.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+32
Sauron the Great
Magic Is Might
Maria Granger
Roxanne Derwent
Katherine Black
Violleta Black
@RtVaVa
Alicia Spinnet
Isabelle Lightwood
EleniArmstrong-Potter
Phyllida Spore
mjhp4ever
Clary Fray
Nearly Headless Nick
HermyGranger
GhostFlower
Madame Maxime
The Sorting Hat
Mysterious Wizard
didaki
elliza
Lisette de Lapin
Amelia Blackfoot
anthian9
Tom Marvolo Riddle
Laverne de Montmorency
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Beatrice Baudelaire
Sorazal the Erised
Hecate
Eloise Prewett
36 απαντήσεις

Πρότζεκτ

Eloise Prewett
    Eloise Prewett
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 18127
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥

Πρότζεκτ Empty Πρότζεκτ

Δημοσίευση από Eloise Prewett Πεμ Νοε 10, 2011 10:18 pm

Φαντάζομαι, οτι για εμάς τα πρωτάκια του λυκείου, αυτό το "μάθημα" ειναι πια οικείο.

Το πρότζεκτ, στο οποιο αφιερώνονται 3 διδακτικές ώρες την εβδομάδα , εχει σκοπό την προετοιμασία ομαδικών, σε πρώτη φάση, εργασίων.

Αυτη ειναι μια απο τις πολλές καινοτομίες του "νέου λυκείου". Πως σας φάνηκε σε εσάς που κάνετε πρότζεκτ? Ανάμεσα σε ποια θέματα μπορούσατε να επιλέξετε? Σας αρέσει ο τρόπος που γίνεται όλη αυτή η προσπάθεια? Γενικά περιγράψτε τις εντυπώσεις!

Στους υπόλοιπους που δεν είχατε αυτή την εμπειρία, πως σας φαίνεται η ιδέα?

Soooooo happy.
    :.:
    Hecate
    Hecate
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Πρότζεκτ Empty Απ: Πρότζεκτ

Δημοσίευση από Hecate Πεμ Νοε 10, 2011 10:56 pm

Δεν έχω ιδέα τι αλλαγές έχουν γίνει στο λύκειο, μου αρκεί η κατραπακιά που έφαγα από τις αλλαγές στα ΑΤΕΙ Razz

Η ιδέα μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρουσα μέχρι που είδα τη λέξη 'ομαδικές'. Συνήθως σημαίνει ότι ένα άτομο κάνει όλη τη δουλειά και οι άλλοι κάθονται ή όλοι κάνουν από λίγη δουλειά και βγαίνει χάλια.
    Τι θέματα σας έχουν δώσει;

εντιτ:
    Το λέτε "πρότζεκτ";Στο πρόγραμμα δηλαδή, το έχουν γραμμένο ως πρότζεκτ; Μου ακούγεται τόσο κακόγουστο Wink

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Πρότζεκτ Ws1999D
    Sorazal the Erised
    Sorazal the Erised
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 29991
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?

Δημοσίευση από Sorazal the Erised Παρ Νοε 11, 2011 12:21 am

Αντιγράφω από πάνω μέχρι κάτω το ποστ της Εκάτης και περιμένω κάποιος μαθητής Λυκείου να απαντήσει. :P
    Beatrice Baudelaire
    Beatrice Baudelaire
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 9237
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.

Δημοσίευση από Beatrice Baudelaire Παρ Νοε 11, 2011 2:58 pm

^στο πρόγραμμα λέει "ερευνητική εργασία" :P

Αυτό που είμαι εγώ έχει να κάνει με την οικονομία,ήταν η δεύτερη επιλογή μου και ήθελα να μπω στην πρώτη. yaya
    Την καθηγήτρια που μας κάνει δεν την χωνεύω,ούτε αυτήν ούτε τα συστήματά της..Μας έβαλε να γράψουμε σε ένα χαρτί τα ονόματα αυτών που πάμε και αυτών που δεν πάμε,για να μας βάλει με αυτούς που δεν πάμε γιατί "στη ζωή δεν συνεργάζεσαι με άτομα που θέλεις". Δεν καταλαβαίνω τι σόι λογική είναι αυτή :P

