.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+57
Roxanne Derwent
Leanan Sidhe
Alviva Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
princessmaggie
Μia Melanie Hawkins
Catherine Tonks
Laura Mandley
Vindictus Viridian
Cassiopeia Black
Morgan le Fay
Rea
Beatrice Baudelaire
Angelika-Lavender Black
Arcturus Regulus Black
Mirabelle Salvatore
Eleanna Lovegood
Jace Wayland
Hermione Black
SiMoS
Isabelle Lightwood
Fleur Delacour
Tania_Re
Artemisia Lufkin
Alicia Spinnet
Gellert
Andromeda Black
Neville Longbottom
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Hecate
Sylvie Lovegood
elliza
Madame Maxime
Berenice
Natalie Black
Perenelle Flamel
Bella Black
Harry James Potter
Maria Lovegood
Phineas Nigellus Black
Mysterious Wizard
Imperio
Lily Luna Potter
Leonie Vernier
anthian9
Laverne de Montmorency
Sorazal the Erised
FoNikos21
Amycus
FLEUR258
Merlin the Great
Amelia Blackfoot
Minerva McGonagall
Roxy Black
Eloise Prewett
61 απαντήσεις

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις

Μia Melanie Hawkins
    Μia Melanie Hawkins
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7030
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Empty Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις

Δημοσίευση από Μia Melanie Hawkins Παρ Αυγ 10, 2012 3:54 pm

όταν προσπαθείς επίμονα να προστατεψεις καποιον που αγαπάς με όλη σου την ψυχή απ'το πόνο διαρκώς και καταλήγεις να του προκαλέσεις εσύ τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί μαι ακρδια να αντέξει τι μπορείς να κάνεις;
    Ποιες επιλογές έχεις ώστε να τον βοηθήσεις αλλά και για να βοηθήσεις τον εαυτό σου;

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Tumblr_mg0k3wjWFM1r3o83uo1_500Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Tumblr_ml74h1hcQT1rljoyfo1_500
    Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..

Everything looks better when the sun goes down.:
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought:

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Empty Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις

Δημοσίευση από anthian9 Τετ Αυγ 15, 2012 7:36 pm

"Μαζί τα φάγαμε."
    Τον κακό σας τον καιρό!
    Όχι, δεν τα φάγαμε μαζί. Υπήρχε κ υπάρχει ακόμη καλός και δίκαιος κόσμος. Δεν έφαγαν όλοι, δεν λιγουρεύονταν καν. Ακόμη και τώρα, δεν προσπαθούν να σε εξαπατήσουν σε μια προσπάθεια να επιβιώσουν. Δεν τους αρέσει το εύκολο χρήμα, η κλεψιά. Τους αρέσει να έχουν καθαρή συνείδηση και φίλους, με όλη την σημασία της λέξης.
    Δεν έφαγαν, αλλά έφταιξαν. Γιατί γνώριζαν εσένα κ εσένα κ εσένα που τρώγατε και δεν μίλησαν από δειλία. Ναι, έφταιξαν, αλλά δεν έφαγαν. Γι αυτό βουλώστε το και κόψ'τε αυτή την ηλίθια φράση, που είπε ένας ακόμη πιο ηλίθιος άνθρωπος, που την έχετε κάνει ψωμοτύρι.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Angelika-Lavender Black
    Angelika-Lavender Black
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 7303
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.

Δημοσίευση από Angelika-Lavender Black Τετ Αυγ 15, 2012 8:32 pm

Γιατι παντα αυτοι που αγαπας και θες να εισαι μαζι τους φευγουν μακρια σου;
    Σημερα ας πουμε εφυγαν οι κολλητες μου. Και δεν ειναι μονο απλα κολλητες...Τις νιωθω αδερφες μου. Ειναι τοσο διαφορετικες αλλα εμενα μου φαινονται ιδιες... Και οι δυο καταπιεσμενες απο την καθημερινοτητα και τους γονεις τους και τα αδερφια τους και τα μαθηματα... Δεν εχουμε περασει ουτε ενα καλοκαιρι χωρις τσακωμους και διαφωνιες κι ομως καθε φορα που φευγουν ειμαστε ολο και πιο δεμενες. Αλλα μου λειπουν. Και μετα πρεπει να βρω εναν τροπο για να μην θυμαμαι οτι ηρθαν. Και καθε φορα που με περνουν ή τις περνω τηλεφωνο γινεται πιο δυσκολο να ξεχασω οτι πηραν και να μην με πιασουν οι λυγμοι και ανοιξουν οι βρυσες και τρεχει το δακρυ ποταμι...Οπως τωρα crying ... Και μετα θα τις δω τα Χριστουγεννα και αν...ή και τις Αποκριες...αμα παω Λαμια...και μετα το Πασχα...και υστερα το αλλο καλοκαιρι...... Καθε χρονο το ιδιο μοτιβο... Αλλα αυτο δεν μπορει να συνεχιστει για παντα... και θα τις χασω... erimi Και θα τις ξαναδω ισως σε κανα Παμε Πακετο στον Αλφα. Θελω πισω τις "αδερφες" μουυυ crying

