ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ 4 ΕVER
+127
Hermione Granger.
tzini.xarry
efi.galani.13
Helena Malfoy
pigasus
Leon Black
Bella T
Rania Malfoy
Rowena Potter
GinnyHermione
Αlbus Dumbledοre
Elizabeth Swan
mariath13
Druella Black
mjhp4ever
the magic begin
TedWinchester
Amelia Blackfoot
artemis
Eleanna Lovegood
hermione greinger
Nearly Headless Nick
Lunaz-chan
_LadyGrace_
Nicole
Hermione Watson
Harry James Potter
nymfadwra
Isabelle Lightwood
Alice Longbottom
n.scamander
Hermione Granger 2
ginny weasley potter
snapefan3
Phineas Nigellus Black
Neville Longbottom
christin
John Dawlish
Soilets
Maria Granger
Apοlline Delacour
Bella Black
Severus Black
Shana
Anassa
Ronerm
ellie
Arianna
vaG
Andromeda Black
Eloise Prewett
Mud-Blood Prince
Elladora Ketteridge
Amycus
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
potter.fan
MagicSpell
FRED AND GEORGE'S GIRL
The Guardian Angel
Elly
agnostos
Christina Evans
Nena Cahill-Malfoy
fanny
Clary Fray
Angel of Death
marilena
ΑΦΡΟ
Night View
Leroy Jethro Gibbs
Olga
imba_gr
@RtVaVa
elliza
nicolas
takinio
Laverne de Montmorency
SilverMoon21
Lord Voldemort
just reaper
Gellert
Minerva McGonagall
Merlin Longstaff
Dimitris el Mago Secreto
Isabella Ermioni Cullen
Dementor95
anaStaCia13
MrsLupin
Bill Weasley
jupakos
vasilina
Morgan le Fay
anthian9
Necro-Chriss
Harry Potter
melina
Shichibukai
Merlin the Great
Poisonous_touch
FoNikos21
Nathaniel
katerina
Lavender Brown
rozali87
nasiatheslayer
Invictorus
Hecate
Este
Dimi
sweety
FLEUR258
NymphadoraTonks
amarrillisss
Hemione94
Oceanborn
panpol
dark witch
multi
Ms Skellington
Madame Maxime
piper the wizard
Anjelina Johnson!
<3EvELiNa<3
Rose Black
Wanderer
Cassandra Black
RemousLoupin
131 απαντήσεις
Πώς βρέθηκαν τα βιβλία Χάρι Πότερ στα χέρια σας;
hermione greinger- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: 1.Υπερασπιστικαμε την Λιθο 2.Βρικαμε την Καμαρα 3.Ελευθεροσαμε τον Αιχμαλωτο 4.Επιλαχτικαμε απο το Κυπελο 5.Πολεμισαμε μαζι με το Ταγμα 6. Μαθαμε πραγματα απο τον Πριγκιπα 7.Και γιναμε οι κυριο του Θανατου. ΕΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
- Δημοσίευση Ν°126
Απ: Πώς βρέθηκαν τα βιβλία Χάρι Πότερ στα χέρια σας;
Το 2009 ειχα παει για μια εβδομαδα στην Γερμανια με τους γονεις μου. Οι γονεις μου την δευτερη μερα πηγαν μια βολτα και εγω δεν ηθελα να παω μαζι τους. Καθησα ληπον στο ξενοδοχιο και εβλεπα τηλεοραση. Σε ενα καναλι επαιζε το Χαρι Ποτερ και η καμαρα με τα μυστικα και αρχισα να το βλεπω. Εδω πρεπει να συμπλιρωσω οτι δεν ειχα ξαναδει Χαρι Ποτερ ποτε στην ζωη μου. Αρχισα να το βλεπω λοιπον. Δεν καταλαβενα και πολλα πραγματα γιατι ηταν στα γερμανικα και εγω εκεινη την χρονια ειχα ξεκεινησει φροντηστηριο οπωτε δεν καταλαβενα και πολλα. Δεν καταλαβενα τι γινοταν και ετσι αποφασισα οταν γυρισουμε στην Ελλαδα να νηκιασω τις ταινιες για να τις δω. Οταν γυρισαμε ωηκιασα τις ταινιες και τις ειδα ολες. Ενταξει δεν ενθουσιαστικα και πολυ. Μετα απο λιγο καιρο βγηκαν οι ταινιες στην εφημεριδα. Τις πηρα γιατι ηθελα να τις ξαναδω. Και μετα θημιθηκα οτι ειχαν βγει και βιβλια Χαρι Ποτερ. Πηγα λοιπον στο βιβλιοπολιο και πηρα τα πρωτα τρεια. Τα διαβασα μεσα σε τρεις μερες. Περιτο να σας πω οτι κολλησα με τον Χαρι Ποτερ. Μολις τα τελειωσα πηγα να παρω και τα υπολοιπα βιβλια. Ομως δεν ειχα και τοσο πολυ αγωνια γιατι ηξερα τι θα γινει επιδη ειχα δει τις ταινιες. Το εβδομο βιβλιο ομως δεν ειχε βγει ακομα σε ταινια και δεν το ειχα δει. Ετσι οταν αρχισα το εβδομο βιβλιο δεν μπορουσα να ξεκολησω. Δεν εβγενα απο το δωματιο μου καθολου. Ολη την ημερα διαβαζα. Οταν τελεικα το τελειωσα η ζωη μου ειχε αλλαξει τελειος. Ειχα πια κολλησει με τον Χαρι Ποτερ.
