Πρώτα από όλα στην "Γκρίνγκοτς".Να εφοδιαστώ με ένα σεβαστό ποσό για τις αγορές μου Μετά στου Ολιβάντερ για έναν έλεγχο στο ραβάκι μου.Να βεβαιωθώ πως όλα λειτουργούν σωστά Μετά θα περνούσα από της Μαντάμ Μάλκιν να ενημερωθώ για τις νέες τάσεις στην μόδα και έπειτα θα περνούσα μερικές ωρίτσες στο "Φλορις και Μπλοτς" διαβάζοντας και αγοράζοντας βιβλία Ο επόμενος σταθμός μου θα ήταν τα Μαγικά Τρικ Ουέσλι(άλλες μερικές ωρούλες εκεί ).Αμέσως μετά στο Μαγικό Θηριοτροφείο για να πάρω μία γατούλα (έχω αδυναμία στις γάτες )Τέλος, αφού θα έχω κουραστεί από τόσα ψώνια θα πήγαινα στα παγωτά Φλόριαν Φορτέσκιου για να ξοδέψω όσα λεφτά μου έχουν μείνει(αν μου έχει μείνει τίποτα )
My dear... You really can't send me to Hell. I came from there.
Μια βολτίτσα στο Φλόρις και Μπλοτς,για να δω τα εκπληκτικά βιβλία,μετά κανα 3-4 ώρες στα Μαγικά Τρικ Ουεσλι και μετά παγωτάκι στον Φλόριαν Φόρτεσκιου!!
Αριθμός μηνυμάτων : 649 Ηλικία : 26 Location : Χόγκσμιντ Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 342 Ηλικία : 25 Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Muggle born Today's thought: Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have
Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Ηλικία : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
Σίγουρα μια βόλτα από το Φλορις και Μπλοτς,από το παγωτατζίδικο που κέρνούσε ο ιδιοκτήτης τον Χάρι και από τον Ολιβάντερ.Και εννοείται από τα Μαγικά Τρικ Ουέσλι
Αριθμός μηνυμάτων : 1245 Ηλικία : 26 Location : Tara Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: I' d rather be a friendless loser , than have a bunch of friends who secretly hate me
Αν ήμουν πρωτοετής εννοείται και θα πήγαινα πρώτα στου Ολιβάντερ για ραβδί, μετά στο μαγικό θηριοτροφείο ή στο μαγαζί με τις κουκουβάγιες, στης Μαντάμ Μάλκιν, στο Φλόρις και Μπλότς, στο Φαρμακείο Σλαγκ και Τζίγκερ, στο κατάστημα τσουκαλιών και μόλις τελείωνα θα έτρεχα στα ΜΑΓΙΚΑ ΤΡΙΚ ΟΥΕΣΛΙ!!!
Πρώτα εννοείται για μαγικό ραβδί μετά στο μαγικό θηριοτροφείο γιατί λατρεύω τα ζώα και ιδικά μέσα από το Χάρι Πότερ Λάτρεψα τις κουκουβάγιες, ύστερα στο Φλόρις και Μπλότς είναι γεμάτο με μαγικά βιβλία θα έπαιρνα το μισό μαγαζί και τέλος εννοείται στα Μαγικά Τρίκ Ουέσλι!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 7030 Ηλικία : 122 Location : your nightmares Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Muggle born Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
Σε όλα λατρεύω τη μαγεία!!! Αλλά θέλω πολύ να δοκιμάσω τα παγωτά και να δω από κοντά τα σκουπόξυλα! Και φυσικά ώρες ολόκληρε θα περνούσα στα Μαγικά Τρικ Ουέσλι
Αριθμός μηνυμάτων : 1194 Ηλικία : 34 Location : Enchanted Forest Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)