Fairytales are more than truth
    not because they tell us
    that dragons exist...
    but because they tell us
    that dragons can be beaten.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 24fb8t0
    *οσομ*:
    Μia Melanie Hawkins
    Μia Melanie Hawkins
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Magical Identity
    Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.

Δημοσίευση από Μia Melanie Hawkins Τετ Αυγ 15, 2012 8:55 pm

Angelika-Lavender Black έγραψε:Γιατι παντα αυτοι που αγαπας και θες να εισαι μαζι τους φευγουν μακρια σου;
    Σημερα ας πουμε εφυγαν οι κολλητες μου. Και δεν ειναι μονο απλα κολλητες...Τις νιωθω αδερφες μου. Ειναι τοσο διαφορετικες αλλα εμενα μου φαινονται ιδιες... Και οι δυο καταπιεσμενες απο την καθημερινοτητα και τους γονεις τους και τα αδερφια τους και τα μαθηματα... Δεν εχουμε περασει ουτε ενα καλοκαιρι χωρις τσακωμους και διαφωνιες κι ομως καθε φορα που φευγουν ειμαστε ολο και πιο δεμενες. Αλλα μου λειπουν. Και μετα πρεπει να βρω εναν τροπο για να μην θυμαμαι οτι ηρθαν. Και καθε φορα που με περνουν ή τις περνω τηλεφωνο γινεται πιο δυσκολο να ξεχασω οτι πηραν και να μην με πιασουν οι λυγμοι και ανοιξουν οι βρυσες και τρεχει το δακρυ ποταμι...Οπως τωρα Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 2442039969 ... Και μετα θα τις δω τα Χριστουγεννα και αν...ή και τις Αποκριες...αμα παω Λαμια...και μετα το Πασχα...και υστερα το αλλο καλοκαιρι...... Καθε χρονο το ιδιο μοτιβο... Αλλα αυτο δεν μπορει να συνεχιστει για παντα... και θα τις χασω... Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 324742 Και θα τις ξαναδω ισως σε κανα Παμε Πακετο στον Αλφα. Θελω πισω τις "αδερφες" μουυυ Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 2442039969

Αυτό ακριβώς ηθελα να γράψω.. Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 2442039969

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Tumblr_mg0k3wjWFM1r3o83uo1_500Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Tumblr_ml74h1hcQT1rljoyfo1_500

Angelika-Lavender Black
    Angelika-Lavender Black
    Μάντης
    Μάντης

Magical Identity
    Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.

Δημοσίευση από Angelika-Lavender Black Τετ Αυγ 15, 2012 8:58 pm

Maraki Jane Frecoule έγραψε:
    Angelika-Lavender Black έγραψε:Γιατι παντα αυτοι που αγαπας και θες να εισαι μαζι τους φευγουν μακρια σου;
    Σημερα ας πουμε εφυγαν οι κολλητες μου. Και δεν ειναι μονο απλα κολλητες...Τις νιωθω αδερφες μου. Ειναι τοσο διαφορετικες αλλα εμενα μου φαινονται ιδιες... Και οι δυο καταπιεσμενες απο την καθημερινοτητα και τους γονεις τους και τα αδερφια τους και τα μαθηματα... Δεν εχουμε περασει ουτε ενα καλοκαιρι χωρις τσακωμους και διαφωνιες κι ομως καθε φορα που φευγουν ειμαστε ολο και πιο δεμενες. Αλλα μου λειπουν. Και μετα πρεπει να βρω εναν τροπο για να μην θυμαμαι οτι ηρθαν. Και καθε φορα που με περνουν ή τις περνω τηλεφωνο γινεται πιο δυσκολο να ξεχασω οτι πηραν και να μην με πιασουν οι λυγμοι και ανοιξουν οι βρυσες και τρεχει το δακρυ ποταμι...Οπως τωρα Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 2442039969 ... Και μετα θα τις δω τα Χριστουγεννα και αν...ή και τις Αποκριες...αμα παω Λαμια...και μετα το Πασχα...και υστερα το αλλο καλοκαιρι...... Καθε χρονο το ιδιο μοτιβο... Αλλα αυτο δεν μπορει να συνεχιστει για παντα... και θα τις χασω... Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 324742 Και θα τις ξαναδω ισως σε κανα Παμε Πακετο στον Αλφα. Θελω πισω τις "αδερφες" μουυυ Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 2442039969

Αυτό ακριβώς ηθελα να γράψω.. Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 2442039969

Σε καταλαβαινω απολυτωωως! crying

not because they tell us
    that dragons exist...
    but because they tell us

*οσομ*:
    princessmaggie
    princessmaggie
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 414
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2012

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: I Solemnly Swear That I Am Up To No Good....

