+74
Immortality Dumbledore
Penellope Clearwater
Bella Black
Romilda Vane
aimilia potter
Μia Melanie Hawkins
milenastrong
Aggeliki Lupin
Druella Black
Vindictus Viridian
Bellatrix Black
Phyllida Spore
Morgan le Fay
Alviva Black
Lily Luna Potter
A.prilfool
Mirabelle Salvatore
Ignotus Peverell
Leanan Sidhe
Lisette de Lapin
Hecate
anthian9
Beatrice Baudelaire
Cassiopeia Black
Lucy Weasley
minas07
Roxanne Derwent
Hermione Black
Sorazal the Erised
Nethiel
SaveWaterDrinkBlood
-Moony
Madame Maxime
Neville Longbottom
Eloise Prewett
Herpo The Foul
Rachel Rivera
Leonie Vernier
Clary Fray
Jace Wayland
Tom Marvolo Riddle
Isabelle Lightwood
Ariana Lestrange
Berenice
FLEUR258
Lena*
Nearly Headless Nick
Amycus
Artemisia Lufkin
Andromeda Black
Arcturus Regulus Black
Harry James Potter
Amelia Blackfoot
Perenelle Flamel
The Sorting Hat
Cassandra Black
Laura Mandley
FoNikos21
Andros the Invincible
Maria Lovegood
Elohim Meth
elliza
Αstοria Greengrass
Alicia Spinnet
Minerva McGonagall
Fleur Delacour
Phineas Nigellus Black
Mysterious Wizard
Laverne de Montmorency
Gellert
Merlin the Great
Eleanna Lovegood
Imperio
Minister for Magic
78 απαντήσεις
Ministry of Magic: HarryWorld Team
Artemisia Lufkin- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 14113
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν ξανακάνω όνειρα
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Ministry of Magic: HarryWorld Team
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια!!
“She was a girl who knew how to be happy
even when she was sad.
And thatʼs important you know”
Most Patient Hufflepuff
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°152
It's a bittersweet symphony this life.
Το λοιπόν, πρώτα από όλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη που αποχώρησαν. Τους χρωστάμε πολλά και τους ευχαριστούμε.
Ειδικότερα, Ανθάκι, δεν θα μπορούσα να φανταστώ διαχειριστική ομάδα χωρίς άνθιαν9. Θα μας λείψεις τόσο πολύ.
Λαζαρέγιεφ.
Μπορώ να πω πολλά αλλά θα πω μόνο ένα που λίγο πολύ τα λέει όλα: δε θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα.
Τώρα, στα ευχάριστα, μπράβο στα νέα πολύχρωμα μέλη! Συγχαρητήρια στην Iron Lady του HW, θα πας εξαιρετικά ρε Ελάιζα.
Τάσαρε, ήταν απλά θέμα χρόνου να μπει ένα τόσο ικανό, εργατικό και φιλότιμο μέλος στο τημ. Θα διαπρέψεις.- Καλές καμμενιές στα γραφειάκια.
Νελ μου, πόσο χαίρομαι που αναλαμβάνεις την κοιτωνάρα μας. Καλή σου επιτυχία, αν και είναι εγγυημένη.
Ροξάν, Τζέο, Χάρη, congrats!
Το λοιπόν, πρώτα από όλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη που αποχώρησαν. Τους χρωστάμε πολλά και τους ευχαριστούμε.
Ειδικότερα, Ανθάκι, δεν θα μπορούσα να φανταστώ διαχειριστική ομάδα χωρίς άνθιαν9. Θα μας λείψεις τόσο πολύ.
Λαζαρέγιεφ.
Μπορώ να πω πολλά αλλά θα πω μόνο ένα που λίγο πολύ τα λέει όλα: δε θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα.
Τώρα, στα ευχάριστα, μπράβο στα νέα πολύχρωμα μέλη! Συγχαρητήρια στην Iron Lady του HW, θα πας εξαιρετικά ρε Ελάιζα.
Τάσαρε, ήταν απλά θέμα χρόνου να μπει ένα τόσο ικανό, εργατικό και φιλότιμο μέλος στο τημ. Θα διαπρέψεις.- Καλές καμμενιές στα γραφειάκια.
Νελ μου, πόσο χαίρομαι που αναλαμβάνεις την κοιτωνάρα μας. Καλή σου επιτυχία, αν και είναι εγγυημένη.
Ροξάν, Τζέο, Χάρη, congrats!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Amelia Blackfoot στις Δευ Ιαν 30, 2012 5:12 pm, 1 φορά
Neville Longbottom- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2576
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Τυφλή η τύχη και την βρίσκουν λάθος άτομα...
- Δημοσίευση Ν°153
Μπράαααβο σας όλους!!
Συγχαρητήρια Ελισάβετ! Δεν θα κοκκινίζει ο κοιτώνας όταν θα έρχεσαι τώρα βέβαια, θα ταιριάζεις στους Σλύθεριν αλλά να έρχεσαι και θα βρούμε λύση
Τάσε από που αλλού θα περάσεις ρε; Μπράβο για τη νέα θέση!
Μπράβο και σε σένα Ασημίνα!
Μπακούριιι νομίζω τώρα επιβάλλεται το κυρία Φλαμέλ έτσι; Συγχαρητήριααααα πολλά για τη θέση, που ήταν πρόβλεψιμο πως θα γινόταν, έτσι δεν είναι;
Χάρη μπράβο σου και σένα, περιμένουμε καινοτομίες στο ραδιόφωνο μια και είναι το φόρτε σου η μουσική
Γιώργο με γεια το νέο γραφείο :P Δε στο λεγα πως θα πάρεις θέση;
Συγχαρητήρια Ελισάβετ! Δεν θα κοκκινίζει ο κοιτώνας όταν θα έρχεσαι τώρα βέβαια, θα ταιριάζεις στους Σλύθεριν αλλά να έρχεσαι και θα βρούμε λύση
Τάσε από που αλλού θα περάσεις ρε; Μπράβο για τη νέα θέση!
Μπράβο και σε σένα Ασημίνα!
Μπακούριιι νομίζω τώρα επιβάλλεται το κυρία Φλαμέλ έτσι; Συγχαρητήριααααα πολλά για τη θέση, που ήταν πρόβλεψιμο πως θα γινόταν, έτσι δεν είναι;
Χάρη μπράβο σου και σένα, περιμένουμε καινοτομίες στο ραδιόφωνο μια και είναι το φόρτε σου η μουσική
Γιώργο με γεια το νέο γραφείο :P Δε στο λεγα πως θα πάρεις θέση;
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°154
Καταρχάς:
Ανθή και Λάζαρε γιατί φύγατε? ...Ανθάκι είσαι από τότε που γράφτηκα μαρή ...σ αγκαπώ ...Λάζαρε θα τα ακούσεις από κοντά !Ελπίζουμε να σας ξανάχουμε στο τημ!...και συγχαρητήρια και στον Πάνο-Τζεις για όσο πρόσφερε
Τώρα:
Επιτέλους έχουμε διαχειριστήη
Μπράβο μαρήηη Ελάιζα μας κάνεις πολύ απαισιόδοξους για το μέλλον του φόρουμ ...θα τα πας τέλεια είμαι σίγουρος ...και να ξέρεις ακόμα και το κινητό μπορεί να φανεί χρήσιμο για τον κοιτώνα
Τάσαρε άπειρα μπράβοο ρεεειιι ...θα τα πας τέλεια στη θέση και χρειαζόμασταν έναν μοντ σαν και σένα που να αγαπάει τόσο το φόρουμ και να δουλεύει σκληρά!Θα μας τα πεις και εσύ από κοντά
Ασημίνα πολλά μπράβο και σένα ...θα ανταποκριθείς τέλεια στα νέα σου καθήκοντα!Καλή αρχή
Μαριανέλλη σου πάει το χρωματάκι ...θα χουμε μια τέλεια συνεργασία!Καλή αρχή και σε σένα
Τέλος συγχαρητήρια στο Χάρη για τη διεύθυνση του ραδιοφώνου!Σου πάει γάντι η θέση και το ξέρουν όλοι ...και συγχαρητήρια στο Γιώργο που περιμένουμε να μας κάνει γνωστούς στην υφήλιο
Συγχαρητήρια σε όλους
Ανθή και Λάζαρε γιατί φύγατε? ...Ανθάκι είσαι από τότε που γράφτηκα μαρή ...σ αγκαπώ ...Λάζαρε θα τα ακούσεις από κοντά !Ελπίζουμε να σας ξανάχουμε στο τημ!...και συγχαρητήρια και στον Πάνο-Τζεις για όσο πρόσφερε
Τώρα:
Επιτέλους έχουμε διαχειριστήη
Μπράβο μαρήηη Ελάιζα μας κάνεις πολύ απαισιόδοξους για το μέλλον του φόρουμ ...θα τα πας τέλεια είμαι σίγουρος ...και να ξέρεις ακόμα και το κινητό μπορεί να φανεί χρήσιμο για τον κοιτώνα
Τάσαρε άπειρα μπράβοο ρεεειιι ...θα τα πας τέλεια στη θέση και χρειαζόμασταν έναν μοντ σαν και σένα που να αγαπάει τόσο το φόρουμ και να δουλεύει σκληρά!Θα μας τα πεις και εσύ από κοντά
Ασημίνα πολλά μπράβο και σένα ...θα ανταποκριθείς τέλεια στα νέα σου καθήκοντα!Καλή αρχή
Μαριανέλλη σου πάει το χρωματάκι ...θα χουμε μια τέλεια συνεργασία!Καλή αρχή και σε σένα
Τέλος συγχαρητήρια στο Χάρη για τη διεύθυνση του ραδιοφώνου!Σου πάει γάντι η θέση και το ξέρουν όλοι ...και συγχαρητήρια στο Γιώργο που περιμένουμε να μας κάνει γνωστούς στην υφήλιο
Συγχαρητήρια σε όλους
*
*
*
*
*
*
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°156
Συγχαρητήρια σε όλουυυυυς που πήραν μία νέα θέση στην Ομάδα Διαχείρισης. Ελπίζουμε ότι θα προοδεύσει ακόμα περισσότερο η κοινότητα μας. Καλή αρχή στα νέα σας καθήκοντα και όσοι φύγατε, μην σας χάσουμε παιδιά!
