.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+25
teddy potter
greekwizards
Aurora Sinistra
Αlbus Dumbledοre
Monkey D Loofy
Μιχάλης
princessmaggie
elenaki8
Sectumsembra
Nicolas Flamel
Harry Potter Black
Maria Granger
Lydia Granger
Ronerm
Hecate
Laythar
Cassandra Black
TeoLalala
R_Sambora
snapefan3
Harry James Potter
hermaine fan 10
Nicole
Ariana Lestrange
Amelia Blackfoot
29 απαντήσεις

Το γραφείο σας

Amelia Blackfoot
    Amelia Blackfoot
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20437
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.

Το γραφείο σας Empty Το γραφείο σας

Δημοσίευση από Amelia Blackfoot Κυρ Αυγ 28, 2011 3:04 am

Το γραφείο σας Dumbledore's_office_UE_booklet_1

Φανταστείτε ότι είστε καθηγητής ή καθηγήτρια στο Χόγκουαρτς κι έχετε ένα γραφείο ολοδικό σας.

Πώς θα ήταν;
    Σε ποιον όροφο του κάστρου θα βρισκόταν;
    Πώς θα το διακοσμούσατε;
    Θα είχατε πίνακες όπως ο Ντάμπλντορ, παράξενα πλάσματα όπως ο Λούπιν ή όλων των ειδών τα φίλτρα όπως του Σνέιπ;
    Τέλος, θα επηρέαζε το μάθημα το οποίο θα διδάσκατε το χώρο σας ή θα βάζατε στοιχεία της προσωπικότητάς σας;

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. hippie
    Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17703
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Το γραφείο σας Empty Απ: Το γραφείο σας

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Κυρ Αυγ 28, 2011 4:37 am

Λοιπόν το δικό μου γραφείο θα ήταν μεστην μόδα! Θα ήθελα οι τοίχοι να είναι ζεβρέ και να έχω μοβ καναπέδες,η έδρα μου θα ήταν σε χρώμα ανοιχτό καφέ κ η καρέκλα μοβ και αυτή,επισής θα είχα πίνακες με ολα τα καινούρια ρούχα και όταν θα έβγενε ενα καινούριο ρούχο ο πίνακας θα άλαζε μαγικά.Βασίκα το μάθημα που θα ήθελα να διδάσκω ηταν τα φίλτρα αλλα θα ήμουν και σχεδιάστρια μόδας .. θα έφτιαχνα τις στολές των παιδιών!Τώρα οι διακόσμηση θα ήταν με φωτηστικά σε περίεργα σχήματα,Φυσίκα θα είχα μια μοβ βιβλιοθήκη με βιβλία κ ενα μπαόυλο καφε για τα φίλτρα μου... Very Happy

Σπόιλερ:

Το γραφείο σας Rsz-web-photo-editor
    Nicole
    Nicole
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 162
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/08/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από Nicole Κυρ Αυγ 28, 2011 6:13 am

Θα βρισκόταν στον ψηλότερο όροφο του πύργου.Θα είχα πίνακες,λουλούδια και πολλά μαγικά πλάσματα....Οι τοίχοι θα ήταν γαλάζιοι και τα έπιπλα μου άσπρα και μάυρα.Το γραφείο μου θα ήταν ξύλινο λευκό διακοσμημένο με μπλε χρυσόλιθους.Θα είχα μια μεγάλη βιβλιοθήκη και έναν τεράστιο κρυστάλλινο πολυέλαιο στο κέντρο του δωματίου Very Happy

Το γραφείο σας 4yearsHW
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Αυγ 30, 2011 10:36 am

Το δικό μου δωμάτιο, θα ήταν εύκολο στην πρόσβαση. Θα ήταν στο 3ο οροφο. Καθώς μπαινεις, θα αντικρίζεις ένα μικρό αγαλματάκι, που θα έχει τον Άλμπους Νταμπλντορ. Αν κοιτάξεις αριστέρα και δεξιά θα δεις πολλα βιβλία. Στιβες βιβλίων πάνω σε τραπέζια. Αχούρι. Πάνω, ένας επιβλειτικος πολυελαιος κοιτάζει όλους τους επισκέπτες μου. Έπειτα, καθως ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι, βλέπουμε ενα μικρό γραφείο με εικονες απο πολύτιμους ανθρώπους που αγαπώ. Τέλος, καθώς φεύγουμε αντικρίζουμε στην πόρτα, ένα πορτρετο, με το δικο μου πρόσωπο. Που βλέπει ποιος μπαινει και με ενημερώνει.
    hermaine fan 10
    hermaine fan 10
    Πεμπτοετής στην Σχολή
    Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 237
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought:

