Καταρχάς συγχαρητήρια στο παλιό τημ και στα παιδιά που έφυγαν και τους ευχαριστούμε για όλα όσα έχουν προσφέρει στο φόρουμ
...να στε σίγουροι ότι αν παραμείνετε ενεργοί και προσφέρετε θα επιστρέψετε σε αυτές και σε μεγαλύτερες θέσεις
Τώρα έχουμε και λέμε
:
Πεννουλίνι: Πρώτα από όλους σε σένα συγχαρητήρια για ιδιαίτερους λόγους και επειδή ήσουν το πρώτο μέλος που μιλούσα με τις ώρες πριν γνωρίσω και τα άλλα παιδιά! Είμαι σίγουρος ότι θα αφήσεις πολύ από τη μαγεία σου στο Μπομπατόν
...ξέρω πόσο το ήθελες και μάλλον σε ήθελε και αυτό
...θα σκίσεις είμαι σίγουρος και μην ακούς κανέναν κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα: να δίνεις το δικό σου ξεχωριστό "αέρα" σε ότι κάνεις!
Εμούκο: Εντάξει όλοι περιμέναμε ότι θα γίνεις μόνιμη αγάπη(εκτός ίσως του Τάσου που σε ήθελε μπεζ
)...θα διαπρέψεις στη θέση αφεντικίνα είμαι σίγουρος
...και θα φύγεις σε 20 χρόνια πάλι
Θεάαα: πόσο σε λατρεύω,πόσο χαίρομαι που έγινες κόκκινη
...ξέρω ότι θα τα πας τέλεια στη θέση σου
...πάρε και δωράκι
Πάνοοοοοοοοοοοοοοοο:
Μαρή κρητικόπουλο πόσο χάρηκα
...λέμε τώρα
Μπράβο ρε κόκκινεεε σου άξιζε ότι και να λες
...πραγματικά
- Σπόιλερ:
περιμένουμε να μπαίνεις μσν τα χριστούγεννα σλατ
Αλεξανδρουλίνι:
Η δουλειά που έκανες στον κοιτώνα και το πόσο εργατική ήσουνα και συμμετείχες(και με υπάκουγες :blasé:
) ανταμείφθηκε μαρή
...είμαι σίγουρος ότι ειδικά εσύ θα σκίσεις στη θέση γιατί είσαι ένα μέλος ενεργό με υπομονή,επιμονή και εργατικότητα που χρειαζόμαστε τόσο στον ράβεν όσο και στο φόρουμ και θα το αποδείξεις
...σε λατρεύω
Μαριαλένα:
Άπειρα συγχαρητήρια και σε σένα ήσουν από τις πιο σταθερές και σωστές επιμελήτριες και τόσο καιρό νομίζω οτι η παρουσία σου δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε στον κοιτώνα ούτε και στο φόρουμ από ότι φάνηκε
...άλλη μια επιμελήτρια που προβιβάστηκε σε μεγαλύτερη θέση λοιπόν
...πραγματικά μπράβο περιμένω να δω τη δουλειά σου και στον συντονισμό που θας τα πας τέλεια είμαι σίγουρος!
Δημήτρη:
Καλώς ήρθες στη θέση του διαχειριστή σε μια άψογη στιγμή και αν κρίνουμε και από τα όσα έχεις προσφέρει ήδη θα περιμένουμε να δούμε άλλα τόσα που σίγουρα έχεις να δώσεις!...θα τα πάτε τέλεια οι πράσινοι και θα περάσουμε όλοι τέλεια τους επόμενους μήνες!...welcome back
Και τέλος εμφάνιση γκεστ αφήνω μια κάποια άσχετη που μπήκε στο φόρουμ και νομίζει ότι είναι κάποια η τσόφλα
...elliza λέγεται
Πόσο χαίρομαι που βλέπω το ενεργότερο μέλος του κοιτώνα τον τελευταίο καιρό(μετά από μένα βεβαίως
) και ένα από τα ενεργότερα στο φόρουμ να γίνεται κόκκινο και πόσο χαίρομαι όταν σκέφτομαι τι προοπτικές δίνει αυτό στο ράβενκλοου μαζί με το κοκκίνισμα της αλεξάνδρας...πόσο χαίρομαι που αυτό δίνει προοπτικές και στο φόρουμ να το θυμάστε...πόσο χαίρομαι που μια παλιά επιμελήτρια επέστρεψε,την λατρεύουν όλοι και ανεβαίνει και μπαίνει και αυτή στην κατηγορία που μπήκε και η μαριαλένα...πόσο χαίρομαι όμως που αυτό το μέλος είναι η ελισάβετ είναι ανείπωτο
...μπορεί να λέμε βλακείες αλλά πόσο τη συμπαθώ και τη λατρεύω και πριν τη γνωρίσω από κοντά αλλά και αφού τη γνώρισα είναι φοβερό και δε θα το πω γιατί θα τσαλακωθεί το ίματζ μου :blasé:
...εντάξει αρκετά χάρηκα για την τριτοδεύτερη
...πάμε παρακάτω
Μπράβο μαρή θα σκίσεις το ξέρω γιατί απλά το χεις
- Σπόιλερ:
Εντάξει δεν ήταν άρθρο αλλά για επιφύλλιδα το χουμε
Τέλος μπράβο στα παιδιά που παρέμειναν στις θέσεις τους γιατί δείχνουν ότι το άξιζαν πραγματικά και η δουλειά τους αναγνωρίζεται με αποτέλεσμα να μην τους θέλουμε πουθενά αλλού αλλά εκεί που είναι για να θριαμβεύουν...Λάζαρε θα τα πάμε τέλεια
- Σπόιλερ:
Όποιος το διάβασε όλο συγχαρητήρια