω του χρονου!
Πραγματικα η μια απογοητευση μετα την αλλη..
Καθομουν ολο τον χρονο σαν τον μ***κα και διαβαζα,κουραστηκα τοοοοσο πολυ και τωρα βλεπω πως οι κοποι μου δεν ανταμειβονται
Και εχω και την μανα μου να μου τα πρηζει πως επρεπε να ειχα παει θεωριτικη,αν ειναι δυνατον!
Τελος παντων,ας μη σας τα πρηζω αλλο με τις δικες μου χαζομαρες..Εσεις πως τα πηγατε?
Και νταξει τα θεματα δεν ηταν τοσο χαλια οσο στα μαθηματα της γενικης!Απλα εμενα προσωπικα παντου μου βγηκαν κατι αλλοκοτα αποτελεσματα,κατι αριθμοι πραγματικα ηλιθιοι-.-
Ειδικα στο θεμα Β εκει που ειχε τα στασιμα,το χω σιγουρα λαθος,γιατι μου βγηκε εντελως διαφορετικο αποτελεσμα απο τις 3 απαντησεις που ειχε
Πηρα αποφαση απο τωρα πως θα ξαναδωσω του χρονου!
Πραγματικα η μια απογοητευση μετα την αλλη..
Καθομουν ολο τον χρονο σαν τον μ***κα και διαβαζα,κουραστηκα τοοοοσο πολυ και τωρα βλεπω πως οι κοποι μου δεν ανταμειβονται
Και εχω και την μανα μου να μου τα πρηζει πως επρεπε να ειχα παει θεωριτικη,αν ειναι δυνατον!
Τελος παντων,ας μη σας τα πρηζω αλλο με τις δικες μου χαζομαρες..Εσεις πως τα πηγατε?
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°486
Βασικά έχω αφήσει κενό Γ4 οπότε δεν το λες καλά
Σκ@τούλες. 2 άτομα που ρώτησα, ο ένας έθεσε κα΄τι συναρτήσεις και το έλυσε με παραγώγους και ο άλλος πάλι κάπως με μαθηματικά. Είμαι βλάκας που δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι πέρα από τα "γνωστά". Απογοητευμένος πλήρως... Και πρέπει να έχω και λάθος στο Δ1 στη σταθερά επαναφοράς και άρα θα κόψουν από ένα μόριο και από τα Δ2,Δ3 σίγουρα!
Και το χειρότερο ήταν ότι ήταν σχετικά μέτρια σε δυσκολία.
Εσείς;
Σκ@τούλες. 2 άτομα που ρώτησα, ο ένας έθεσε κα΄τι συναρτήσεις και το έλυσε με παραγώγους και ο άλλος πάλι κάπως με μαθηματικά. Είμαι βλάκας που δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι πέρα από τα "γνωστά". Απογοητευμένος πλήρως... Και πρέπει να έχω και λάθος στο Δ1 στη σταθερά επαναφοράς και άρα θα κόψουν από ένα μόριο και από τα Δ2,Δ3 σίγουρα!
Και το χειρότερο ήταν ότι ήταν σχετικά μέτρια σε δυσκολία.
Εσείς;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Herpo The Foul στις Παρ Μάης 25, 2012 2:36 pm, 1 φορά
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°487
Αν εξαιρεσουμε οτι βιασα ενα σχημα λογου και εχωσα ενα αλλο (που στεκει βεβαια) τα πηγα καλα!
Ελπιζω να μην εχουν θεμα να καταλαβουν τα γραμματα
Ενδιτ:Μλησα με τον καθηγητη μου. Τελικα δεν το βιασα το σχημα λογου και το αλλο αν δεν πεσω σε ψειρα διορθωτη θα το παρουν και σωστο μαλλον! Και γενικα μου ειπε οτι λογικα θα εχω γραψει καλυτερα απο περσυ
Ελπιζω να μην εχουν θεμα να καταλαβουν τα γραμματα
Ενδιτ:Μλησα με τον καθηγητη μου. Τελικα δεν το βιασα το σχημα λογου και το αλλο αν δεν πεσω σε ψειρα διορθωτη θα το παρουν και σωστο μαλλον! Και γενικα μου ειπε οτι λογικα θα εχω γραψει καλυτερα απο περσυ
- Σπόιλερ:
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°488
Μπραβο ρε Μαρακι<3
Ελπιζω οντως να τα εχεις παει πολυ καλυτερα
Κωστη αφησες κενο ολο το Γ4?
