πιστευω πως ο νταμπλντορ αισθανονταν προδομενος γιατι εμπιστευτικε τον ριντλ ως ενα βαθμο.....και μαλλον θυμωμενος με τον εαυτο του που τον αφησε να τον ξεγελασει...ετσι εθεσε σκοπο της ζωης το να τον πολεμησει
+47
Ahjx5
crookshanks
Venam Artis
Claire Delacour
GEONTI
helena14
GryffindorDefender
Cassiopeia Black
Natalia McDonald
Lord Sovereign
Clockwork Princess
InvisibleHermione
TRELONI
Sauron the Great
Artemis Black
giomon
teddy potter
johnyvas
Emily Lupin
Jade De LaFleur
Konstantina Selenator
Arkon von sullen
Seamus Finnigan
Violleta Black
Helena Malfoy
Milady D' Hiver
Katherine Black
Leon Black
Αlbus Dumbledοre
Nearly Headless Nick
Morfin Gaunt
HarryPotter1996
elenaki8
Teddy Lupin
Fleur*Delacour
Nicolas Flamel
lefter4
Hermione Watson
Albus P.W.B. Dumbledοre
Sirius Black
Amycus
Harry James Potter
Tom Marvolo Riddle
Tina Riddle
NiNTro
MixMix
Βασιλίσκοςςς
51 απαντήσεις
Νταμπλντορ-Βολντεμορτ: Ποια ηταν η πραγματικη σχεση τους;
Natalia McDonald- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2748
Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: fucking is my cardio
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Νταμπλντορ-Βολντεμορτ: Ποια ηταν η πραγματικη σχεση τους;
~NEMI4ever♥
πολυ με ΛΙ
- Descenus Auerno Facilis Est:
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°52
ο Νταμπλντορ οπως βλεπουμε στο 6ο βιβλιο λεει οτι "αρχισε να παρακολουθει στενα τον Βολντεμορτ" γιατι απο την αρχη φαινοταν οτι κατι πηγαινε λαθος... δεν θεωρω οτι ειπε ψεματα στον Χαρι δεν ειχε λογο να το κανει ουτως ή αλλως.
- my stuff... :
Venam Artis- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 443
Ημερομηνία εγγραφής : 16/05/2013
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: In the end, who's gonna tell your story?
- Δημοσίευση Ν°53
Εγώ πιστεύω πως ο Ντάμπλντορ είχε παρόμοια παιδική ζωή με τον Τομ κι έτσι, ενώ τον συμπονούσε λόγω του δικού του παρελθόντος, τον φοβόταν κιόλας...! Δεν πιστεύω ότι είχαν και οι δύο μέρος στο ίδιο σχέδιο, αλλά κι οι δύο προφανώς ήθελαν το ίδιο. Μόνο που ο ένας πήρε τον έναν δρόμο κι ο άλλος τον άλλο...
The best things in life, come with a price..
The star that burnt so bright, faded the fastest..
The star that burnt so bright, faded the fastest..
We're bored to death in heaven
And all alone in hell
We only want to be ourselves
And all alone in hell
We only want to be ourselves
crookshanks- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°54
Εγώ πιστεύω πως ο Ντάμπλντορ λειπόταν τον Βόλντεμορτ. Ίσως να ένιωθε και λίγο υπεύθυνος που δεν κατάφερε να βάλει το μικρό Τομ στο "σωστό δρόμο" όσο είχε την δυνατότητα και να τον αποτρέψει από το να κάνει τα λάθει που έκανε και αυτός σε νεαρή ηλικία. Όταν ο Ντάμπλντορ γνώρισε τον Τομ είχε ήδη μετανιώσει για τις πράξεις του, εξαιτίας αυτού που συνέβηκε με την αδελφή του, και δεν ήθελε να επαναληφθεί η ιστορία. Ο Ντάμπλντορ γνώριζε πολύ καλά τον Βόλντεμορτ και πώς σκεφτόταν, σεβόταν τις δυνάμεις του αλλά ήξερε και τις αδυναμίες του. Δεν νομίζω πως τον μισούσε σε προσωπικό επίπεδο αλλά θα έκανε τα πάντα για να διαφυλάξει το κοινό καλό και συμφέρον.