Δημοσίευση από hermaine fan 10 Τετ Αυγ 31, 2011 3:45 pm

Το δικο μου γραφειο θα ηταν τελειο.Οι τοιχοι θα ηταν σε αποχρωσεις του κιτρινου και θα υπηρχαν κρεμασμενοι πινακες.Σε μια ακρη του δωματιου θα υπηρχε μια μεγαλη ξυλινη βιβλιοθηκη και μπροστα απο τη βιβλιοθηκη θα υπηρχε το μεγαλο ξυλινο γραφειο.

we love hermione and ron Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy griffindor
    ΤΗΕ ΒΕST COUPLE EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Harry James Potter
    Harry James Potter
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 4504
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: Be yourself cause you were born this way

Δημοσίευση από Harry James Potter Τετ Αυγ 31, 2011 8:05 pm

Λοιπόν, το γραφείο μου θα βρισκόταν κάπου πολύ ψηλά, ίσως στην κορυφή του δυτικού πύργου, όπως και του Φλίτγουικ. Θα ήταν διακοσμημένο με εντοιχιζόμενες δρύινες βιβλιοθήκες, φορτωμένες με όλων των ειδών τα βιβλία. Η έδρα μου θα είχε πάνω κάποια αγαπημένα μου αντικείμενα, όπως μια μεγάλη κλεψύδρα, ένα ρολόι, μερικά βιβλία και πένες. Κάτω θα είχε στρωμένα κόκκινα χαλιά ενώ στις γωνίες θα ήταν στηριγμένα μεταλλικά κηροπήγια και φανάρια. Δύο απλοί πίνακες θα κρέμονταν σε μια κολόνα με πράσινα τοπία. Σε μια άλλη γωνία, ένα ξύλινο τραπεζάκι γεμάτο από κορνίζες με φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων. Στο πίσω μέρος του γραφείου θα υπήρχε μια κρυφή πόρτα που θα οδηγούσε στο υπνοδωμάτιό μου. Εκεί το ζεστό μου διπλό κρεβατάκι, δύο κομοδίνα και μια μικρή ντουλάπα. Από το παράθυρο θα κρέμονταν βαριές κουρτίνες συσκότισης.

Το γραφείο σας Image?locale=en-us&w=580&h=326&position=1&sources=-generated

It has to end to begin...

Affiliation:
    snapefan3
    snapefan3
    Εκτοετής στην Σχολή
    Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 311
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: 1. Υπερασπιστικαμε την Λιθο 2. Βρηκαμε την Καμαρα 3. Ελευθερωσαμε τον Αιχμαλωτο 4. Επιλεχθηκαμε απο το Κυπελο 5. Πολεμησαμε μαζι με το Ταγμα 6. Μαθαμε πραγματα απο τον ''Πριγκιπα'' 7. Και γιναμε οι Κυριοι του Θανατου ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ!!!!!!!!

Δημοσίευση από snapefan3 Τετ Αυγ 31, 2011 9:31 pm

Πιστευω οτι θα επηρεαζε το μαθημα την διακοσμηση...Αν ημουν π.χ. καθηγητρια τον φιλτρων , η διακοσμηση μου θα ειχε θεμα τα φιλτρα...
    Οι τοιχοι θα ειχαν αποχρωσεις του μπεζ και του καφε...
    Στη μεση του δωματιου θα υπηρχε ενα ωραιο ξυλινο γραφειο... και τον αριστερο και τον δεξη τοιχο θα τον στολιζαν 2 πελωριες βιβλιοθηκες με πολλα βιβλια και διαφορα μαγικα αντικιμενα...

slytherin magician1 slytherin

Aγαπω τον Alan Rickman αλλα ο Severus Snape εκλεψε την καρδια μου!!!! In Love In Love In Love In Love
    R_Sambora
    R_Sambora
    Τριτοετής στην Σχολή
    Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 73
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από R_Sambora Κυρ Σεπ 04, 2011 11:56 pm

Άμα είχα ένα γραφείο θα ήθελα να είμαι στο τελευταίο όροφο του κάστρου για να έχει μια καταπληκτική θέα . Θα έβαζα πράγματα που θα έδειχναν τον χαρακτήρα μου . Επίσης εικόνες όπως ο Ντάμπλντορ . Θα υπήρχαν ενοήτε και δυο με τρεις βιβλιοθήκες . Αυτά .

