από geowizard Τρι Σεπ 02, 2014 10:04 pm
Α' Λυκείου:Εντελώς δημοκρατικά ο καθηγητής επέλεξε να κάνουμε project για το ποδήλατο.
Στην ομάδα μου, συγκεκριμένα, είχε βάλει να κάνουμε έρευνα για τους ποδηλατοδρόμους και για τις υποδομές που απαιτούνται για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Έκανα το λάθος να δηλώσω ενδιαφέρον για τη θέση του συντονιστή της ομάδας. Αποτέλεσμα: Όλη η ομάδα μου να κοιμάται, και εγώ να έχω γράψει ολόκληρη την έκθεση (58 σελίδες) και να έχω κάνει το PowerPoint. Μάλιστα,επειδή μάλλον ήμουν ο μόνος από την τάξη που ασχολήθηκε, με έβαλε να κάνω και PowerPoint για ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες ομάδες επειδή δεν του άρεσαν τα δικά τους.
Εννοείται μου έβαλε 20.
Β' Λυκείου:Μας ανέλαβε η Θεολόγος.
Στο πρώτο τετράμηνο είχαμε σαν γενικό θέμα τάξης τα Μουσεία και κάθε ομάδα θα έπρεπε και καλά να σχεδιάσει και να οργανώσει ένα ολόκληρο μουσείο. Ε, εμείς διαλέξαμε ένα μουσείο σοκολάτας.
Σε αυτό το τετράμηνο, ευτυχώς, όλοι δουλέψαμε.
Στο δεύτερο τετράμηνο είχε η κάθε ομάδα να επιλέξει μια μεγάλη προσωπικότητα και να παρουσιάσει τη ζωή και το έργο του. Ε, εμείς σαν καλοί μαζοχιστές που ήμασταν επιλέξαμε
δύο προσωπικότητες και μάλιστα τις συνδέσαμε μεταξύ τους και τις συγκρίναμε (Ναπολέων Βοναπάρτης και Τζορτζ Ουάσινγκτον). Ε, αφού όλοι γνώριζαν τη λόξα μου με την Ιστορία και συγκεκριμένα την αγάπη μου για την Ναπολεόντεια Περίοδο, ανέλαβα εγώ εξ ολοκλήρου το μέρος του Ναπολέοντα και ουσιαστικά έκανα ένα υπέροχο copy-paste και μετάφραση από τα ιστορικά βιβλία που μου έφερνε ο παππούς μου από το εξωτερικό
(
σοβαρό ιστορικό βιβλίο με διαγράμματα και σχέδια μαχών στα Ελληνικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, μην ψάχνετε άδικα). Το μέρος του Ναπολέοντα μόνο, μου βγήκε 127 σελίδες. Once again πήρα 20.