- Σπόιλερ:
- Μα καλα, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ;
Και τι ΕΠΙΚΙΛΑ το τρίτο επεισόδιο?
Πραγματικά, χρειάζεται, αξίζει- ή το λιγοτερο- το βλέπεις ανετα δύο φορες! Μια για την υποθεση και την πλοκη και μια για τις γκριμάτσες και τις εκφράσεις του Σέρλοκ!
(Και μια τριτη για τον Μοριαρτι. Γιατι ειναι απλα ο Μοριάρτι. *μοριαρτιιιιyayyyxD*
ΠΩΩΩ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ )
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΙΑΡΤΙ:
Ποσο σατανικα διεστραμμένος και πανέξυπνος μπορεί να είναι κανεις πια; ΠΟΣΟ???
Donʼt shoot me for saying that αλλά όσο αναπτυσόταν μια υποβόσκουσα αντιπάθεια για τον Σερλοκ σε ολο τον κυκλο, τόσο ο Μοριάρτι καταφερε να με κάνει να τον λατρέψω μέσα στο τελευταίο 10λεπτο του επεισοδειου- ουτε καν ενα επεισοδιο!
^Unpopular opinion here. :p Ελπίζω να μην είμαι η μόνη που της τη δινει ωρες ωρες ο Σερλοκ.
Θελω να πω, ιδιοφυΐα και τα σχετικα αλλά ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ.
Πραγματικά anti-hero. Στο τρίτο φάνηκε πολύ αυτό, το ότι π.χ δεν τον ενδιαφέρει το ανθρώπινο στοιχείο στις υποθέσεις αλλά μόνο να λύσει τους γριφους, κτλ κτλ.
Αλλά από την άλλη έρχεται η αντίδραση του στην τελευταία σκηνή και δε σʼαφήνει να τον πειςάκαρδο μπάσταρδο,εεμ συγνώμη, heartless genius.
Ουφ, αυτά για το τρίτο επεισόδιο.
An other unpopular opinion: Γιατι δεν σας αρεσε το 2ο; Eμενα το πρώτο δεν μου πολυάρεσε –σε σχεση με το 2ο. Επειδη δεν μου αρεσε η παραλαγη της ιστοριας βασικα, ενώ στο δεύτερο ολη η υπόθεση με το κινεζικο κυκλωμα απατεώνων κτλ μου φάνηκε πολύ σουπερ ουάου τελικά.
Επίσης για το sherlock/john.
Nαιιιι, εχει πλάκα που ολοι τους νομίζουν για ζευγάρι.
Από την άλλη κι εγώ τους προτιμάω καλύτερα ως φίλους και συνεργάτες.
Και ο Σερλοκ δεν είναι μανάρι αλλά παρόλα αυτα ισχύει οτι πολυ του πέφτει του Τζον.
So no.- Just friends.
Η φωνη του Μοριάρτι θυμιζει καθυστερημενο στην αρχή αλλά μετά σε κάνει να σκας στα γέλια. Ειναι τοσο σπαστική και τσιριχτη και παιδιάστικη σε καποια σημεια.
*Catch you later*
*No you wonʼt*
Τι αλλο να ζητησει ενας τρελάρας για να τον πεις για δεσιμο; Aυτος και ο Τζόκερ τετοια πορωση.
Γιʼαυτο εκλεψε την παρασταση επειδη ειναι τοσο επυτιχημενος σα ρολος.
Απο την αλλη τον Σερλοκ μπορει να μην μπορω να τον συμπαθησω τοσο πολυ γιατι δεν ειναι οπως τον φανταστηκα απο τα βιβλια. Τον περιμενα πιο... χαμηλων ντονων –οχι τοσο υπεροπτικο. Βεβαια κραταω μια επιφυλαξη γτ εχω διαβασει μονο το"A stady in scarlet", οποτε η αποψη μου για τον χαρακτηρα του Σερλοκ των βιβλιων δεν ειναι ολοκληρωμενη.
Ειδωμεν.
Και παμε ξανα: ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;
Γιατι δεν βρεθηκε κανενας- ουτε ενας να μου το προτεινει;
Μηπως να κατω tumblr;