.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+39
Lena*
hermione gr.
Amycus
Nearly Headless Nick
Imperio
Clary Fray
Penellope Clearwater
thirin
Hecate
Roxanne Black
Con Black
Madame Maxime
Jade De LaFleur
Druella Black
Lisette de Lapin
Μia Melanie Hawkins
Alviva Black
Morgan le Fay
lily_13
FLEUR258
Arcturus Regulus Black
Ignotus Peverell
Aurora Sinistra
mjhp4ever
Jace Wayland
Berenice
Harry Potter Black
Gellert
HERMIONE 97
Scabior
EleniArmstrong-Potter
elliza
Maria-Mia Granger
Mysterious Wizard
Nefely Black
SaveWaterDrinkBlood
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Ariana Lestrange
43 απαντήσεις

Selena Gomez

Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet
    Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Selena Gomez - Σελίδα 8 Empty Απ: Selena Gomez

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Τετ Μάης 02, 2012 2:32 pm

Morgan le Fay έγραψε:Ναι μωρή σάπια, τι θες; :P
    Εντωμεταξύ έχω μία απορία. Έξυπνη δεν είναι. Social charisma δεν έχει ιδιαίτερο. Φωνή, ας μην λέμε και ό, τι θέλουμε, positively μπάζο :P Από υποκριτική ακόμα χειρότερη, εκτός από ένα γραφικό ρολάκι που είχε στο Μόντε Κάρλο ως Κορνήλια Σκοτ :P
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΣ***; :P
    Αν και παραδέχομαι, το hit the lights version 2 τρώγεται :P
    Να σου λύσω εγώ την απορία που ξέρω? Θα στην λύσω. :P
    Πριν από 4-5 χρόνια ξεκίνησε τους μάγους που το λάτρεψαν όλα τα παιδιά που βλέπουν Disney Channel, και απέσπασε πολλά βραβεία. Έγινε γνωστή και της έγιναν ακόμα περισσότερες προτάσεις για ταινίες. Δέχτηκε τις περισσότερες και έκανε την ταινία Another Cinderella Story που της άνοιξε το δρόμο για το τραγούδι. Έβγαλε το πρώτο album το οποίο πούλησε πολύυ, και έκανε και στην συνέχεια έβγαλε και άλλα δύο album τα οποία πούλησαν ακόμα περισσότερο...
    Έβγαλε πολλές ταινίες, και είναι ηθοποιάρα ότι και να λέτε, έβγαλε τρία album και δικιά της σειρά ρούχων. Και ο κόσμος όλα αυτά τα λάτρεψε και έγινε διάσημη. Μπορεί εσύ να την θεωρείς αξιολύπητη, τσ*** κτλ. αλλά υπάρχουν και αλλά εκατομμύρια που την θεωρούν ταλεντάρα. Για να είναι διάσημη, σημαίνει ότι αρέσει στον κόσμο. Μπορεί σε σένα όχι, σε πολλούς άλλους όμως ναι.

::
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Πεμ Μάης 03, 2012 2:45 am

