Εσπασα ρεκορ σημερα
και το λεω επειδη μεσα σε 5 λεπτα και 55 δευτερολεπτα καταφερα να μιλησω με 5 ατομα..αυτα τα πεντε ατομα ειναι η Μαρια,ο Λαζ,ο Χρη και αλλα δυο που ως τωρα δεν ειχα ακουσει την φωνη τους
Την Ολγα ή αλλιως Λιλυ Λουνα Ποτερ και την Μαρσυ
Λιγα εχω να πω γιατι ηταν πολυ συντομη η συνομιλια μας
Η Μαρσυ,καλα πιστευω πως θα το λεω για παντα πως ειναι θεα η κοπελα,εχει υπεροχη φωνη
Πραγματικα ενιωσα πως εχω ξαναμιλησει μαζι της 100 φορες
Εχω να πω πως της εδειξα ποοοοοσο ψωνιο ειμαι διοτι της ειπα πως οταν της ερχομαι εγω στο μυαλο ως "Ευη" πρεπει να σκεφτεται πως ειμαι πανεμορφη και θεα και τα σχετικα..(Πλιζ μη σχολιασετε για πλακα τα λεω)
Και γενικα εχω να δηλωσω πως θελω συντομα να μιλησω μαζι της με τις ωρες
Και τωρα η σειρα της Ολγας
Αν και με την Ολγα εχουμε μιλησει πολυ ελαχιστα και αυτο απο φεισμπουκ την συμπαθησα κατευθιαν
Εχει υπεροχη φωνη,πολυ γλυκια..Σε εμπνεει να μιλησεις μαζι της για διαφορα θεματα
Η καημενη μου ειπε πως εφαγαν την κρεπα της και αμεσως καταλαβα πως ενοχος για αυτο ειναι ο Λαζ
Μου ειπε πως θα μου δωσει και το τηλ της καποια στιγμη,οποτε Ολγακι αν το δεις αυτο το ποστ να ξερεις πως δε μου γλιτωνεις
Θα σε παιρνω συνεχεια τηλ
Τωρα για τις φωνες της τριαδας Λαζ-Μαρ-Χρη δεν εχω να σχολιασω κατι παραπανω απο οσα εχω πει σε προηγουμενα ποστ..Ειναι απλα θεικες
Ευχαριστιεσαι να τους μιλας
Και τελος εχω να δηλωσω πως αυτο το συντομο χρονικο διαστημα που μιλησα με τα παιδια ενιωσα πως ημουν μαζι τους στο μυτινγκ..[ασχετο με τις φωνες αλλα ηθελα καπου να το πω]
Φευγω τωρα :blasé: Οταν ξαναμιλησω με καποιον/καποια θα επιστρεψω
edit:Πριν μιλησω με τα παιδια μιλουσα με την Συλια και πηραμε μαζι την αποφαση να τους παρουμε τηλ εγω στο κινητο του Χρη και εκεινη στης Μαριας για να ακουσουμε τις φωνες τους