Σίγουρα με χαλάει το ότι λείπουν κάποια κομμάτια του βιβλίου ...όπως πχ πολύ βασικές αναμνήσεις του Βόλτεμορτ...και αναρωτιέμαι χωρίς αυτές πως θα βρει τους πεμτουσιωτες στην 7η ταινια?!!
Ο Μπιλ κ η Φλερ??
Επίσης η τιάρα που δεν την δείχνει καν στο δωμάτιο!!!Και στη συγκεκριμενη σκηνη,που τον έχει πάρει η Τζινι από το χέρι να πανε να κρύψουν το βιβλίο ..ολή αυτη η μεταποίηση συν το ρομαντικο της κομματι που σ'αυτη τη φαση δε μου κολλούσε ..δε μου άρεσε...
Απ΄την άλλη υποθέτω οτι μ αυτον τον τροπό θελαν να τονισουν οτι οι ηρωες βρισκονται στην εφηβεια...
Μου αρεσαν -κλασικα-τα σκηνικα...η φωτογραφια..οι ερμηνειες,βλεπεις πως εχουν ωριμασει λιγακι απο ερμηνευτικης αποψης (προσωπικα,παλιοτερα ειχα παραπονα απο τον daniel)
Η Ελενα Μποναμ Καρτερ..απλα θεα!!
Επισης αυτα που προσθεσαν(με εξαιρεση το παραπανω) εδεναν κατα καποιο τροπο και δε με "πειραξαν"
Και ενα ακομη ειναι οτι ξεφευγει πλεον απο το κλασικο pattern :σπιτι με τους Νταρσλι-μπαροου-χογκουαρτς-δραση-τελος σχολικης χρονιας
Εχει αρκετα κωμικα -αστεια σημεια (ατακες,γκριματσες κτλ)
Τα εφε επισης τα βρηκα ωραια...και αυτος ο ηχος (..τυμπανο,τι ηταν) που ακουγεται στο βαθος καθ ολη τη διαρκεια της ταινιας ...σε κανει να αισθανεσαι οτι κατι υποβοσκει κατι μενεται...
οποτε σε γενικες γραμμες νομιζω ηταν καλη!