Δημοσίευση από princessmaggie Παρ Αυγ 17, 2012 1:39 am

Τελικά έτσι είναι η ζωή..!Για να βρώ τον πρίγκηπα,πρέπει να ψάξω πολύ ανάμεσα στους βατράχους!
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Κυρ Αυγ 19, 2012 6:38 pm

Μιλάτε για πράγματα κ καταστάσεις που δεν ζήσατε ποτέ και τις φοβάστε, σαν τις ξέρετε... γιατί;

♩ - ♫

FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Αυγ 21, 2012 2:28 am

Και εκείνη ακριβώς την στιγμή είναι που σου έρχεται η ψυχρολουσιά!
    Τι νόημα έχουν οι Πανελλήνιες?Σιγά το πράγμα!
    Τι νόημα έχουν τα λεφτά?Έχει ο Θεός.
    Τι νόημα έχουν τα ψώνια?

Θα ήθελα κάτι παραπάνω από πολύ να είχα ζήσει έναν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Ιούλιο όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία μου.Να σκεφτόμουν τους καλούς βαθμούς που έγραψα,να κανόνιζα αβέρτα τις βόλτες και τα μπάνια με τις φίλες μου,να αγόραζα καινούργιο μαγιο...ότι κάνουν όλοι βρε παιδί μου!

Όταν οι γονείς σας είναι μαζί,και πάνω απ'όλα είναι καλά σωματικά αλλά κυριώς ΨΥΧΙΚΑ και γελάνε,να μην σας νοιάζει ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΤΟΥΡΑ.Να θεωρείται πως είστε οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο.Πως είστε γεμάτοι.Να μην παραπονεθείτε ποτέ για τα χρήματα που δεν σας έδωσαν,ή για το πως σας φωναξαν ή για τ'οτι σας παραμέλησαν λίγο.Ότι σας έκριναν άσχημα ή οτι δεν συμμερίζονται τα όνειρά σας.Πριν ανοίξετε το στόμα σας και πείτε κάτι κακό σκεφτείτε ποιος σας φροντίζει όταν είστε άρρωστοι,ποιος σας αγάπάει χωρίς να σας έχει ζητήσει ποτέ αντάλαγμα και στην τελικη ποιος σας μεγάλωσε.Να είστε ευτυχισμένοι ακόμα και αν όλα τα υπόλοιπα στην ζωή σας δεν πάνε καλά.

Έμαθα τόσα υπερβολικά πολλά πράγματα μέσα σ'ένα μήνα.Αλλά το καλύτερο?Αντιμετώπισα "σχεδον" τον μεγαλυτερο μου φόβο.Και παράλληλα μου δημιουργήθηκε και ένας καινούργιος.Και τελικά υπάρχουν πράγματα σ'αυτή την ζωή που δεν μπορούμε ΚΑΝ να φανταστούμε.Δεν πάει το μυαλό μας.

Χαζή Μαρία θα έπρεπε να το έχεις αντιλθει!Πως?Ημουνα μικρη!Δεν το φαντάστηκα...να τώρα οι συνέπειες.

Και εκεί που τα μάτια μου είναι θολά(παράπονο πολύ παράπονο μέχρι να συνηθίσω την ιδέα) κάποιος μου πιάνει το χέρι.Με τραβάει απαλά,με απομακρύνει από το σπίτι.Βγαίνουμε στην αυλή,στον καφτό ήλιο,δεν μπορώ όμως να σταματήσω.Ακόμα θολά μάτια.Τελικά την κοιτάω.Η θεία μου.Μιλάει...Μιλάει...με παρηγορει.
    "Κάνατε μια βουτιά στα βαθιά"ΠΟΙΑ ΒΑΘΙΑ?? Αυτό ήταν πτώση στην μέση του Ειρηνικού!
    Μιλάει...Τα καστανοπράσινα ματια της βουρκώνουν καθώς λέει ότι στα δύσκολα η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη.Βουρκώνει όταν λέει ότι εγώ και η αδερφή μου ήμασταν η πρώτη της χαρά.Πάλι θολά τα μάτια μου,αλλά από ευτυχία.Με αγκαλιάζει.

Παράλληλα με μισώ που πίστευα το Πάσχα ότι μας έχουν ξεχάσει όλοι.Που είχα τόσα νεύρα και νόμιζα πως δεν μας υπολογίζουν.
    Αυτή ίσως να ήταν η πολυτιμότερη ανάμνηση μου από το καλοκαίρι.Μου έλειψε τόσο να βγάζω συναισθηματά μου στο hw.Αυτή την στιγμή βέβαια θα το έκανα στο μπλογκ μου αλλά άλλη φορά,αφού δεν μπορώ να λύσω το θέμα με τους κωδικούς.-.-
    ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ HW ΜΟΥ!!!

Γιαγιάκα,Αγαπημένη μου θεία,Ε. και Ε. αν δεν ήσασταν εσεις θα είχαμε καταρεύσει.Θα είχα καταρεύσει.Θα σας χρωστάω για πάντα.Όχι τόσο για την υλική υποστήριξη,αλλά κυριώς για την ΨΥΧΙΚΗ.Σας αγαπώ όσο δεν παίρνει.

Και να...εμαθα να πλενω,να σιδερωνω,να μαγειρευω.Για ενα μηνα.Να σκουπίζω,να ξεσκονίζω,να πληρώνω λογαριασμούς,να ψάχνω για δουλεια......

Ούφ ήθελε υπερανθρωπη προσπάπεια για να πάω εκε'ι.....
    Δεν βαριέσαι.Όλα μπήκαν σε μια τάξη πάλι.Έτσι νομίζω δηλαδή.(Γιαγιάκα μου λείπεις!)
    Τα αναλάβαμε πάλι όλα εμείς.Η διαχείρηση των χρημάτων και των φαρμάκων σ'εμάς!

"Δεν υπάρχουν παιδιά σαν και εσας""Άλλες στην θέση τους θα έκαναν πάρτι.Μπράβο στις εγγόνες σου.Και έρχονται και σου κάνουν και παρέα.Και περνάνε και στο Πανεπιστήμιο.Μπράβο."
    Πφ με συγκινούν όλοι.Αλλά τι να το κάνεις?Λες και αυτά τα λόγια θα αλλάξουν τα πράγματα.Θέλει χρόνο....

Γιατί πολύ απλά όταν οι γονείς δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους ερχεται η σειρά σου να τους φροντίσεις όπως έκαναν εκείνοι όλα αυτά τα χρόνια.
    Απλά μωρε με πιάνει συχνά το παράπονο.Και ζηλεύω τόσο τις ξέγνοιαστες φίλες μου.

Ίσως το μόνο που θα ήθελα απλά τώρα είναι να υπάρχει κάποιος μεγαλύτερος σ'αυτό το σπίτι που να μπορεί να με φροντίσει ψυχικά.Γιατί όσο και αν δεν μου φαίνεται νιώθω ακόμα παιδί.Θα αρχίσω να επισκέπτομαι πιο συχνά την θεία μου όπως με παρακάλεσε...<3

Είμαι ξαπλωμένη.Περνάει δίπλα μου.Μου απλώνει το χέρι της.Το πιάνω στοργικά.Δεν το αφήνω.Σκύβει και με φιλάει απαλά στο μέτωπο.....

-Πάλι με αφήνετε μόνο μου ε?
    -Μην μου το κάνεις πιο δύσκολο βρε παππού!Φιλί?

Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους όπως μου είπανε.
    Θα ξανά έρθω μόνιμα πια από Σεπτέμβρη.Καληνύχτα hw! shooting star

ps θα μισω για πάντα τα νοσοκομεία ακόμα και αν σου κάνουν καλό!

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Angelika-Lavender Black
    Angelika-Lavender Black
    Μάντης
    Μάντης

Magical Identity

Δημοσίευση από Angelika-Lavender Black Τρι Αυγ 21, 2012 12:10 pm

Θα ηθελα κι εγω να ζησω ενα φυσιολογικο καλοκαιρι με ηρεμια και γαληνη...Με τους φιλους μου....με την οικογενεια μου....με τους ανθρωπους που αγαπω και ειναι σημαντικοι για μενα ρε παιδι μου...Αλλα απ'οτι φαινεται αυτο που θελω και ζηταω ειναι παρα πολυ για τους γυρω μου... yaya

not because they tell us
    that dragons exist...
    but because they tell us

*οσομ*:
    Μia Melanie Hawkins
    Μia Melanie Hawkins
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Magical Identity

Δημοσίευση από Μia Melanie Hawkins Τρι Αυγ 21, 2012 1:12 pm

πώς γίνεται να νιωθώ τόσο δυνατά έναν πόνο που δεν είναι δικος μου;Που ανήκει σε έναν άνθρωπο που ξερω πάρα πολύ λίγο..

Eleanna Lovegood
    Eleanna Lovegood
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 25823
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.

Δημοσίευση από Eleanna Lovegood Τρι Αυγ 21, 2012 1:15 pm

Γινεται να γυρισω τον χρονο πισω και να ζησω τις τελευταιες δεκα μερες ξανα και ξανα? Οχι ε? Γιατι ρε γαμωτο?

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 10dwccy
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Wguogg
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τρι Αυγ 21, 2012 10:12 pm

Μέτρια βαρύτητα- Είναι το στάδιο με τη μεγαλύτερα διάρκεια, από 2 εώς 10 χρόνια. Στο στάδιο αυτό οι νοητικές ικανότητες συνεχώς μειώνονται και παρουσιάζονται επίσης και διαταραχές της συμπεριφοράς. Οι ασθενείς περιπλανώνται άσκοπα, γίνονται εριστικοί και αρχίζουν να έχουν ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις. Η προσωπική υγιεινή και φροντίδα μειώνεται ενώ πολλοί έχουν μεγάλες μεταπτώσεις στη διάθεση για φαγητό, από την βουλιμία στην άρνηση πρόσληψης τροφής. Ο ασθενείς χρειάζεται πλέον συνεχή φροντίδα. Οι ασθενείς στο στάδιο αυτό έχουν εμφανώς πρόβλημα που γίνεται εύκολα αντιληπτό. Οι άνθρωποι που τους φροντίζουν έχουν πια εξοικειωθεί με τις αλλάγες στη συμπεριφορά. Γνωρίζουν ότι ο ασθενής δεν μπορεί να προσανατολιστεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι, περιπλανάται και βηματίζει άσκοπα και έχει μεγάλες μεταπτώσεις στη διάθεση: από την απόλυτη ηρεμία σε θυελλώδεις καυγάδες. Οι ασθενείς σʼαυτό το στάδιο κινδυνεύουν από ατυχήματα λόγω αδυναμίας συντονισμού των κινήσεων τους και χρειάζονται βοήθεια για να ντυθούν, να πλυθούν και να φάνε.

---
    Τελικό στάδιο

Στα τελικά στάδια της Νόσου Alzheimer ο ασθενής παρουσιάζει τα εξής συμπτώματα:

- Δεν μπορεί πλέον να κάνει μόνο του μπάνιο, να φάει, να ντυθεί ή να πάει τουαλέτα.
    - Ενδέχεται να καθηλωθεί στο κρεβάτι ή σε αναπηρικό καροτσάκι.
    - Χάνει την ικανότητα μάσησης της τροφής.
    - Χάνει εύκολα την ισορροπία του και μπορεί να πέφτει συχνά.
    - Παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλη σύγχυση κατά τις βραδινές ώρες και έχει αϋπνίες.
    - Δεν μπορεί να επικοινωνήσει λεκτικά.
    - Έχει ακράτεια ούρων.

Not so funny after all, father.

♩ - ♫

FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Τετ Αυγ 22, 2012 12:37 am

Συμπάσχω...^Το καλό στην δικιά μας περίπτωση είναι ότι έφυγε γρήγορα οπότε δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθεί και να μείνει για χρόνια "φυτό".