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ 4 ΕVER
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ 4 ΕVER
I LOVE DRACO MALFOY
DRACO MALFOY -4- EVER
SLYTHERIN
DRACO MALFOY
1.ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΙΘΟ
2.ΒΡΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ
3.ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ
4.ΕΠΛΕΧΤΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ
5.ΠΟΛΕΜΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ
6.ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ
7.ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕΒΕΡΟΥΣ ΣΝΕΙΠ
Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΙΚΕ
ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.
ΛΑΣΠΟΑΙΜΑΤΟΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°127
Ημουν 8 χρονων και μια φιλη μου μου ειπε οτι σημερα το βραδυ εχχει Χαρι Ποτερ στην τηλεοραση και να το δω. Και λοιπον εκατσα και το ειδα. Δεν μου αρεσε τρελα ως ταινια αλλα μετα απο μερικους μηνες πηγαμε ταξιδι στην Θεσσαλονικη και οταν ηταν να φυγουμε περασαμε απο ενα εμπορικο κεντρο. Εγω με τη μαμα μου πηγαμε στο βιβλιοπωλειο. Και οταν ειδα τη φιλοσοφικη λιθο στο ραφι ειπα "Θα το παρω". Διαβαζα σε ολο το ταξιδι και το τελειωσα σχεδον αμεσως. Και μετα ακολουθησαν τα υπολοιπα. Αλλος ενας λογος που αγαπω την Θεσσαλονικη...
artemis- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°128
Εγω τον φοβομουν παρα πολυ απο την πρωτη κασετα!!! Οταν ο Χαγκριτ ελεγε "Ηταν σκοτεινες εποχες σκοτεινες εποχες" και εδειχνε τον Βολντεμορτ να σκοτωνει τους γονεις του Χαρι... Επειτα παραλιγο να σταματησω να παρακολουθω τις ταινιες γιατι φοβομουν τα φιδια και το 2ο ηταν γεματο με αυτα!!! Την τριτη ταινια ομως την λατρεψα και ετσι αρχισα να διαβαζω τα βιβλια! ¨)
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°129
Πρώτη φορά είδα τα βιβλία σε μια έκθεση βιβλίου στην Α' Γυμνασίου. Δεν με τράβηξε αμέσως, ίσως επειδή όλοι λέγανε "πω, τι γαμάτο" και από μικρή έτεινα να σνομπάρω τα πολύ δημοφιλή πράγματα Κόλλησα τον επόμενο χρόνο. Τότε διάβαζα πολύ τα Σαΐνια, και στο τεύχος Νοεμβρίου (μόλις είχε βγει η πρώτη ταινία) είχε εξώφυλλο τον Ντάνιελ με φόντο το Χόγκουαρτς. Noob ήμουν ακόμα, αλλά έμεινα κάγκελο
Τα Χριστούγεννα οι γονείς μου μου πήραν δώρο το πρώτο βιβλίο. Το τελείωσα μέσα σε τρεις ώρες Μετά είδα και την ταινία, και μέχρι το καλοκαίρι είχα διαβάσει και τα 4 που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε. Και μετά άρχισε η αναμονή
Τα Χριστούγεννα οι γονείς μου μου πήραν δώρο το πρώτο βιβλίο. Το τελείωσα μέσα σε τρεις ώρες Μετά είδα και την ταινία, και μέχρι το καλοκαίρι είχα διαβάσει και τα 4 που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε. Και μετά άρχισε η αναμονή
- We seed the stars:
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°130
Το τόπικ "Η πρώτη σας επαφή με τον Χάρι Πότερ;" συγχωνεύεται με το τόπικ "Πώς βρέθηκαν τα βιβλία Χάρι Πότερ στα χέρια σας;".