Από την άλλη ο Βόλντεμορτ νομίζω πάντα θαύμαζε τον Ντάμλντορ ειδικά όταν ήταν μικρότερος, αν και δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Δεν ξέρω αν τον φοβόταν γιατί μου φαίνεται πως το μόνο πράγμα που φοβόταν ο Βόλντεμορτ ήταν ο θάνατος ή τουλάχιστον αυτό φοβόταν περισσότερο. Τον θεωρούσε όμως μία τεράστια απειλή που δεν μπορούσε εύκολα να αντιμετωπίσει. Ίσως τον θεωρούσε ανόητο που δεν χρησιμοποιούσε τη δύναμή του προς όφελός του και αυτό θεωρούσε πως ήταν το μειονέκτημά του . Θεωρούσε επίσης μειονέκτημα και αδυναμία του Ντάμπλντορ το γεγονός ότι πίστευε στη δύναμή της αγάπης, μία δύναμη που πάντα ο ίδιος υποτιμούσε και που στο τέλος το κατέστρεψε
Αλλά σίγουρα ήξεραν και οι δύο πόσο δυνατός και ικανός είναι ο αντίπαλός τους...!!!
Από την άλλη ο Βόλντεμορτ νομίζω πάντα θαύμαζε τον Ντάμλντορ ειδικά όταν ήταν μικρότερος, αν και δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Δεν ξέρω αν τον φοβόταν γιατί μου φαίνεται πως το μόνο πράγμα που φοβόταν ο Βόλντεμορτ ήταν ο θάνατος ή τουλάχιστον αυτό φοβόταν περισσότερο. Τον θεωρούσε όμως μία τεράστια απειλή που δεν μπορούσε εύκολα να αντιμετωπίσει. Ίσως τον θεωρούσε ανόητο που δεν χρησιμοποιούσε τη δύναμή του προς όφελός του και αυτό θεωρούσε πως ήταν το μειονέκτημά του . Θεωρούσε επίσης μειονέκτημα και αδυναμία του Ντάμπλντορ το γεγονός ότι πίστευε στη δύναμή της αγάπης, μία δύναμη που πάντα ο ίδιος υποτιμούσε και που στο τέλος το κατέστρεψε
Αλλά σίγουρα ήξεραν και οι δύο πόσο δυνατός και ικανός είναι ο αντίπαλός τους...!!!
- ...:
Ahjx5- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2015
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δε θέλω τα μεγάλα πράγματα από τη ζωή, αλλά εκείνα τα μικρά που κάνουν τη ζωή μεγάλη.
- Δημοσίευση Ν°55
Συμφωνώ, ο Βόλντεμορτ είχε ευκαιρίες να τον σκοτώσει, αλλά δεν το έκανε και ο Ντάμπλαντορ αναγνώριζε την αξλια του, που αν δεν είχει στραφεί στο κακό θα είχε επιτύχειλ
Ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε με την αδελφή του Ντάμπλαντορ, μπορεί κάποιος να μου πει;
Ο Νταμπλντορ αισθάνοταν υπέυθηνος
Ο Νταμπλαντορ προσπάθησε να τον οδηγήσει στο σωστό δρόμο
Τελικά μοιάζυν πολύ
Edit by Luna Scamander: Παρακαλούμε να αποφεύγονται τα διπλά-τριπλά κλπ ποστ.
Ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε με την αδελφή του Ντάμπλαντορ, μπορεί κάποιος να μου πει;
Claire Delacour έγραψε:ο Νταμπλντορ οπως βλεπουμε στο 6ο βιβλιο λεει οτι "αρχισε να παρακολουθει στενα τον Βολντεμορτ" γιατι απο την αρχη φαινοταν οτι κατι πηγαινε λαθος... δεν θεωρω οτι ειπε ψεματα στον Χαρι δεν ειχε λογο να το κανει ουτως ή αλλως.
Ο Νταμπλντορ αισθάνοταν υπέυθηνος
Ο Νταμπλαντορ προσπάθησε να τον οδηγήσει στο σωστό δρόμο
Τελικά μοιάζυν πολύ
Edit by Luna Scamander: Παρακαλούμε να αποφεύγονται τα διπλά-τριπλά κλπ ποστ.
HermioneGreinger3- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 30
Ημερομηνία εγγραφής : 21/07/2015
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°56
Νομίζω πως ο Ντάμπλντορ είχε αναγνωρίσει την αξία του Βόλντεμορτ αλλά δεν συμφωνούσε με τις μεθόδους του, για αυτό δεν τον σύλλαβε όταν είχε την ευκαιρία.
crookshanks- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°57
Ahjx5 έγραψε:
Είχαν τσακωθεί ο Άλμπους, ο Άμπερφορθ και ο Γκρίντελβαλντ και καθώς πάλευαν μία κατάρα εξοστρακίστηκε και σκότωσε την Αριάνα, ποτέ όμως δεν ανακάλυψαν από ποιόν προήλθε
- ...:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°58
Όντος παιδιά τι έγινε με την αδερφή του καθηγητή Νταμπλαντορ;
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°59
HermioneGreinger3 έγραψε:Όντος παιδιά τι έγινε με την αδερφή του καθηγητή Νταμπλαντορ;
Αυτο που ειπε παραπανω η crooshanks:
crookshanks έγραψε:Είχαν τσακωθεί ο Άλμπους, ο Άμπερφορθ και ο Γκρίντελβαλντ και καθώς πάλευαν μία κατάρα εξοστρακίστηκε και σκότωσε την Αριάνα, ποτέ όμως δεν ανακάλυψαν από ποιόν προήλθε
Ο Νταμπλ εκανε "παρεα" με τον Γκριντελβαλντ. Ψαχνανε να βρουν τους Κληρους του Θανατου "για το γενικοτερο καλο", πραγμα που δεν αρεσε στον Αμπερφορθ, τον αδερφο του Νταμπλ. Τελικα έγινε μάχη μεταξύ τους και μία κατάρα οπως ειπε πολυ σωστα η crook, πετυχε την Αριανα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°60
Ευχαριστώ
Ahjx5- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2015
Magical Identity
Today's thought: Δε θέλω τα μεγάλα πράγματα από τη ζωή, αλλά εκείνα τα μικρά που κάνουν τη ζωή μεγάλη.
- Δημοσίευση Ν°61
Ευχαριστώ επίσης!
piercemagic- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°62
Η σχέση Ντάμπλντορ-Βόλντεμορτ
Ο Ντάμπλντορ πάντα αναγνώριζε τις αξίες του Βόλντεμορτ. Κατάλαβε πως κρύβει μέσα του απέραντη δύναμη, απλώς είχε κακιές επιρροές και κανείς δεν τον βοήθησε να ακολουθήσει το σωστό δρόμο.
Mordred- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2017
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°63
Θεωρώ πως η σχέση του Νταμπλντορ με τον Βολντερμορτ ήταν παρόμοια με αυτή του Νταμπλντορ και του Χάρι, στο αντίθετο όμως άκρο.. Ο Νταμπλντορ ενδιαφερόταν ιδιαιτέρως και για τα 2 αυτά άτομα, για διαφορετικούς λόγους στην εκάστοτε περίπτωση φυσικά.. Πολλές φορές άλλωστε έχει γίνει εμφανής η ομοιότητα του Χάρι με τον-ξέρετε-ποιον.. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το ότι φαίνεται και η δοκιμασία των 2 σχέσεων (Νταμπλντορ-Βολντεμορτ, Νταμπλντορ-Χάρι), οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο Νταμπλντορ κάθε φορά, η αφοσίωση που έδειχνε, το γεγονός ότι λόγω περιστάσεων αποστασιοποιούνταν από τους αγαπημένους του μαθητές.. Λίγο-πολύ το βλέπω σαν σχέσεις στα άκρα της ίδιας κλίμακας.
Just a weirdo
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°64
NiNTro έγραψε:Θα σας πω εγώ.....!!! ο Dumbledore ήταν γκέι και ήθελε τον Voldemort....!!! Όμως ο Vondemort δεν του κάθονταν και έτσι ο Dumbledore θύμωσε και σταμάτησε να του μιλάει και έγιναν εχθροί..!! Πώς σας φαίνεται η εκδοχή μου?????
Edit by Elohim Meth: Μην χρησιμοποιείς greeklish γιατί απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ.
Με επιασες αδιάβαστο
Jane Lovegood- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 831
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2018
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°65
Επί της ουσίας πιστεύω αυτό που λέει και στα βιβλία. Ο ντάμπλντορ ήταν αυτός Πού είχε γνωρίσει πρώτος τον βόλντεμορτ και του είχε εξηγήσει σχετικά με την μαγία, έτσι, στο ορφανοτροφείο του είχε φανερωθεί ο πραγματικός χαρακτήρας του, πριν αρχίσει να τον κρύβει για να μην τον υποψιαστούν και από τότε ο ντάμπλντορ αποφάσισε να τον έχει από κοντά. Κάποιοι πιστεύουν ότι είχαν κοινούς στόχους και φιλοδοξίες, αλλά εγώ πιστεύω πως ο ντάμπλντορ είχε μάθει καλά το μάθημά του και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο, οπότε δεν είχε καμία πρόθεση να συνεργαστεί με τον βόλντεμορτ. Η αλήθεια είναι πως όντως δεν είχε επιχειρήσει ποτέ να τον συλλάβει, Όμως είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και είχαν μονομαχήσει κιόλας, για να μην αναφέρω και τις δράσεις του τάγματος, που δημιούργησε Μάλιστα ο ίδιος ο ντάμπλντορ.