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Παρ Αυγ 24, 2012 4:51 pm

Τις τελευταίες μέρες καθόμασταν όλοι στο οικόπεδο του Β. που η γιαγιά του είχε βάλει καναπέδες και τραπέζι, βλέπαμε από την τηλεόραση του Κ. με ρεύμα απ' το σπίτι του Α. με μια παραπληγική μπαλαντέζα που 'ταν δεν ξέρω κι εγώ πόσα μέτρα, πειράζαμε τη Μ., η Ε. φώναζε στον Σ. επειδή δεν την άφηνε να του στρίψει τσιγάρα για να μη χαλάσει τον καπνό, ο Χ. φώναζε στη Μ. όποτε καθόταν στη γωνία του, ο Σ. μου έδινε σε καθημερινή βάση το φούτερ του επειδή έκανε κρύο και άκουγε τα περί αστεριών, DOD και FF που λέγαμε με τον άλλον Σ., τον Κ. και τον Ο. με ένα ύφος που περιμένεις να δεις από παιδάκι πέντε χρονών που ακούει μαγεμένο κι ας κοντεύει τα 20! Ο Κ. μιλούσε Πολωνικά κι εγώ έκανα τη μετάφραση στα Ιαπωνικά, η Τ. κατάφερε να βραχνιάσει Αύγουστο μήνα αλλά και πάλι ήταν μαζί μας, η Δ. ... Η Δ. ήταν η γλυκιά και καλή και μικρή μας Δ. που πάντα αγαπάμε όλοι μας τόσο πολύ και αν και τώρα θα πάει γ γυμνασίου εμείς την έχουμε σαν το πιο μικρό της οικογένειας που όλοι το φροντίζουν...
    Είναι τόσο υπέροχο να ξέρω πως κάθε χρόνο όλοι είναι εκεί γιατί τους αγαπώ τόσο πολύ! Θα μαλώσουμε, θα φωνάξουμε, θα ξεσηκώσουμε όλα τα μαγαζιά της περιοχής, δε θα αφήσουμε άνθρωπο να κοιμηθεί μέχρι τις 4-6 το πρωί και θα πάμε όλοι μαζί στα σπίτια μας γελώντας δυνατά. Είναι υπέροχο να έχεις τέτοιους φίλους. Υπέροχο...
    Άντε να τελειώσουμε όλοι με τις εξετάσεις να κατασκηνώσουμε στο σπίτι του Σ. στη Σκωτία! Laughing

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Αυγ 28, 2012 2:47 pm

Ανόητο,ΧΑΖΟ 2012.ΣΕ ΜΙΣΩ με όλη την δύναμη της ψυχής μου.Τώρα που μου πήρες ότι πιο πολύ αγαπούσα στην ζωή μου,σε μισώ.Σταμάτα πια να μου δίνεις τόσσες πίκρες.Δεν το αξίζω...Σταμάτα το.
    Φτάνει πια.Τώρα που μου έδωσες την χαριστική βολή ευχαριστήθηκες?
    Απαρηγόρητη οτιδηποτε και αν μου πουν.Στο δ***λο πια 2012.
    Πόσα πια να αντέξει ένα άτομο σαν και εμένα?Τρομάζω να σκεφτώ τι μου επιφυλλάσει το επόμενο καλοκαίρι.Και για μια υπέροχη στιγμή εχθες νόμιζα πως όλα ήταν όμορφα και πως ξανά ήμουν ευτυχισμένη.
    Χαζό 2012.

ps:Ποτέ δεν ξέρει ποια θα είναι η τελευταία φορά που θα δεις κάποιον.

<3:
    SiMoS
    SiMoS
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 18162
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...

Δημοσίευση από SiMoS Σαβ Σεπ 01, 2012 2:07 pm

Μιλάς για όνειρα κατεστραμμένα γνωρίζοντας πως -όχι αρκετά παλιότερα- κατέστρεψες τα δικά μου... Στις αδικίες της ζωής αναφέρεσαι, δε προβάλεις όμως τη μεγαλύτερη απ'όλες.
    Ας σταματήσει το κρυφτό, εσύ δεν ήσουν που δε πίστεψες ποτέ; Κι επιτέλους, σταμάτα να παίζεις το θύμα, δεν είσαι. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχεις καν δικαίωμα να μιλάς.

Λυπάμαι που ακολούθησα τα δικά μου όνειρα, κι όχι τις δικές σου ελπίδες (γιατί ελπίδες ήταν). Ένα χρόνο πριν εσύ η ίδια με είχες ρωτήσει αν ήμουν πρόθυμος να ρισκάρω για κάτι τόσο ρευστό, ακριβώς όπως είπες πως εσύ δε θα το έκανες. Θα άξιζε τη προσπάθεια, δε νομίζω όμως οτι θα σου άξιζε εσένα. Μη το βλέπεις σαν εκδίκηση γιατί μόνο αυτό δεν είναι, δες το σαν απόφαση της στιγμής, παιχνίδι της μοίρας.

The Composer
    C.Addicts United
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Σεπ 04, 2012 2:49 am

1.Συγνώμη...αλήθεια συγνώμη.Δεν ήξερα και της 2 πλευρές γι'αυτό είχα εκνευριστεί έτσι.Συνειδητοποίησα πόσο σας αγαπώ.Και μετά από αυτό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών,αν και μου έχουν μείνει ακόμα κάποιες απορίες,υπόσχομαι να σας βλέπω πιο συχνά,το υπόσχομαι.

2.ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΣ. :P ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΣ,ΑΑΑΑΑΑ.