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°157
Συγχαρητήρια σε όλα τα νέα μέλη της ομάδας!
Ασημίνα είσαι ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΤ, είσαι ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΤ
Τζέο :blasé:
Συγχαρητήρια και σε όσους αποχώρησαν από την ομάδα
Ασημίνα είσαι ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΤ, είσαι ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΤ
Τζέο :blasé:
Συγχαρητήρια και σε όσους αποχώρησαν από την ομάδα
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°158
Εγώ πριν αρχίσω να ψωνίζομαι υπερβολικά πολύ θέλω να πω πως μου φαίνεται αστέιο ο τρόπος που το μάθαμε ορισμένοι. Εμένα με πήρε τηλέφωνο η Εύα-Μαρία, την Ασημίνα η Αλεξάνδρα και τη Μαριανέλη εγώ (που μου είπε και κάτι σχετικά με αυτό που δε μ'άρεσε και πολύ).
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα διαχείρισης που μου έδωσε το δικαίωμα και με εμπιστεύθηκε να κάνω το φόρουμ πιο γνωστό απ' ότι ήδη είναι. Ο Βαγγέλης το είχε σχεδόν σίγουρο πως θα την έπαιρνα τη θέση! Ελπίζω να φανώ αντάξιος του αξιώματος και να τα πάω καλά. Πάμε τώρα στα ζουμερά.
Τάσο, Τάσο, Τάσο! Ποιός να το λέγε τη μέρα που έγινες μέλος στο φόρουμ πως έφτανες ως εδώ; Εγώ το περίμενα μετά το δυναμικό μπαμ σου στο φόρουμ! Συγχαρητήρια! Το αξίζεις και με το παραπάνω!
Μαριανέλη: να πω ότι δε το περίμενα; Θα πω ψέματα! Όπως το περίμενα με τον Τάσο έτσι το περίμενα και με σένα, δεν είναι κάτι νέο. Αργά ή γρήγορα θα γινόταν αυτό. Είμαι σίγουρος πως θα τα πας καταπληκτικά.
Ασημίνα! Όταν σε πρωτογνώρισα ήσουν ακόμη φρέσκο μέλος. Είμαι σίγουρος πως τώρα που έγινες συντονήστρια δε θα μας ξεχάσεις εμάς τα μικρά μελάκια! Έχεις καλή καρδιά εσύ!
Χάρη! Το ήξερα. Στο είχα πει κι έγινε. Θα ήταν τελείως άδικο αν δεν έπαιρνες τη θέση εσύ. Καλή επιτυχία στη νέα σου καριέρα κι ελπίζω το ραδιόφωνο να πάει ακόμη πιο ψηλά!
And last but not least elliza! Bahaha...! Δε ξεχνιέσαι εσύ! Είσαι ένα από τα πιο γλυκά και ποιοτικά μέλη του φόρουμ. Ημουν σίγουρος πως θα γινόσουν άντμιν κάποια στιγμή. Νωρίς έγινε, αλλά βγήκα αληθίνος! Να περνάς από το Χάφλπαφ που και που μπρε!
Ανθή και Λάζαρε τι να πω; Από τα πιο ικανά μέλη της διαχείρισης. Λυπάμαι πολύ που φύγατε, αν κι είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα επιστρέψετε. Δε γίνεται δυο ποιοτικοί admins να αποχωρήσουν οριστικά από το HarryWorld!
Αυτά τα ολίγα από μένα και ελπίζω στο μέλλον οι αλλαγές που θα γίνουν να είναι για το συμφέρων του φόρουμ. Γιατί το αγαπάμε και το νοιαζόμαστε!!!
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα διαχείρισης που μου έδωσε το δικαίωμα και με εμπιστεύθηκε να κάνω το φόρουμ πιο γνωστό απ' ότι ήδη είναι. Ο Βαγγέλης το είχε σχεδόν σίγουρο πως θα την έπαιρνα τη θέση! Ελπίζω να φανώ αντάξιος του αξιώματος και να τα πάω καλά. Πάμε τώρα στα ζουμερά.