Το γραφείο σας Gryffindor_logo__design_for_t-shirt_
    TeoLalala
    TeoLalala
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 25
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2011

Magical Identity
    Today's thought: Τιποτα σημαντικο

Δημοσίευση από TeoLalala Σαβ Σεπ 10, 2011 1:59 am

Nicole έγραψε:Θα βρισκόταν στον ψηλότερο όροφο του πύργου.Θα είχα πίνακες,λουλούδια και πολλά μαγικά πλάσματα....Οι τοίχοι θα ήταν γαλάζιοι και τα έπιπλα μου άσπρα και μάυρα.Το γραφείο μου θα ήταν ξύλινο λευκό διακοσμημένο με μπλε χρυσόλιθους.Θα είχα μια μεγάλη βιβλιοθήκη και έναν τεράστιο κρυστάλλινο πολυέλαιο στο κέντρο του δωματίου Very Happy

καλα μες στο μυαλο μου εισαι?
    απλα θα προτιμουσα πιο πολυχρωμα επιπλα ΠΟΛΛΑ διακοσμητικα και λαχανι τοιχους :3

I LIKE COOKIES

cookies
    Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Σαβ Σεπ 10, 2011 2:08 am

Το δικό μου λογικά θα αντανακλούσε την προσωπικότητά μου, αλλά και το μάθημα σε μικρότερο βαθμό Razz Θα βρισκόταν κάπου ψηλά, ίσως κοντά στον κοιτώνα του Ράβενκλοου. Οι τοίχοι δεν θα ήταν βαμμένοι, θα άφηνα την πέτρα του κάστρου να φαίνεται αλλά θα κρεμούσα ταπισερί και πίνακες με μεσαιωνικά θέματα. Τα έπιπλα θα ήταν από τριανταφυλλιά, στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Ακόμα θα είχα ράφια με βιβλία και διακοσμητικά όπως δράκους, σπαθιά και άλλα όπλα, banners κλπ. Φωτισμός; Απλίκες και κεριά <3

Το γραφείο σας Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Laythar
    Laythar
    Τριτοετής στην Σχολή
    Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 51
    Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Laythar Σαβ Σεπ 10, 2011 4:13 pm

Σαν εργαστήρι αλχημιστή το φαντάζομαι... κάπου κοντά στις παρυφές του Απαγορευμένου Δάσους...!

Laythar
    Hecate
    Hecate
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Δευ Οκτ 03, 2011 11:06 pm

Θα ήταν σε έναν από τους πιο έρημους διαδρόμους του Χόγκουαρτς και θα είχε θέα στη λίμνη και το δάσος (δεν με νοιάζει πως, βάλτε τη λίμνη δίπλα στο δάσος ασν δεν είναι ήδη Razz ). Θα ήταν ευρύχωρο αλλά όχι τεράστιο. Θα είχε μεγάλα παράθυρα και τοίχους σε απόχρωση του μπεζ/εκρού. Τα έπιπλα θα ήταν από σκούρο ξύλο, καστανιά ή καρυδιά. Θα υπήρχε ένα μεγάλο γραφείο, μια άνετη καρέκλα για μένα, καρέκλες επισκεπτών, μία ψηλή βιβλιοθήκη με σκάλα που θα κάλυπτε έναν τοίχο και μια άνετη, μεγάλη πολυθρόνα με υποπόδιο, μαξιλάρια και ριχτάρια. Στο γραφείο και όπου υπήρχε ελεύθερος χώρος θα υπήρχαν διάφορα steampunk μπιχλιμπίδια και μαραφέτια. Το πάτωμα θα ήταν πέτρινο και θα ήταν στρωμένο ένα μεγάλο χαλί. Δίπλα σε ένα από τα παράθυρα θα ήταν στημένο ένα τηλεσκόπιο. Θα υπήρχε μια πόρτα που θα ένωνε με το υπνοδωμάτιο μου και μία άλλη, κρυμμένη στη βιβλιοθήκη που θα οδηγούσε σε πέρασμα που βγάζει έξω απ' το κάστρο.
    Το υπνοδωμάτιο θα είχε και αυτό έπιπλα από σκούρο ξύλο, ένα vanity table, ένα μεγάλο κρεβάτι με ουρανό και κουρτίνες που να ταιριάζουν. Σε έναν τοίχο θα υπήρχε κολάζ κινούμενων φωτογραφιών από μαγκλ ταινίες (κάτι σαν τυπωμένα gifs awesome ). Επίσης θα είχα walk-in ντουλάπα και δικό μου μπάνιο με μπανιέρα σαν και αυτή που έχει το μπάνιο των επιμελητών oh!

