Η Emma Watson παραδέχεται πως έχει περάσει από άσχημες σχέσεις. Η Βρετανή ηθοποιός - η οποία βγαίνει με τον Will Adamowicz - πίστευε πως η αγάπη είναι "πόνος” αλλά είχε μια αποκάλυψη, ότι οι σχέσεις μπορεί να είναι και χαρά.
Μπα, μπα. Τόσο ουαου εραστής είναι αυτός ο Will; :blasé:
"Όταν άρχισα να βγαίνω ραντεβού, είχα αυτή του τύπου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» μοιραία ρομαντική ιδέα για την αγάπη" λέει . "Ότι είσαι θύμα του έρωτα, ότι συμπεριλαμβανόταν πολύς πόνος και έτσι έπρεπε να είναι"
Την βασανίζαν την κοπέλα. Τι να πούμε και μεις οι κοινές θνητές δηλαδή!
"Ο Σαίξπηρ είπε ότι η πορεία της αληθινής αγάπης δεν είναι ποτέ ομαλή και είχα την αίσθηση πως έπρεπε να είναι επώδυνη. Ήταν μεγάλη αποκάλυψη όταν συνειδητοποίησα ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι και μπορείς να διαλέξεις ποιον θα αγαπήσεις και θα δώσεις την καρδιά σου."
Να διαλέξεις….Χμμμμ
"Ακούγεται σαν στερεότυπο, αλλά επίσης έμαθα πως δεν πρόκειται να ερωτευτείς τον σωστό άνθρωπο μέχρι να αγαπήσεις τον εαυτό σου και αισθανθείς καλά για το πώς είσαι "
Σωστή η κοπελιά!
"Το λυπηρό είναι πως μαθαίνεις μόνο από εμπειρία, οπότε όσα πράγματα κι αν σου πει κάποιος, πρέπει να κάνεις τα δικά σου λάθη για να μάθεις."
Μα τι έχει πάθει τέλος πάντων.
"Eίναι δύσκολη η ερωτική μου ζωή. Όποιος φωτογραφίζομαι μαζί μου είναι και το αγόρι μου. Οπότε φαίνεται σαν να έχω 6000 αγόρια "
Απλά φαίνεται; Συκοφαντίες!