Τάσο, Τάσο, Τάσο! Ποιός να το λέγε τη μέρα που έγινες μέλος στο φόρουμ πως έφτανες ως εδώ; Εγώ το περίμενα μετά το δυναμικό μπαμ σου στο φόρουμ! Συγχαρητήρια! Το αξίζεις και με το παραπάνω!
Μαριανέλη: να πω ότι δε το περίμενα; Θα πω ψέματα! Όπως το περίμενα με τον Τάσο έτσι το περίμενα και με σένα, δεν είναι κάτι νέο. Αργά ή γρήγορα θα γινόταν αυτό. Είμαι σίγουρος πως θα τα πας καταπληκτικά.
Ασημίνα! Όταν σε πρωτογνώρισα ήσουν ακόμη φρέσκο μέλος. Είμαι σίγουρος πως τώρα που έγινες συντονήστρια δε θα μας ξεχάσεις εμάς τα μικρά μελάκια! Έχεις καλή καρδιά εσύ!
Χάρη! Το ήξερα. Στο είχα πει κι έγινε. Θα ήταν τελείως άδικο αν δεν έπαιρνες τη θέση εσύ. Καλή επιτυχία στη νέα σου καριέρα κι ελπίζω το ραδιόφωνο να πάει ακόμη πιο ψηλά!
And last but not least elliza! Bahaha...! Δε ξεχνιέσαι εσύ! Είσαι ένα από τα πιο γλυκά και ποιοτικά μέλη του φόρουμ. Ημουν σίγουρος πως θα γινόσουν άντμιν κάποια στιγμή. Νωρίς έγινε, αλλά βγήκα αληθίνος! Να περνάς από το Χάφλπαφ που και που μπρε!
Ανθή και Λάζαρε τι να πω; Από τα πιο ικανά μέλη της διαχείρισης. Λυπάμαι πολύ που φύγατε, αν κι είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα επιστρέψετε. Δε γίνεται δυο ποιοτικοί admins να αποχωρήσουν οριστικά από το HarryWorld!
Αυτά τα ολίγα από μένα και ελπίζω στο μέλλον οι αλλαγές που θα γίνουν να είναι για το συμφέρων του φόρουμ. Γιατί το αγαπάμε και το νοιαζόμαστε!!!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°159
Ελισαβετάκι: Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια καλή μου! Σαρώνουν οι φαν του Ντεπ, του Τζουντ και του Χιθ στο φόρουμ Όχι παίζουμε
Τασούμπαϊ: Ένα ένστικτο μου λεγε ότι θα σε δω κόκκινο :blasé: Σου πάει ρε βλακάκο Συγχαρητήρια και εις ανώτερα
Ασημίνα: Και άλλος Ράβεν στην ομάδα! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
Μαριανέλλη: Και λεγα πως θα σε δω πετρικαλί μια μέρα Συγχαρητήρια γλυκιά μου
Χάγη: Μπγάβο σου! Θα ανταποκριθείς καλά στο πόστο σου
Γιώργο: Καλή σταδιοδρομία!!!
Συγχαρητήρια και σε όσους έμειναν!
Και πολλά μπράβο για τη δουλειά όσων έφυγαν
Τασούμπαϊ: Ένα ένστικτο μου λεγε ότι θα σε δω κόκκινο :blasé: Σου πάει ρε βλακάκο Συγχαρητήρια και εις ανώτερα
Ασημίνα: Και άλλος Ράβεν στην ομάδα! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
Μαριανέλλη: Και λεγα πως θα σε δω πετρικαλί μια μέρα Συγχαρητήρια γλυκιά μου
Χάγη: Μπγάβο σου! Θα ανταποκριθείς καλά στο πόστο σου
Γιώργο: Καλή σταδιοδρομία!!!
Συγχαρητήρια και σε όσους έμειναν!
Και πολλά μπράβο για τη δουλειά όσων έφυγαν
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°160
Επιτέλους μωρή Ελλίζα,έγινες πράσινη και έπιασαν τόπο τα τόσα τά(γ)ματα! Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά,να μας βγάλετε ασπροπρόσωπους στις νέες σας θέσεις!
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°161
Ευχαριστώ πολύ όοοοολους για τα καλά τους λόγια
Ευχαριστούμε και την Ανθή και το Λάζαρο για την πολύτιμη συμβολή τους
Συγχαρητήρια στην Ελίζα για το νέο της αξίωμα. Μπράβο Ελίζα
Μπράβο επίσης και στον Τζέο
Τάσε συγχαρητήρια για την αναβάθμισή σου
Χάρη συγχαρητήρια και σε σένα
Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν..
ΑΑΑΑΑΑΑΑ, Μαριανέληηη Τα συγχαρητήριά μου Μαριανέλη μου, θα σκίσεις!
