θα ειχα ενα παρομιο γραφειο στο πως θα μπαινεις μεσα ακομα θα υπηρχαν πολυ ζωντανοι πινακες απο ισχυρους μαγους θα ειχα πολλα βιβλια απο ξορκια μαγικα πλασματα και αμυνα εναντιων των σκοτεινων δυναμεων
+25
teddy potter
greekwizards
Aurora Sinistra
Αlbus Dumbledοre
Monkey D Loofy
Μιχάλης
princessmaggie
elenaki8
Sectumsembra
Nicolas Flamel
Harry Potter Black
Maria Granger
Lydia Granger
Ronerm
Hecate
Laythar
Cassandra Black
TeoLalala
R_Sambora
snapefan3
Harry James Potter
hermaine fan 10
Nicole
Ariana Lestrange
Amelia Blackfoot
29 απαντήσεις
Το γραφείο σας
teddy potter- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Το γραφείο σας
rodolphus lestange- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2014
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°27
Θα ηταν ολοιδιο με του Αλμπους Νταμπλντορ
Magorian Greyback- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8444
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Just Nothing
- Δημοσίευση Ν°28
Θα ήταν σε ένα ψηλό όροφο έτσι ώστε όταν κοίταγε κανείς από το παράθυρο να έβλεπε το κάστρο και τη θάλασσα, το γραφείο θα ήταν ένας χώρος που θα είχε κάτω στρωμένο ένας σκούρο κίτρινο και μαύρο χαλί , δεν θα ήταν ο ίδιος χώρος με την αίθουσα που θα δίδασκα , θα είχε μία γωνία που θα είχα προσωπικά αντικείμενα και όλο το υπόλοιπο θα ήταν σχεδόν άδειο με λίγους πίνακες και πάνω στα λίγα έπιπλα θα υπήρχαν διάφορα μαγικά αντικείμενα .Η πόρτα του γραφείου μου θα ήταν ανοιχτή πάντα και σε όλους τους μαθητές , στη άλλη γωνία θα υπήρχε το τζάκι το οποίο θα έκαιγε συνέχεια ,το γραφείο θα βρισκόταν περίπου στο κέντρο μπροστά θα υπήρχαν δύο καρέκλες ξύλινες που το κάθισμα και η πλάτη θα ήταν καλημένα με μαύρο δέρμα ,βολικές για να κάθεται κάθε μαθητής και στην άλλη πλευρά κοντά στο τζάκι θα υπήρχαν δύο μαύρες δερμάτινες πολυθρόνες και ένα μικρό τραπεζάκι όπου εκεί θα καθόμουν μαζί με τον επισκεπτόμενο καθηγητή για τσάι και κουβέντα στο ταβάνι θα υπήρχε ένας μεσαίος αλλά όμορφος πολυέλαιος έτσι ώστε να υπήρχε ένας ωραίος και χαμηλός φωτισμός .Αυτά
- loyalties:
Half Blood Princess- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3458
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2014
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: draco dormiens nunquam titillandus
- Δημοσίευση Ν°29
το δικο μου γραφειο θα ηταν καπου ψηλα αλλα δεν θα εμπενε ο οποιοσδηποτε!!! για πολλους θα ηταν αορατους!!! θα εκριβα μεσα καθε λογις πλασμα και θα ηταν σκοτεινό το χειμωνα και φωτεινο το καλοκαιρι!!!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Drussila Diggory- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2014
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
- Δημοσίευση Ν°30
Το γραφείο μου θα ήταν στο πιο ψηλό πύργο του Χόγκουαρτς, όποιος θελήσει να μπει θα πρέπει να ξέρει τον κωδικό. Όταν μπαίνεις μέσα θα αντικρίζεις στους τοίχους φωτογραφίες από σημαντικές εκδηλώσεις και πορτρέτα σημαντικών και διάσημων μάγων. Το γραφείο μου θα είναι από ξύλο βελανιδιάς και πάνω θα έχει διάφορα μαγικά σύνεργα αλλά και τα διαγωνίσματα και οι εργασίες των μαθητών. Επίσης θα έχω και ένα μαγικό ντουλάπι όπου μέσα θα έχω τα βιβλία του μαθήματος όπου θα διδάσκω και θα τα δίνω σε κάθε αρχή της χρονιάς. Ο τοίχος θα είναι σε χρώμα χρυσαφί και το πάτωμα ξύλινο.
- H.P.♥: