Πιστεύω πως είναι πολύ ταλαντούχα και η καλύτερη teenager singer
Gomez
Phineas Nigellus Black έγραψε:η σελενα ειναι θεα.
Εεεε, μακριά από το κορίτσι μου Μπορείς να είσαι ερωτευμένος μαζί της αλλά αν προχωρήσει.... δεν θα σου ξαναμιλήσω.Mysterious Wizard έγραψε:Την αγαπώ και είμαι ερωτευμένος μαζί της εδώ και δύο χρόνια...
Ξέρεις το Rock God? Πο, το λέω συνέχεια στα αγαπημένα μου τραγούδια της Σελίνας και όλοι με κοιτάνε καλά καλά γιατί δεν ξέρουν τι είναι.Mysterious Wizard έγραψε:Αγαπημένα μου κομάτια: I Love like a Love Song, A Year Without Rain, Naturally, Round & Round, Falling Down, Rock God, Off the Chain. Ίσως ξεχνάω κάποιο. Αν θυμηθώ, επανέρχομαι.
Το έχω δειΑriana Lestrange ϟ έγραψε:
Θέλω να δω το Μοντε Καρλο...παίζζει να το κατεάσω γιατί απ'όσο είδα στο τρειλερ τρελάθηκα απλά
Alicia Spinnet έγραψε:Εεεε, μακριά από το κορίτσι μου Μπορείς να είσαι ερωτευμένος μαζί της αλλά αν προχωρήσει.... δεν θα σου ξαναμιλήσω.Mysterious Wizard έγραψε:Την αγαπώ και είμαι ερωτευμένος μαζί της εδώ και δύο χρόνια...
Alicia Spinnet έγραψε:Ξέρεις το Rock God? Πο, το λέω συνέχεια στα αγαπημένα μου τραγούδια της Σελίνας και όλοι με κοιτάνε καλά καλά γιατί δεν ξέρουν τι είναι.Mysterious Wizard έγραψε:Αγαπημένα μου κομάτια: I Love like a Love Song, A Year Without Rain, Naturally, Round & Round, Falling Down, Rock God, Off the Chain. Ίσως ξεχνάω κάποιο. Αν θυμηθώ, επανέρχομαι.
Με κάνεις περήφανη.<3
Δεν μπορείςMysterious Wizard έγραψε: Πώς να της ανηρθείς το οτιδήποτε;
Αυτό ακριβώς.-Maria-Mia Granger ϟ έγραψε:Δεν έχω δει καμία που να την φτάνει.