Κατά τα άλλα μια χαρά είναι, έχουμε χωριστεί σε ομάδες, βρήκαμε υποκατηγορίες και τώρα είμαστε στη φάση "σκεφτόμαστε-τι-θα-μπορούσαμε-να-κάνουμε". giveup

Αν κάτσεις να ασχοληθείς με το πρότζεκτ,και ιδέες βρίσκεις και καλά περνάς. Αν είσαι και στο θέμα που σου αρέσει, μια χαρά. Απλά πολλοί είναι σε λογική "δεν βαριέσαι,να βγάλουμε 20 σελίδες εργασία στο τέλος με κοπι-πειστ απο το ίντερνετ,σιγά μην κάτσουμε να ασχοληθούμε".

Οι επιλογές που είχαμε ήταν οικονομία,αρχαία αθήνα,θερμοδυναμική,ηλεκτρομαγνητισμός και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι Razz Στο επόμενο τετράμηνο ελπίζω να έχει καλύτερα giveup

I'm a wanderess
    I'm a one-night stand
    Don't belong to no city
    Don't belong to no man

Yes, I'm a Shadowhunter.
    Demons beware.      

Parabatai ♥
    -00-

Don't you know better?:
    ♥:
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Παρ Νοε 11, 2011 4:59 pm

^Ηλεκτρομαγνητισμός.- Razz

Purple Butterfly ツ έγραψε:Την καθηγήτρια που μας κάνει δεν την χωνεύω,ούτε αυτήν ούτε τα συστήματά της..Μας έβαλε να γράψουμε σε ένα χαρτί τα ονόματα αυτών που πάμε και αυτών που δεν πάμε,για να μας βάλει με αυτούς που δεν πάμε γιατί "στη ζωή δεν συνεργάζεσαι με άτομα που θέλεις".

rofl
    Οτι να ναι έτσι Razz

Εμένα μου αρέσει πολύ σαν ιδέα αυτή η εργασία...ακόμη και αν δεν μάθεις απέξω το υλικό που θα συγκεντρώσεις (πράγμα σχεδόν αδύνατο για όλο) μαθαίνεις πως να ψάχνεις σε πηγές κτλ...πχ σήμερα παρουσιάζαμε εμείς μία εργασία μικρότερης έκτασης σίγουρα αλλά και μόνο που καθίσαμε και ψάξαμε,ταξινομήσαμε τις πληροφορίες,αποφύγαμε να αναφέρουμε οτιδήποτε περιττό και τα είπαμε μάθαμε πάνω από το 80% του θέματος.(ακόμα και στο copy-paste πρέπει να βγάζεις νόημα οπότε το ψάχνεις)
    Και μιλάμε για πληροφορίες που σου μένουν τελικά γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να το κάνεις όλο αυτό και τις κρατάς κιόλας τις εργασίες...(ακόμα και τις διαθεματικές που κάναμε στη βιολογία στο γυμνάσιο ή ακόμα και στην τεχνολογία τις θυμάμαι)...όταν έχεις τελειώσει με όλα κιόλας από την εργασία νιώθεις και μια εσωτερική ικανοποίηση.
    Γενικά το θεωρώ πολύ καλή ιδέα!

Το μόνο που θα με προβλημάτιζε είναι το πως ακριβώς κατευθύνονται οι μαθητές στο να εκτελέσουν τις εργασίες και να ανταποκριθούν σωστά και να μην είναι και εκτός θέματος...αντίθετα το ομαδικές μερικές φορές βοηθάει στο κλίμα συνεργασίας κτλ αλλά σίγουρα στις ατομικές έχεις περισσότερη ελευθερία να δράσεις.

