Πιστεύετε σε αυτές ή λέτε ότι κάποιος απλά σας κάνει πλάκα;
+7
FLEUR258
Εlectra Black
Hermione Black
Bella Black
FoNikos21
Jace Wayland
Amelia Blackfoot
11 απαντήσεις
Συμπτώσεις
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°1
Συμπτώσεις
Πείτε μας τις πιο τρελές/παράξενες/κουφές/κλπ συμπτώσεις που σας έχουν συμβεί.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Συμπτώσεις
Συμπτωση No1.
Συμμαθήτρια και στο σχολείο, και στο Χόγκουαρτς με την Μυρτώ ( Helena Ravenclaw ). Και στην αρχή δεν ξέραμε πως ήμασταν εμείς οι 2. Ειμαστε ελεος!!! Ναι !
Συμμαθήτρια και στο σχολείο, και στο Χόγκουαρτς με την Μυρτώ ( Helena Ravenclaw ). Και στην αρχή δεν ξέραμε πως ήμασταν εμείς οι 2. Ειμαστε ελεος!!! Ναι !
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°3
Οτι σκεφτομουν την ταινια συμμοριες της Νεας Υορκης χωρις να δω καποια διαφημιση ορ σαμθινγκ και την ιδια μερα που το σκεφτομουν ειδα πως την ειχε στην τηλεοραση
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°4
Μια από τις πιο χαρακτηριστικές μου συμπτώσεις : πάρα πολλές φορές που ανακαλύπτω στο youtube ένα παλιό τραγούδι, με το οποίο κολλάω, μέσα στις επόμενες μέρες θα το ακούσω σίγουρα και κάπου έξω ή τυχαία στο ραδιόφωνο!
Bella Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8350
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
- Δημοσίευση Ν°5
Έκανα chat roulette για πλάκα με μια φίλη μου στο φβ, και απ'όλο τον κόσμο στον πλανήτη, πετύχαμε τον γείτονά μου...
Women in our position must make the best of their circumstances...
- growing strong:
- Μονρόες Γιατί Είμαστε Μοντέλα
ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΪ
Σteam, γιατί νιώθουμε
Οι Καμμενοι Του Τσατ... γτ το τσατ πηρε φωτια
Hermione Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 11974
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°6
χθες το βράδυ τραγουδούσα το τραγούδι απ' τη μάγια τη μέλισσα
μόλις ξύπνησα άνοιξα την τιβι και πέτυχα την μαγια τη μέλισσα
μόλις ξύπνησα άνοιξα την τιβι και πέτυχα την μαγια τη μέλισσα
- Σπόιλερ:
- και έκατσα και είδα όλο το επισόδειο για να την τιμήσω
Εlectra Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 3600
Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Don't regret anything you do, 'cause in the end, it makes you who you are...
- Δημοσίευση Ν°7
Με την κολλητή μου πάντα σκεφτόμαστε και λέμε τα ίδια ακριβώς πράγματα!
- Σπόιλερ:
- Πλέον καμιά απ' τις δυο μας δεν πιστεύει στις συμπτώσεις!
I still want to drown whenever you leave
Please teach me gently and how to breathe...
- Σπόιλερ:
- [/center]
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°8
Μια από τις πιο κουλές μου συμπτώσεις ever:
Στην πέμπτη δημοτικού μετακόμισα.Συνάντησα εδώ μια φίλη η οποία είχε μετακομίσει και εκείνη και είχε έρθει από Ζωγράφου και είμαστε φίλες μέχρι και σήμερα.
Τώρα η παιδική μου φίλη από το δημοτικό μετακόμισε και πήγε Παιανία.Η παιδική φίλη της φίλης μου που γνώρισα εδώ μετακόμισε και εκείνη από Ζωγράφου και πήγε Παιανία και έγινε φίλη με την παιδική μου φίλη.
(Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ)
Οπότε καταλήξαμε σταυρωτά,γνωστές κλ.
Πολύ περίεργη σύμπτωση.
Μερικές συμπτώσεις γενικά πιστεύω ότι ήταν γραφτό να γίνουν οπότε δεν τις λέω συμπτώσεις.
Στην πέμπτη δημοτικού μετακόμισα.Συνάντησα εδώ μια φίλη η οποία είχε μετακομίσει και εκείνη και είχε έρθει από Ζωγράφου και είμαστε φίλες μέχρι και σήμερα.
Τώρα η παιδική μου φίλη από το δημοτικό μετακόμισε και πήγε Παιανία.Η παιδική φίλη της φίλης μου που γνώρισα εδώ μετακόμισε και εκείνη από Ζωγράφου και πήγε Παιανία και έγινε φίλη με την παιδική μου φίλη.
(Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ)
Οπότε καταλήξαμε σταυρωτά,γνωστές κλ.
Πολύ περίεργη σύμπτωση.
Μερικές συμπτώσεις γενικά πιστεύω ότι ήταν γραφτό να γίνουν οπότε δεν τις λέω συμπτώσεις.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°9
Είχα πάει ταξίδι και εκεί που ήμουν συνάντησα δυο φορές σε διαφορετικά σημεία μια γειτόνισσά μου που είχε πάει στο ίδιο μέρος. Και δεν το είχαμε προγραμματίσει. Επίσης κάποτε σκεφτόμουν ότι θα ήθελα πολύ να έχω όλες τις ταινίες ΧΠ σε dvd και από την επόμενη μέρα άρχισε να τις βάζει η εφημερίδα.
Δεν είναι ότι πιστεύω πως ατές οι συμπτώσεις είναι "μαγικές" αλλά σίγουρα κάποιες είναι πολύ περίεργες.
Δεν είναι ότι πιστεύω πως ατές οι συμπτώσεις είναι "μαγικές" αλλά σίγουρα κάποιες είναι πολύ περίεργες.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°10
Εγω την ιδια μερα γεννεθλια με την καθηγητρια των αγγλικων.
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Εlectra Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 3600
Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Don't regret anything you do, 'cause in the end, it makes you who you are...
- Δημοσίευση Ν°11
FoNikos21 έγραψε:Μια από τις πιο χαρακτηριστικές μου συμπτώσεις : πάρα πολλές φορές που ανακαλύπτω στο youtube ένα παλιό τραγούδι, με το οποίο κολλάω, μέσα στις επόμενες μέρες θα το ακούσω σίγουρα και κάπου έξω ή τυχαία στο ραδιόφωνο!
Αυτό!
I still want to drown whenever you leave
- Σπόιλερ:
- [/center]
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°12
H ζωή μου είναι μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις Δεν είναι όμως σημαντικές για αυτό θυμάμαι ελάχιστές Είναι του στυλ σαν αυτή στο προηγούμενο ποστ.
- RAULSON:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°13
Να έχει τύχει να σκέφτομαι ένα άτομο και να με παίρνει τηλ.
Μια από τις πιο πρόσφατες συμπτώσεις:Διάβαζα το μπλογκ μιας γυναίκας πολύ καιρό.2 χρόνια σίγουρα.Κάπου έγραψε λοιπόν που μένει,και έβαλε και φώτο.Και συνειδητοποίησα ότι μένει πάνω από το σχολείο μου,2 τετράγωνα πιο πάνω.Απίστευτο?
Και έχει ξανά συμβεί παρόμοιο.Που ήμουνα έξω σ'ενα live στο Γκάζι.Καθώς πήγανα στην τουαλέτα είδια κάποιον που κάτι μου θύμιζε και ήτανε ένας άλλος bloger που αυτουνού το μπλογκ το διαβάζω καιρό,και μιλάμε καμιά φορά στο φβ.Και με αναγνώρισε,και λέω άστο καλό.
Γενικότερα το γεγονός ότι η Αθήνα είναι τόσο μεγάλη,αλλά του τ'ότι έχει τύχει να πετύχω αρκετές φορές άτομα τυχαία στο κέντρο κιόλας είναι κάτι απίστευτο.