α) Η Ντίσνεϋ, για αυτούς που ξέρουν από καλή Ντίσνεϋ, είναι αυτό. Με μουσική κοπελιά, όχι σκέτο ήχο που διέπεται από ρυθμό. Και μάλιστα μουσική του Sondheim, αν δεν κάνω λάθος, at that. Ψάξε λίγο να δεις το έργο του, το τι έχει πουλήσει αυτός, και όχι γιατί είναι γκόμενος, ραμολί είναι σε πληροφορώ κι όμως ο μεγαλύτερος συνθέτης παγκοσμίως, και αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε μουσικοί καταξιωμένοι. Από σεβασμό και μόνο στις παλιές δόξες της εταιρίας δεν το αποκαλώ Ντίσνεϋ αυτό που βλέπω τα 5 τελευταία χρόνια.
    β) Βραβεία τα λες τα Kid's & Teen's Choice Awards? Εγώ τα λέω πανυγήρι. Ας πάρει ένα Tony η Selena να δει την γλύκα πίσω από αυτό.
    γ) Δεν ξέρω τι ακριβώς εσύ θεωρείς άξια ταινία, έστω, σωστή με κάποια κριτήρια, με σοβαρή δουλειά τέλος πάντων, πάντως ούτε το Another Cinderella Story, ούτε το Princess Protection Program ούτε το Monte Carlo είχαν σοβαρό καστ, παραγωγή, πλοκή, ούτε καν τεκμηριωμένο σενάριο.
    δ) Έχεις ακούσει κανένα videάκι live της; Δεν ακούγεται. Ξέρω και γω μέσα σε ένα στούντιο να ηχογραφώ ωραίο ήχο, μέχρι και ο Πάνος ξέρει που ακούγεται σαν νταλικέρης, πάμε και στοίχημα.
    ε) Άλλο ένα πράγμα που πρόσεξα, είναι πως είπες πως δέχτηκε τις περισσότερες προτάσεις, πούλησε πολύ, έβγαλε και άλλα δύο άλμπουμ που πούλησαν ακόμα περισσότερο, έβγαλε πολλές ταινίες.
    Και στην υποκριτική της καριέρα και στην μουσική της, βλέπεις πως απλά πούλησε, όχι απαραίτητα πως πούλησε και κάτι καλό. Σε προκαλώ να ακούσεις αυτό, στην ουσία ένα κλασσικό κομματάκι και να συγκρίνεις την μελωδία και τους στίχους του με οποιοδήποτε κομμάτι της Selena. Το οποιοδήποτε κομμάτι έχει μεγαλύτερη εμβέλεια μελωδίας και πολύ πιο καλούς στίχους, με ουσιαστικό νόημα από αυτά της Σελίνα. Δηλαδή τι πάει να πει Hit The Lights? Και να σου πω και κάτι; Άλλοι ανεβαίνουν με ταλέντο, άλλοι ανεβαίνουν με μάρκετινγκ. Επειδή η Σελίνα δεν το χει κιόλας, δεν τραγουδά καν με τεχνική, (πιέζει το λάρυγγά της, σε 10 χρόνια δεν ξέρω αν θα τραγουδάει) της δίνουν κομματάκια με και καλά ανθρωπιστικό περιεχόμενο (βλ. Who says? - και σε πληροφορώ πως το κομμάτι που σου δωσα πιο πάνω είναι πολύ καλύτερο στο να απαντά ερωτήματα που θέτει η Σελίνα με κομμάτια που πρόσεχε, δεν είναι καν δικά της) για να αγαπηθεί από άτομα της ηλικίας μας.
    Για την υποκριτική της δεν μιλάω καν, αγγούρι είναι, αγγούρι θα παραμείνει, αφύσικη, αν δεν κάνει και κανένα μάθημα υποκριτικής να καταλάβει τι της γίνεται. Γιατί όπως έλεγε και ο αείμνηστος Ανδρέας Βουτσινάς (άνθρωπος που έχει εκπαιδεύσει τους Robert De Niro, Al Pacino, Dustin Hoffman κ. α. και έχει τελειώσει το Actor's Studio στην Ν. Υόρκη, την πιο καταξιωμένη και γνωστή σχολή υποκριτικής παγκοσμίως, παίρνουν την αφρόκρεμα της αφρόκρεμας) "Αν κάποιος έχει ταλέντο και κάποιος είναι εργατικός, θα διαλέξω αυτόν που είναι εργατικός. Γιατί το 5 μπορεί να γίνει οκτώ, αλλά αν το οκτώ δούλευε θα ήταν δέκα". Δυστυχώς για όλους αυτούς τους καημένους φανς της Σελίνα και διαφόρων τέτοιων της συμφοράς, που τους λατρεύουν γιατί δεν ξέρουν 5 πράγματα για τον χόρο, η Σελίνα ούτε είναι στο πέντε. Ούτε για πλάκα. Θα μπορούσε να γίνει 7-8 αν έστρωνε τον ποπουδάκο της που σέρνει σε κάθε βιντεοκλίπ, με τραγούδια τα οποία δεν έχει γράψει αυτή και μουσική που δεν παίζει η ίδια.
    Και μετά υπάρχουν εκατοντάδες απόφοιτοι ωδείων με πτυχία και διπλώματα, άλλοι τόσοι εκατοντάδες απόφοιτοι δραματικών σχολών με μεταπτυχιακά και διδακτορικά πάνω στην ίδια την έρευνα του ρόλου, και ποιός παίρνει τον ρόλο;
    Η κάθε αστοιχείωτη Selena.

Σόρι, αλλά your argument is invalid.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive, live and thrive
    I will survive
    I will...

Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Πεμ Μάης 03, 2012 3:29 pm

Α) Βασικά, το WOWP δεν έχει καν σχέση με την μουσική. Είχε βγει μόνο ένα album με τραγούδια του WOWP από τα οποία περίπου τα 3-4 τα είπε η Σελίνα. Και στα επεισόδια υπήρχαν σπάνια έως καθόλου τραγούδια...

Β) Πες το πανηγύρια, αλλά έχει κερδίσει πάρα πολλά και όχι μόνο σε αυτά τα βραβεία. Επίσης, το 2009 κέρδισε Emmy για το WOWP.

Γ) Εμένα πάντως μου άρεσαν οι ταινίες, και το καστ και όλα. Είναι απόψεις, εσένα δεν σάρεσαν, μπορεί και σε πολλά άτομα ακόμα να μην άρεσαν, σε πολλούς όμως άρεσαν. Υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις..

Δ) Χμ, ναι έχω ακούσει. Έχω ακούσει πάρα πολλά live της και τα περισσότερα μου άρεσαν. Ξέρω ότι δεν είναι η καλύτερη τραγουδίστρια του πλανήτη, ούτε την θεώρησα ποτέ, αλλά ξέρω ότι δεν είναι και η χειρότερη. Για μένα είναι καλή. Και ένας ακούσεις στα tour της, και στα EMA's έχει πολύ καλή φωνή. Γιατί προσπαθεί. Μπορεί να μην είναι η φωνάρα που θα πεις "ουαου" αλλά προσπαθεί...Αλλά και πάλι, γούστα είναι αυτά... Razz

Ε) Για σένα, δεν ήταν καλό. Για μένα και για αυτούς που τα αγόρασαν ήταν καλό και μάλιστα πολύ.
    Το τραγούδι το άκουσα. Η Σελίνα όμως βγάζει χορευτικά τραγούδια, και αυτά τα τραγούδια είναι που αρέσουν πλέον στο κόσμο, και περισσότερο στους έφηβους, αυτά τα τραγούδια είναι που πουλάνε, και ο κόσμος τα ακούσει.... Και η Σελίνα με αυτά τα τραγούδια πούλησε. Γιατί εμείς τα βρίσκουμε καλά. Τα τραγούδια της είναι χορευτικά, αρέσουν... Μπορεί να μην έχουν καταπληκτικούς στίχους, και υπέροχη μελωδία, και συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν περισσότερα καλογραμμένα τραγούδια από αυτά της Σελίνας, και ότι ναι υπάρχουν καλλιτέχνες που είναι πιο ταλαντούχοι από την Σελ, αλλά όχι τόσο διάσημοι όσο αυτή, αλλά για το είδος μουσικής που ασχολείται η Σελίνα κάνει δουλειά. Κάνει καλή δουλειά. Ο κόσμος, οι έφηβοι βασικά, ακούνε τα τραγούδια της, και τους αρέσουν πολύ. Έχει ταλέντο στο είδος μουσική που ασχολείται...
    Και η Σελίνα έχει γράψει δύο τραγούδια. Το "I Wont Apologe" που εγώ το λατρεύω και είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια, το έχει γράψει η ίδια η Σελίνα. Έχει γράψει και το "When the Sun Goes Down".
    Στην υποκριτή, είναι μια χαρά. Ούτε ψεύτικη, ούτε υπερβολική και έχει μπει καλά σε όλους τους ρόλους που έχει.
    Και δεν είμαστε ΚΑΗΜΕΝΟΙ, γμτο επειδή απλά μας αρέσει η Σελίνα...
    Και για να τελειώσω, εγώ την Σελίνα την λατρεύω. Γιατί σε αυτό που κάνει είναι καλή, πολύ καλή, και ταλαντούχα για μένα πάντα.... Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που την βρίσκουν ατάλαντη! :P
    ----

Anyway,
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y3gYyb-3DWY

Μια συνέντευξη της Σελίνας για το άρωμα της.

Και επιτέλους βγήκαν οι φωτογραφίες του Dream Out Loud.
    Δείτε τε της εδώ, γιατί είναι πάρα πολλές. :P
    Είναι υπέροχες, και τις αγαπώωω.

Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17703
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Πεμ Μάης 03, 2012 4:26 pm

^Νωρις το ποσταρες κ εσυ :P
    Δεν βλεπεις καθολου τι ποσταρω; erimi

Selena Gomez - Σελίδα 8 Rsz-web-photo-editor
    Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Πεμ Μάης 03, 2012 6:08 pm

Ήταν από το backstage ρε συ, αυτές είναι όληηη η φωτογράφηση! :P

Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Πεμ Μάης 03, 2012 6:27 pm

Μία αντιπρόσωπος της Selena απάντησε σε μια θαυμάστρια στο twitter λέγοντας της ότι η Selena είναι είδη στην Σόφια της Βουλγαρίας για τα γυρίσματα του The Getaway'.

-----------------------
    Η Selena μίλησε για το διαφημιστικό του αρώματος : 'Πραγματικά δεν ξέρω γιατί αποφάσισα να το κάνω μέσα στο νερό,αλλά είναι δροσερό!Το νερό φωτίζεται από κάτω και εμφανίζεται ροζ και μωβ όπως το μπουκάλι.Ήθελα να είναι σαν να κολυμπάω στο άρωμα.Είναι πολύ ρομαντικό,πολύ αισθησιακό.Αλλά είναι διασκεδαστικό και χαριτωμένο την ίδια στιγμή' είπε.

Selena Gomez Greece.

Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Πεμ Μάης 03, 2012 6:30 pm

Ariana Lestrange έγραψε:Μία αντιπρόσωπος της Selena απάντησε σε μια θαυμάστρια στο twitter λέγοντας της ότι η Selena είναι είδη στην Σόφια της Βουλγαρίας για τα γυρίσματα του The Getaway'.
    Είναι τόσο κοντά μας, γμτο. giveup

Ariana Lestrange έγραψε:
    Η Selena μίλησε για το διαφημιστικό του αρώματος : 'Πραγματικά δεν ξέρω γιατί αποφάσισα να το κάνω μέσα στο νερό,αλλά είναι δροσερό!Το νερό φωτίζεται από κάτω και εμφανίζεται ροζ και μωβ όπως το μπουκάλι.Ήθελα να είναι σαν να κολυμπάω στο άρωμα.Είναι πολύ ρομαντικό,πολύ αισθησιακό.Αλλά είναι διασκεδαστικό και χαριτωμένο την ίδια στιγμή' είπε.
    Η φωτογράφηση του αρώματος είναι απλά Τ Ε Λ Ε Ι Α και ΟΥΑΟΥ, και μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφήσεις της Σελίνα. Έκανε πολύ καλή επιλογή! oh!

Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Παρ Μάης 04, 2012 3:24 pm

Καλουτσικη ειναι awesome

το Love you Like a Love song,Tell me something I don't know και κυριως το Hit The Lights ειναι πολυ ωραια oh!

Selena Gomez - Σελίδα 8 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Selena Gomez - Σελίδα 8 1290vg5h

RAULSON:
    Μia Melanie Hawkins
    Μia Melanie Hawkins
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7030
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012

Magical Identity
    Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.

Δημοσίευση από Μia Melanie Hawkins Σαβ Μάης 05, 2012 11:26 pm

Είναι πολύ καλή κατά την γνώμη μου.Αισιόδοξη,καλή τράγουδίστρια όμορφη,αγαπά τους θαυμαστές της και δεν δημιουργεί σκάνδαλα ,ώστε να μαζευτεί η δημοσιότητα γύρω της.Παρ'όλα αυτά δνε είμαι μεγάλη θαυμάστρια

Selena Gomez - Σελίδα 8 Tumblr_mg0k3wjWFM1r3o83uo1_500Selena Gomez - Σελίδα 8 Tumblr_ml74h1hcQT1rljoyfo1_500
    Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..

Everything looks better when the sun goes down.:
    Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Σαβ Μάης 05, 2012 11:37 pm

Τα γυρίσματα της ταινίας The Getaway θα ξεκινήσουν αύριο.Η Selena βρίσκεται στην Σόφια από την Δευτέρα με την μαμά της. Θα παίξει την κόρη ενός Αμερικάνου τραπεζίτη που στάλθηκε για δουλειά στην Σόφια.Η ομάδα θα γυρίσει σκηνές στο κέντρο της πόλης, στη Νέα Μπογιάνα και σε άλλους δρόμους της Σόφιας. Οι περισσότερες σκηνές θα είναι κατά την διάρκεια της νύχτας.

H Selena άλλαξε την φωτογραφία προφίλ και εξωφύλλου στην επίσημη σελίδα της.

