Pocket Watch έγραψε:Συγχαρητήρια Μπόιζ εντνόιζγκρλς
- Σπόιλερ:
Μαρία, το κίτρινο δεν είναι το χρώμα σου
Λοιπόν...
- Σπόιλερ:
- το ξέρω. αν το γυρίσω στο παλιό μου username λες να ταιριάζει;
Pocket Watch έγραψε:Συγχαρητήρια Μπόιζ εντνόιζγκρλς
- Σπόιλερ:
Μαρία, το κίτρινο δεν είναι το χρώμα σου
Αυτο ακριβως που λεει ο Χρηστος.Magorian Greyback έγραψε:
- προς smaug:
Smaug έγραψε:
Με αυτά τα μυαλά σε λίγο κι ένας διαχειριστής θα είναι υπεραρκετός.
Αν θες ναι δώσε βάση σε αυτό το σημείο, αλλά εδώ θα είμαστε όλοι να δούμε την πορεία του χγ στο μέλλον.Για ακόμα μια φορά αφήσατε τους κοιτώνες χωρίς συντονιστές. Αυτό μετράει. Επιμελητέςς υπήρχαν έτσι κι αλλιώς. Τέλος πάντων φυσικά και δεν έχω κάτι με τα παιδιά, αλλά οι τακτικές σας θα σας καψουν.
Δεν θα σχολιάσω το κομμάτι ως προς το ότι ασκείς κριτική ,δικαίωμα σου , αλλά ως προς το κομμάτι οτι το κάνεις στο τοπικ που έχει δημιουργηθεί για να συγχαιρουν τα μέλη τους καινούριους επιελητές/συντονιστές/διαχειριστές νομίζω ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου.Αμα θες πήγαινε στα παράπονα
Smaug έγραψε:Milady D' Hiver έγραψε:Με την κινηση που υπαρχει, εμεις οι τρεις πρασινοι και ο ενας συντονιστης ειμαστε υπεραρκετοι. Αυτο που χρειαζομαστε αυτη την στιγμη ειναι επιμελητες που να ανεβασουν τους κοιτωνες και να αυξησουν την κινηση με τα νεα μέλη καθώς από εκεί ξεκινά η συνολικη κινηση του φορουμ. Αρα ναι, προτεραιοτητα δόθηκε σε εκεινο το κομμάτι. Αν εσυ θεωρεις την ολη κατασταση αστεια, τοτε φυσικα και μπορεις να γελάσεις. Δεν σε εμποδιζει κανεις.
Με αυτά τα μυαλά σε λίγο κι ένας διαχειριστής θα είναι υπεραρκετός.
Αν θες ναι δώσε βάση σε αυτό το σημείο, αλλά εδώ θα είμαστε όλοι να δούμε την πορεία του χγ στο μέλλον.Για ακόμα μια φορά αφήσατε τους κοιτώνες χωρίς συντονιστές. Αυτό μετράει. Επιμελητέςς υπήρχαν έτσι κι αλλιώς. Τέλος πάντων φυσικά και δεν έχω κάτι με τα παιδιά, αλλά οι τακτικές σας θα σας καψουν.
The Sorting Hat έγραψε:Γιατί δεν αφήνεις πρώτα να δούμε αν θα καταφέρουμε να λειτουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο και έπειτα να ασκήσεις την κριτική σου;
Επίσης, από που κι ως που πρέπει ο κάθε κοιτώνας να έχει και από έναν συντονιστή ;
Smaug έγραψε:Κάποιο επιτελείο του Τσίπρα έχει κάνει μάγια στο χγ. Έχει δώσει και σε εσάς τις 10 εκλογές;; Μείνατε ξανά με ΈΝΑΝ συντονιστή. Μόνο γέλια χωράνε εδώ πέρα...
Αλλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά πάνω απόλα.