Ευχαριστούμε και την Ανθή και το Λάζαρο για την πολύτιμη συμβολή τους
Συγχαρητήρια στην Ελίζα για το νέο της αξίωμα. Μπράβο Ελίζα
Μπράβο επίσης και στον Τζέο
Τάσε συγχαρητήρια για την αναβάθμισή σου
Χάρη συγχαρητήρια και σε σένα
Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν..
ΑΑΑΑΑΑΑΑ, Μαριανέληηη Τα συγχαρητήριά μου Μαριανέλη μου, θα σκίσεις!
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°162
Λοιπόν τώρα είναι να δώσω τα νορμαλ συνχαριτήρια μου.
Ασημίνα μου! Πόσο το αξίζεις; Σίγουρα θα καταπλήξεις με την δουλεία σου,πολλά συνχαριτήρια γλυκιά μου!
Τάσο..όλοι το περιμέναμε,δεν είχαμε καμοιά αμφιβολία.Το αξίζεις!Θα μας λείψει από επιμελητής...
Μαριανέλη! Συνχαριτίρια και σε εσένα,κράτησε τον κοιτώνα στην κορυφή.Μπορείς.Το αξίζεις
Γεό!Το'ξερα πως θα έπερνες αυτό το χρωματάκι.Σου αξίζει! Σου αξίζει! Σου αξίζει!
Φωνάρα,Χάρη! Συνχαριτήρια το αξίζεις απλά!
Ελισσάβετ συνχαριτήρια και σε εσένα.!
Και ένα ευχαριστώ στους Λάζαρο και Ανθή για την καταπληκτική δουλεία που έκαναν!
Ασημίνα μου! Πόσο το αξίζεις; Σίγουρα θα καταπλήξεις με την δουλεία σου,πολλά συνχαριτήρια γλυκιά μου!
Τάσο..όλοι το περιμέναμε,δεν είχαμε καμοιά αμφιβολία.Το αξίζεις!Θα μας λείψει από επιμελητής...
Μαριανέλη! Συνχαριτίρια και σε εσένα,κράτησε τον κοιτώνα στην κορυφή.Μπορείς.Το αξίζεις
Γεό!Το'ξερα πως θα έπερνες αυτό το χρωματάκι.Σου αξίζει! Σου αξίζει! Σου αξίζει!
Φωνάρα,Χάρη! Συνχαριτήρια το αξίζεις απλά!
Ελισσάβετ συνχαριτήρια και σε εσένα.!
Και ένα ευχαριστώ στους Λάζαρο και Ανθή για την καταπληκτική δουλεία που έκαναν!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ariana Lestrange στις Δευ Ιαν 30, 2012 8:18 pm, 1 φορά
Harry James Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4504
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Be yourself cause you were born this way
- Δημοσίευση Ν°163
Συγχαρητήρια σ'αυτούς που πήραν νέες θέσεις! Είστε διάδοχοι αυτών που έφυγαν στους οποίους είμαστε ευγνώμονες για τις προσφορές τους!!
Συγχαρητήρια σε όλους και για όλα!
Συγχαρητήρια σε όλους και για όλα!
It has to end to begin...
- Affiliation:
- Gryffindor Fiction Team
Eloise Prewett- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18127
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
Magical Identity
Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥
- Δημοσίευση Ν°164
Ελισάβετ θεά, εννοείται πως θα κανεις καταπληκτική δουλειά. Σου πάει το αρχηγιλίκη. Βασανισε τους~
Ασημινιώ, γλυκια μου εγγονούλα (τώρα ολο το σοι εχει περάσει απο μοντ )είσαι νέα, ορεξατη, απεδειξε πόσο τέλεια δουλεια μπορεις να κανεις! Ετσι ρε ράβενς!
Νέεεεεεελ, αχ χαίρομαι τοσο πολυ απο την μια για την θεση σου, απο την αλλη στεναχωριέμαι γιατι ξερω ποσο πιεσμένη είσαι. Αλλα νομίζω οτι θα τα καταφερεις!
Χάρη, καθε φορά που εχεις εκπομπή είτε διαβαζω είτε λείπω, αλλα είμαι σιγουρη οτι θα κανεις ακομα καταπληκτικότερη δουλειά ως μανατζερ! :blasé:
Τζεό, θυμάσαι τι λέγαμε για την εικόνα σου? Είδες που πάντα εχω δίκιο. Θα κανεις καλη δουλεια, γιατι το θες, και ισως καποια στιγμή κανεις κατι σημαντικοτερο, απλα συνεχισε να προσπαθείς!
Και τέλος, Αναστάσιε.
Καλά, τι να πω για σενα ακριβως πες μου? Δεν μπορώ να πω κατι, δεν λεω τίποτα. Ή και οχι.
Δεν ξερω ποσα αρνητικά εχεις, πινεις, βριζεις,μου κολλησες το στούπιντ χο κτλ κτλ αλλα ρε γαμώτο, είσαι ΤΌΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ, που δεν μπορώ συγκινούμαι. Θυμάμαι καθε λέξη που έχουμε πει, καθε φορά που τσκακωθηκαμε, καθε φορα που σε ζήλεψα, καθε φορά που μου κρατησες παρέα, καθε φορά που με συμβουλεψες, καθε στιγμή ρε γμτ. Και δεν θα τα ξεχάσω συντομα.
Αιμ αουτ.
Ασημινιώ, γλυκια μου εγγονούλα (τώρα ολο το σοι εχει περάσει απο μοντ )είσαι νέα, ορεξατη, απεδειξε πόσο τέλεια δουλεια μπορεις να κανεις! Ετσι ρε ράβενς!
Νέεεεεεελ, αχ χαίρομαι τοσο πολυ απο την μια για την θεση σου, απο την αλλη στεναχωριέμαι γιατι ξερω ποσο πιεσμένη είσαι. Αλλα νομίζω οτι θα τα καταφερεις!
Χάρη, καθε φορά που εχεις εκπομπή είτε διαβαζω είτε λείπω, αλλα είμαι σιγουρη οτι θα κανεις ακομα καταπληκτικότερη δουλειά ως μανατζερ! :blasé:
Τζεό, θυμάσαι τι λέγαμε για την εικόνα σου? Είδες που πάντα εχω δίκιο. Θα κανεις καλη δουλεια, γιατι το θες, και ισως καποια στιγμή κανεις κατι σημαντικοτερο, απλα συνεχισε να προσπαθείς!
Και τέλος, Αναστάσιε.
Καλά, τι να πω για σενα ακριβως πες μου? Δεν μπορώ να πω κατι, δεν λεω τίποτα. Ή και οχι.
Δεν ξερω ποσα αρνητικά εχεις, πινεις, βριζεις,μου κολλησες το στούπιντ χο κτλ κτλ αλλα ρε γαμώτο, είσαι ΤΌΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ, που δεν μπορώ συγκινούμαι. Θυμάμαι καθε λέξη που έχουμε πει, καθε φορά που τσκακωθηκαμε, καθε φορα που σε ζήλεψα, καθε φορά που μου κρατησες παρέα, καθε φορά που με συμβουλεψες, καθε στιγμή ρε γμτ. Και δεν θα τα ξεχάσω συντομα.
Αιμ αουτ.
Soooooo happy.
- :.:
Only entropy comes easy.
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°165
Πολλές αλλαγές!
Λοιπόν, πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!
Μαριανέλλη, το άξιζες και με το παραπάνω! Τάσο, θα μας λείψεις από επιμελητής. Τζέο, γουέλ νταν! Το αξίζεις! Και ίσως αυτό να είναι μόνο η αρχή.. Χάρηη, μπράβο και σε σένα! Ελλίζα well done to you, too!
Λοιπόν, πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!
Μαριανέλλη, το άξιζες και με το παραπάνω! Τάσο, θα μας λείψεις από επιμελητής. Τζέο, γουέλ νταν! Το αξίζεις! Και ίσως αυτό να είναι μόνο η αρχή.. Χάρηη, μπράβο και σε σένα! Ελλίζα well done to you, too!
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°166
Συγχαρητήρια σε αυτούς που πήραν προαγωγή, σε αυτούς που μόλις μπήκαν στο τιμ, αλλά και σε αυτούς του έφυγαν! Είθε και οι νέοι να προσφέρουν όσα προσέφεραν εκείνοι.
- Puri:
Perenelle Flamel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 8686
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2011
Magical Identity
Today's thought: better run, better run...
- Δημοσίευση Ν°167
Μόνο εγώ δεν το περίμενα;
Λοιπόν ευχαριστώ τόοοοοοοσο πολύ όλους για τα συγχαρητήρια
και αυτούς που μου εμπιστεύτηκαν τη θέση της επιμελήτριας!
Το θεωρώ αδύνατο εως ακατόρθωτο να αντικαταστήσω τον Τάσο, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου για να παραμείνουμε ως το τέλος στην κορυφή!
αρκεί να με βοηθησουν λιγάκι στην αρχή και τα ασβάκια, ναι;
Ενα μεγάλο ευχαριστούμε στον Λαζαρο και στην Ανθή για την ομολογουμένως τεράστια συνεισφορά τους στο φόρουμ και ελπίζω να επιστρέψουν όταν βρουν χρόνο!
Τάσο πολλά πολλάα συγχαρητήρια, θα σκίσεις ΚΑΙ σε αυτήν τη θέση και σε ευχαριστούμε για όλα!
Γιώργο είδες που ανταμείβονται οι κόποι σου; πολλά μπράβο!!!
Ασημίνα μου, συγχαρητήριααα!αναμενόμενο ήταν με τέτοια παρουσία στο φόρουμ!
Χαρη, σου ταιριάζει α-πο-λύ-τως! περιττό να πω πως θα κάνεις υπεροχη δουλεια!