Καλή ιδέα αρκεί:
    α)Να είναι σωστά ενημερωμένοι οι καθηγητές για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η εργασία και το πως θα κατευθύνουν τους μαθητές.(δεν ξέρω κατά πόσο έχει γίνει αυτό...απο ότι ακούω απο καθηγητές μαθηματικών στα πρότζεκτ που αφορούν τα θέματά τους έχουν σχετική άγνοια για το τι πρέπει να πουν στους μαθητές)
    β)Να προτιμούνται θέματα εξωσχολικά κατά τη γνώμη μου (δηλαδή κάτι που δεν έχει διδαχθεί επίσημα σε κάποιο μάθημα) ώστε να μη λέμε τα ίδια και τα ίδια(αυτό από ότι βλέπω στα θέματα εφαρμόζεται)
    γ)Να υπάρχει μία ευρύτερη λίστα θεμάτων ώστε όλες οι ομάδες να παίρνουν θέματα της αρεσκείας τους.Αυτό προς το παρών δεν είναι εφικτό για διδακτικούς λόγους και λόγους προσωπικού αλλά θα έπρεπε να ισχύει για να δείχνουν οι ομάδες κάποιο ενδιαφέρον...εννοείται πως το θέμα θα ήταν κοινής αποδοχής απο τα μέλη.

*
    *
    *
    *
    *
    *

Πρότζεκτ Image
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Παρ Νοε 11, 2011 5:39 pm

Ενας φιλος μου απο την πρωτη εχει διαλεξει με την ομαδα του Θεατρολογια και τους κανει μαθημα ο πιο μαματος καθηγητης του σχολειου! Αυτοσχεδιασμοι, θεατρικες ασκησεις και τετοια! Απ οτι μου εχει πει πρεπςι να περνανε πολυ ωραια τουλαχιστον στην ομαδα του. Καθε ομαδα κανει μαθημα με αλλον καθηγητη σε αλλη ταξη.

ghgh
    hhg
    hy
    Πρότζεκτ 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Laverne de Montmorency
    Laverne de Montmorency
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 6050
    Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.

Δημοσίευση από Laverne de Montmorency Παρ Νοε 11, 2011 8:56 pm

Είχα κάποιες αμφιβολίες στην αρχή αλλά τελικά μου αρέσουν πολύ τα project.
    Έχω πάρει αυτό με θέμα τα μοτίβα στη φύση και στην τέχνη. Τα άλλα θέματα ήταν διατροφή, θεατρική παιδεία, δωρεά οργάνων και το πνεύμα των Χριστουγέννων του Ντίκενς.
    Ως ιδέα το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον γιατί μαθαίνουμε να ψάχνουμε πληροφορίες με διαφορετικό τρόπο και ξεφεύγει από την κλασσική τάξη όπου ο καθηγητής μιλάει και οι μαθητές κάθονται και ακούνε. Στο σχολείο μου λειτουργεί καλά αλλά οι καθηγητές έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο, κάτι που από ό,τι έχω καταλάβει δε γίνεται παντού.
    Μας είπαν ότι θα βαθμολογούμαστε και ομαδικά και ατομικά αλλά στο πρώτο τετράμηνο μόνο ομαδικά γιατί "είναι κατι καινούριο".
    Αυτό με ενοχλεί γιατί μπορεί αρκετοί να δουλεύουν αλλά πάντα υπάρχουν και κάποιοι που είναι μονίμως σε φάση "δεν ξέρω /δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω.
    Αλλά γενικά και δουλειά βγάζουμε και περνάμε καλύτερα από ό,τι αν κάναμε μάθημα. Αν και τρέμω τη στιγμή που θα κάνουμε παρουσίαση μπροστά σε ολο το σχολείο.

Something hidden...:
    Eloise Prewett
    Eloise Prewett
    Μάντης
    Μάντης

Magical Identity

Δημοσίευση από Eloise Prewett Παρ Νοε 11, 2011 10:50 pm

Οταν μας μοίρασαν το χαρτί με τις ομάδες απογοητεύτηκα, μαθηματικά στην αρχαιότητα,η ιστορία και το ρολόι της πολης μας, γεωμετρικά μοτίβα ορ σαμθινγκ,ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, είμαστε οτι τρώμε και κινητό τηλέφωνο! Διάλεξα τα μαθηματικά καθαρά επειδή γνωριζόμουν με τον καθηγητή απο το γυμνάσιο οπου είχαμε κανει εργασίες μαζί...