Μια φορά ήμουν στο Μοναστηράκι,και ξαφνικά είδα μπροστά μου την κολλητή μου(θα πρέπει να είχαμε βγει με τα παιδιά από το hw εκείνη την ημέρα) Σαν χαζά κάναμε.Γενικότερα άμα βρεθούμε κάπου από σύπτωση μαζί κάνουμε σαν χαζές.Όπως μια φορά που συνειδητοποιήσαμε ότι θα πάμε στο ίδιο θεατρικό την ίδια ημερομινία,η συζήτηση ήτανε κάπως έτσι:
"Θα πάμε στο Αμάρτημα της Μητρος μου."
"ΑΑ,και εμείς!Πότε?"
"Την Κυριακή!"
"Τι λές ??Και εμείς!!Τι ώρα??"
"9"
"ΑΑΑΑ ΚΑΙΙΙ ΕΜΕΙΣ"
"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
"ΑΑΑΑΑΑ"
Ουρλιάζαμε.
Μια άλλη φοβερή σύμπτωση:να κάνει η αγαπημένη σου σειρά,γύρισμα στο σχολείο σου,ανακτίμητο!
Να βρίσκεις στην σχολή άλλες 2 κοπέλες με το ίδιο επώνυμο με το δικό σου,και μετά να γίνεσται φίλες.
Ενώ λείπεις όλη μέρα από το σπίτι,όπως και η αδερφή σου με την παρέα της,να πηγαίνεται το μεσημάρι στο ΙΔΙΟ σουβλατζίδικο στο ΚΕΝΤΡΟ.
Η κυρία σου να έχει εξοχικό στο ίδιο μέρος με την κολλητή σου.
ΑΑ επίσης όταν ήμουνα μικρή,είχαμε πάει διακοπές στην Ζάκυνθο.Και την ίδια περίοδο στο ίδιο μέρος είχανε πάει και οι γονείς ενός φίλου μου,μαζί με τομ φίλο μας.Και οι γονείς του κάνανε παρέα με τους γονείς μας.Έτσι κανονίζαμε και πηγαίναμε παρέα θάλασσα,βγαίναμε τα βράδια.Αχ από τις ωραιότερες διακοπές.
Αυτά θυμάμαι τώρα,άμα είναι θα ξανά έρθω.
Πολύ κουλές και ωραίες συμπτώσεις.<3
Μια από τις πιο πρόσφατες συμπτώσεις:Διάβαζα το μπλογκ μιας γυναίκας πολύ καιρό.2 χρόνια σίγουρα.Κάπου έγραψε λοιπόν που μένει,και έβαλε και φώτο.Και συνειδητοποίησα ότι μένει πάνω από το σχολείο μου,2 τετράγωνα πιο πάνω.Απίστευτο?
Και έχει ξανά συμβεί παρόμοιο.Που ήμουνα έξω σ'ενα live στο Γκάζι.Καθώς πήγανα στην τουαλέτα είδια κάποιον που κάτι μου θύμιζε και ήτανε ένας άλλος bloger που αυτουνού το μπλογκ το διαβάζω καιρό,και μιλάμε καμιά φορά στο φβ.Και με αναγνώρισε,και λέω άστο καλό.
Γενικότερα το γεγονός ότι η Αθήνα είναι τόσο μεγάλη,αλλά του τ'ότι έχει τύχει να πετύχω αρκετές φορές άτομα τυχαία στο κέντρο κιόλας είναι κάτι απίστευτο.
Μια φορά ήμουν στο Μοναστηράκι,και ξαφνικά είδα μπροστά μου την κολλητή μου(θα πρέπει να είχαμε βγει με τα παιδιά από το hw εκείνη την ημέρα) Σαν χαζά κάναμε.Γενικότερα άμα βρεθούμε κάπου από σύπτωση μαζί κάνουμε σαν χαζές.Όπως μια φορά που συνειδητοποιήσαμε ότι θα πάμε στο ίδιο θεατρικό την ίδια ημερομινία,η συζήτηση ήτανε κάπως έτσι:
"Θα πάμε στο Αμάρτημα της Μητρος μου."
"ΑΑ,και εμείς!Πότε?"
"Την Κυριακή!"
"Τι λές ??Και εμείς!!Τι ώρα??"
"9"
"ΑΑΑΑ ΚΑΙΙΙ ΕΜΕΙΣ"
"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
"ΑΑΑΑΑΑ"
Ουρλιάζαμε.