Ελισάβετ συγχαρητήρια για την ανώτατη θέση σου!ειμαι σιγουρη ότι εχεις πολλά να προσφέρεις!
Λοιπόν ευχαριστώ τόοοοοοοσο πολύ όλους για τα συγχαρητήρια
και αυτούς που μου εμπιστεύτηκαν τη θέση της επιμελήτριας!
Το θεωρώ αδύνατο εως ακατόρθωτο να αντικαταστήσω τον Τάσο, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου για να παραμείνουμε ως το τέλος στην κορυφή!
αρκεί να με βοηθησουν λιγάκι στην αρχή και τα ασβάκια, ναι;
Ενα μεγάλο ευχαριστούμε στον Λαζαρο και στην Ανθή για την ομολογουμένως τεράστια συνεισφορά τους στο φόρουμ και ελπίζω να επιστρέψουν όταν βρουν χρόνο!
Τάσο πολλά πολλάα συγχαρητήρια, θα σκίσεις ΚΑΙ σε αυτήν τη θέση και σε ευχαριστούμε για όλα!
Γιώργο είδες που ανταμείβονται οι κόποι σου; πολλά μπράβο!!!
Ασημίνα μου, συγχαρητήριααα!αναμενόμενο ήταν με τέτοια παρουσία στο φόρουμ!
Χαρη, σου ταιριάζει α-πο-λύ-τως! περιττό να πω πως θα κάνεις υπεροχη δουλεια!
Ελισάβετ συγχαρητήρια για την ανώτατη θέση σου!ειμαι σιγουρη ότι εχεις πολλά να προσφέρεις!
*
*
" t h i n k i n g "
- :
Hufflepuff Fiction Team
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°168
Μπραβο σε ολους σας<3
Τασουληηηη μου Εισαι υπεροχος με κοκκινο νικνειμ
Τασουληηηη μου Εισαι υπεροχος με κοκκινο νικνειμ
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°169
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια!
Και για να μην εχετε παραπονο θα σας παρω και εναν-εναν
Ελισαβετ, δικαιωσε το Ραβεν και σκισε ως διαχειριστρια (πραγμα που ειμαι σιγουρη πως θα κανεις, αλλα ας το αναφερω κι ολας )
Τασο. Να πω οτι δεν το περιμενα?? Να πω οτι νιωθω εκπληξη?? Δεν μου αρεσει να λεω ψεματα. Ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας τελεια ως μοντ
Αααααααααααααααας μου Μπραβο σου, μπραβο σου και ξαναματαμπραβο σου
Μαριανελη, ενταξει ηταν ανεμενομενο Συγχαρητηρια, καλη επιτυχια στην νεα σου θεση και οι Χαφλ ειναι τυχεροι που θα εχουν μια τοσο αξια επιμελητρια!
Χαρη παλιογελοιε Μπραβο σου ρεεεεεεεεε Καλο μανατζεριλικι και να μας γεμισεις με τις πανεμορφες μελωδιες σου
Τζεο καλες δουλειες και Τασο σταματα να εξαπλωνεσαι γιατι σε λιγο θα παρεις ολο το φορουμ υπο τον ελεγχο σου :
Επισης, Λαζαρε και Ανθη να ξερετε οτι θα μας λειψετε πολυ και οτι παντα ολοι θα σας θυμουνται ως δυο απο τους ικανοτερους αντμιν
Και για να μην εχετε παραπονο θα σας παρω και εναν-εναν
Ελισαβετ, δικαιωσε το Ραβεν και σκισε ως διαχειριστρια (πραγμα που ειμαι σιγουρη πως θα κανεις, αλλα ας το αναφερω κι ολας )
Τασο. Να πω οτι δεν το περιμενα?? Να πω οτι νιωθω εκπληξη?? Δεν μου αρεσει να λεω ψεματα. Ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας τελεια ως μοντ
Αααααααααααααααας μου Μπραβο σου, μπραβο σου και ξαναματαμπραβο σου
Μαριανελη, ενταξει ηταν ανεμενομενο Συγχαρητηρια, καλη επιτυχια στην νεα σου θεση και οι Χαφλ ειναι τυχεροι που θα εχουν μια τοσο αξια επιμελητρια!
Χαρη παλιογελοιε Μπραβο σου ρεεεεεεεεε Καλο μανατζεριλικι και να μας γεμισεις με τις πανεμορφες μελωδιες σου
Τζεο καλες δουλειες και Τασο σταματα να εξαπλωνεσαι γιατι σε λιγο θα παρεις ολο το φορουμ υπο τον ελεγχο σου :
Επισης, Λαζαρε και Ανθη να ξερετε οτι θα μας λειψετε πολυ και οτι παντα ολοι θα σας θυμουνται ως δυο απο τους ικανοτερους αντμιν
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°170
Πφφφ, αναμενόμενες αλλαγές, μαμώωωω :blasé:
Άντε καλά και τον Τάσο τον ανεχτήκαμε, το καρακατιναριό τι το χώσατε στα ενδότερα του Υπουργείου;
Εξκιούζ μι και ενίσταμαι δηλαδής
Κατά τα άλλα καλούς σας βρίσκω, καλή επιτυχία σε όοοοοοολα τα παιδάκια και ειδικά στο νέο αίμα!
