Μαρια απαιτω να μιλησουμε τηλ Δε θα μου γλυτωσεις καλο μου
Νταξει και καπως ετσι σταματω το σπαμ
Phineas Nigellus Black έγραψε:Εξαπλώνετε παντού, σαν ιός! Λευτερίτιδα :panic:elliza έγραψε:Ο Τάσος ακούγεται σχεδόν σαν τον Λευτέρη!
Πρέπει να είναι πολλοί
Ευχαριστούμε πολύ κόλακες
Imperio έγραψε:Η φωνη της ευης λαιβ ειναι τοοοοοσο κιουτ!
ξαναμιλησαμε με Χρη που αυτη τη φορα ηταν πιο ομιλητικος! Εχει ωραια φωνουλα, ζεστη, βαθια...Θα τον ξαναπαρω σουν
Nearly Headless Nick έγραψε: Μιλησα με τη Πέννυ (aka Eloise PrewettBlack) ...
Minerva McGonagall έγραψε:Imperio έγραψε:Η φωνη της ευης λαιβ ειναι τοοοοοσο κιουτ!
ξαναμιλησαμε με Χρη που αυτη τη φορα ηταν πιο ομιλητικος! Εχει ωραια φωνουλα, ζεστη, βαθια...Θα τον ξαναπαρω σουν
Τώρα που είδα το ποστ, να πω πως η φωνή του Χρήστου είναι απίστευτα μαμάτη, είναι μέσα στις 3 αγαπημένες μου αντρικές φωνές του φόρουμ
Perenelle Flamel έγραψε:Η φωνή της Αλεξάνδρααας/ Αλίσιας είναι τόσο ζεστη και τόσο ώριμη για την ηλικία της!
και μάλιστα την άκουσα κατευθείαν από κοντά και δεν ήμουν προετοιμασμένη για το κύμα γλυκύτητας
Άσε που βγήκαμε και γνωστοί στο τέλος με τους δικούς της.
Sorazal the Erised έγραψε:Έχω να καταγγείλω ότι μόλις δέχθηκα τηλεφωνική παρενόχληση από τους @Amelia Blackfoot, @Λευθέρη Λευθέρη, @Hecate, @MinervaMcGonagall, @Merlin the Great και @FoNikos21. Τουλάχιστον αυτούς κατάλαβα σίγουρα. Τους παλιομπεκρήδες. Ουστ!
Την πιο ωραία καντάδα μου κάνατε, τσόλια.
Αυτάαααα είχα να πω η καραντιβάρα. :blasé: