Berenice έγραψε:
Απλά θα έπρεπε να είναι 3-4 φορές τον χρόνο και όχι μια
ακριβωωωωως αυτο!
ή οπως η εξεταστικη στο πανεπιστημιο..
2 φορες τον χρονο θα πρεπε να ειναι το λιγοτερο..
- Σπόιλερ:
- δεν αναφερομαι στις επαναληπτικες!
Berenice έγραψε:
Απλά θα έπρεπε να είναι 3-4 φορές τον χρόνο και όχι μια
Herpo The Foul έγραψε:^Eίδες βρε;
Arcturus Regulus Black έγραψε:Στο Δ1 η συνάρτηση βγαίνει χωρίς την παραγωγισιμότητα ...αυτό πιο πολύ μπερδεύει παρά βοηθάει
Μπράβο παιδιάα
SiMoS έγραψε:Το υπουργείο έβγαλε ανακοίνωση και το Γ.4 της φυσικής θα βαθμολογηθεί κανονικά, ενώ θα δέχονται ως σωστή την απάντηση των 60 μοιρών...
Μπράβο στους αρμόδιους. Σπατάλησα 30 λεπτά για να δείξω οτι κάνει ανακύκλωση και μου κόβουν το ερώτημα...
SiMoS έγραψε:Το υπουργείο έβγαλε ανακοίνωση και το Γ.4 της φυσικής θα βαθμολογηθεί κανονικά, ενώ θα δέχονται ως σωστή την απάντηση των 60 μοιρών...
Μπράβο στους αρμόδιους. Σπατάλησα 30 λεπτά για να δείξω οτι κάνει ανακύκλωση και μου κόβουν το ερώτημα...
Παίζουν με τα νεύρα μας...Αstοria Greengrass έγραψε:SiMoS έγραψε:Το υπουργείο έβγαλε ανακοίνωση και το Γ.4 της φυσικής θα βαθμολογηθεί κανονικά, ενώ θα δέχονται ως σωστή την απάντηση των 60 μοιρών...
ειναι απλα ηλιθιοι-.-
μη σκας ομως εσυ εκανες την προσπαθεια σου και αυτο μετραει πανω απ'ολα