Να πω ο,τι ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ DISNEY CHANNEL ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ Princess Protection Programme με Zendaya & Bella Throne. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ. To Delena ήταν πολύ καλύτερο.

Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Κυρ Μάης 06, 2012 7:39 pm

Ariana Lestrange έγραψε:Να πω ο,τι ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ DISNEY CHANNEL ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ Princess Protection Programme με Zendaya & Bella Throne. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ. To Delena ήταν πολύ καλύτερο.
    Είμαι σίγουρη ότι αν κάνουν κάτι τέτοιο θα έχει τρελή επιτυχία. Όλοι λατρεύουν τις ταλαντούχες Bella και Zendaya. Καλά ειδικά η πρώτη είναι Θεάρα. TTYLXOX ε; music
    Σπόιλερ:

Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Σαβ Μάης 12, 2012 6:08 pm

^Nαι θα κάνουν τεράστια επιτυχία. facepalm

Η Selena θα χρειαστεί να φύγει από το ξενοδοχείο Grand Hotel Sofia και να πάει σε άλλο αφού οι φαν ξημεροβραδιάζονται απ'έξω ώστε να εξασφαλίσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες δίχως να την αφήνουν σε ησυχία.Το όνομα του άλλου ξενοδοχείο παραμένει μυστικό για την ασφάλειά της.

cross

Αυτό θα είναι το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσουν οι τεχνικοί του The Getaway με το οποίο,σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας,η Selena και ο Ethan θα προσπαθήσουν να αποδράσουν στους δρόμους της Σόφια.Το αυτοκίνητο ονομάζεται Shelby Cobra και... είναι υβριδικό.Στο μπροστινό του μέρος θα τοποθετηθούν κάμερες,μικρόφωνα και όλα τα σχετικά από τους τεχνικούς ενώ δίπλα θα επιβλέπουν ο σκηνοθέτης της ταινίας,Courtney Solomon και οι παραγωγοί Yaron Levy, Moses Diamond και Chris Milburn.

H Selena για το άρωμά της:
    «Ήθελα το άρωμα μου να έχει ψηλό μπουκάλι. Ο σχεδιασμός του, μοιάζει με φόρεμα, φορεμένο από εμένα στο ‘’κόκκινο χαλί’’. Τα χείλια πάνω στο κούμπωμα έχουν πλάκα... είναι νεανικά και μπορείς να παίξεις μαζί τους!».

Πηγή

Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Σαβ Μάης 12, 2012 11:57 pm

Κάποιοι θαυμαστές της Σελίνα είπαν ότι η Selena έφυγε τρέχοντας από το ξενοδοχείο της στην Βουλγαρία και έκλαιγε. Επίσης ακούστηκε ότι ο Justin έστειλαν μήνυμα σε κάτι θαυμαστές ότι χώρισε με την Σελ, και γενικά ακούγεται ότι χώρισαν. Ελπίζω να είναι απλά φήμες. Σκεφτείτε πως θα είναι η Σελίνα μας, αν είναι αλήθεια. =/

Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Κυρ Μάης 13, 2012 4:37 pm

Λοιπόν,η Selena.. oh!
    Είναι ΘΕΑ! buttrock
    Όμορφη,φρέσκια και έχει αρκετά καλή φωνή. up
    Μ'αρέσει πολύ και σαν ηθοποιός αλλά και σαν τραγουδίστρια.
    Αγαπημένα μου τραγούδια είναι το Hit the Lights και το Who Say's. oh!

Selena Gomez - Σελίδα 8 Pamjim10

Selena Gomez - Σελίδα 8 6BKOQ7P

Selena Gomez - Σελίδα 8 Pamjim11
    Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Κυρ Μάης 13, 2012 4:40 pm

Η Σελίνα έκανε ιδιωτικό το instagram της και διέγραψε το boomgif.

Selena Gomez - Σελίδα 8 Tumblr_m3xewmZlp21rns60f

Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Τρι Μάης 22, 2012 11:39 pm

http://www.funnyordie.com/videos/5c061dfb20/fifty-shades-of-blue-with-selena-gomez

FUNNY OR DIE.
    βγήκε επιτέλους το video. oh!

Druella Black
    Druella Black
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 6304
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

Magical Identity
    Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."

Δημοσίευση από Druella Black Τετ Μάης 23, 2012 6:36 pm

Ειναι απλα Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο ti?