Επίσης με έβαλε-χωρίς την θέληση μου- σε εργασία με θέμα τα μαθηματικά στην αρχαιότητα και φιλοσοφία. Δηλαδή τρέχα γύρευε.

Μισώ την ασάφεια. Ολα τα θέματα ηταν υπερβολικά γενικά. Τέλος πάντων, έχω σχετικά καλή ομάδα που διαβάζει και βοηθάει.

Σαν ιδέα είναι καλή. Κάτι καινούριο. Αλλα συνεχίζω να είμαι αρνητική. Πραγματικά, οι καθηγητές δεν εχουν εκπαιδευτεί ΚΑΝ για να κάνουν αυτή την δουλεία. Και ο δικός μου είναι καλός, αλλα έχω ακούσει και για άλλες εργασίες, καθηγητές άσχετους.
    Είναι πολύ αρχή ακομα. Θα δούμε. =/

Soooooo happy.
    Beatrice Baudelaire
    Beatrice Baudelaire
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Magical Identity
    Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.

Δημοσίευση από Beatrice Baudelaire Κυρ Νοε 13, 2011 1:31 am

εσείς έχετε ωραία θέματα crying

Arcturus Regulus Black έγραψε:.

Καλή ιδέα αρκεί:
    α)Να είναι σωστά ενημερωμένοι οι καθηγητές για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η εργασία και το πως θα κατευθύνουν τους μαθητές.

Η δικιά μας δεν είναι σίγουρα. giveup

Το πρόβλημα είναι ότι δεν βαθμολογείται τίποτα ατομικά. Αν έστω και ένας στην ομάδα δεν δουλεύει με αποτέλεσμα να μένει πίσω όλη η ομάδα, το χρεώνονται όλοι στο βαθμό. sweatdrop smiley
    Τουλάχιστον είμαι με παιδιά που ξέρω και συνεργάζονται(το σύστημά της να μας χωρίσει έτσι όπως ήθελε απέτυχε σε μεγάαλο βαθμό,αν και αυτή δεν το ξέρει hehe )

Όντως είναι πολύ αρχή ακόμα,αλλά είναι ήδη Νοέμβριος και απορώ πότε θα προλάβουμε να το τελειώσουμε.. unsure Στο δεύτερο τετράμηνο ίσως να είμαστε και πιο εξοικειωμένοι,να ξέρουν και οι καθηγητές τι να κάνουν, και να γίνει καλύτερη δουλειά. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.- giveup

I'm a wanderess
    I'm a one-night stand
    Don't belong to no city
    Don't belong to no man

Yes, I'm a Shadowhunter.
    Demons beware.      

Parabatai ♥
    -00-

Don't you know better?:
    ♥:
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Κυρ Νοε 13, 2011 2:26 am

^Μη τα βλεπετε όλα βαθμοθυρικά snob

Είναι ευκαρία να αποκτήσεις γνώσεις και να μάθεις κάτι :P

*
    *
    *
    *
    *
    *

Πρότζεκτ Image
    Eloise Prewett
    Eloise Prewett
    Μάντης
    Μάντης

Magical Identity

Δημοσίευση από Eloise Prewett Κυρ Νοε 13, 2011 3:04 am

^Σορρυ τι να μην βλέπουμε βαθμοθηρικά?Απο τη στιγμή που το ιδιο το σύστημα μας στρέφει προς τα εκεί.
    Αν οι βαθμοί του προτζεκτ μετράν στην εισαγωγή μας στο πανεπιστημιο ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ πως θα κυνηγήσω τους βαθμούς. =/

Soooooo happy.
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Κυρ Νοε 13, 2011 3:20 am