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Το γραφείο σας Ws1999D
    Ronerm
    Ronerm
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 12534
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια

Δημοσίευση από Ronerm Τρι Οκτ 04, 2011 2:01 pm

Τι ωραιο τόπικ... έχω να γράψω πολλά.

Πρώτο και βασικότερο θα ήταν να βρίσκεται στον ψηλότερο πύργο του κάστρου και να έχει φανταστικη θέα δλδ... όλα τα γύρω μέρη. (λίμνη, δάσος, Χόγκσμιντ...) Η είσοδος θα ήταν κάπως στυλ Ντάμπλντορ αλλά πιο απλή. Δηλαδή ένας ωραίος τεράστιος, πέτρινος (αλλά και βαμμένος) φοίνικας θα βρισκόταν μπροστά στην πόρτα και μετά αφού έλεγα το σύνθημα ή έκανα ένα ειδικό ξόρκι και θα εμφανιζόταν η πόρτα. Μεγάλη, μαρμάρινη, σκαλισμένα φίδια πάνω της (γτ θα ήμουν ο Επικεφαλής του Σλίθεριν και ΤΕΛΟΣ). Μέσα θα ήταν impressive. Φυσικά θα κρατούσα χαρακτήρα Χογκουαρτσιανό. Πέτρινοι τοίχοι ένα απλό μαρμάρινο πάτωμα και κλασσικά έπιπλα. Ένα γραφείο απο ξύλο και πιο συγκεκριμένα από μαόνι γεμάτο με αντικείμενα με σημασία για εμένα. (όπως κάποιο σημαντικό δώρο, κάποιο οικογενειακό κειμήλιο ίσως ή κάτι τέλος πάντων) Δύο τεράστιες και πανύψηλες βιβλιοθήκες από μαόνι και αυτές. Με χιλιάδες βιβλία όλων των ειδών (από ιστορίες της μαγείες και εγκυκλοπαίδιες, μέχρι βιβλία για παραμύθια.
    Στους τοίχους θα είχα κρεμασμένους πίνακες πολύ σημαντικών προσώπων για εμένα. (φίλων μου, συγγενών μου και όχι μονο) ενώ θα είχα και εγώ μια τεράστια συλλογή σαν αυτή του Ντάμπλι με μικροαντικείμενα.
    Γύρω γύρω θα υπήρχαν τραπεζάκια ίσως φορτωμένα με βιβλία, ίσως με λουλούδια πάντς με κάτι επάνω τους. Στο ταβάνι δύο τεράστιοι πολυέλαιοι πολύ εντυπωσιακοί. Πίσω από το γραφείο μου υπάρχει μια πόρτα που οδηγεί στο μικρό υπνοδωμάτιο μου που έχει αυτά τα μάγια που έχει και η Μεγάλη Τραπεζαρία (που φαίνεται δλδ σαν να μην έχει ταβάνι. Το κρεβατι θα ήταν μπλε και με ουρανό ενώ θα είχα όπως λέει και η Κατερίνα από πάνω ενα μπανιο σαν των Επιμελητών

Το γραφείο σας Rdv7kyzwppuxqw19ij6qk27

Wands up for our queen J.K.Rowling
    Lydia Granger
    Lydia Granger
    παίκτης/ρια Quidditch
    παίκτης/ρια Quidditch

Αριθμός μηνυμάτων : 822
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Lydia Granger Τρι Οκτ 04, 2011 3:23 pm

Θα είχε την καλύτερη θέα.Θα το είχε άνετους και μοντέρνους καναπέδες και το γραφείο μου θα ήταν από άσπρο ξύλο.Θα το΄είχα διακοσμήσει με πινακές ένα ενυδρείο με πλάσματα από τη λίμνη (όχι γκρίντλου βέβαια) και λάβαρα του κιτώνα μου.

Το γραφείο σας Jon-arya-gif-1-final"It's name is needdle..."
    h.c.t.:
    Το γραφείο σας Rvokd
    Maria Granger
    Maria Granger
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι

Αριθμός μηνυμάτων : 6382
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.