Selena Gomez - Σελίδα 8 Tumblr_meoln3Ct3W1rjtzkso1_500
    Humanity is a vampire's greatest weakness.
    No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
    Sometimes I let it.

♥:
    Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Τετ Μάης 23, 2012 7:02 pm

Alicia Spinnet έγραψε:Η Σελίνα έκανε ιδιωτικό το instagram της και διέγραψε το boomgif.

Selena Gomez - Σελίδα 8 Tumblr_m3xewmZlp21rns60f

Selena Gomez - Σελίδα 8 Tumblr_m4h77uGnNp1qg1h16o1_500

Alicia Spinnet έγραψε:http://www.funnyordie.com/videos/5c061dfb20/fifty-shades-of-blue-with-selena-gomez

FUNNY OR DIE.
    βγήκε επιτέλους το video. oh!

ΤΟ ΑΓΑΠΩ. rofl In Love

Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Σαβ Μάης 26, 2012 1:10 pm

H Selena τελείωσε με την ταινία στην Βουλγαρία και γύρισε στο Los Angeles όπου (λογικά) θα ασχοληθεί με την προώθηση του αρώματος της.
    Το άρωμα κυκλοφορεί στα καταστήματα "Macy" και ήδη έχει αρκετές πωλήσεις. Η Σελ άλλαξε φώτο προφίλ και background σε twitter και facebook, για την προώθηση του album.

A, και η Σελίνα είναι υποψηφία για 3 βραβεία στα tca's. Ψηφίστε την γιατί τα βραβεία είναι την μέρα των γενεθλίων της και πρέπει να κερδίσει.

Jade De LaFleur
    Jade De LaFleur
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 508
    Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Jade De LaFleur Σαβ Ιουν 02, 2012 6:51 pm

Θεααααααα και εβγαλε το Spring Breakers ΤΕΛΕΙΑ... dance!

Selena Gomez - Σελίδα 8 Sypn68
    <3
    Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Σαβ Ιουν 02, 2012 6:57 pm

Alicia Spinnet έγραψε:H Selena τελείωσε με την ταινία στην Βουλγαρία και γύρισε στο Los Angeles όπου (λογικά) θα ασχοληθεί με την προώθηση του αρώματος της.
    Το άρωμα κυκλοφορεί στα καταστήματα "Macy" και ήδη έχει αρκετές πωλήσεις. Η Σελ άλλαξε φώτο προφίλ και background σε twitter και facebook, για την προώθηση του album.

A, και η Σελίνα είναι υποψηφία για 3 βραβεία στα tca's. Ψηφίστε την γιατί τα βραβεία είναι την μέρα των γενεθλίων της και πρέπει να κερδίσει.

Vote Selena Gomez for TCA'S: Done up

Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Σαβ Ιουν 02, 2012 7:15 pm

^Μπράβοοοο! joy

Κι εγώ ψηφίζω κάθε μέρα, γιατί πρέπει να κερδίσει. :P

Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Δευ Ιουν 04, 2012 8:34 pm

First sheʼs drinking in public, and now sheʼs gotten herself arrested. Selena Gomez has definitely embraced her inner bad girl — on screen, of course.

The 19-year-old actress seems as if sheʼs having a blast on the set of “Spring Breakers” with co-stars Ashley Benson and Vanessa Hudgens. The girls have been spending the past few weeks in St. Petersburg, Fla., living in tiny bikinis and getting to do the things that would otherwise land them on the front page of every tabloid magazine.

In the film, the girls play college students who find themselves in trouble with the lawafter they knock over a fast food restaurant. Selena really liked pretending to get arrested. On Thursday she tweeted, “Spring break – busted” and posted a photo of herself and Ashley Benson leaning against a police car. Later she tweeted a photo of herself inside the squad car and wrote, “Lol Iʼm so lame. Having way too much getting arrested.”

We canʼt say we blame her; getting arrested without actually getting in trouble could be pretty fun.

Photos: :P
    Selena Gomez - Σελίδα 8 O-SELENA-GOMEZ-BUSTED-570
    Selena Gomez - Σελίδα 8 O-SELENA-IN-POLICE-CAR-570

Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet

Magical Identity

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Τετ Ιουν 06, 2012 1:08 pm

Selena Gomez - Σελίδα 8 Normal_001~1

wow. In Love

Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Τετ Ιουν 06, 2012 2:28 pm

AAAA ΤΟ ΘΕΛΩΩ panic

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 6:09 am