+122
rodolphus lestange
teddy potter
Jim Weasley
Aggeliki Lupin
Μia Melanie Hawkins
Giny Weasly
Elizabeth Swan
Vesper
Witch-King
eleu8eriant
Gellert Crowz
Αlbus Dumbledοre
princessmaggie
Cleante Weasley
Narcissa Black
Phineas Nigellus Black
Tistart
agnulla sexy
mjhp4ever
Snuffles
Immortality Dumbledore
Arcturus Regulus Black
Jade De LaFleur
elenaki8
Aurora Sinistra
fegarogitemenos
Lisette de Lapin
Nearly Headless Nick
Ignotus Peverell
Druella Black
Fleur*Delacour
Harry James Potter
Nicole
hermaine fan 10
Ηarry Potter
Eleanna Lovegood
Sectumsembra
SophieHogwarts
Beedle the Bard
Albus P.W.B. Dumbledοre
Leon Black
Ronerm
Anactaciaa_Rosetta
Mud-Blood Prince
DraCo BaM MaLfoY
morgana12
Hemione_GrangeR
Amelia Blackfoot
Μorfin Μarvolo Gaunt
Padma Patil
Fred Weasley
Maria Lovegood
Andromeda Black
Sylvie Lovegood
fanny
Morgana
rinoula
Eileen Prince
sabinosss
elliza
Madam Rosmerta
Goddess of Evil
Laverne de Montmorency
takinio
Sirius Black
hedwig21
Ignazya
Alafropathtos
The Voice of Eternity
Raven-Mike
Curse
Bella.Slitherin
HermioneGinny
Gellert
Dimitris el Mago Secreto
Berenice
Merlin the Great
Dementor95
Merlin Longstaff
Alex7
spiros_hp
Cristy Cullen
anthian9
Necro-Chriss
Morgan le Fay
Tom Marvolo Riddle
Dragonic
liberty
chrisantoula
Este
sweety
sweetie
Rose
Prongs
harry kapotter
Scorpion
Supreme Lord
Hermione..
Ms Padfoot
multi
Ms Skellington
Oceanborn
Rowena Ravenclaw
Albus_The_Wise
Dimi
Madame Maxime
EL.J girl
Xenia Radcliffe
E-vampire
Lilith
daniela
magica4
<3EvELiNa<3
Celebrintal
stela!!
Hemione94
Anjelina Johnson!
Anastasia Black
Wanderer
Rose Black
Cassandra Black
RemousLoupin
126 απαντήσεις
Διαγώνιος Αλέα
Albus_The_Wise- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2525
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Διαγώνιος Αλέα
εγω θα ηθελα τωρα που πηρα ειδικοτητα αν παω στου ολιβαντερ για πρακτικη
I walk these streets, a loaded six string on my back
I play for keeps, cause I might not make it back
I been everywhere, still Im standing tall
Ive seen a million faces an Ive rocked them all
Im a cowboy, on a steel horse I ride
Im wanted dead or alive
Im a cowboy, I got the night on my side
Im wanted dead or alive
Wanted dead or alive
Ms Padfoot- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 5951
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
- Δημοσίευση Ν°27
Λοιπον,λοιπον...ναι γινομαι κουραστικη και υπερβολικα ντεμοντε αλλα δεν γινεται να μην πενευσω ενα εξαιρετικο τοπικ....Well done,οπως συνηθιζω να λεω......
Τωρα,αμα μου δινοταν η ευκαιρια να πατησω το ποδι μου στην Διαγωνιο Αλεα,δεν νομιζω να αφηνα ουτε ενα μαγαζακι ανεκμεταλευτο.......!!!!!Οι λογοι ειναι τρεις:
1)Well I am a girl,and shopping therapy is a MUST!!!(Ο νοων νοειτο!!! )
2)Ειμαι τρελη με την μαγεια και καθε με αντικειμενο που συσχετιζεται με αυτη....θα ημουν αδικαιολογητη αμα δεν προσπαθουσα να συλλεξω καθε λογης πληροφορια!
3)Η διαγωνιος Αλεα ειναι σαν ενα παραμυθι.....τα μικρα της μαγαζακια με τα γραφυκα περασματα σε μεταφερουν σε εναν αλλο κοσμο....
Τωρα βεβαια αν μου ζητησετε να βαλω προτερεοτητες,ε τι να κανω δεν μπορω να υποκυψω!!!
Λοιπον....για να σκεφτω.....
Πρωτο και καλυτερο θα επισκεφτομουν το μαγαζι του Ολιβαντερ....το μαγαζι που φυλαει στο εσωτερικο του την πηγη και το μεσο δρασης καθε μαγου....θα ηθελα να εξερευνησω προσεκτηκα τις δυνατοτητες καθε ραβδιου,τα σχεδια τους την μυστηρια αυρα που αφηνουν να πλανιεται γυρω τους......ακομα θα ειχε πολυ πλακα να φερνω κατακεφαλα στην μουρη του ραβδοποιου,βαζα,σταμνακια και καθε λογης αντικειμενο που θα βρισκοταν στο διαβα μου,στην προσπαθεια μου παντα να εξερευνησω τον δεσμο μου με καθε ραβδι...
Μετα νομιζω θα επισκεφτομουν το Φλορις και Μπλοτς!!!Ναι.....τον κοσμο μου...τ.ον κοσμο οπου η φαντασια και η γνωση συνεργαζονται αρμονικα και σου απλωνουν με ευχαριστηση το χερι προκειμενου να γινες ενα με αυτες......ναι λατρευω τα βιβλια....θαυμαζω οσο τιποτ'αλλο το παιχνιδσιαρικο κυνηγητο των λεξεων πανω στις κατασπρες σελιδες.....μ'αρεσει να ανακαλυπτω νεους τροπους να λυνω αυτο το ατελειωτο παζλ....το παζλ τον λεξεων και των συναισθηματων....Αχ!!!!!Ειδηκα αν εχει να κανει με μαγεια!!!!!!Ειμαι σιγουρη πως θα εξερεθνουσα καθε γωνια,και το παραμικρο ραφι του καταστηματος.....
Στη συνεχεια θα κατευθυνομουν προς τον ''Ποιοτικο Εξοπλισμο για το κουιντιτς!'' Παρολο που δεν ειμαι κανα ''αστερι'' των σπορ,αυτο το αθλημα με εχει ξετρελανει.....το κλειδι ειναι η ευκαιρια που σου δινεται να δαμασεις τον αερα και να πεταξεις μακρια.....ειμαι απολυτα σιγουρη,πως αμα ημουν μαγισσα θα ημουν καταπληκτικη στο κουιντιτς!!!!Και δεν θα εχανα την παραμικρη ευκαιρια να μαθω τροπους να βελτιωσω την κατασταση της Αστραπης μου!
Επειτα ως κλασσικο πειραχτηρι θα επισκεπτομουν τα μαγικα τρικ του Ζονγκο οπως και τα μαγικα τρικ των αδερφων Ουεσλι!!!!!!!Καλα....θα χανομουν με τις ωρες εκει μεσα.....νομιζω πως θα αγοραζα τα παντα!!!!!Εμ τι,εναν Σνειπ εχουμε,να τον αφησω αναξιοποιητο?????
Τελος θα εκανα μια σταση στο δισκοπωλειο για να εμπλουτησω την δισκοθηκη μου (η μουσικη ειναι η ζωη μου) και μετα θα επαιρνα τον Ρεμους απο το χερι (Προσοχη προσοχη,μανιακη λυκανθρωποσυλλεκτρια εν οψη! :P ) και θα πηγαιναμε να απολαυσουμε τα καταπληκτικα παγωτα του Φορτεσκιου!!!!!Αχ!Παγωτο σοκολατα.........Τι μου θυμησατε τωρα!!!!!
Τωρα,αμα μου δινοταν η ευκαιρια να πατησω το ποδι μου στην Διαγωνιο Αλεα,δεν νομιζω να αφηνα ουτε ενα μαγαζακι ανεκμεταλευτο.......!!!!!Οι λογοι ειναι τρεις:
2)Ειμαι τρελη με την μαγεια και καθε με αντικειμενο που συσχετιζεται με αυτη....θα ημουν αδικαιολογητη αμα δεν προσπαθουσα να συλλεξω καθε λογης πληροφορια!