TedWinchester- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
- Δημοσίευση Ν°131
Πότε ξεκινήσατε το πρώτο βιβλίο;
Πότε το ξεκινήσατε;
Γιατί;
Ποιος σας ώθησε στο να το διαβάσετε; Ήταν η ταινία πρώτη που είδατε σε σχέση με το Χάρι Πότερ;
Τι περιμένατε και πως σας άφησε με το κλείσιμο του βιβλίου;
-------------------------------------------
Εγώ το ξεκίνησα όταν ήμουν στην 3η Δημοτικού όταν μου το έκανε δώρο μια θεία μου. Έκανα περίπου 2 βδομάδες να το τελειώσω και πάραυτα δεν το κατάλαβα τόσο καλά. Έτσι για την πλάκα, πήρα τα επόμενα δύο ώσπου βγήκε σε ταινία (πλέον 5η δημοτικού) και πωρώθηκα πολύ.
Περίμενα πως θα ήταν παιδικό λόγω εξώφυλλου αλλά με άφησε εντελώς μαγεμένο την 2η φορά που το διάβασα
Γιατί;
Ποιος σας ώθησε στο να το διαβάσετε; Ήταν η ταινία πρώτη που είδατε σε σχέση με το Χάρι Πότερ;
Τι περιμένατε και πως σας άφησε με το κλείσιμο του βιβλίου;
-------------------------------------------
Εγώ το ξεκίνησα όταν ήμουν στην 3η Δημοτικού όταν μου το έκανε δώρο μια θεία μου. Έκανα περίπου 2 βδομάδες να το τελειώσω και πάραυτα δεν το κατάλαβα τόσο καλά. Έτσι για την πλάκα, πήρα τα επόμενα δύο ώσπου βγήκε σε ταινία (πλέον 5η δημοτικού) και πωρώθηκα πολύ.
Περίμενα πως θα ήταν παιδικό λόγω εξώφυλλου αλλά με άφησε εντελώς μαγεμένο την 2η φορά που το διάβασα
Η μαγεία δεν έχει τέλος...
the magic begin- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°132
Εγώ φέτος διάβασα το 1ο βιβλίο του Harry Potter..ενώ δεν μου αρέσει να διαβάζω βιβλία(γ'αυτό τόσο καιρό έβλεπα μόνο τις ταινίες και δεν είχα πάει να αγόρασω όλα τα βιβλία) μου άρεσε τρελά..έτσι τώρα διαβάζω το δεύτερό του βιβλίοοο!!
The beautiful
story of
Neville
Longbottom...
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°133
Το τόπικ "Πότε ξεκινήσατε το πρώτο βιβλίο;" συγχωνεύεται με το τόπικ "Πώς βρέθηκαν τα βιβλία Χάρι Πότερ στα χέρια σας;".
Ανανεώθηκε επίσης λίγο το πρώτο ποστ.
Ανανεώθηκε επίσης λίγο το πρώτο ποστ.