Μια άλλη φοβερή σύμπτωση:να κάνει η αγαπημένη σου σειρά,γύρισμα στο σχολείο σου,ανακτίμητο!
Να βρίσκεις στην σχολή άλλες 2 κοπέλες με το ίδιο επώνυμο με το δικό σου,και μετά να γίνεσται φίλες.
Ενώ λείπεις όλη μέρα από το σπίτι,όπως και η αδερφή σου με την παρέα της,να πηγαίνεται το μεσημάρι στο ΙΔΙΟ σουβλατζίδικο στο ΚΕΝΤΡΟ.
Η κυρία σου να έχει εξοχικό στο ίδιο μέρος με την κολλητή σου.
ΑΑ επίσης όταν ήμουνα μικρή,είχαμε πάει διακοπές στην Ζάκυνθο.Και την ίδια περίοδο στο ίδιο μέρος είχανε πάει και οι γονείς ενός φίλου μου,μαζί με τομ φίλο μας.Και οι γονείς του κάνανε παρέα με τους γονείς μας.Έτσι κανονίζαμε και πηγαίναμε παρέα θάλασσα,βγαίναμε τα βράδια.Αχ από τις ωραιότερες διακοπές.
Αυτά θυμάμαι τώρα,άμα είναι θα ξανά έρθω.
Πολύ κουλές και ωραίες συμπτώσεις.<3
- <3:
For you...
Alviva Black- Παράφρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°14
Λοιπόν ας γράψω μειρκές από τις τελευταίες μέρες.
1.Πήγα στον Ορθοδοντικό.Δίπλα σε κάθε ασθενή υπάρχει ένας υπολογιστής που στην άκρη λέει : α) Τα ονόματα των ανθρώπων που έχει ραντεβού εκείνη την μέρα και β)τα ονόματα των ασθενών που βρίσκονται εκείνη την ώρα στο ιατρείο.Στην λίστα είδα τα ονοματεπώνυμα : α) ενός μέλους του φόρουμ ( που μάλιστα βρισκόταν μέσα στο ιατρείο ),β) ενός συμμαθητή μου από το φροντ ( εντάξει,έχει συνηθισμένο όνομα ) και γ)κάποιον με το επίθετο μιας φίλης της μητέρας μου ( αυτό δεν είναι και πολύ συνηθισμένο:P )
2.Χτες άκουσα ένα cover του 'We found love' της Rihanna στο youtube.Σημείωση : είχα πολύυυυ καιρό να ακούσω το τραγούδι και το είχα σχεδόν ξεχάσει Mετά από λίγο πάω στην τηλεόραση και γυρνάω στο Mtv.Μαντέψτε ποιο τραγούδι είχε !
3.Πριν έπαιζα μπιλιάρδο στο facebook και ένας αντίπαλός μου είχε εικόνα μια φώτο του Brad Pitt.Μετά οι γονείς μου μου είπαν να βάλω κάτι τραγούδια στο youtube.Η πρώτη φώτο που εμφανίστηκε στο βίντεοκλιπ ( εκτός από την τραγουδίστρια ) ήταν αυτή η ίδια φώτο του Brad Pitt.
4.Επίσης το κανάλι το οποίο είχε ανεβάσει κάτι άλλα τραγούδια που ακούσαμε είχε το όνομα ενός συμμαθητή μου
5.Πριν λίγες μέρες είχε μια διαφήμιση στην τηλεόραση ( ένας Θεός ξέρει για τι ) και ανέφεραν το όνομα μιας γυναίκας που είναι ιδιοκτήτρια ενός ... κάποιου πράγματος τελοσπάντων Έχει το όνομα μια φίλης μου και το επίθετο μιας άλλης φίλης μου οι οποίες έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα
Έγιναν κι άλλα αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα
1.Πήγα στον Ορθοδοντικό.Δίπλα σε κάθε ασθενή υπάρχει ένας υπολογιστής που στην άκρη λέει : α) Τα ονόματα των ανθρώπων που έχει ραντεβού εκείνη την μέρα και β)τα ονόματα των ασθενών που βρίσκονται εκείνη την ώρα στο ιατρείο.Στην λίστα είδα τα ονοματεπώνυμα : α) ενός μέλους του φόρουμ ( που μάλιστα βρισκόταν μέσα στο ιατρείο ),β) ενός συμμαθητή μου από το φροντ ( εντάξει,έχει συνηθισμένο όνομα ) και γ)κάποιον με το επίθετο μιας φίλης της μητέρας μου ( αυτό δεν είναι και πολύ συνηθισμένο:P )
2.Χτες άκουσα ένα cover του 'We found love' της Rihanna στο youtube.Σημείωση : είχα πολύυυυ καιρό να ακούσω το τραγούδι και το είχα σχεδόν ξεχάσει Mετά από λίγο πάω στην τηλεόραση και γυρνάω στο Mtv.Μαντέψτε ποιο τραγούδι είχε !
