+33
Lisette de Lapin
Neville Longbottom
Lucy Weasley
Jace Wayland
Laverne de Montmorency
Lena*
Lily Luna Potter
Morgan le Fay
Leonie Vernier
Sev-Dark-Prince
Cassiopeia Black
Hecate
Hrw Black Snape
Phineas Nigellus Black
Amelia Blackfoot
Amycus
Herpo The Foul
Harry Potter Black
anthian9
Minerva McGonagall
SiMoS
FoNikos21
Arcturus Regulus Black
Romilda Vane
Berenice
Madame Maxime
Roxy Black
Maria Lovegood
FLEUR258
Tom Marvolo Riddle
Αstοria Greengrass
elliza
Imperio
37 απαντήσεις
Πανελληνιες!
Herpo The Foul- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5442
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ryuga Hideki
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Πανελληνιες!
Βρε Εύη μην κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτόν . Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τον γράψεις κανονικοτατα και στο τέλος, όταν γράψεις γαμάτα, να πας στο γραφείο με παρόντες τους υπόλοιπους καθηγητές και να του πεις ότι είναι ό, τι χειρότερο έχεις δει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που αποκαλεί τον εαυτό του καθηγητή. Έτσι, μπροστά στους συναδέλφους για να τσούξει΄.
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°152
Επισης το δ ερωτημα δε το ειχαμε κανει ακομα στην ταξη
Ρε αυτο θελω να κανω,αλλα με τοσα νευρα που εχω δε ξερω αν θα τα καταφερω
Ρε αυτο θελω να κανω,αλλα με τοσα νευρα που εχω δε ξερω αν θα τα καταφερω
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°153
Κοίτα στη θέση σου θα έκανα μεγάλο σαματά . Αν συμπεριφερόταν έτσι μέσα στο μάθημα, θα του την έλεγα αμέσως χωρίς επιθετικό τόνο όμως για να μην έδινα δικαίωμα. Τώρα αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία του τσακωμού και ξέρεις ότι θα αδικηθείς αν πάει μέχρι τη διεύθυνση, μην το κάνεις. Απλά κάνε υπομονή
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Magical Identity
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°154
Βασικα πολεμο θελει?Πολεμο θα εχει..
Απο αυριο ξεκιναει
Απο αυριο ξεκιναει
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°155
Μην δίνεις σημασία Εύη.
Μερικοί καθηγητές είναι απλά αισχροί.
Πάντως με το να δυσκολεύσει πολύ το δ ερώτημα ίσως ήθελα να διακρίνει τους μαθητές του 20 από του 18.
Μερικοί καθηγητές είναι απλά αισχροί.
Πάντως με το να δυσκολεύσει πολύ το δ ερώτημα ίσως ήθελα να διακρίνει τους μαθητές του 20 από του 18.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°156
Εύη δεν ξέρω τι καθηγητή έχεις αλλά λίγο με έχει εκνευρίσει αυτό που ακούω (από όλους...) σχετικά με τους μαθητές στους οποίους κάνει ιδιαίτερα ο ίδιος καθηγητής. Ντάξει όλοι οι καθηγητές κάνουν ιδιαίτερα, τι να κάνουμε; Τα θέματα πανελληνίων δεν τα βάζουν αυτοί και αυτό που θα έπρεπε να σε καίει είναι το πως τα πήγες σε επίπεδο πανελληνίων (αν πράγματι ήταν τέτοιο) γιατί στις εξετάσεις κανένας Μάκης/Λάκης/Σάκης δεν θα περάσει λόγω του καθηγητή του.
Statler
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°157
Αυτό μας το κάνει ο Βιολόγος στο φροντ.Αstοria Greengrass έγραψε:
Γυρναει και λεει καποια στιγμη : "Στην τελευταια ασκηση,το δ ερωτημα το εβαλα για 2-3 μαθητες μονο που ξερω καλα πως θα το λυσουν,οι υπολοιποι ουτε με σφαιρες δε θα το λυνεται,ειναι επιπεδο πανελληνιων,αποκλειεται να μπορεσετε.."
Εύη δε βρίσκω λόγο να εκνευρίζεσαι. Όταν ξέρεις πως ο καθηγητής σου είναι στραβόξυλο, απλά δεν του δίνεις σημασία.