3)Η διαγωνιος Αλεα ειναι σαν ενα παραμυθι.....τα μικρα της μαγαζακια με τα γραφυκα περασματα σε μεταφερουν σε εναν αλλο κοσμο....
Τωρα βεβαια αν μου ζητησετε να βαλω προτερεοτητες,ε τι να κανω δεν μπορω να υποκυψω!!!
Πρωτο και καλυτερο θα επισκεφτομουν το μαγαζι του Ολιβαντερ....το μαγαζι που φυλαει στο εσωτερικο του την πηγη και το μεσο δρασης καθε μαγου....θα ηθελα να εξερευνησω προσεκτηκα τις δυνατοτητες καθε ραβδιου,τα σχεδια τους την μυστηρια αυρα που αφηνουν να πλανιεται γυρω τους......ακομα θα ειχε πολυ πλακα να φερνω κατακεφαλα στην μουρη του ραβδοποιου,βαζα,σταμνακια και καθε λογης αντικειμενο που θα βρισκοταν στο διαβα μου,στην προσπαθεια μου παντα να εξερευνησω τον δεσμο μου με καθε ραβδι...
Μετα νομιζω θα επισκεφτομουν το Φλορις και Μπλοτς!!!Ναι.....τον κοσμο μου...τ.ον κοσμο οπου η φαντασια και η γνωση συνεργαζονται αρμονικα και σου απλωνουν με ευχαριστηση το χερι προκειμενου να γινες ενα με αυτες......ναι λατρευω τα βιβλια....θαυμαζω οσο τιποτ'αλλο το παιχνιδσιαρικο κυνηγητο των λεξεων πανω στις κατασπρες σελιδες.....μ'αρεσει να ανακαλυπτω νεους τροπους να λυνω αυτο το ατελειωτο παζλ....το παζλ τον λεξεων και των συναισθηματων....Αχ!!!!!Ειδηκα αν εχει να κανει με μαγεια!!!!!!Ειμαι σιγουρη πως θα εξερεθνουσα καθε γωνια,και το παραμικρο ραφι του καταστηματος.....
Στη συνεχεια θα κατευθυνομουν προς τον ''Ποιοτικο Εξοπλισμο για το κουιντιτς!'' Παρολο που δεν ειμαι κανα ''αστερι'' των σπορ,αυτο το αθλημα με εχει ξετρελανει.....το κλειδι ειναι η ευκαιρια που σου δινεται να δαμασεις τον αερα και να πεταξεις μακρια.....ειμαι απολυτα σιγουρη,πως αμα ημουν μαγισσα θα ημουν καταπληκτικη στο κουιντιτς!!!!Και δεν θα εχανα την παραμικρη ευκαιρια να μαθω τροπους να βελτιωσω την κατασταση της Αστραπης μου!
Επειτα ως κλασσικο πειραχτηρι θα επισκεπτομουν τα μαγικα τρικ του Ζονγκο οπως και τα μαγικα τρικ των αδερφων Ουεσλι!!!!!!!Καλα....θα χανομουν με τις ωρες εκει μεσα.....νομιζω πως θα αγοραζα τα παντα!!!!!Εμ τι,εναν Σνειπ εχουμε,να τον αφησω αναξιοποιητο?????
Τελος θα εκανα μια σταση στο δισκοπωλειο για να εμπλουτησω την δισκοθηκη μου (η μουσικη ειναι η ζωη μου) και μετα θα επαιρνα τον Ρεμους απο το χερι (Προσοχη προσοχη,μανιακη λυκανθρωποσυλλεκτρια εν οψη! :P ) και θα πηγαιναμε να απολαυσουμε τα καταπληκτικα παγωτα του Φορτεσκιου!!!!!Αχ!Παγωτο σοκολατα.........Τι μου θυμησατε τωρα!!!!!
I Solemnly Swear That I Am Up To No Good
What do you think when you spit in my face?
