από Hecate Τρι Νοε 29, 2011 5:01 pm
Το βιβλίο που έχω διαβάσει περισσότερο απ' όλα τα άλλα είναι το Κύπελλο της Φωτιάς, πάνω από 20 φορές μέσα σε 10 χρόνια. Είναι λίγο σκισμένο, λίγο τσαλακωμένο, λίγο σαν να έχει πέσει σε βάλτο, λίγο δανεισμένο σε άτομα που δεν το εκτίμησαν ιδιαίτερα αλλά κρατάει ακόμα. Ούτε το εξώφυλλο δεν έχει ξεκολλήσει, κάτι που δεν μπορώ να πω για άλλα βιβλία του Ψυχογιού που δεν έχουν περάσει μια δεκαετία σκληρής χρήσης.
Άλλα βιβλία που διάβαζα και ξαναδιάβαζα και ξαναδιάβαζα όταν ήμουν πολύ μικρή και άνετα θα ξαναδιάβαζα και τώρα είναι η Ματίλντα, η Μικρή Πριγκίπισσα, Λουίζα και Λότη, Ταινίες Οικογενειακής Τρέλας και 2-3 σειρές της Ένιντ Μπλάιτον. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτά να βιβλία ενώ έχουν τραβήξει τα πάνδεινα δεν έχουν πάθει τίποτα. Ούτε το Νόκια 3310 τέτοια αντοχή
Μεγαλώνοντας σταμάτησα να ξαναδιαβάζω τα βιβλία μου, 2 μόνο που έρχονται στο μυαλό ως ξαναδιαβασμένα, Ο Κόσμος της Σοφίας που το διαβάζω μία φορά το χρόνο εδώ και 7 χρόνια και το Στοίχημα που το χω διαβάσει 2 φορές ολόκληρο και μερικές ακόμα αποσπασματικά.
Πιθανότατα θα θυμηθώ και άλλα μες την μαύρη νύχτα