Άντε καλά και τον Τάσο τον ανεχτήκαμε, το καρακατιναριό τι το χώσατε στα ενδότερα του Υπουργείου;
Εξκιούζ μι και ενίσταμαι δηλαδής
Κατά τα άλλα καλούς σας βρίσκω, καλή επιτυχία σε όοοοοοολα τα παιδάκια και ειδικά στο νέο αίμα!
Mischief managed.
Beatrice Baudelaire- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 9237
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010
Magical Identity
Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.
- Δημοσίευση Ν°171
Συγχαρητήρια σε όλους Και καλή επιτυχία στις νέες σας θέσεις!
I'm a wanderess
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Parabatai ♥
-00-
- Don't you know better?:
- ♥:
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°172
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή δουλειά
Και μαρή Ελισάβετ πες ένα ευχαριστώ, τρεις σελίδες με συγχαρητήρια δε σου φτάνουν;
Και μαρή Ελισάβετ πες ένα ευχαριστώ, τρεις σελίδες με συγχαρητήρια δε σου φτάνουν;
- Σπόιλερ:
- Συγχαρητήρια Ελισάβετ και πάρε τον κυρ-Στέφανο να μας κρατήσει ζαμπόν και σοκολάτες γιατί θα το κάψουμε σήμερα
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°173
Πατσαβούρα Μου χάλασες την γράντε είσοδο.
Σοκολάτες;Δύο για τον καθένα!
Λοιπόν πρώτα απ'όλα ένα μεγάλο μπράβο στην Ανθή και τον Λάζαρο για όσα έκαναν τόσους μήνες.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ πολύ πολύ τον Μέρλιν,την Έμυ και τον Γκέλι που μου εμπιστεύτηκαν την θέση.
Σας ευχαριστώ όοοοοοολους για τις ευχές σας παιδιά,να ΄στε καλα!
Ευχαριστώ ακόμη περισσότερο όσους με πότισαν φαρμάκι με τα σχόλια τους,σασαγαπώ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια που επιλέχθηκαν και μπήκαν στο τημ.Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία γλύκες.
Σοκολάτες;Δύο για τον καθένα!
Λοιπόν πρώτα απ'όλα ένα μεγάλο μπράβο στην Ανθή και τον Λάζαρο για όσα έκαναν τόσους μήνες.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ πολύ πολύ τον Μέρλιν,την Έμυ και τον Γκέλι που μου εμπιστεύτηκαν την θέση.
Σας ευχαριστώ όοοοοοολους για τις ευχές σας παιδιά,να ΄στε καλα!
Ευχαριστώ ακόμη περισσότερο όσους με πότισαν φαρμάκι με τα σχόλια τους,σασαγαπώ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια που επιλέχθηκαν και μπήκαν στο τημ.Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία γλύκες.
- Σπόιλερ:
- Σπέσιαλ αγκαλίτσα για την Ασημίνα που έγινε κόκκινη.
Καρασπέσιαλ αγακαλίτσα για το Τασούμπι μας που θα σκίσει όπως έσκισε και σαν επιμελητής. Το άξιζες με χίλια βρε σαχλό μου.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°174
Ου μαρή που θα με πεις πατσαβούρα, σφουγγαρόπανο
Εγώ θέλω και μακαρόνια
Και ωραία φωτο έβαλες για άβαταρ. Την έβγαλες ειδικά για τώρα που έγινες αντμιν;
Εγώ θέλω και μακαρόνια
Και ωραία φωτο έβαλες για άβαταρ. Την έβγαλες ειδικά για τώρα που έγινες αντμιν;
- Σπόιλερ:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°175
Πω πω αλλαγές.
Μπράβο σ'όλους για τις νέες τους θέσεις!
Τάσο,το περίμενα για εσένα και σου αξίζει
Επίσης ΜΑΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ(ω,σε είπα ελισάβετ )ΜΠΡΑΒΟ.
Επίσης ευχαριστούμε Λάζαρο και Ανθή γιατί σίγουρα έχουν προσφέρει πολλά.
Μπράβο σ'όλους για τις νέες τους θέσεις!
Τάσο,το περίμενα για εσένα και σου αξίζει
Επίσης ΜΑΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ(ω,σε είπα ελισάβετ )ΜΠΡΑΒΟ.
Επίσης ευχαριστούμε Λάζαρο και Ανθή γιατί σίγουρα έχουν προσφέρει πολλά.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...