Δημοσίευση από Maria Granger Τρι Οκτ 18, 2011 4:04 pm

Το γραφείο θα είχε μία ατμόσφαιρα κλασσική(και μοντέρνα και παραδοσιακή).Επειδή θα δίδασκα Άμυνα θα είχα μέσα στοιχεία σαν το γραφείο του Λούπιν αλλά στο πιο ουδέτερο...Θα είχα μέσα διάφορους πίνακες που θα σχετίζονταν με την ειδικότητα μου και το γραφείο θα ήταν στον 4ο όροφο.

Το γραφείο σας 6yearsHW3

Το γραφείο σας Banner-huff
    Harry Potter Black
    Harry Potter Black
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Harry Potter Black Παρ Ιαν 13, 2012 10:31 pm

θα βρικοταν σε φυλο σημειο.και θα ητεν μεσα στην μοδα.θα ηταν κιτρινο και μπλε.και θα κρεμοταν ενας ωραιος πολυελεος

Το γραφείο σας Funny-animal-gifs-toucan-i-come-out-now
    Nicolas Flamel
    Nicolas Flamel
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 2135
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2012

Magical Identity
    Today's thought: Δύο πραγματά είναι άπειρα,το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου.Αν και για το πρώτο έχω τις επιφυλάξεις μου.

Δημοσίευση από Nicolas Flamel Σαβ Ιαν 14, 2012 6:02 pm

το γραφειο μου θα βρισκοταν στην κορυφη του Χογκουαρτς και θα ειχε κατι το μυστηριωδες.Θα το διακοσμουσα με αρκετους επιβλητικους πινακες,θα ειχε διαφορα τρομαχτικα ζωακια{θα μου αρεσε να μου κανουν συντροφια}και δεν θα ηταν πολυ φωτεινο

Slytherin Fiction Team

Σπόιλερ:
    Sectumsembra
    Sectumsembra
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 5829
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011

Magical Identity
    Today's thought: Life sucks.Get a helmet!

Δημοσίευση από Sectumsembra Τρι Μαρ 13, 2012 9:53 pm

Η αίθουσα θα ήταν σε μια μυστική αίθουσα όπου θα έμπαιναν μόνο με σύνθημα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.Οι τοίχοι θα ήταν γεμάτοι κλουβιά με πλάσματα και το πάτωμα πέτρινο.Θα είχα πολλά τραπέζια που θα είχαν πάνω διάφορα πλάσματα για εξάσκηση.Θα έψαχνα να βρω μπόγκαρτ για να το κρύβω σε μια ντουλάπα ώστε να το Ρεντικιουλωνω κάθε μέρα για να γελάω.Η οροφή θα είχε Αβάντες και Εξπέλλιαρμους να συγκρούονται.Πάνω στο γραφείο μου θα είχα ένα τετράδιο με μια μαγική πένα ώστε να σημειώνει το μάθημα που κάνω κάθε φορά.

Το γραφείο σας Tumblr_ovdiwtlMXU1u034pso1_500
    Slytherin Fiction Team
    elenaki8
    elenaki8
    Πεμπτοετής στην Σχολή
    Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 296
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2012

Magical Identity
    Today's thought: Ανήκεις εκεί που είναι η καρδιά σου!!!

Δημοσίευση από elenaki8 Τετ Απρ 11, 2012 6:54 pm

Το γραφείο μου θα ήθελα να ήταν στον πιο ψηλό πύργο του Χόγκουαρτς για να έχω και ωραία θέα.Άμα ήμουν καθηγήτρια στο Χόγκουαρτς θα ήθελα να είχα το μάθημα των ξορκιών πιστεύω πως είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον μάθημα και ένα από τα πιο σημαντικά.Στο γραφείο μου θα υπήρχαν διάφοροι πίνακες με διάφορα σπουδαία άτομα.Επίσης επειδή μου αρέσει μερικές φορές να χαζεύω και τα αστέρια θα είχε και ένα τηλεσκόπιο για να τα κοιτάω.Θα είχε ένα απλό αλλά μεγάλο γραφείο για να απλώνω όλα μου τα βιβλία και τα άλλα πράγματά μου.Θα είχε μερικές άνετες καρέκλες γιατί θα περνούσα πολλές ώρες στο γραφείο μου και θα ήθελα να είναι άνετα.Ύστερα θα είχε μία μοκέτα που θα κάλυπτε όλο το πάτωμα του γραφείου.Θα είχα ένα ντουλάπι με διάφορα ποτά για να δίνω σε όποιον έρχεται να μου μιλήσει.Τέλος θα είχα άλλο ένα ντουλάπι το οποίο θα το κλείδωνα με ξόρκια και μέσα του θα υπήρχε μία κιβωτός των στοχασμών και διάφορα άλλα πράγματα τα οποία δεν θα επιθυμούσα να δει κάποιος.

Το γραφείο σας Images?q=tbn:ANd9GcQ5yK0YKC5AkaIKwr8i6iixWVXPpI1Pi3jVoqM_JBdInPPn7ZQopg
    princessmaggie
    princessmaggie
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 414
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2012

Magical Identity
    Today's thought: I Solemnly Swear That I Am Up To No Good....

Δημοσίευση από princessmaggie Παρ Ιουλ 06, 2012 1:12 am

Θα ήθελα να είναι κάπου ψηλά..πχ στον τρίτο όροφο να ειναι μετρίου μεγέθους..ζεστό και φωτεινό...και φυσικά γεμάτο με αντικείμενα της δουλειάς μου..Κάπου εκεί θα είχα και μια μικρή κρεβατοκάμαρα!!!
    Μιχάλης
    Μιχάλης
    Τριτοετής στην Σχολή
    Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 75
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Μιχάλης Πεμ Ιουλ 12, 2012 8:36 pm

Λοιπόν στο γραφείο μου θα είχα ένα τζάκι και απάνω του θα είχα τα αγαπημένα μου πρόσωπα θα ήθελα να βρίσκετε στο κέντρο του σχολείου ώστε να έχω τον έλεγχο των μαθητών μου θα ήθελα να είχα το κατοικίδιο μου και να έχω πολλά φίλτρα
    Monkey D Loofy
    Monkey D Loofy
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 43
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Monkey D Loofy Πεμ Ιουλ 12, 2012 11:51 pm

περίεργα φυτά(π.χ. σαρκοφάγα)και μαγικά πλάσματα
    Αlbus Dumbledοre
    Αlbus Dumbledοre
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 649
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012

Magical Identity
    Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!

Δημοσίευση από Αlbus Dumbledοre Κυρ Νοε 04, 2012 2:09 pm

Θα βρισκόταν στον πύργο που είναι και του διευθυντή.Θα είχε τζάκι μια βιβλιοθήκη με 10 ράφια και θα ήταν καλυμένα
    τα 8.Το γραφείο θα ήταν 1,8μέτρα και από μπροστά του θα ήταν ένα τζάμι ύψους 2μέτρων και μήκους 1,75μέτρων!!!Δίπλα στο τζάκι θα ήταν μια πολυθρόνα όπου θα ξεκουραζόμουν! summer1

Albus Dumbledore

Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!

I solemny swear that I'm up to no good :P

...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
    λένε πως είν'ο κρίνος
    μα στη δικήυ σου ομορφιά
    μαραίνεται και 'κείνος!!!...
    Aurora Sinistra
    Aurora Sinistra
    Μαγικός Ζωολόγος
    Μαγικός Ζωολόγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Κυρ Νοε 04, 2012 2:50 pm

θα βρισκόταν σε ένα ψηλό πύργο και θα το διακοσμούσα ανάλογα με το μάθημα που θα δίδασκα ίσως όμως να είχα και τιποτα πορτρέτα φωτογραφίες πίνακες κτλ

Το γραφείο σας Untitl10
    greekwizards
    greekwizards
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 450
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2013

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από greekwizards Τρι Νοε 19, 2013 8:06 pm

εμενα το γραφειο μου θα ειναι στον 2 οροφο για να μπεις μεσα θα πρεπει να πεις ενα ξορκι οπως το γραφειο του νταμπλαντορ μεσα θα ειχα εναν τοιχο γεματο με ζωντανους πινακες στον τοίχο πισω απο την καρεκλα που θα καθομουν θα ηταν μια μεγαλη βιβλιοθηκη με πολλα βιβλια για ξορκια ή για φιλτρα ή για μαγικα πλασματα ενω η κορυφη του δωματιου θα ηταν μαγεμενη οπως η μεγαλη τραπεζαρια

griffindor griffindor griffindor grifn2 grifn2 grifn2 

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 3:01 am