Σκέψου πως υπάρχουν και χειρότερα, όπως: "Είσαι η μόνη που δεν βρήκε την απάντηση" .
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°158
^Στο έχουν πει;
- Almost forgot :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°159
Το είπαν στη φίλη μου για μια άσκηση Χημείας και αργότερα ο ίδιος καθηγητής τη σύγκρινε μαζί μου.
Not good.
Not good.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°160
^Και δεν βριστήκατε;
- Almost forgot :
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°161
Εύη ο τύπος είναι απλά ηλίθιος. Παράτα τον. Απλώς καταλαβαίνω πως νιώθεις, γιατί και μένα με μειώνει συνέχεια ο μαθηματικός κ όχι επειδή κάνει ιδιαίτερο σε κάποιον του τμήματος, απλά επειδή συμπαθεί κ ξεχωρίζει ορισμένα άτομα.Οι υπόλοιποι είμαστε σκουλήκια και απρόσεκτοι. Στην κατεύθυνση μόνο το κάνει αυτό. Στα γενικής άλλος άνθρωπος. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως έχει τελείως αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά. Θα έπρεπε να ντρέπεται κ αυτός κ ο δικός σου ο μαλ...έκος που ξεστόμισε τέτοιο πράγμα. Είναι απαράδεκτο να σας ρίχνει έτσι την ψυχολογία, γιατί ως γνωστόν στεναχωρημένος ή απογοητευμένος άνθρωπος δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά με έναν χαρούμενο κ ήρεμο. Όλη αυτή η κατάσταση προκαλεί σύγχυση. Το γεγονός βέβαια ότι κάνει κ ιδιαίτερα στους 2-3 αυτούς μαθητές για τους οποίους πήγαινε το καρφί, το κάνει ακόμη πιο άδικο.
Εγώ πάντως είμαι σίγουρη πως θα τα πας μια χαρά. Προσπάθησε να βρεις έναν τρόπο να μην σε επηρεάζει, γιατί σε βγάζει από τον στόχο σου. Ξέρω ακριβώς πως είναι.
Εγώ πάντως είμαι σίγουρη πως θα τα πας μια χαρά. Προσπάθησε να βρεις έναν τρόπο να μην σε επηρεάζει, γιατί σε βγάζει από τον στόχο σου. Ξέρω ακριβώς πως είναι.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°162
Να πω άποψη αν και έχω τελειώσει χρόοονια το σχολείο;Αstοria Greengrass έγραψε:Γυρναει και λεει καποια στιγμη : "Στην τελευταια ασκηση,το δ ερωτημα το εβαλα για 2-3 μαθητες μονο που ξερω καλα πως θα το λυσουν,οι υπολοιποι ουτε με σφαιρες δε θα το λυνεται,ειναι επιπεδο πανελληνιων,αποκλειεται να μπορεσετε.."
Και ποιους 2-3 εννοει αραγε? Στους μαθητες που κανει μαθημα τα απογευματα φυσικα..Που πλεον ειμαι σιγουρη πως τους λεει ακριβως τι θα βαλει στα διαγωνισματα του σχολειου.
Τελικά Εύη,σε ποιούς κάνει περισσότερο κακό; Στους μαθητές του σχολείου που τους συγκρίνει ή στους μαθητές που έχει και σε ιδιαίτερο; Όπως λες,τους δίνει τα θέματα και αυτοί γράφουν/λύνουν.Φαντάσου το σοκ αυτών των παιδιών στις Πανελλήνιες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν θέματα που δεν τους τα έχει σφυρίζει ο καθηγητής.Γιατί όλο αυτό το διάστημα,έχουν την σιγουριά ότι μπορούν και λύνουν άνετα.Και μπορώ να δεχτώ ότι μπορούν και λύνουν.Αλλά η ψυχολογία των Πανελληνίων είναι τελείως διαφορετική απο τον μικρόκοσμο του σχολείου ή του φροντιστηρίου.Τελικά,πόσο κακό τους κάνει αυτή ψευδαίσθηση; Πόσο μπορεί να τους κοστίσει; Έχω την εντύπωση ότι η φιλοδοξία του καθηγητή για να "φτιάξει" όνομα ώστε να έχει την μερίδα του λέοντος στα ιδιαίτερα σε μιά πιο μικρή κοινωνία όπως αυτή της Χίου με αυτούς τους τρόπους,είναι πολύ πιο επικίνδυνη και καταστροφική από τις συγκρίσεις που κάνει.Στο τέλος,μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει αν πεισμώσετε και του πετάξετε στα μούτρα τις δικές σας επιτυχίες.Άποψή μου πάντα.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°163
^Σίγουρα για αυτά τα παιδιά γίνεται το μεγαλύτερο κακό. Όμως δεν είναι σίγουρο ότι για όλους τους υπόλοιπους θα λειτουργήσει θετικά αυτό το πείσμα στο οποίο αναφέρεσαι γιατί δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες έτσι. Μπορεί κάποιος να επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά και αυτό να επιδράσει αρνητικά στα αποτελέσματα.
- Almost forgot :
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°164
Δηλώθηκααα!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°165
Α ώστε τώρα είσαι δηλωμένη :blasé:
Statler
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°166
Herpo The Foul έγραψε:^Σίγουρα για αυτά τα παιδιά γίνεται το μεγαλύτερο κακό. Όμως δεν είναι σίγουρο ότι για όλους τους υπόλοιπους θα λειτουργήσει θετικά αυτό το πείσμα στο οποίο αναφέρεσαι γιατί δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες έτσι. Μπορεί κάποιος να επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά και αυτό να επιδράσει αρνητικά στα αποτελέσματα.
Όντως,ξέρω και ζωντανό παράδειγμα.Μερικοί με την συμπεριφορά του καθηγητή μπορούν επιρεαστούν και αρνητικά,και ακόμα να αδιαφορήσουν και για το μάθημα.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Α ώστε τώρα είσαι δηλωμένη :blasé:
Και εγώ είμαι.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°167
Και εγώ δηλώθηκα :blasé:
- Almost forgot :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°168
Έγινε ένας μικρός χαμούλης η αλήθεια είναι. Ήρθε η μητέρα της φίλης μου και τον έκανε άνω κάτω γιατί δε γίνεται στο φροντιστήριο να γράφει 19 και στο σχολείο 14.Herpo The Foul έγραψε:^Και δεν βριστήκατε;
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°169
Ωρα ητανε! Δεν θελω να εχω τραβαλαTom Marvolo Riddle έγραψε:Α ώστε τώρα είσαι δηλωμένη :blasé:
_
_
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°170
Εχετε δικιο σε ολα αυτα..Ειδικα εσυ Θανε,ισως το μεγαλυτερο κακο να το κανει σε αυτα τα παιδια..
Θα προσπαθησω να μη του δινω πολυ σημασια,γιατι με εχει κουρασει πια αυτος ο ανθρωπος-.-
Btw,ειμαι και εγω δηλωμενη...για τις πανελληνιες 2012
Θα προσπαθησω να μη του δινω πολυ σημασια,γιατι με εχει κουρασει πια αυτος ο ανθρωπος-.-
Btw,ειμαι και εγω δηλωμενη...για τις πανελληνιες 2012
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°171
@Εύη
Ο τύπος έχει θέμα.Αρχικά οκέι,κάνε ιδιαίτερα φίλε μου,αλλά όχι σε παιδιά τα οποία έχεις και στο σχολείο.Είναι κακό εώς ανήθικο.Πόσο μάλλον αν δίνει τα θέματα στα οποία γράφουν την επόμενη μέρα!
Στη συνέχεια,ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;Ναι είναι.Είναι αναίσθητος;Ναι είναι.Αλλά δεν θα τον παντρευτούμε,απλά θα προσπαθήσεις να τον ανεχτείς.Άστον να κάνει τις ηλίθιες συγκρίσεις του και να μειώνει όσους τον εκτιμάνε αρκετά για να λάβουν την άποψή του υπ'όψιν τους.Το μόνο μέτρο σύγκρισης που πρέπει να έχεις είναι το μέγιστο αυτών που μπορείς να κάνεις και ο μόνος που μπορεί να κάνει τη συγκριση είσαι εσύ.Πιστεύουμε σε σένα και σε στηρίζουμε ψυχολογικά!
