το αγαπημενο μου βιβλιο χαρι ποτερ ειναι το 1ο (η φιλοσοφική λιθος) ακομα δεν εχω ταξινομηθει σε κοιτωνα αλλα θα ηθελα παρα πολυ να μπω Gryffindor. με λενε Χιστινα. Η αγαπημενη μου ταινια ομως ειναι οι κληροι του θανατου 2ο που καταφεραν να νικησουν το voltemort.Εχω αρχισει να διαβαζω τα βιβλια του και τωρα διαβαζω το 5.
2 απαντήσεις
Βιβλία Χαρι Ποτερ
Hermione Ginny- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 04/03/2018
- Δημοσίευση Ν°1
Βιβλία Χαρι Ποτερ
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Βιβλία Χαρι Ποτερ
Καταρχάς, καλωσόρισες Χριστίνα στο φόρουμ και στο μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ (όπως κατάλαβα, είσαι καινούργια στον κόσμο αυτό)
Το καπέλο μπορείς να το βρεις εδώ.
Η συζήτηση για τις ταινίες είναι εδώ, ενώ για τα βιβλία εδώ.
Επειδή το τόπικ που άνοιξες είναι περιττό, δηλαδή δεν προσφέρει κάτι προς συζήτηση μεταξύ των μελών και έχουμε άλλο μέρος για να συστηθούμε , θα κλειδωθεί και θα πάει στον κάδο (δεν θα μπορείς να απαντήσεις εδώ). Παρακαλείσθε, επίσης, να διαβάσεις τους κανονισμούς.
Για τυχόν άλλες απορίες, στείλε μου κουκουβάγια ή πόσταρε εδώ.
Κλείδωμα και κάδος
Το καπέλο μπορείς να το βρεις εδώ.
Η συζήτηση για τις ταινίες είναι εδώ, ενώ για τα βιβλία εδώ.
Επειδή το τόπικ που άνοιξες είναι περιττό, δηλαδή δεν προσφέρει κάτι προς συζήτηση μεταξύ των μελών και έχουμε άλλο μέρος για να συστηθούμε , θα κλειδωθεί και θα πάει στον κάδο (δεν θα μπορείς να απαντήσεις εδώ). Παρακαλείσθε, επίσης, να διαβάσεις τους κανονισμούς.
Για τυχόν άλλες απορίες, στείλε μου κουκουβάγια ή πόσταρε εδώ.
Κλείδωμα και κάδος
- Stuff and Thangs: