kostis18 έγραψε:Παιδια εχετε σκεφτει καθολου γιατι οταν ο χαρι στο 6 βιβλιο ηθελε να μπει στο δωματιο των ευχων και δεν μπορουσε?
Αφου το ειχε πραγματικα αναγκη γιατι δν του εμφανιζοταν?
γιατι το ειχε "κατακτησει" ο ντρακο?
kostis18 έγραψε:Παιδια εχετε σκεφτει καθολου γιατι οταν ο χαρι στο 6 βιβλιο ηθελε να μπει στο δωματιο των ευχων και δεν μπορουσε?
Αφου το ειχε πραγματικα αναγκη γιατι δν του εμφανιζοταν?
Τελειο!!!!! :clap1: :clap1: :clap1: Μπραβο σου που το σκευτηκες!!!!agnostos έγραψε:παιδια ακουστε τι σκεφτικα για το χπ
εχετε δει τη διαφημηση με το 11 888
λοιπον :
ο κυριοτερος καλος ηρωας: harry potter= 11 γραματα
ο κυριοτερος κακος ηρωας: T. M. riddle= 8 γραματα
ο κυριοτερος τοπος: hogwarts= 8 γραματα
η συγγραφεας: j. rowling= 8 γραματα
ολα μαζι 11 888 τυχαιο? δε νομιζω
το ωραιο ειναι οτι ειναι στα αγγλικα σα να το σκεφτηκε η ροουλινγκ
πλακα δεν εχει?
anastasis14 έγραψε:μπορεί να είναι λίγο άκυρο με το θέμα....
επειδη διάβαζα μόνο τα 4 πρώτα βιβλία
και αυτά έχει 6-7 χρόνια που τα διάβασα...
μπορείτε να μου στείλετε λινκ
που να έχουν:
ή την περίληψη κάθε βιβλίου σε 5-10 σελίδες(ας είναι και μεγαλύτερο)
ή ολόκληρα τα βιβλία
ευχαριστώ
agnostos έγραψε:παιδια ακουστε τι σκεφτικα για το χπ
εχετε δει τη διαφημηση με το 11 888
λοιπον :
ο κυριοτερος καλος ηρωας: harry potter= 11 γραματα
ο κυριοτερος κακος ηρωας: T. M. riddle= 8 γραματα
ο κυριοτερος τοπος: hogwarts= 8 γραματα
η συγγραφεας: j. rowling= 8 γραματα
ολα μαζι 11 888 τυχαιο? δε νομιζω
το ωραιο ειναι οτι ειναι στα αγγλικα σα να το σκεφτηκε η ροουλινγκ
πλακα δεν εχει?
Mrs Lovett έγραψε:Aπ οτι εχω καταλαβει,ο προστατης επηρεαζεται απο το χαρακτηρα του ατομου που τον κανει η απο αλλο ατομο με το οποιο,αυτος που κανει τον προστατη,ειναι δεμενος συναισθηματικα εκεινη τη στιγμη.
Για παραδειγμα ο προστατης του Χαρι ειναι ελαφι,γιατι,οταν τον πρωτοεκανε,ειχε μεγαλη πιστη στον πατερα του,ο οποιος μεταμορφωνοταν σ ελαφι.
Παντως κι εγω ειχα την απορια και το εψαξα.
Επεσα πανω σ ενα forum με τιτλο Βρες το Τοτεμ σου(Η λέξη Τοτέμ προέρχεται από ινδιάνικες φίλες του Καναδά και περιγραφει κάθε φυσικό αντικείμενο, ζώο, ή φυτό, που πολλές πρωτόγονες φυλές νομίζουν ότι έχει ιερές ιδιότητες κι έτσι το εκτιμούν ως προστάτη της πατριάς, της φυλής, και, γενικότερα ως γενάρχη)
Χαρι-ελαφι:Ερμιονη-ενυδριδα:
- Σπόιλερ:
Για το ελαφι αναφερει:
Κυκλοθυμικό, ζωηρό, ευαίσθητο, διαισθητικό, επινοητικό, περίεργο, αγαπά οτιδήποτε καινούργιο. Η διάθεσή του μπορεί να αλλάξει εντυπωσιακά μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι πολύ κοινωνικό και αγαπά να βρίσκεται σε ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Θα πρέπει να μάθει να είναι συνεπής, πειθαρχημένο και συγκεντρωμένο.
Αλλου γραφει για το ελαφι:Ενστερνιστείτε αυτές τις ενέργειες της χαράς και της ευγένειας στην ζωή σας. Είστε πολύ χαρισματικά άτομα και σας ταιριάζουν οι θέσεις αρχηγίας και εξουσίας. Κερδίζετε τους ανθρώπους δίπλα σας με την καλή σας συμπεριφορά σε συνδυασμό με μια ήρεμη δύναμη που αποπνέεται.Ρον-σκυλος(τεριε νομιζω ηταν):
- Σπόιλερ:
Για την ενυδριδα αναφερει:
Τακτική, καθαρή, εργατική, κοινωνική, επινοητική, λατρεύει τις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις αλλά εκνευρίζεται με τους ανασταλτικούς κανόνες. Έχει την τάση να αναλαμβάνει πολλές δεσμεύσεις. Το μυαλό της λειτουργεί συνέχεια με γρήγορους ρυθμούς και οι ιδέες της είναι πάμπολλες, αλλά μερικές φορές δεν είναι εφαρμόσιμες. Θα πρέπει να μάθει να ζει με βάση τα δικά της θέλω και όχι των άλλων.
- Σπόιλερ:
Στο forum αυτο,δεν εχει για σκυλο,αλλα για λυκο:
Ευαίσθητος, διαισθητικός, φιλεύσπλαχνος, συμπονετικός, δημιουργικός, ευάλωτος και μερικές φορές εύπιστος σε θέματα που του προκαλούν έντονη συναισθηματική φόρτιση. Έχει τρομερή ικανότητα να καταλαβαίνει τις προθέσεις των άλλων όσο καλά κι αν προσπαθούν να τις κρύψουν. Θα πρέπει να μάθει να περιορίζει τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από αυτόν ώστε να μπορέσει να απελευθερωθεί και να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του.
H Ροουλινγκ το συγκεκριμενοποιει,οποτε:
Όπως όλα τα Τεριέ, είναι κεφάτο, πρόθυμο για παιχνίδι, ενεργητικό και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι επίσης θαρραλέο και έξυπνο, απαιτητικό και ανεξάρτητο. Έχει ανάγκη την ανθρώπινη συμπεριφορά και μπορεί να αντιδράσει απότομα - και βίαια - αν φοβηθεί ή ξαφνιαστεί.
manos_pap έγραψε:anastasis14 έγραψε:μπορεί να είναι λίγο άκυρο με το θέμα....
επειδη διάβαζα μόνο τα 4 πρώτα βιβλία
και αυτά έχει 6-7 χρόνια που τα διάβασα...
μπορείτε να μου στείλετε λινκ
που να έχουν:
ή την περίληψη κάθε βιβλίου σε 5-10 σελίδες(ας είναι και μεγαλύτερο)
ή ολόκληρα τα βιβλία
ευχαριστώ
οριστε ... μπες εδω http://www.harryworld.net/forum-f32/topic-t5091.htm
Amycus έγραψε:^ Όπως λέει στο 7ο βιβλίο η Ερμιόνη,δεν μπορείς να εμφανίσεις τροφή από το τίποτα ούτε να μεταμορφώσεις κάτι σε τροφή γιατί αυτή υπάγεται στις πέντε εξαιρέσεις του ''Νόμου των Μεταμορφώσεων του Γκάμπ''.Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο αλλά θα πρέπει να σκεφτείς ότι είναι πολύ πιο ταιριαστό για την πλοκή του βιβλίου οι τρείς καταζητούμενοι που κρύβονται απο τους θανατοφάγους και ταξιδεύουν σε όλη την χώρα να μην έχουν όλες τις ανέσεις και ευκολίες που είχαν στο Χόγκουαρτς ή στα σπίτια τους.Υπομένουν απίστευτες κακουχίες και τρία γεμάτα στομάχια δεν θα ήταν το ιδανικό για τέτοια καταδίωξη,αν και η κυρά Ρόουλινγκ στην χάση και στην φέξη τους πετάει ένα ξεροκόμματο μεταμορφωμένο σε μακαρονάδα.
Πραγματικά, ήμουν η μόνη που έμεινε κάπως -> όταν πρωτάκουσε για "ανάρμοστα ξόρκια σε μια κατσίκα" ή απλώς είμαι πολύ διεστραμμένη?Ernest Flitwick έγραψε:Σαν τι να τρεχει με τον Αμπερφορθ και τισ κατσικες? Τιποτα νομιζω