Δεν εγραψες τιποτα εκει?
Ελπιζω οντως να τα εχεις παει πολυ καλυτερα
Κωστη αφησες κενο ολο το Γ4?
Δεν εγραψες τιποτα εκει?
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°489
Μα τι να γράψω . Άμα δεν σκεφτείς ότι πρέπει να πάρες Στ=0 δεν μπορείς να κάνει κατι
- Almost forgot :
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°490
Το Γ.4 είναι λάθος παιδιά...
Το σύστημα θα κάνει ανακύκλωση, απλά είπαν να μας δείξουν γι'άλλη μια φορά πόση μακαλία χωράει στα κεφάλια τους.
Γιατί λοιπόν εγώ που το έλυσα ολόσωστα να μην πάρω τίποτα, κι ένας που έγραψε μια λανθασμένη συνθήκη να επωφεληθεί με +7/100;
Τι να πεις, τα θέματα ήταν απλώς για να μπουν. Ούτε συνδυαστική άσκηση, ούτε τίποτα. Μια απλή εξέταση στις ταλαντώσεις, τα βασικά του Στερεού και της αρχής της επαλληλίας.
Το σύστημα θα κάνει ανακύκλωση, απλά είπαν να μας δείξουν γι'άλλη μια φορά πόση μακαλία χωράει στα κεφάλια τους.
Γιατί λοιπόν εγώ που το έλυσα ολόσωστα να μην πάρω τίποτα, κι ένας που έγραψε μια λανθασμένη συνθήκη να επωφεληθεί με +7/100;
Τι να πεις, τα θέματα ήταν απλώς για να μπουν. Ούτε συνδυαστική άσκηση, ούτε τίποτα. Μια απλή εξέταση στις ταλαντώσεις, τα βασικά του Στερεού και της αρχής της επαλληλίας.
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°491
^Ωχ αυτό δεν το άκουσα! Δεν μπορεί να μην το πάρουν σωστό!
- Almost forgot :
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°492
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Πριν λίγο η Ένωση Φυσικών δέχτηκε οτι το ερώτημα είναι λάθος, αλλά και πάλι παρουσίασε τη λύση με το Στ.
Κοινώς, μασουλήστε μεθοδολογίες του χρόνου. Ο,τιδήποτε ξεφεύγει είναι δικό σας -μας- λάθος.
Κοινώς, μασουλήστε μεθοδολογίες του χρόνου. Ο,τιδήποτε ξεφεύγει είναι δικό σας -μας- λάθος.
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°493
Θα είναι απείρως μαλάκες αν δεν σας δώσουν και τις 7 σε όσους γράψατε για την ανακύκλωση! Δηλαδή βρήκατε τόξο 2π?
- Almost forgot :
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°494
Στην κατακόρυφη θέση είχε κινητική ενέργεια, άρα έκανε ανακύκλωση. Μετά δεχόταν μειούμενη γωνιακή επιτάχυνση, μετά επιβράδυνση κ.ο.κ και εν τέλει, θεωρητικώς μπορεί να φτάσει σε κατάσταση που να μεταβληθεί η αδρανειακή της μάζα, δηλαδή να πλησιάσει την ταχύτητα του φωτός...Herpo The Foul έγραψε:Θα είναι απείρως μαλάκες αν δεν σας δώσουν και τις 7 σε όσους έγραψαν για την ανακύκλωση! Δηλαδή βρήκατε τόξο 2π?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SiMoS στις Παρ Μάης 25, 2012 4:25 pm, 1 φορά
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°495
Για να κάνει ανακύκλωση δεν πρέπει να έχει K>0 στην κατακόρυφη θεση;
- Almost forgot :
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°496
Ναι σόρι, κατακόρυφη εννοούσα... Κεκτημένη ταχύτητα (σα τη ράβδο).
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°497
Κατάλαβα. Τι ηλίθιοι, Θεε μου!
- Almost forgot :
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°498
Ευελπιστώ να πέσω σε... λάτρη του μαθήματος και να μου το πάρει σωστό. Τότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχω πάρει 99... Είδωμεν...
The Composer
C.Addicts United
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°499
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ την ανακύκλωση σκέφτηκα αλλά μετά είπα: "Μπαααα.... "
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°500
Είχα μια ελπίδα πως μετά τις πιπεριές που βάλανε στη Φυσική Γενικής, σήμερα τα θέματα θα ήταν προσεγμένα, αλλά αρχίμπουρουδουμ....
The Composer
C.Addicts United