Αυτό που λες με τους βαθμούς δεν προκειται να ισχύει πρώτον γιατί υπάρχουν αντιδράσεις περί αξιοπιστίας και δεν έχει ψηφιστεί νομοσχέδιο και δεύτερον και να ψηφιστεί στο μέλλον θα ισχύσει για τους επόμενος όχι για σας γιατί θα έπρεπε να σας το είχαν ήδη ανακοινώσει όπως γίνεται με κάθε νόμο πριν την ισχύ τουRazz

Και αν σας το επιβάλλει το σύστημα εσείς θα το ακολουθήσετε?...είναι σαν να λες πάω στο σχολείο μόνο και μόνο για να πάρω βαθμούς δεν χρειάζομαι να μάθω κάτι Razz
    Εγώ κρίνω το πρότζεκτ ως προς το αν θα έχει οφέλη για τους μαθητές όχι αν θα τους κάνει να πάρουν καλό βαθμό σε αυτό και φαντάζομαι με αυτή τη λογική το επέλεξε και το υπουργείο.

Τώρα για τους βαθμούς η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη φορά που θα βαθμολογούν κάτι ανάλογο και δεν θα ξέρουν που παν τα 4 :P

*
    *
    *
    *
    *
    *

Πρότζεκτ Image
    Hecate
    Hecate

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Κυρ Νοε 13, 2011 9:04 am

Βασικά, κάτι αντίστοιχο με το "πρότζεκτ" γινόταν και παλαιότερα στο μάθημα της Τεχνολογίας 1ης Λυκείου όπου έπρεπε να διαλέξουμε ένα θέμα και να κάνουμε και έρευνα για αυτό με ερωτηματολόγια κτλ. Οπότε οι καθηγητές τουλάχιστον που δίδασκαν παλαιότερα Τεχνολογία (στο σχολείο μου ήταν Φυσικοί) δεν έχουν καμία δικαιολογία να πουν ότι δεν ξέρουν να βαθμολογήσουν.

.
    Πρότζεκτ Ws1999D
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Κυρ Νοε 13, 2011 12:34 pm

Purple Butterfly ツ έγραψε:
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν βαθμολογείται τίποτα ατομικά. Αν έστω και ένας στην ομάδα δεν δουλεύει με αποτέλεσμα να μένει πίσω όλη η ομάδα, το χρεώνονται όλοι στο βαθμό. sweatdrop smiley

Αυτό δεν είναι πρόβλημα, επιτέλους να μάθουμε να συνεργαζόμαστε για κάτι. Κοινωνικές μελέτες (βλ . Focus Νοεμβρίου 2011) αποδεικνύουν πως η δύναμη της ομάδας είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των δυνάμεων των επιμέρους ατόμων oh!

Statler
    Hecate
    Hecate

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Κυρ Νοε 13, 2011 12:44 pm

Λευτέρη αυτό είναι πρόβλημα. Στο σχολείο υπάρχουν πάντα άτομα που στο μυαλό τους "δουλεύω σε ομάδα"="κάθομαι και αφήνω τους άλλους να δουλεύουν". Άρα όσες έρευνες και να κάνει το Focus ή το όποιο Focus, τα άτομα αυτά δεν θα κουνηθούν απ' τον καναπέ τους. Αμφιβάλλω αν κάποιος από τους αδιάφορους μαθητές θα άλλαζε στάση αν του απαριθμούσαν τα οφέλη της ομαδικής εργασίας.

.
    Πρότζεκτ Ws1999D
    Beatrice Baudelaire
    Beatrice Baudelaire
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Magical Identity

Δημοσίευση από Beatrice Baudelaire Κυρ Νοε 13, 2011 1:22 pm

Βlind Mag έγραψε:
    Στο σχολείο υπάρχουν πάντα άτομα που στο μυαλό τους "δουλεύω σε ομάδα"="κάθομαι και αφήνω τους άλλους να δουλεύουν". Άρα όσες έρευνες και να κάνει το Focus ή το όποιο Focus, τα άτομα αυτά δεν θα κουνηθούν απ' τον καναπέ τους. Αμφιβάλλω αν κάποιος από τους αδιάφορους μαθητές θα άλλαζε στάση αν του απαριθμούσαν τα οφέλη της ομαδικής εργασίας.

