Γεια σας, γεια σας . Ήρθα και εγώ να σας δείξω το σπιτάκι μου. Έχω πλούσιο φωτορεπορτάζ από όλους τους χώρους εκτός από κουζίνα (ναι είναι σε διαφορετικό χώρο) και μπάνιο που δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερο. Να αρχίσω λέγοντας ότι με γρήγορο βήμα το σπίτι είναι 15 λεπτά από το Πάντειο (1,5 χιλιόμετρο) ενώ στα 200 μετρά έχει στάση ο ηλεκτρικός (Ταύρος) και επίσης στα 200-250 μέτρα έχει στάση το 040 που περνάει και από Πάντειο και πάει και κέντρο. Το σπίτι είναι 48 τετραγωνικά σε παλιά πολυκατοικία παρόλα αυτά ήταν αρκετά προσεγμένο ειδικά σε σύγκριση με άλλα που είδαμε. Τέλος, ήταν επιπλωμένο αλλά άλλαξα κάποιες λεπτομέρειες (έβαψα το υπνοδωμάτιο, πήρα τηλεόραση, βιβλιοθήκη, 2η ντουλάπα γιατί η πρώτη ήταν μικρή, άλλαξα θέση στο γραφείο, πήρα 2 σκαμπό και το τραπεζάκι στο υπνοδωμάτιο). Τα περισσότερα πράγματα τα πήρα από τα Praktiker που ήταν κοντά οπότε αν θέλετε μπορώ να σας προσανατολίσω και στο πόσο κόστισαν.
Πριν δείτε τις φώτο να σας ενημερώσω: Όποιος πει ότι το υπνοδωμάτιο μου είναι κοριτσίστικο θα του ξεμαλλιάσω τις Barbie του .
Πριν δείτε τις φώτο να σας ενημερώσω: Όποιος πει ότι το υπνοδωμάτιο μου είναι κοριτσίστικο θα του ξεμαλλιάσω τις Barbie του .
- μικρό hall όπως μπαίνεις στο σπίτι:
- σαλόνι:
(τα φλυτζανάκια μέσα στην σύνθεση υπήρχαν από πριν, τα άφησα εκεί για να μην είναι άδειο)
- διάδρομος:
- υπνοδωμάτιο:
(στην μεγάλη σακούλα πάνω στην ντουλάπα έχω ταπητάκια για τον χειμώνα)
- μπαλκόνι:
(βλέπει σε ακάλυπτο και ήθελα να σας δείξω το μεγάλο δέντρο στην πρώτη φώτο που αρχίζει από το ισόγειο και φτάνει έως τον τέταρτο- εγώ στον τρίτο είμαι)