How does it feel to accuse and to haze?
Now look at me, I'm not one of your kind,
And I prefer to stay behind.
And walk the wicked way!
We don't wanna be like you,
Don't you get that King Of Fools?
We don't mind your life is trite,
You are the King Of Fools.
We are never gonna be like you,
We don't follow - King of Fools,
You're the blind who lead the blind.
...and I walk the wicked way!
Mischief Managed
Rowena Ravenclaw- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 6959
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μμμ..μαλιστα
- Δημοσίευση Ν°28
ms_padfoot!!! έγραψε:Λοιπον,λοιπον...ναι γινομαι κουραστικη και υπερβολικα ντεμοντε αλλα δεν γινεται να μην πενευσω ενα εξαιρετικο τοπικ....Well done,οπως συνηθιζω να λεω......
Νομιζω οτι εισαι μεσα στο μυαλο μου ms_padfoot!!!
τα χαιρετισματα μου στον Σειριο
- <3:
Magical Identity
Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
- Δημοσίευση Ν°29
Χε,χε ευχαριστω γλυκια μου.....!
Αλλα στο τελος μου τα χαλας λιγο...''Τα φιλια μου στο Σειριο'' επρεπε να πεις!!!
Αλλα στο τελος μου τα χαλας λιγο...''Τα φιλια μου στο Σειριο'' επρεπε να πεις!!!
And walk the wicked way!
Mischief Managed
Rowena Ravenclaw- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 6959
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2008
Magical Identity
Today's thought: Μμμ..μαλιστα
- Δημοσίευση Ν°30
Δεν το ειπα για να μην παρεκτραπω και μετα εχουμε μαλλιοτραβηγματα στο φορουμ
- <3:
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°31
Aχ... Ελειψαν απο το φορουμ αυτα τα ποστ-οροσειρες της Ms. Padfoot... Α παγωτο κερναω εγω! :P
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°32
RemousLoupin έγραψε:Aχ... Ελειψαν απο το φορουμ αυτα τα ποστ-οροσειρες της Ms. Padfoot... Α παγωτο κερναω εγω! :P
Χαχαχαχα!Οπως παντα τζεντλεμαν!!!
And walk the wicked way!
Mischief Managed
Hermione..- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 180
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°33
Κι εγω σε ολα νμζ θα πηγαινα... Ετσι για να τα δω απλα, κ ας μην επαιρνα κατι...
Supreme Lord- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2008
- Δημοσίευση Ν°34
Για αρχή στον Ολιβαντερ,στο Φλορις και Μπλοτς και ύστερα στον Φλοριαν Φορτεσιου και στα Μαγικά Τρικ Ουέσλι.
Scorpion- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3081
Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°35
Στα μαγικα τρικ Ουεσλυ.
harry kapotter- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°36
Σε όλα εκτός από την μαντάμ Μάλκιν και το μαγικό θηριοτροφείο
Prongs- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 257
Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°37
harry kapotter έγραψε:Σε όλα εκτός από την μαντάμ Μάλκιν και το μαγικό θηριοτροφείο
+1. Θα έστελνα ένα σπιτικό ξωτικό εκεί
Rose- Υπάλληλος Γκρίνγκοτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 661
Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°38
Σε όλα βέβαια, γιατί μου αρέσει η μαγεία. :yeah:
sweetie- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2167
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: To love and win is the best thing. To love and lose, the next best..
- Δημοσίευση Ν°39
Πρώτο από όλα θα επισκεπτόμουν τα "Μαγικά Τρικ Ουέσλυ"! Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω! Σαν να έρχεσαι Θεσσαλονίκη και να μην πας στην παραλία μας για καφέ! Απλά δεν το χάνεις! :P :P
Μέτα να πάρω το ραβδάκι μου από τον Ολιβάντερ, και για παγωτάκι στον Φλόριαν και μετά μια στάση στο "Eeylops Owl Emporium" να πάρω την κατάλευκη κουκουβάγια μου με τα μεγάλα,ευγενικά,φωτεινά,μπλε-σαν-το-χρώμα-του-ωκεανού μάτια.
Μετά για μανδύες στης Μαντάμ Μάλκιν,γιατί μάγισσα μάγισσα αλλά το θέλω και το shopping therapy μου :P .
Και επειδή κάπου εδώ μάλλον θα είχα μείνει άφραγκη και τη muggle πιστωτική δεν την δέχονται στην Διαγώνιο Άλεα θα έκανα μια επίσκεψη στην Τράπεζα Γκρίνγκοτς για μια "μικρή" ανάληψη.
Έπειτα λίγη ξεκούραση στο Ραγισμένο Τσουκάλι και μετά μια περιήγηση στα υπόλοιπα μαγαζάκια προς ανακάλυψη μικρών (κρυμμένων ίσως; ) θησαυρών...
Μέτα να πάρω το ραβδάκι μου από τον Ολιβάντερ, και για παγωτάκι στον Φλόριαν και μετά μια στάση στο "Eeylops Owl Emporium" να πάρω την κατάλευκη κουκουβάγια μου με τα μεγάλα,ευγενικά,φωτεινά,μπλε-σαν-το-χρώμα-του-ωκεανού μάτια.
Μετά για μανδύες στης Μαντάμ Μάλκιν,γιατί μάγισσα μάγισσα αλλά το θέλω και το shopping therapy μου :P .
Και επειδή κάπου εδώ μάλλον θα είχα μείνει άφραγκη και τη muggle πιστωτική δεν την δέχονται στην Διαγώνιο Άλεα θα έκανα μια επίσκεψη στην Τράπεζα Γκρίνγκοτς για μια "μικρή" ανάληψη.
Έπειτα λίγη ξεκούραση στο Ραγισμένο Τσουκάλι και μετά μια περιήγηση στα υπόλοιπα μαγαζάκια προς ανακάλυψη μικρών (κρυμμένων ίσως; ) θησαυρών...
You would not believe your eyes
If ten-million fireflies
Lit up the world
As I fell asleep..
..Cause I'd get a thousand hugs
From ten-thousand lightning bugs
As they try to teach me how to dance!!
sweety- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 112
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°40
εγω θα πηγαινα πρωτα στον ποιοτικο εξοπλισμο για κουιντιτς (γτ το λατρευω)
μετα στου ολιβαντερ(γτ το ραβδι ειναι πλ σημαντικο)
μετα στο φλορις και μπλοτς (λατρευω τα βιβλιοπωλεια)
και τελος στου φλοριαν φορτεσκιου (γτ τρωω πολλα γλυκα και ειδικα παγωτα!!!)
τωρα εκανα μια πλ δυσκολη επιλογη την οποια ομως δν νομιζω οτι θα τηρουσα γτ θα πηγαινα σε ΟΛΑ!!!!
μετα στου ολιβαντερ(γτ το ραβδι ειναι πλ σημαντικο)
μετα στο φλορις και μπλοτς (λατρευω τα βιβλιοπωλεια)
και τελος στου φλοριαν φορτεσκιου (γτ τρωω πολλα γλυκα και ειδικα παγωτα!!!)
τωρα εκανα μια πλ δυσκολη επιλογη την οποια ομως δν νομιζω οτι θα τηρουσα γτ θα πηγαινα σε ΟΛΑ!!!!
Este- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 685
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°41
Ολιβαντερ πρωτα..μετα Μαγικα Τρικ Ουεσλι Φλορις και Μπlοτς....αχ αχ τελεια θα ταν!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Este στις Σαβ Νοε 01, 2008 12:05 pm, 1 φορά
chrisantoula- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°42
εγω θα πηγαινα μποργκιν και μπαρκσ
liberty- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°43
Καλα πλακα κανετε?????Μαγικα τρικ Ουεσλι ......φυσικα........Αλλα και Ολιβαντερς σε αυτο το μαγαζι εχω μια περιεργη συμπαθεια
Dragonic- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 204
Location : Συχνα θα με βρειτε στο υπουργειο μαγειας οταν πολεμαω τον Βολντεμορτ
Ημερομηνία εγγραφής : 22/10/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
Εγω θα πηγαινα στο "Eeylops Owl Emporium" ( το κατάστημα με τις κουκουβάγιες ).Δεν υπαρχει κανα μαγζι με ραβδια ομος.