^Αυτό ακριβώς. Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν κα-θό-λου. Και αν στην ομάδα σου έχεις κάποιον που απλά δεν ενδιαφέρεται,και δεν κάνει απολύτως τίποτα,όσο και αν οι υπόλοιποι προσπαθούν,η λογική τους παραμένει "δεν βαριέσαι μωρέ,άσε τα άλλα τα κορόιδα να δουλεύουν,στο τέλος θα μου δώσουν ένα κομμάτι να παρουσιάσω,θα νομίζουν όλοι ότι δούλεψα και δατς ιτ."

I'm a wanderess
    I'm a one-night stand
    Don't belong to no city
    Don't belong to no man

Yes, I'm a Shadowhunter.
    Demons beware.      

Parabatai ♥
    -00-

Don't you know better?:
    ♥:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Κυρ Νοε 13, 2011 1:55 pm

Ντάξει δε νομίζω, το θέμα είναι να δώσεις στον κάθε μαθητή το κίνητρο που χρειάζεται, και το λέω επειδή εμείς στην πρώτη λυκείου φτάσαμε να βάψουμε την τάξη, χωρίς συμμετοχή (ούτε καν οικονομική) των καθηγητών και συμμετείχαν όλοι, ακόμα και αυτοί που θα έλεγες οτι κάθονται. Επίσης η κάθε ομάδα είναι υπεύθυνη αν αφήσει να συμβεί αυτό και δεν πιέσει κάθε μέλος να ανταποκριθεί εξίσου, ή μοιράσει τις αρμοδιότητες στους λεγόμενους "τακτικούς".

Statler
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Δευ Νοε 14, 2011 4:04 pm

Tom Marvolo Riddle έγραψε:
    Purple Butterfly ツ έγραψε:

Αυτό δεν είναι πρόβλημα, επιτέλους να μάθουμε να συνεργαζόμαστε για κάτι. Κοινωνικές μελέτες (βλ . Focus Νοεμβρίου 2011) αποδεικνύουν πως η δύναμη της ομάδας είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των δυνάμεων των επιμέρους ατόμων oh!

"Μελίσσι. " :P (ναι, κ γω διαβάζω)

Αλλά πραγματικά δεν νομίζω πως αρκεί αυτό για να ξυπνήσουν ορισμένα άτομα που πάντα, μα πάντα, αφήνουν την δουλειά στις πλάτες των υπολοίπων. :P

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Amelia Blackfoot
    Amelia Blackfoot
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20437
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.

Δημοσίευση από Amelia Blackfoot Πεμ Νοε 17, 2011 6:58 pm

Ένα θα πω. Πέρασα από το σχολείο μου και είδα σε κάτι ανακοινώσεις ορισμένα θέματα των πρότζεκτ. Ένα εξ αυτών ήταν "Ψυχολογία της μουσικής".

ΟΥΑΟΥ. erimi
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Πεμ Νοε 17, 2011 7:05 pm

Δεν ηξερα πως γινετε και σε αλλα σχολεια...εμεις εχουμε χωριστει σε 2 κυριες ομαδες:η μια εχει ως θεμα το νερο και η αλλη το περιβαλλον.Απο αυτες τς 2 ομαδες εχουμε χωριστει σε 5 μικροτερες των 3 ατομων...στ πρωτο τετραμηνο βαθμολογουμαστε σαν ομαδα και στ δευτερο σαν τμημα...να ρωτησω κατι,εσεις οι υπολοιποι,εκτος απο εργασιες,τ αλλο κανετε??