3."Μην κλαις αγάπη μου άλλο.Σώπα...Τώρα έχετε εμάς."'Ενα χέρι μου σκουπίζει τα δάκρυα από το πρόσωπο.Λόγια παράλληλα με μια αγκαλιά που κράτησε για αρκετά λεπτά.Καλή μου θειούλα...Αφού και εσύ κλαις.Και εσύ χάλια είσαι και με πονάει αυτό.
    Αγκαλιές που διασταυρώνονταν με δάκρυα.

Ένα χέρι που το κρατάω σφιχτά.
    Και αν νόμιζα ότι η 2/10/11 ήταν η χειρότερη μέρη της ζωής μου έκανα λάθος.
    Και αν νόμιζα ότι ήταν η 10/6/12 πάλι έκανα λάθος.
    Και αν νόμιζα ότι ήταν η 5/7/12 πάλι έκανα λάθος.
    Η 29/8/12 ξεπέρασε κάθε όριο μου.Πρώτη φορά ένιωθα πως δεν με κράταγαν τα πόδια μου.Πρώτη φορά έτρεμα τόσο ανεξέλεκτα.Έχεις ασπρίσει μου είπανε.Τουλάχιστον δεν ήμουν η μόνη που ένιωθα έτσι.Όπου και να γύρναγα έβλεπα θλιμμένα πρόσωπα.
    Θα μπορούσα να γράψω σελίδες ολόκληρες,μπας και καταφέρω να ξεσπάσω λίγο,αλλά το αφήνω για το μπλογκ μου.
    Με πόναγε όλο αυτό.Ηταν εξωπραγματικό.Δεν το χωνεύω.Δεν το πιστεύω.Ποιος να παρηγορήσει ποιον σε τέτοιες καταστάσεις?
    Θα σε αγαπώ.Ήσουν το μοναδικό άτομο που αγαπούσα τόσο.Πιο πολύ και από τους γονείς μου.Γιατί τα πράσινα μάτια σου μου έλεγαν πάντα την αλήθεια.Θα σε αγαπώ.Θα σε θυμάμαι.
    "Να θυμάστε ότι θα σας αγαπώ μέχρι να κλείσω τα μάτια μου."
    "Και εγώ παππού μου.Πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ"

Ακούς?Πααααααααααααρα πολύ.Όπως όταν ήμουνα μικρή,και σου έλεγα παλα παλα παλα παλα παλα παλα πολύ.
    Τώρα,τώρα λέγαμε ότι μας κάνεις πλάκα.Θα μπεις,θα πάρεις το κομπολόι,θα παίξουμε κουν καν,θα μου τραγουδήσεις και θα με πειράξεις.Θα με χτυπήσεις για πλάκα,θα μου βάλεις παγωμένο νερό στο πόδι,θα με γαργαλήσεις,θα μου πεις να φάμε καρπούζι,να αλλάξουμε τα νερά,να μην σ'αφησω και να κάτσω μέχρι να αρχίσει η σχολή.Και πολλά,και πολλά άλλα ακόμα.
    Πάντα μίλαγα για εσένα.Σου είχα τεράστια αδυναμία.Και ήμουν περήφανή για εσένα.Γιατί ΖΟΥΣΕΣ την ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.Μέσα στην ζωή και το χαμόγελο.Πάντα.

Καλό ταξίδι.Δεν ξέρω πως θα είναι πια η ζωή μου χωρίς εσένα.Αλλά θα την προσπαθήσω.Για εσένα.

Γμτ,την προηγούμενη Δευτέρα μιλήσαμε.

Α,και σ'αγαπώ.Με όλο την δύναμη της ψυχής μου.Και όλους σας,που περάσαμε μαζί αυτή την δύσκολη στιγμή.Τελικά η οικογενειά μου ήταν πάντα εκεί.Στην Κόρινθο.Εγώ Το είχα ξεχάσει.Σας αγαπώ όλους.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την FLEUR258 στις Τρι Σεπ 04, 2012 1:08 pm, 3 φορές συνολικά

<3:
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Τρι Σεπ 04, 2012 11:44 am

Κι εμείς σε αγαπάμε πολύ μικρή μου μάγισσα^ shooting star

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Hermione Black
    Hermione Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 11974
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα

Δημοσίευση από Hermione Black Τρι Σεπ 04, 2012 4:33 pm

Είναι τόσο λάθος, ασεβές, η κοπέλα έχασε τον αδερφό της και όλοι ξαφνικά την θυμηθηκαν, η άλλη ένα χρόνο φαίτος τη σνόμπαρε λες και της είχε κάνει τίποτα η κοπέλα και ξαφνικά της εκφράζει, δημωσίως βέβαια, μη χάσει, την αμέριστη συμπαράστασή της
    Αν θες να βοηθήσεις πάρ' την τηλέφωνο, μίλα της έστο στο τσατ, μην το παίζεις ψυχόπονη έτσι να δουν όλοι πόσο καλή είσαι με τη συμμαθήτρια σου, έτσι να το δει όλο το φέις.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Kaiksis_OLD_SCORE124
    Gellert
    Gellert
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Τρι Σεπ 04, 2012 6:16 pm