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°134
εγω οταν ημουν πολυ μικρη μισουσα το χαρι ποτερ επειδη το θεωρουσα αγοριστικο. Ομως ουτε καν που ειχα δει ποτε μια ταινια! Ετσι μια μερα οταν ημουν 8 βαριομουν και ανοιξα την τηλεοραση.Με εξαιρεση το Σταρ, ολα τα καναλια ειχαν ειδησεις, θριλερ και τετοια που δε μ'αρεσουν.Το σταρ ομως επαιζε μια ταινια που μου φαινοταν ενδοιαφερουσα και εκατσα να τη δω, για να ανακαλυψω ενα τεταρτο αργοτερα οτι ηταν η πρωτη ταινια χαρι ποτερ! Το σκεφτηκα να σηκωθω και να φυγω ομως μεχρι και αυτο το λιγο που ειχα δει μ'αρεσε παρα πολυ!Ετσι την ειδα και τη λατρεψα και ζητησα απ'τη μαμα μου να μου παρει και τις αλλες ταινιες να τις δουμε(μεχρι τοτε ειχε βγει και η 4η) και τα βιβλια να τα διαβασω.Τελικα μεσα σε λιγοτερο απο δυο χρονια ειχα δει τις ταινιες 1000 φορες και οταν πηγα για πρωτη φορα να δω ταινια χαρι ποτερ στο σινεμα(την 5η) ειχα ηδη διαβασει τα βιβλια 7 φορες και ημουν μια θεοτρελη χαριποτεροβαρεμενη που εξακολουθω να ειμαι σημερα
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°135
Εμαθα απω φιλους μου.Οταν το ακουσα ετρεξα να τα αγορασω
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
mariath13- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°136
Εγω μισουσα τα βιβλια και τις ταινιες του χαρι ποτερ μεχρι περυσι (δεν ειχα δει καμια, απλα τα μισουσα χωρις να ξερω).
Ειχε στην τηλεωραση την 1η ταινια του χαρι Ποτερ και δεν ειχε τπτ αλλο, αποτε αποφασισα να την δω, μου αρεσε τοσο πολυ που την αλλη μερα πηγα και αγορασα ολα τα βιβλια και ολες τις ταινιες. Απο τοτε εχω κολλησει.
Ειχε στην τηλεωραση την 1η ταινια του χαρι Ποτερ και δεν ειχε τπτ αλλο, αποτε αποφασισα να την δω, μου αρεσε τοσο πολυ που την αλλη μερα πηγα και αγορασα ολα τα βιβλια και ολες τις ταινιες. Απο τοτε εχω κολλησει.
Elizabeth Swan- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1245
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2012
Magical Identity
Today's thought: I' d rather be a friendless loser , than have a bunch of friends who secretly hate me
- Δημοσίευση Ν°137
Εγώ τα βιβλία του Χάρι Πότερ τα διάβασα από μία φίλη μου . Μια μέρα που της είπα ότι δεν έχω κανένα βιβλίο να διαβάσω , μου πρότεινε τον Χάρι Πότερ και μου είπε ότι είναι φανταστικά όλα τα βιβλία της σειράς . Εγώ τα διάβασα όλα μέσα σε 6 μήνες και μετά από λίγο καιρό είδα και τις ταινίες !! Φυσικά μου άρεσαν πάρα πολύ και ευχαριστώ την φίλη μου που μου έδωσε αυτά τα τέλεια βιβλία !!!!
- immortality:
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°138
Εμένα η ιστορία μου ξεκινάει πρίν 3 χρόνια!!Είχε βγει ένα περιοδικό με το ραβδί του Χάρι!!Το αγόρασα!!Μετά έβλεπα τις εικόνες και λέω κάτσε να ψάξω στοίντερνετ για τον Χάρι Πότερ!!Έμαθα ότι ήταν βιβλία που τα έγραψε η Τζόαν Κάθριν Ρόουλινγκ και μετά έγιναν ταινίες!!Την σειρά δεν την έμαθα αλλά έμαθα για ότι ήταν 7 τα βιβλία και ότι η 7η ταινια το πάρτ 1 έκανε πρεμιέρα πριν 3 μήνες!!Πωωπωω γκαντεμιά!!Έμαθα όμως για την όγδοη και την περίμενα!!Πήφα σε ένα βιβλιοπωλείο και είδα τα βιβλία!!Αγόρασα το 4ο!!Οφείλω να ομολογήσψ ότι ήταν καλή αρχή!!Ήταν τέλειο!!