Πρότζεκτ Pamjim10

Πρότζεκτ 6BKOQ7P

Πρότζεκτ Pamjim11
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Σαβ Νοε 19, 2011 3:02 pm

Ενδιαφέρον ακούγεται και γω πιστεύω πως μια ομάδα που δουλεύει σωστά μπορεί να πετύχει περισσότερα από έναν μαθητη μόνο του (Και θα το πίστευα ακόμα κι αν δεν το διάβαζα στο Α.Ο.Δ.Ε :P ).
    ΄
    Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλό να ασκούν πίεση για βαθμούς και να αυξάνουν τον ανταγωνισμό από την Α λυκείου και νομίζω πως αυτό λειτουργεί εις βάρος του καλού κλίματος που πρέπει να υπάρχει στην ομαδική δουλεια =/
    Κάποια από τα θέματα που σας δίνουν είναι πολύ ωραία πάντως hoho

Κουράγιο παιδιά σκεφτείτε πως είστε σχεδόν στο τέλος... οι επόμενοι να δούμε τι θα τραβήξουν αν εφαρμοστούν όλα όσα ακούγονται erimi

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    didaki
    didaki
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 4236
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011

Magical Identity
    Today's thought: A volte basta un ricordo, una persona, un bacio, per non dormire più

Δημοσίευση από didaki Δευ Ιαν 02, 2012 4:56 pm

ως ιδεα ενταξει καλη ειναι, αν και ειναι λιγο βαρετο το δικο μας απο την αποψη οτι οι καθηγητες δεν εχουν και πολυ ορεξη..επισης εκατσα στη δευτερη επιλογη, η οποια ενταξει, καλη ειναι αλλα εχουμε τη χειροτερη ομαδα απο τα προτζεκτ και κανεις δεν κανει τιποτε...
    απο επιλογες ειχαμε σχεσεις των 2 φυλων, ελευθερος χρονος, βυζαντινα μνημεια, υδροηλεκτρικο φραγμα, ελια ( ti? ) και ενα αλλο που δε θυμαμαι ;ρ
    γενικα ομως οι καθηγητες δεν εχουν ορεξη και τα θεματα δεν ειναι τοσο ενδιαφεροντα...ελπιζω το 2ο τετραμηνο τα πραγματα να ειναι καλυτερα!

Πρότζεκτ 575986_4000954122681_1382859456_n

Durmstrang:
    Mysterious Wizard
    Mysterious Wizard
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8962
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”

Δημοσίευση από Mysterious Wizard Σαβ Ιαν 14, 2012 5:13 pm

Τα θέματα που μας έδωσαν αυτή τη φορά δεν μου άρεσαν τόσο, παρόλο που τα είχαμε ψηφίσει εμείς. Πρότζεκτ 641786
    Τα προηγούμενα που είχαν προτείνει οι καθηγητές ήταν καλύτερα και είχε και ποικιλία. Πρότζεκτ 235444

Παρόλα αυτά καταστάλαξα για πρώτη επιλογή Ανεξήγητα Φαινόμενα, για δεύτερη Παραβατικότητα - Εγκληματικότητα και για τρίτη Ψυχολογία Εφήβου. Πρότζεκτ 235444

Προτιμώ να μπω στην πρώτη μου επιλογή. Με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα και έχει και καλούς καθηγητές. Πρότζεκτ 422287

.
    .

Πρότζεκτ Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o1_250   Πρότζεκτ Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o2_250

Πρότζεκτ Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o3_250   Πρότζεκτ Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o4_250

...:
    didaki
    didaki
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 4236
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011

Magical Identity
    Today's thought: A volte basta un ricordo, una persona, un bacio, per non dormire più

Δημοσίευση από didaki Σαβ Ιαν 14, 2012 9:35 pm

Εμείς ακόμη δεν πήραμε θέματα για 2ο τετράμηνο, αλλά αν κρίνω από τα πρώτα, δε θέλω να δω τα δεύτερα! :P

Πρότζεκτ 575986_4000954122681_1382859456_n

Durmstrang:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τετ Ιαν 18, 2012 2:59 pm

Αν και τα θέματα που διαβάζω εδώ μου φαίνονται λίγο άθλια, το μάθημα ακούγεται πολύ ενδιαφέρον plz από που κόψαν ώρες για να το μπάσουν;

Statler

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:40 am