Το μισω, το μισω που γιατρευτηκα. Η πληγη δεν εκλεισε, και ουτε θα κλεισει, αλλα πλεον δεν αιμοραγει, και δεν μπορω να κανω τιποτα πια γαμωτο για να βγαλει αιμα ξανα! Ειμαι τρελος, ειμαι ηλιθιος και κολλημενος, αλλα νοσταλγω την περιοδο που οποτε ακουγα στο ραδιοφωνο live του αγαπημενου σου τραγουδιστη, ανατριχιαζα, διοτι μπορουσα να ξεχωρισω την δικη σου φωνη αναμεσα στις τοσες κοπελες απο το κοινο.

Τελικα εχουν δικιο που λενε οτι ο χρονος τα γιατρευει ολα, αλλα δεν θελω να γιατρευτω, δεν θελω να κλεισει η πληγη. 15 χρονια ειμαι καλα με αυτο. Και πλεον η πληγη αυτη ειναι το μονο που εμεινε απο εσενα! erimi

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Shma
    Hermione Black
    Hermione Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 11974
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα

Δημοσίευση από Hermione Black Παρ Σεπ 07, 2012 8:39 pm

Είναι πολύ άσχημο να έχεις δουλέψει, να έχεις προσπαθήσει, και εκτός του ότι η προσπάθειά σου κρίνεται άκαρπη να την υποτημούν, επειδή δεν βρήκες ανταπόκρηση σαν να μην προσπάθησες καν!
    Και έτσι εκεί που ήταν οκ μαζί σου να σου ρίχνουν ένα άστο και χωρίς λόγο καν!
    Τι κάνεις στην περίπτωση που θες να πείσεις τους άλλους ότι είσα ικανή και δεν έχεις την ευκερεία? Ή όταν για σένα το αποδικνύεις και θεωρείς ότι δεν το βλέπουν?
    Ή όταν για μια μόνιμη αδυναμεία κάνεις ένα λάθος, μικρό, που κρίνεται τραγικά τεράστιο?

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Kaiksis_OLD_SCORE124
    Vindictus Viridian
    Vindictus Viridian
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 17209
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009

Magical Identity
    Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις

Δημοσίευση από Vindictus Viridian Παρ Σεπ 07, 2012 8:43 pm

Και τελικά πάντα μετράει το αποτέλεσμα...τίποτα το ενδιάμεσο!

We are the hot ghosts of HarryWorld
    "Τι σου κάνω Λίλα μου!"
    - Chost Chickos

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Tumblr_static_severus-snape-in-deathly-hallows-gifs-hogwarts-professors-17276177-500-208

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Gentleeeeeeeee_zpsda022e6e
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Παρ Σεπ 07, 2012 10:33 pm

^ H προσπαθεια μετραει περισσοτερο Wink Happy

ghgh
    hhg
    hy
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Vindictus Viridian
    Vindictus Viridian
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 17209
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009

Magical Identity
    Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις

Δημοσίευση από Vindictus Viridian Παρ Σεπ 07, 2012 10:34 pm

θα το δούμε μαζί σε λίγες μέρες Wink

We are the hot ghosts of HarryWorld
    "Τι σου κάνω Λίλα μου!"
    - Chost Chickos

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Tumblr_static_severus-snape-in-deathly-hallows-gifs-hogwarts-professors-17276177-500-208

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Gentleeeeeeeee_zpsda022e6e
    Gellert
    Gellert

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Παρ Σεπ 07, 2012 11:29 pm

Ολα μετρανε. Και η προσπαθεια και το αποτελεσμα. Στο αποτελεσμα στοχευουμε, αλλα ενα ξερο αποτελεσμα δεν κανει. Ουτε μια ακαρπη προσπαθεια απο μονη της. Η χρυση τομη ειναι αυτη που θα τα συνδιασει και τα δυο, χωρις να γειρει η πλαστιγγα προς την μια, η την αλλη πλευρα. Ολα μετρανε, και ολα φαινονται.

Και τα μπροστα που δειχνουμε, και τα απο πισω που δεν φαινονται.

Μην με παρεξηγησετε που γενικευω και λεω αοριστιες. Ετσι ειναι η ατμοσφαιρα του τοπικ, ετσι συνεχιζω και εγω.

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 19 Shma

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 3:32 pm