3.Πριν έπαιζα μπιλιάρδο στο facebook και ένας αντίπαλός μου είχε εικόνα μια φώτο του Brad Pitt.Μετά οι γονείς μου μου είπαν να βάλω κάτι τραγούδια στο youtube.Η πρώτη φώτο που εμφανίστηκε στο βίντεοκλιπ ( εκτός από την τραγουδίστρια ) ήταν αυτή η ίδια φώτο του Brad Pitt.
4.Επίσης το κανάλι το οποίο είχε ανεβάσει κάτι άλλα τραγούδια που ακούσαμε είχε το όνομα ενός συμμαθητή μου
5.Πριν λίγες μέρες είχε μια διαφήμιση στην τηλεόραση ( ένας Θεός ξέρει για τι ) και ανέφεραν το όνομα μιας γυναίκας που είναι ιδιοκτήτρια ενός ... κάποιου πράγματος τελοσπάντων Έχει το όνομα μια φίλης μου και το επίθετο μιας άλλης φίλης μου οι οποίες έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα
Έγιναν κι άλλα αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα
- RAULSON:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°15
Άλλη κουλή σύμπτωση.
Η αδερφή μου στις 19/5/2005 και ημέρα Πέμπτη(τραγικό?) είχε σπάσει το χέρι της.Ήτανε έκτη δημοτικού.
Η ξαδερφούλα μας πέρυσι 19/5/2012(ημέρα δεν θυμάμαι),έσπασε το χέρι της.Έκτη δημοτικού.
Και εχθές μας είπε ότι τελειώσε την 1η Γυμνασίου με 17/11 δεκατα τρίτα.
Και η αδερφή μου την τελειώσε την 1η Γυμνασίου με 17/11 δωδέκατα.
Πόσο απίστευτα?
Η αδερφή μου στις 19/5/2005 και ημέρα Πέμπτη(τραγικό?) είχε σπάσει το χέρι της.Ήτανε έκτη δημοτικού.
Η ξαδερφούλα μας πέρυσι 19/5/2012(ημέρα δεν θυμάμαι),έσπασε το χέρι της.Έκτη δημοτικού.
Και εχθές μας είπε ότι τελειώσε την 1η Γυμνασίου με 17/11 δεκατα τρίτα.
Και η αδερφή μου την τελειώσε την 1η Γυμνασίου με 17/11 δωδέκατα.
Πόσο απίστευτα?
- <3:
For you...
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°16
χμ...
η κολλητή μου πήγαινε στο ίδιο δημοτικό με την πρώην κολλητή μας και το ανακάλυψαν απο μια κοινή φωτογραφία τους που δειχνει το προαύλιο τουυ σχολείου!
creepy isn't it?
η κολλητή μου πήγαινε στο ίδιο δημοτικό με την πρώην κολλητή μας και το ανακάλυψαν απο μια κοινή φωτογραφία τους που δειχνει το προαύλιο τουυ σχολείου!
creepy isn't it?
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Alviva Black- Παράφρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°17
Το απόγευμα είδα αυτό :
σε μία μπλούζα.Πριν λίγο μπήκα στο pc και το είδα στο fb.
σε μία μπλούζα.Πριν λίγο μπήκα στο pc και το είδα στο fb.
- RAULSON: