Maria Lovegood έγραψε:... Είναι υπέροχη φωνή και θα θελα να την ακούσω να τραγουδά. ...
I want to live this!
Με σκηνική παρουσία
Maria Lovegood έγραψε:... Είναι υπέροχη φωνή και θα θελα να την ακούσω να τραγουδά. ...
anthian9 έγραψε:Αν είναι δυνατόν! Διαφωνώ καθέτως!!! (κ οριζοντίως)
She's a LADY!
Χρη:Arcturus Regulus Black έγραψε:Maria Lovegood έγραψε:... Είναι υπέροχη φωνή και θα θελα να την ακούσω να τραγουδά. ...
I want to live this!
Με σκηνική παρουσία
Perenelle Flamel έγραψε:Κατερίνα και Μελίνα, είναι ίδιες οι φωνές σας.- Αφού στην αρχή νόμιζα ότι η Κατερίνα με δούλευε κι ότι δε μου είχε δώσει τη Μελίνα.
Vindictus Viridian έγραψε:όντως μοιάζουν οι φωνές τους
Τις άλλες ώρες δε μπορούσα να σε καλέσω, μικρέ Νταλάρα. Τυχαίνει να είμαι πολυάσχολος.Vindictus Viridian έγραψε:Άχου το μωρέ που με ντρέπεται
Ο λόγος για τον Σίμο...αυτό το υπεροπτικό καθίκι που έπαιρνε χθες τηλέφωνο όταν κοιμόμουν και όταν έκανα μπάνιο...λες και άλλες ώρες δεν είχε η μέρα!!!! Και όταν του τηλεφώνησα εγώ δεν απαντούσε η ντίβα. Τέλος πάντων καταφέραμε να επικοινωνήσουμε...
Δεν περίμενα αυτού του είδους την φωνή...έχω συνηθίσει σοβαρούς τους Ράβεν (Στην φωνή μόνο σε περίπτωση που το δουν αυτό τίποτα αρκτούροι τίποτα χέρπο)
Ωραίος πάντως Περνούσε χαλαρά η ώρα και πέτυχε και τις διαθέσεις μου!!! Ήξερε πότε να τρολάρει πότε να μείνει σοβαρός και πότε να το γυρίσει στις προστυχιές (μα για ποιον με πέρασε )
Έτοιμος να συζητήσει για τα πάντα, έτοιμος για κάθε κουτσομπολιό ...με κατσάδιασε κιόλας αλλά τέλος πάντων
Πάντως έχει φωνάρα, θεωρώ πως θα είναι ακόμα καλύτερη αν δεν βήχει όλη την ώρα, και θα μπορούσα να συζητήσω πολύ περισσότερο μαζί του αν δεν έπρεπε να βγω
- Σπόιλερ:
Ορίστε
όχι, δε με άκουσες με βήχα, αλλά άρρωστος ήμουν και τότε. 1 μήνα τώρα όλο άρρωστος είμαι.Madame Maxime έγραψε:Σίμο εγώ δε σε άκουσα με βήχα, you pimp.
Κι εγώ τον άκουσα και τελικά η φωνή του είναι λιγότερο γκέι από την πρώτη φορά που του μίλησα.