Καθόμουν το βράδυ μέχρι τις 3 η ώρα και το διάβαζα!!Το πρωί ήμουν με μαύρους κύκλους στο σχολέιο!Ανυπομονούσα να τελειώσω τα μαθήματα μου για να το διαβάσω!!Τότε διάβαζα αργά και το τελείωσα μέσα σε 17 ημέρες!!Μετά το επόμενο που πήρα ήταν Οι Κλήροι του Θανάτου τα Χριστούγεννα!!Το επόμενο ήταν τα επόμενα Χριστούννα και ήταν ο Ημίαιμος Πρίγκηψ!!Άργησα να το πάρω γιατί κατέβαζα τις ταινίες!!Τις διακοπές των Χριστουγέννων αυτών οι γονείς μουμού πήραν το 2ο και το 3ο ενώ η αγαπημένη μου θεία μου πήρε το 1ο και το5ο!!Το πρώτο το 2ο και το 3ο τα διάβασα (όσο περίεργο και αν σας φαίνεται)σε μία ημέρα καιτο 5ο μέσα σε 19 ώρες από το πρωί ως το βράδυ!!Αυτή ήταν η ιστορίούλα μου για το πώς ένα σηνισμένο αγόρι αγάπησε λάτρεψε μπορώ να πω 7 βιβλία και 8 ταινίες του ίδιου ήρωα του Χάρι Τζέιμς Πότερ
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°139
Εγώ πρώτα είδα τις πρώτες 6 ταινίες , έπειτα διάβασα το 7ο βιβλίο και σιγά σιγά άρχισα να αποκτώ και τα υπόλοιπα βιβλία ανάποδα(6,5,4,3,2,1)!!!!!
GinnyHermione- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 211
Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Άλλωστε, το αύριο είναι μια άλλη μέρα...
- Δημοσίευση Ν°140
Το 2001, όταν ήμουν 5 χρονών, ήξερα ήδη να διαβάζω διότι με είχε μάθει η μαμά μου. Ο τότε 10χρονος πρωτοξάδερφός μου μου τα σύστησε και μου δάνεισε το πρώτο. ΚΟΛΛΗΣΑ και του ζήτησα να μου δανείσει και τα υπόλοιπα 3 (τότε είχαν βγει μέχρι το 4ο). Τα διάβασα όλα μέσα σε ένα μήνα και ύστερα πήγα και τα αγόρασα. Με το που βγήκαν τα άλλα τρία τα αγόρασα και αυτά. Όσο για τις ταινίες, δεν τους έδωσα και πολλά σημασία είναι η αλήθεια και αυτό ισχύει μέχρι σήμερα. Δεν θυμάμαι καν πότε πρωτοδείδα την καθεμιά - πολύ αργότερα από την ανάγνωση των βιβλίων, πάντως. Έχω σχεδόν στήσει βάθρο στον σήμερα 22χρονο ξαδερφούλη, καθώς συμπληρώνω λοιπόν 12 χρόνια λατρείας για Χάρι Πότερ!!!
Rowena Potter- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°141
Εγώ πρέπει να ήμουν β' δημοτικού όταν πήγα με την μαμά μου και την κολλητή μου να δούμε τον Χάρι Πότερ και τη Φιλοσοφική Λίθο. Κόλλησα με την μία! Θυμάμαι η μαμά μου με πείραζε αν ήθελα να τον παντρευτώ κιόλας
Περίμενα πως και πως την κάθε ταινία και βιβλίο! (Κάτι που μου λείπει τώρα). Τα Χριστούγεννα όταν πήγαινα β' και γ' γυμνασίου διάβασα τα βιβλία 5,6 και 7 αντίστοιχα. Να σας πω ότι ήταν κι από τις καλύτερες αναμνήσεις των Χριστουγέννων που έχω. Θυμάμαι καθαρά να κάθομαι νύχτα στον καναπέ, έξω να χιονίζει και το μόνο φως να είναι από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα μικρό φωτιστικό ενώ εγώ διάβαζα τα βιβλία. Πραγματικά νοσταλγώ εκείνα τα Χριστούγεννα!
Περίμενα πως και πως την κάθε ταινία και βιβλίο! (Κάτι που μου λείπει τώρα). Τα Χριστούγεννα όταν πήγαινα β' και γ' γυμνασίου διάβασα τα βιβλία 5,6 και 7 αντίστοιχα. Να σας πω ότι ήταν κι από τις καλύτερες αναμνήσεις των Χριστουγέννων που έχω. Θυμάμαι καθαρά να κάθομαι νύχτα στον καναπέ, έξω να χιονίζει και το μόνο φως να είναι από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα μικρό φωτιστικό ενώ εγώ διάβαζα τα βιβλία. Πραγματικά νοσταλγώ εκείνα τα Χριστούγεννα!
Rania Malfoy- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°142
Εμ.. Βασικά εγώ είδα πρώτα την πρώτη ταινία και δεν με ενθουσίασε πολύ... Ήταν μια συνηθισμένη ταινία για εμένα.. Ήμουν περίπου 12 χρονών τότε... Μετά πήγα σε ένα βιβλιοπωλείο και ο βιβλιοπώλης μου πρότεινε τον Χάρι Πότερ γιατί ήξερε πόσο μου αρέσουν αυτού του είδους τα βιβλία... Το αγόρασα και.. για να μην τα πολυλογώ το τελείωσα μέσα σε μια μέρα... Μετά πήγα αγόρασα και τα υπόλοιπα και περίπου σε δύο εβδομάδες τα είχα τελειώσει όλα... Είδα και όλες τις ταινίες.. Και να μαι... Κολλημένη με τον Χάρι Πότερ....
♥ DRACO MALFOY ♥
Bella T- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°143
Ήμουν 9 χρονών όταν έπιασα για πρώτη φορά το "Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος" στα χέρια μου. Δεν συνήθιζα να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία. Μόλις είχαμε μετακομίσει στο καινούργιο μας σπίτι και δεν είχαν έρθει όλα τα πράγματα μας από το παλιό. Όλοι είχαν κάτι να κάνουν εκτός από εμένα που μου έλεγαν ότι είμαι μέσα στα πόδια τους. Το βιβλίο το είχε κάνει δώρο στην αδερφή μου ένας φίλος της και συνήθως δεν με άφηνε να αγγίζω τα πράγματά της, πόσο μάλλον τα βιβλία της. Εκείνες της μέρες η αδερφή μου ήταν σε διακοπές στο χωριό. Βρήκα την ευκαιρία λοιπόν και το πήρα κρυφά. Είχα καθίσει για κανένα δίωρο διαβάζοντας Χάρι Πότερ και κανείς δεν είχε καταλάβει την απουσία μου. Μέχρι που μπήκε τυχαία η μητέρα μου στο δωμάτιο και το μόνο που είπε όταν με είδε είναι: Α! Γι' αυτό κάθεσαι τόσο ήσυχη!
Το να κολλήσω με τα Χάρι Πότερ μετά από αυτό ήταν απλώς θέμα χρόνου...
Το να κολλήσω με τα Χάρι Πότερ μετά από αυτό ήταν απλώς θέμα χρόνου...
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°144
ένας συμμαθητής μου το έφερε το 1ο για δώρο στα 10ατα γενέθλια μου
- Σπόιλερ:
pigasus- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°145
Εμενα ήταν κάπως μπερδεμένο το ξεκίνημα μου με τον harry potter.Όταν ήμουν 11 χρόνον μια οικογενειακή φιλί που είχε κόρη στην ηλικία μου πρότεινε να με πάρουν μαζί που θα πάνε σινεμά, συγκεκριμένα στην πρώτη ταινία του harry potter.Μου άρεσε παρα πολύ η πρώτη ταινία και την επομενη ζήτησα από τους γονείς μου να πάρο το βιβλίο. (δεν ήξερα ακόμα ότι είναι σειρά). Μου έδωσαν λοιπόν χρήματα και πήγα στο βιβλιοπωλείο τις γειτονιάς όπου η κοπέλα μου εξήγησε ότι είναι σειρά αλλα τις είχε τελειώσει το πρώτο βιβλίο και είχε μονο το 2,3.Δεν με ενόχλησε καθόλου πήρα και τα δυο και άρχισα να τα διαβάζω.. Είχα φτάσει στα μισά του 3 όταν μου είπε η κοπέλα ότι έφερε και το πρώτο.. Έτσι πήρα το πρώτο άρχισα από την αρχή τα βιβλία είδα ξανά την πρώτη ταινία και άμεσος μετά είχε βγει το 4 βιβλίο το οποιο δεν έχασα όπως και τα υπόλοιπα.. Το ωραίο είναι ότι από την παρέα μου έχουμε όλοι το σκάλωμα αλλα για κάποιο λόγο με θεωρούν τον ειδήμονα στο θέμα του hp.Έχω ψαχτεί πολύ και έχω διάβαση όλα τα βιβλία που έγραψε η rowling σχετικά με τον hp.