ΠΣ:Καίει κόσμο αν τους δίνει τα θέματα που γράφουν και στο σχολείο.Ωραία προσομοιώση και ωραίο μάθημα
ΠΣ2:παίζει να μας στείλεις τα θέματα;
Ο τύπος έχει θέμα.Αρχικά οκέι,κάνε ιδιαίτερα φίλε μου,αλλά όχι σε παιδιά τα οποία έχεις και στο σχολείο.Είναι κακό εώς ανήθικο.Πόσο μάλλον αν δίνει τα θέματα στα οποία γράφουν την επόμενη μέρα!
Στη συνέχεια,ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;Ναι είναι.Είναι αναίσθητος;Ναι είναι.Αλλά δεν θα τον παντρευτούμε,απλά θα προσπαθήσεις να τον ανεχτείς.Άστον να κάνει τις ηλίθιες συγκρίσεις του και να μειώνει όσους τον εκτιμάνε αρκετά για να λάβουν την άποψή του υπ'όψιν τους.Το μόνο μέτρο σύγκρισης που πρέπει να έχεις είναι το μέγιστο αυτών που μπορείς να κάνεις και ο μόνος που μπορεί να κάνει τη συγκριση είσαι εσύ.Πιστεύουμε σε σένα και σε στηρίζουμε ψυχολογικά!
ΠΣ:Καίει κόσμο αν τους δίνει τα θέματα που γράφουν και στο σχολείο.Ωραία προσομοιώση και ωραίο μάθημα
ΠΣ2:παίζει να μας στείλεις τα θέματα;
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°172
Το PS2 και εγώ θα το ήθελα
- Almost forgot :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°173
Ποια θεματα?Αυτα που μας εβαλε στο διαγωνισμα?
Πραγματικα αν μας το δωσει ποτε πισω θα τα βγαλω με το κινητο μια φωτο και θα τα ανεβασω,αν εννοεις αυτο
Νικολ,ο ανθρωπος ειναι βλακας..ποιο βλακας,δε γινεται-.-
Ρε σηκωθηκα στον πινακα προχθες να λυσω μια γελοια ασκηση και μου λεγε τις απαντησεις μεχρι που του λεω *ΞΕΡΩ,να την λυσω,δεν ειμαι τοσο χαζη,οσο πιστευεται* και μετα με αφησε να την λυσω με την ησυχια μου..Παλι καλαα
Εχω παρει αποφαση να μη του δινω σημασια,αν θελει να κανει συγκρισεις ας κανει,εγω θα παλεψω για να γραψω καλα στις πανελληνιες και να του αποδειξω πως δεν ειναι μονο οι δικοι του μαθητες εξυπνοι
Πραγματικα αν μας το δωσει ποτε πισω θα τα βγαλω με το κινητο μια φωτο και θα τα ανεβασω,αν εννοεις αυτο
Νικολ,ο ανθρωπος ειναι βλακας..ποιο βλακας,δε γινεται-.-
Ρε σηκωθηκα στον πινακα προχθες να λυσω μια γελοια ασκηση και μου λεγε τις απαντησεις μεχρι που του λεω *ΞΕΡΩ,να την λυσω,δεν ειμαι τοσο χαζη,οσο πιστευεται* και μετα με αφησε να την λυσω με την ησυχια μου..Παλι καλαα
Εχω παρει αποφαση να μη του δινω σημασια,αν θελει να κανει συγκρισεις ας κανει,εγω θα παλεψω για να γραψω καλα στις πανελληνιες και να του αποδειξω πως δεν ειναι μονο οι δικοι του μαθητες εξυπνοι
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°174
Δεν ξέρω για εσάς αλλά 1 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι εγώ:
- Θα σκίσω όλα μου τα βιβλία
- Θα κάτσω να μαγειρέψω
- Θα κλείσω εισιτήρια για Μύκονο
- και θα πάω για ύπνο
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°175
εγω λεω να παιρνω τρενο για Σαλόνικα
_
_
- Stuff:
The North Remembers