[το σχέσεις το αφήνω γενικό...για να το αναλύσετε όπως θέλετε!]
Νarcissa
μετέφερα το τόπικ στην επικαιρότητα,αφού οι σχέσεις μέσω net είναι κάτι που μας απασχολεί σήμερα περισσότερο και ισως ταιριάζει περισσότερο εκεί.....
Rose Black έγραψε:Δεν ξέρω... Μέσω νετ μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, γιατί ως γνωστόν όταν κοιτάς τον άλλον κατάματα κομπλάρεις κάποιες φορές. Απ΄ την άλλη, στο νετ είσαι ότι δηλώσεις! Άρα πιστεύω πως κ στις σχέσεις μέσω νετ ισχύει το ότι αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια...
pancy_parkison έγραψε: γνώρισα ένα σωρό παιδιά της περιοχής μου και τώρα είμαστε φίλοι. Μπορει το νετ να κανει μια αρχή αλλά πρέπει να τους βλέπεις και απο κοντά επίσης το νετ ευνοοει μερικες φορεσ τnν κουβέντα και ανοίγεσαι περισσότερο!
pancy_parkison έγραψε:Πάντως να τα φτιάξεις με κάποιον μέσω msn με τιποτα! το βρήσκω αρρωστημένο!Ξέρω μια κοπέλα που το έχει κάνει αυτό...και είναι έλεος...ειληκρινά. μόνο να σας πω την κατάσταση και θα καταλάβαιτε!
Drekorig έγραψε:pancy_parkison έγραψε: γνώρισα ένα σωρό παιδιά της περιοχής μου και τώρα είμαστε φίλοι. Μπορει το νετ να κανει μια αρχή αλλά πρέπει να τους βλέπεις και απο κοντά επίσης το νετ ευνοοει μερικες φορεσ τnν κουβέντα και ανοίγεσαι περισσότερο!
Οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ μπορόύν μερικές φορές να αποδειχτούν ακραίες.Ξέρω ένα τύπο ο οποίος κάποτε μιλούσε με μία, και καλά γυναίκα, και όταν τελικά μετά από καιρό βρεθήκανε έπαθε την πλάκα του διότι στην τελική ήταν άντρας(!!!!!).Τρέχα γύρευε.Το θέμα είναι να μην αρχίσεις την παρέα αν πρώτα δεν ξέρεις τον συνομιλητή σου ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάνα πρεζόνι ή ό,τι άλλο.pancy_parkison έγραψε:Πάντως να τα φτιάξεις με κάποιον μέσω msn με τιποτα! το βρήσκω αρρωστημένο!Ξέρω μια κοπέλα που το έχει κάνει αυτό...και είναι έλεος...ειληκρινά. μόνο να σας πω την κατάσταση και θα καταλάβαιτε!
Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε.Εκτός το ότι είναι φοβερά επικίνδυνο είναι και χαζό.Πότε τον βλέπει τον τύπο?
pancy_parkison έγραψε:
Εμ...δεν καταλαβες τι λεω...εγω για τα ατομα π αναφερομαι κ λεω οτι γίναμε φίλοι...τα ήξερα...απλα γνωριστήκαμε πλ καλυτερα κ ειδαμε οτι ταιριαζουμε κ κανουμε παρεα καταλαβες?
Drekorig έγραψε:pancy_parkison έγραψε:
Εμ...δεν καταλαβες τι λεω...εγω για τα ατομα π αναφερομαι κ λεω οτι γίναμε φίλοι...τα ήξερα...απλα γνωριστήκαμε πλ καλυτερα κ ειδαμε οτι ταιριαζουμε κ κανουμε παρεα καταλαβες?
Δεν είπες πουθενά ότι τα ήξερες στο ποστ σου.Και έπειτα αυτό δε μου λέει τίποτα.Υπάρχουν πολλά παιδιά στην περιοχή μου που ούτε καν τα ξέρω φατσικά.
Drekorig έγραψε:Κατάλαβα τι θες να πεις αλλά αυτό που λέω εγώ είναι ότι αν τα παιδιά δεν τα ήξερες από την καλή και από την ανάποδη θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτική.Που ξέρεις αν ο άλλος δεν είναι ναρκομανής αφού τον γνώρισες πρόσφατα.?Θα βρεθείς μπλεγμένη πριν καν το καταλάβεις.Αυτό εννοώ.
Drekorig έγραψε:Αρχή για τι? :?:
Narcissa έγραψε:Drekorig έγραψε:Αρχή για τι? :?:
αρχη για μια καλη σχεση ειτε φιλικη ειτε ερωτικη.
Sev έγραψε:Narcissa έγραψε:Drekorig έγραψε:Αρχή για τι? :?:
αρχη για μια καλη σχεση ειτε φιλικη ειτε ερωτικη.
Εννοείς ποστικό σεξ?
Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, τι σχέσεις μέσω νετ και πράσινα άλογα?
Βγείτε μια βόλτα στην πλατεία καλύτερα...
Μην τρελενόμαστε...