Of course it's happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?[/font]
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°146
ημουν 9 χρονων και καθομουν μονη στο δωματιο μου ερχετε μεσα ο μπαμπας και μου λεει θελεις να διαβασεις το χαρι ποτερ?εγω κατι ειχα ακουσει δηλαδη οτι ο χαρυ ποτερ ειναι μαγος κι εχει δυο φιλους το Ρον και την Ερμιονη.Εγω ειπα ναι γιατι οχι.Μου πηρε τα δυο πρωτα.Τα διαβασα σε χρονο ντε τε και ζητησα και τα επομενα. Τα διαβασα και τα 7 σε ενα καλοκαιρι και στο μισο φθινοπωρο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Helena Malfoy στις Παρ Μαρ 06, 2015 6:15 pm, 1 φορά
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
efi.galani.13- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2015
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: I don't think you should wait...I think you should...SPEAK NOW
- Δημοσίευση Ν°147
εγω ηξερα μονο για καποιον χαρι ποτερ και γενικος οταν εβλεπα τις ταινιες μπερδεομουν και δεν τις εβλεπα με τη σειρα .Αργοτερα η θεια μου μου εδωσε το πρωτο βιβλιο να διαβασω κσι κολλησα ...
tzini.xarry- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2015
Magical Identity
Today's thought: You only live once , so enjoy your life
- Δημοσίευση Ν°148
Τα ειχα δει σε βιβλιοπολεια , και μια μερα δεν ειδα κατι ενδιαφερον και ειπα , ας παρω το 1ο και αμα δεν μου αρεσει , δεν περνω τα αλλα , αλλα περιτο να σας πω οτι κολλισα και οτι μετσ που τα τελειοσα , δεν μπορουσα να διαβασω αλλο βιβλιο για 3 βδομαδες γιατι ηθελα και αλλο χαρυ ποτερρρ
~~~~Η ΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ~~~
Hermione Granger.- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2410
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Magical Identity
Today's thought: My father will hear about this!
- Δημοσίευση Ν°149
Αν θυμαμαι καλα καποιος μου ειχε παρει τα Χριστουγεννα τη Καμαρα με τα Μυστικα.. Η μαμα μάλλον.. Αυτο ηταν το πρωτο βιβλιο της σειρας που διαβασα. Μετα πηρα τη Φιλοσοφικη Λιθο και τους Κληρους του Θανατου. Αν θυμαμαι καλα, τα υπολοιπα τα ειχα δανειστει και τα ειχα διαβασει Γενικα τη σειρα ποτε δε τη ξεκινησα κανονικα
They're
both strong-minded people and
Hermione could have helped pull Draco
towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.
-J.K. Rowling
Alice Denebola- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 113
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2015
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°150
Από μικρή πήγαινα συνέχεια με τον μπαμπά μου σε βιβλιοπωλεία,ψάχναμε μαζί βιβλία και αγόραζα.Είχαμε πάει στο βιβλιοπωλείο ενός φίλου του και εκείνος μου τα πρότεινε,λέγοντας ότι είναι πολύ καλά βιβλία κι εξαιρετικά δημοφιλή στο εξωτερικό!Είχαν βγει μόνο τα 2 πρώτα,κι επέλεξα να πάρω το δεύτερο επειδή μου άρεσε πιο πολύ ο τίτλος.
Από τότε κόλλησα!!Το διάβασα μέσα σε 2-3 μέρες,κι αμέσως πήρα και το πρώτο.Από τότε,κάθε φορά που έβγαινε καινούριο,μου το έκανε δώρο ο μπαμπάς μου!
Από τότε κόλλησα!!Το διάβασα μέσα σε 2-3 μέρες,κι αμέσως πήρα και το πρώτο.Από τότε,κάθε φορά που έβγαινε καινούριο,μου το έκανε δώρο ο μπαμπάς μου!
"Stars, hide your fires;
Let not light see my black and deep desires."