Και το περίπτερο το έχει 13,90, φοβάμαι πως δεν διαθέτω το ποσόν αυτό,
κι έχω κι άλλα έξοδα ...οπότε... (βέβαια αυτές τις μέρες έχω γενέθλια
οπότε ποτέ δεν ξέρεις )
Morgan le Fay έγραψε:στο τέλος του 3ου.
Merlin the Great έγραψε:Λοιπονενε,
εχω διαβάσει και τα 5 βιβλία, όπως και τα reviews του 6.
Είμαι απο τις σπάνιες φορές που θεωρείς οτι δεν διαβάζεις βιβλίο αλλά ρεπορταζ ενός πραγματικού γεγονότος. Ειναι απιστευτος σε αυτο ο Μαρτιν.
Τωρα οπως εχουμε καταλαβει όλοι η πραγματική μάχη δεν ειναι εντός βασιλείου αλλά οι Αλλοι.
Θεωρώ πως ο Τζον Σνόου είναι γιος της Λυάννα και του Ραίγκαρ.
Αρα ειναι ο Αζορ Αχαι γιατί συγκεντρώνει πάνω του τα δύο βασικά στοιχεία Snow=χιονι=παγος
Αίμα Targaryen=Dragons=Fire
Εικασίες βέβαια αλλά γιατί όχι.
Επίσης η πρώτη απόβαση του Aegon έγινε με 2 αδέλφια του.
Αν επιστρέψουν οι δράκοι θα γίνει οπως τότε. 3 οπως και τα κεφάλια που έχει το λάβαρο τους.
Εχουμε την Ντάνι που ειναι 100%. Λείπουν δύο.
Λατρεύω την Ολένα είναι η Γριά Μαρκάταινα του Γουέστερος.
Αγαπημένος οίκος δεν είναι ένας.
Η Lady StoneHeart θέλω να σφάξει το Σερσει. Αλλιώς η Αρυα. Γενικώς αυτό το παλιοτ***λο θέλω να φύγει απο γυναίκα.
Merlin the Great έγραψε:Λοιπονενε,
εχω διαβάσει και τα 5 βιβλία, όπως και τα reviews του 6.
Είμαι απο τις σπάνιες φορές που θεωρείς οτι δεν διαβάζεις βιβλίο αλλά ρεπορταζ ενός πραγματικού γεγονότος. Ειναι απιστευτος σε αυτο ο Μαρτιν.
Τωρα οπως εχουμε καταλαβει όλοι η πραγματική μάχη δεν ειναι εντός βασιλείου αλλά οι Αλλοι.
Θεωρώ πως ο Τζον Σνόου είναι γιος της Λυάννα και του Ραίγκαρ.
Αρα ειναι ο Αζορ Αχαι γιατί συγκεντρώνει πάνω του τα δύο βασικά στοιχεία Snow=χιονι=παγος
Αίμα Targaryen=Dragons=Fire
Εικασίες βέβαια αλλά γιατί όχι.
Επίσης η πρώτη απόβαση του Aegon έγινε με 2 αδέλφια του.
Αν επιστρέψουν οι δράκοι θα γίνει οπως τότε. 3 οπως και τα κεφάλια που έχει το λάβαρο τους.
Εχουμε την Ντάνι που ειναι 100%. Λείπουν δύο.
Λατρεύω την Ολένα είναι η Γριά Μαρκάταινα του Γουέστερος.
Αγαπημένος οίκος δεν είναι ένας.
Η Lady StoneHeart θέλω να σφάξει το Σερσει. Αλλιώς η Αρυα. Γενικώς αυτό το παλιοτ***λο θέλω να φύγει απο γυναίκα.