Το κακό μ'εμένα είναι ότι γράφω χαμηλά αρχαία τα οποία έχουν τον συντελεστή βαρύτητας.
Αλλά προσπαθώ να πάω όλα τα άλλα στα ύψη μπας,και σωθεί η κατάσταση.
Αstοria Greengrass έγραψε:
Η καθηγητρια που μου κανει εκθεση στο φροντ,εχει τελειωσει στην Φιλοσοφικη Αθηνων και τον ειχε καθηγητη!Μου ειπε πολυ σεμνα και διακριτικα πως ειναι μεγαλος μ*********
Arcturus Regulus Black έγραψε:Και πάλι δεν καταλαβαίνεις το ουσιαστικό
Η έκφραση "να αυξήσουν ή να ελαττώσουν τις βάσεις" είναι απλά λάθος δεν υφίσταται ...ανάλογα με τη δυσκολία των θεμάτων,των αριθμό των εισακτέων και το πόσο καλά τα πάνε οι μαθητές το βασικότερο καθορίζονται οι βάσεις μόνες τους(μπορεί πχ φέτος με αυτά τα θέματα να μην πήγαν πολύ καλά αλλά του χρόνου μπορεί-μπορεί λέω- να είναι πιο διαβαστερή γενιά ή πιο προετοιμασμένη πχ και με την ίδια δυσκολία να τα πάνε πολύ καλύτερα οπότε υπάρχει και άλλος ακαθόριστος παράγοντας για τις βάσεις)
Μάλιστα καθορίζονται τόσο από μόνες τους οι βάσεις που θέλουν να βγάλουν πρόγραμμα στον υπολογιστή που να τις υπολογίζει με βάση τα παραπάνω
Και όσοι είναι καλοί μαθητές δεν σημαίνει ότι διαβάζουν όλη μέρα...απλά υπάρχουν άνθρωποι που για να καταλάβουν κάτι το διαβάζουν μία φορά και άλλοι για να το καταλάβουν θέλουν δέκα...φυτά για μένα είναι αυτοί που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία και αναγκάζονται λόγω αυτού του έμφυτου δυστυχώς μειονεκτήματος και της θέλησής τους να τα πάνε τέλεια,να διαβάζουν άπειρες ώρες
- Σπόιλερ:
:blasé:
Herpo The Foul έγραψε:Αstοria Greengrass έγραψε:
Η καθηγητρια που μου κανει εκθεση στο φροντ,εχει τελειωσει στην Φιλοσοφικη Αθηνων και τον ειχε καθηγητη!Μου ειπε πολυ σεμνα και διακριτικα πως ειναι μεγαλος μ*********
Kαι εμένα μου το έχουν πει 2 καθηγητές που τον είχαν στο Παν/μιο
Αstοria Greengrass έγραψε:Εσυ εισαι τυχερη γιατι δεν εχεις το σχολειο να σου τρωει 6 ωρες καθε μερα
Κανεις τα πρωινα μαθηματα ή τα απογευματα?
FLEUR258 έγραψε:
Πρωινά και είναι τέλειο.
Herpo The Foul έγραψε:^Εγώ ελπίζω να μην βάλει τα Αρχαία 6 ώρες την εβδομάδα και Λατινικά άλλες 4
Maria Lovegood έγραψε:
Μα κοίτα τον, τι κακό θα μπορούσε να σου κάνει;
Imperio έγραψε:εχει κοντοχοντρα δαχτυλα και οι ανθρωποι με κοντοχοντρα δαχτυλα ειναι πολυ υπουλοι! Μην τον εμπιστευτειτε! Δειχνει καλος και γλυκουλης αλλα μεσα του εχει ιβουλ πλανς!
Πραγματικα ζηλευω..
Μετα εχεις ολοκρηρη μερα να διαβασεις και επισης προλαβενεις να πας και καμια βολτα αμα τυχει..Οχι σαν εμας τα καημενα που απο το σχολειο παμε στο φροντ και απο το φροντ για διαβασμα στο σπιτι
Μαακι
FLEUR258 έγραψε:
Εντάξεις Μαρία μου,μου κάνεις πλάκα. Και μετα μου λες ότι δεν γράφεις παντού 18.Μην τολμήσεις και ξανά πεις ότι ανυσηχείς και ότι δεν πρόκειται να περάσεις. Θα σκίσεις στο λέω εγώ.
Εγώ Έκθεση κυμαίνομαι από 16 με 16.8.Λατινικά από 15.8-17.6 Λογοτεχνία από 15-18,Ιστορία πάντα πάνω από 18.5,Αρχαία πάντα γύρω στο 14,και Βιολογία πάνω από 17.5 συνήθως.
Γενικά σε Λατινικά και Λογοτεχνία φέτος έκανα μια τεράστια άνοδο,και από τα 15αρια πήγα στα 18αρια.
Μαρακιααααα θα σκισετε και τα δυο Βαζω το κεφαλι του Χρηστου στη φωτια,ειμαι σιγουρη σας λεω
(Πλακα εκανα για το κεφαλι του Χρη)
FLEUR258 έγραψε:
Το κακό μ'εμένα είναι ότι γράφω χαμηλά αρχαία τα οποία έχουν τον συντελεστή βαρύτητας.
Αλλά προσπαθώ να πάω όλα τα άλλα στα ύψη μπας,και σωθεί η κατάσταση.
FLEUR258 έγραψε:Μαρία μου,ναι το θυμάμαι.
Είναι ψυχοθφόρο,πόσο μάλλον όταν βλέπεις όλους σου τους φίλους να κάθονται και να σε καλούνε για καφέ αλλά εσύ πρέπει να πας για διάβασμα.
Άγνωστο φυσικά. Δεν ξέρω,αν και διαβάζω βρε παιδί μου,πολλές φορές δεν μου έρχοται τι είναι κάτι συντακτικά=μετά δεν μπορώ να βγάλω την μετάφραση.
Madame Maxime έγραψε:Σήμερα με έπιασε μία κρίση άγχους. Διάβαζα φυσική κατεύθυνσης και ένιωθα πως οι τοίχοι θα με έτρωγαν.
Maria Lovegood έγραψε:Καλή επιτυχία και σε σένα, μακάρι να περάσεις εκεί που θες
Maria Lovegood έγραψε:Εγώ σήμερα είμαι καταχαρούμενη γιατί πήραμε πρόχειρα Παπαδιαμάντη στο φροντ και εγραψα 90
FLEUR258 έγραψε:
Λουκιανό? Αν σου πω,ότι πρώτη φορά τον ακούω? Θα ψάξω να βρω κειμενά του.
Μπράβο Ευάκι!
Εγω πηρα διαγωνισμα Φυσικης στο φροντ!! 16.5 πηρα
Βεβαια το καλο ειναι οτι απο τα 4 γκρουπ που εχει ο καθηγητης μου,3ης λυκειου, μονο εγω και ενα αλλο αγορι πηραμε πανω απο 15 Αυτο με παρηγορει λιγο,γιατι τουλαχιστον τα πηγα πιο καλα απο τους υπολοιπους
- Σπόιλερ:
*ειμαι ανταγωνιστικη και οχι κακια*
FLEUR258 έγραψε:Δεν ξέρω,ορισμένες φορές αν δεν έχω σύνταξη νιώθω πως θα χαθώ και ούτε το σωστό αντικείμενο δεν θα βρω.
Εγώ κάνω μόνο 2 την εβδομάδα. Θα προσπαθήσω να τα αυξήσω,αν και το προγραμμά μου είναι τόσο φορτομένο.
Λουκιανό? Αν σου πω,ότι πρώτη φορά τον ακούω? Θα ψάξω να βρω κειμενά του.
Μαρια ντροπη..Ακομα και εγω που ειμαι παιδι της Θετικης,τον Λουκιανο τον ξερω ..Νομιζω υπηρχε ενα κειμενο του στο βιβλιο των αρχαιων της 1ης γυμνασιου Και αν δε κανω λαθος αυτο με τους Φελλοποδες
Αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος
Maria Lovegood έγραψε:
Mπράβοοοοοοοοοοοοοοοο
Maria Lovegood έγραψε:ΝΑΙ, ΝΑΙ αυτός ειναι και είχε γράψει και άλλο ένα δεν θυμάμαι αν ηταν αρχαία δευτέρας ή τρίτης (νομίζω δευτέρας πάντως, ένα κείμενο μετά τον επιτάφιο, αριστερή σελίδα Παντως ηταν αριστερή σελιδα ) με κάποιους που ετρωγαν και γενικα κατι για λαιμαργια, ειναι λιγο οτι να ναι ο Λουκιανός