Huffepuff για παντα
δικαιοσυνη για παντα
και πανω απο ολα
HARRY POTTER ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
http://s6.bitefight.gr/c.php?uid=29571[/img]
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°45
Dragonic έγραψε:Δεν υπαρχει κανα μαγζι με ραβδια ομως
Πως δεν υπάρχει; Ο Ολιβάντερς τι έιναι; Τσαγκάρικο; :P
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°46
Πως δεν υπάρχει; Ο Ολιβάντερς τι έιναι; Wink Τσαγκάρικο; Razz
εγω θα πηγαινα στο ραγισμενο τσουκαλι,και στο Φλορις και μπλοτς
Statler
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°47
εγω θα ξεκινουσα απο το ραβδι... για να ελαφρυνει μετα η κατασταση... φλορις μπλοτς για καμια ωριτσα στον παραδεισο!!!
θα πηγαινα να παρω μανδυες και λοιπη ενδυση, μετα στο φαρμακειο να παρω υλικα για τα φιλτρα... θα επερνα και κατι παραπανω εκτος απο τα απαραιτητα γτ τρελαινομαι για τα φιλτρα!!!
υστερα θα πηγαινα για κουκουβαγια... αν εβρισκα και λυκο γιγαντιαιων διαστασεων, θα τον αγοραζα επισης... (τον περιγραφω σε ενα θεμα για τα ζωα εδω γυρω)
μετα θα εκανα ανεφοδιασμο χρυσου στην τραπεζα γτ μετα που θα παμε? στους διδυμους φυσικα!!!
και τελος για παγωτο 5 ευρω (τυπου φρετζιο, ενα πραμα?) στον φορτεσκιου...
η τελεια εξοδος στην διαγωνιο αλλεα, δεν νομιζετε...
και καμια αλλη μερα θα ημουν 10ωρο ολοκληρο στην αδιεξοδο αλλεα... ποιος ξερει τι ενδιαφεροντα πραματα θα ειχε εκει...
θα πηγαινα να παρω μανδυες και λοιπη ενδυση, μετα στο φαρμακειο να παρω υλικα για τα φιλτρα... θα επερνα και κατι παραπανω εκτος απο τα απαραιτητα γτ τρελαινομαι για τα φιλτρα!!!
υστερα θα πηγαινα για κουκουβαγια... αν εβρισκα και λυκο γιγαντιαιων διαστασεων, θα τον αγοραζα επισης... (τον περιγραφω σε ενα θεμα για τα ζωα εδω γυρω)
μετα θα εκανα ανεφοδιασμο χρυσου στην τραπεζα γτ μετα που θα παμε? στους διδυμους φυσικα!!!
και τελος για παγωτο 5 ευρω (τυπου φρετζιο, ενα πραμα?) στον φορτεσκιου...
η τελεια εξοδος στην διαγωνιο αλλεα, δεν νομιζετε...
και καμια αλλη μερα θα ημουν 10ωρο ολοκληρο στην αδιεξοδο αλλεα... ποιος ξερει τι ενδιαφεροντα πραματα θα ειχε εκει...
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°48
Καλα ε, κανενα μαγαζι δε θα αφηνες σωστα;
Εγω για ραβδι σιγουρα, στο μαγαζι του Φρεντι με τον Τζορτζ οπωσδηποτε και καπου αλλου που ξεχασα...
Εγω για ραβδι σιγουρα, στο μαγαζι του Φρεντι με τον Τζορτζ οπωσδηποτε και καπου αλλου που ξεχασα...
C. Addicts for the win.
Necro-Chriss- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4211
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°49
μαγικα τρικ ουεσλι
Καλά Χρiστούγεννα σε Όλους παιδιά!!!!
Μerry Christmas to every one!!!!!!!!
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°50
μονο αυτο ρε κρις?
τι εστι μαγος διχως ραβδι?
τι εστι μαγος διχως ραβδι?
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin