από Merlin the Great Σαβ Νοε 21, 2015 7:54 pm
συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανέλαβαν τα πόστα τους στο Υπουργείο σε μια περίοδο που το ΧΓ, το σπίτι της φαντασίας μας περνάει δύσκολα. Δύσκολα γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει. Έτσι είναι όμως η ζωή κάνεις κύκλους. Οπότε μπορεί τώρα το καστρο της φαντασίας μας να μην είναι όπως παλιά αλλά μπορεί να αλλάξει και να ξαναζωντανέψει.
Νέα μέλη με όρεξη και σαρωτικη διάθεση που έχουν όρεξη να προσφέρουν.
Είμαι το τελευταίος των Μοικανών στο τημ και ίσως το παλαιοτερο μέρος στη διαχείριση (περίπου μια 6τία) και ο μόνος λογος που παραμένω τυπικά στη θέση μου είναι πως είμαι κάτοχος του ιδρυτικου λογαριασμού και προσπαθω να είμαι διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί η βοήθεια μου από το τημ.
Η δική μου γενιά μελών ωστόσο έχει κάνει τον κύκλο της. Έχουμε δώσει χρόνο, ψυχή, διάθεση και πολύ από τον εαυτό μας. Ο λόγος δεν ήταν η κατοχή κάποιας θέση αλλά πως αγαπούσαμε την παρέα που βρίσκαμε μετά από κάθε μας log in. Αγαπούσαμε τους ανθρώπους πίσω από τα προφίλ. Ή σε κάποιες περιπτώσεις αγαπούσαμε να μισούμε τα προφιλ τους.
Αυτή η γενιά έχει κάνει τον κύκλο της. Χρειαζόμαστε εσάς. Τα νέα μέλη, τους νέους που μπαίνουν και διεκδικούν τη θέση τους στον κοιτώνα. Σπαμμαρετε, γελάστε, φέρτε κόσμο, αγκαλιάστε τους νέους, μην κάνετε κλίκες και πάνω από όλα αφήστε το μαγικό σας εαυτό να σας κατευθύνει εδω μέσα.
Γιατί εμείς στο ΧΓ λουζόμαστε από τις ακτίνες του ήλιου της φαντασίας μας για αυτό δεν δύει ποτέ.
Καλή σταδιοδρομία σε όλους και μη ξεχνάτε...
Σας χρειαζόμαστε!