Α) Βασικά, το WOWP δεν έχει καν σχέση με την μουσική. Είχε βγει μόνο ένα album με τραγούδια του WOWP από τα οποία περίπου τα 3-4 τα είπε η Σελίνα. Και στα επεισόδια υπήρχαν σπάνια έως καθόλου τραγούδια...
Β) Πες το πανηγύρια, αλλά έχει κερδίσει πάρα πολλά και όχι μόνο σε αυτά τα βραβεία. Επίσης, το 2009 κέρδισε Emmy για το WOWP.
Γ) Εμένα πάντως μου άρεσαν οι ταινίες, και το καστ και όλα. Είναι απόψεις, εσένα δεν σάρεσαν, μπορεί και σε πολλά άτομα ακόμα να μην άρεσαν, σε πολλούς όμως άρεσαν. Υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις..
Δ) Χμ, ναι έχω ακούσει. Έχω ακούσει πάρα πολλά live της και τα περισσότερα μου άρεσαν. Ξέρω ότι δεν είναι η καλύτερη τραγουδίστρια του πλανήτη, ούτε την θεώρησα ποτέ, αλλά ξέρω ότι δεν είναι και η χειρότερη. Για μένα είναι καλή. Και ένας ακούσεις στα tour της, και στα EMA's έχει πολύ καλή φωνή. Γιατί προσπαθεί. Μπορεί να μην είναι η φωνάρα που θα πεις "ουαου" αλλά προσπαθεί...Αλλά και πάλι, γούστα είναι αυτά...
Ε) Για σένα, δεν ήταν καλό. Για μένα και για αυτούς που τα αγόρασαν ήταν καλό και μάλιστα πολύ.
Το τραγούδι το άκουσα. Η Σελίνα όμως βγάζει χορευτικά τραγούδια, και αυτά τα τραγούδια είναι που αρέσουν πλέον στο κόσμο, και περισσότερο στους έφηβους, αυτά τα τραγούδια είναι που πουλάνε, και ο κόσμος τα ακούσει.... Και η Σελίνα με αυτά τα τραγούδια πούλησε. Γιατί εμείς τα βρίσκουμε καλά. Τα τραγούδια της είναι χορευτικά, αρέσουν... Μπορεί να μην έχουν καταπληκτικούς στίχους, και υπέροχη μελωδία, και συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν περισσότερα καλογραμμένα τραγούδια από αυτά της Σελίνας, και ότι ναι υπάρχουν καλλιτέχνες που είναι πιο ταλαντούχοι από την Σελ, αλλά όχι τόσο διάσημοι όσο αυτή, αλλά για το είδος μουσικής που ασχολείται η Σελίνα κάνει δουλειά. Κάνει καλή δουλειά. Ο κόσμος, οι έφηβοι βασικά, ακούνε τα τραγούδια της, και τους αρέσουν πολύ. Έχει ταλέντο στο είδος μουσική που ασχολείται...
Και η Σελίνα έχει γράψει δύο τραγούδια. Το "I Wont Apologe" που εγώ το λατρεύω και είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια, το έχει γράψει η ίδια η Σελίνα. Έχει γράψει και το "When the Sun Goes Down".
Στην υποκριτή, είναι μια χαρά. Ούτε ψεύτικη, ούτε υπερβολική και έχει μπει καλά σε όλους τους ρόλους που έχει.
Και δεν είμαστε ΚΑΗΜΕΝΟΙ, γμτο επειδή απλά μας αρέσει η Σελίνα...
Και για να τελειώσω, εγώ την Σελίνα την λατρεύω. Γιατί σε αυτό που κάνει είναι καλή, πολύ καλή, και ταλαντούχα για μένα πάντα.... Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που την βρίσκουν ατάλαντη!
----
Anyway,
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y3gYyb-3DWY
Μια συνέντευξη της Σελίνας για το άρωμα της.
Και επιτέλους βγήκαν οι φωτογραφίες του Dream Out Loud.
Δείτε τε της εδώ, γιατί είναι πάρα πολλές.
Είναι υπέροχες, και τις αγαπώωω.