από Minerva McGonagall Σαβ Φεβ 18, 2012 1:47 pm
Την τελείωσα κι εγώ προχτές, και ένα έχω να δηλώσω, έτσι λιτά και απερίφραστα.
Όσο για τα υπόλοιπα:
Προσπάθησα κι εγώ να κλάψω λιγάκι στο τέλος μπας και ξεθυμάνω από όλη αυτή την ένταση αλλά δεεεεν και πάλι.
Δε με νοιάζει να εξακριβώσω πώς ακριβώς
- Σπόιλερ:
είναι ζωντανός, μου φτάνει που είναι ζωντανός. ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!
Πίστευα και πιστεύω πως το άλλο του μισό είναι η Ιρέν, έπρεπε τουλάχιστον να κάνουν σεξ, αλλά για σοβαρή σχέση μάλλον θα αντέξει περισσότερο καιρό με τη Μόλυ, και τη συμπαθώ κιόλας, είναι τόσο καλούλα, οπότε εγκρίνω
Επίσης, αντιπάθησα λεστράντ, μου την έδωσε άσχημα που αμφέβαλλε και που πίστεψε την πλεκτάνη του Μοριάρτυ. ΔΕΝ με ενδιαφέρει πόσο καλοστημένη ήταν, και ΔΕΝ με ενδιαφέρει που λόγω δουλειάς δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Μπροστά στον προϊστάμενό του δεν μπήκε ούτε στον κόπο να επιχειρηματολγήσει υπέρ του Σέρλοκ!
Όσο για την μαυριδερή την αστυνομικό, από το πρώτο επεισόδιο ήταν αντιπαθέστατη, αλλά τώρα πραγματικά ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ και να ζητήσει συγγνώμη ένα εκατομμύριο φορές στα βαθύτερα καζάνια της κολάσεως που θα καίγεται!
Και σε τελική ανάλυση, κοπέλα μου, επειδή εσύ είσαι ηλίθια με περικεφαλαία και δεν μπορείς να βρεις ούτε το χαμένο σκυλάκι της γειτόνισσας, όχι πληρωμένους δολοφόνους και μυστικές οργανώσεις, δε σημαίνει πως κανείς άλλος δεν μπορεί να είναι ιδιοφυία την τύχη μου τη ξεδοντιάρα εδώ μέσα!
Ουφ! Αυτά.
Υ.Γ. To Benedict Cumberbatch δεν του πάει τόοοοοσο;
Και είναι και αυτό σέξυ με τον παράξενο τρόπο που είναι κι αυτός.