Παρ 'ολο που εχω διαβασει ολα τα βιβλια και εχω δει ολες τις ταινιες.. Δεν μπορω να βρω απαντηση..
Γιατι ο χαρι ειναι ημιαιμος?.. Αφου ειχε γονεις μαγους.. τον τζειμς και την Λιλη..
Πολυ χαζη ερωτηση?
Nethiel έγραψε:γτ νομίζω ότι η μάνα του είναι μαγκλογεννημένη κ έχει το αίμα των μαγκλ και δν μπορεί να θεωρηθεί μάγισσα με όλη την έννοια για το αίμα της (ηλίθιος ρατσισμός )
- Σπόιλερ:
αν κατάλαβες αυτό που είπα γτ ακόμα κ εγώ δυσκολεύτηκα συγχαρητήρια
\Ginevra Granger Silverton έγραψε:Να ρωτησω κατι που το 'χω απορια απο καιρο??... Αφου το σημαδι του harry ειναι το σημαδι που μενει απο ασυγχωρητη καταρα, γιατι τα φαντασματα που εχουν πεθανει απο καταρα δεν εχουν τετοιο σημαδι?? απ οτι θυμαμαι δεν το εξηγει πουθενα...
Ο Βαρώνος όμως επέλεξε να γίνει φάντασμα, ενώ ο Λούπιν όχι Άρα απ' ό,τι έχω καταλάβει, τα φαντάσματα μένουν ακριβώς όπως ήταν τη στιγμή που πέθαναν τα σώματά τους ενώ οι ψυχές (δηλαδή αυτά που επανήλθαν με την Πέτρα της Ανάστασης) έχουν την εμφάνιση ενός πιο νέου σώματοςGinevra Granger Silverton έγραψε:κατάλαβα
βέβαια η "διόρθωση" δε γινεται σε όλους!πχ ο Ματωμένος Βαρόνος είχε αίματα πάνω του...από την άλλη ο Λούπιν φαινόταν πιο νέος και πιο υγιής στο φάντασμά του...δεν ξέρω
Blind Mag έγραψε:
Ο Βαρώνος όμως επέλεξε να γίνει φάντασμα, ενώ ο Λούπιν όχι Άρα απ' ό,τι έχω καταλάβει, τα φαντάσματα μένουν ακριβώς όπως ήταν τη στιγμή που πέθαναν τα σώματά τους ενώ οι ψυχές (δηλαδή αυτά που επανήλθαν με την Πέτρα της Ανάστασης) έχουν την εμφάνιση ενός πιο νέου σώματος
Μπορεί και να μην το εξηγώ καλά αλλά ελπίζω πιάσατε περίπου τι εννοώ
agnostos έγραψε:Λοιπον, επειδή πριν κατι μερες αρχισα να φτιαχνω τον
Μαγικο Χαρτη (οχι σαν αυτον της ταινιας) εχω μια απορια. Το χολ εισοδου και η τραπεζαρια τα εχουν κανει να φαινονται τοσο ψηλα με μαγια η ειναι απο μονα τους;
Γιατι αν ισχυει το δευτερο θα πρεπει να τα κανω να φαινονται και στους επομενους οροφους. Καταλαβατε τι θελω να πω;
_Albus_Dumbledore_ έγραψε:Δε καταλαβα ποτε τι ακριβως γινεται οταν σε φιλησει παραφρωνας.Μπορει καποιος να με διαφωτισει;